Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Arya Myani

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Arya Myani wo maa 14, 2012 9:12 pm

Karakter Kaart

Naam: Arya Myani
Leeftijd: 13 jaar
Geslacht: vrouwelijk
Woonplaats Lavender Town
Uiterlijk: Arya is best klein. Ze heeft een beetje dof donkerblond haar. Ze draagt meestal kleren in grijs- en bruintinten, draagt altijd een mutsje en steekt vaak een bloem in haar haar.
Karakter:Arya is heel stil en verlegen. Ze laat dingen die ze tekent bijna nooit aan iemand anders zien en ze speelt ook alleen op haar fluit als er niemand bij is. Ze is goed in tekenen en fluit spelen en aangezien dit het enige is waar ze volgens zichzelf best goed in is, kan ze er niet goed tegen als anderen het beter kunnen dan zij, al zal ze dat nooit zeggen.
Familie: Arya's vader is tuinier. Haar moeder heeft een klein baantje bij de Ponyta fokkerij en is niet vaak thuis. Ze heeft twee oudere broers en een oudere zus. Haar broers zijn allebei trainers en de oudste heeft alle badges al en woont nu in een andere regio om de gymleaders daar uit te dagen. Haar zus is coördinator.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon: Gwen - Ze heeft haar eerste pokémon, de - toen nog - Charmander Gwen, inmiddels een jaar geleden opgehaald bij professor Oak. Gwen heeft een vurig karakter en was in het begin niet altijd even gehoorzaam, maar inmiddels doet ze (meestal) wel wat Arya van haar vraagt. Gwen is dapper en kan soms wat overmoedig zijn. Gwen evolueerde in Charmeleon tijdens een gevecht tegen een groep Beedrill. Ze is een keer weggelopen, maar ook weer teruggevonden. Haar avontuur in het wild was niet erg geslaagd, dus heeft ze besloten dat het bij Arya eigenlijk helemaal zo slecht niet is.

Ona - Ona is Arya's tweede pokémon, een Tangela met tomeloze energie, een irritant giechellachje en heel veel binnenpretjes. Ze kan haar aandacht niet lang bij hetzelfde houden, heeft als favoriete bezigheid Gwen irriteren en heeft een hekel aan verliezen.

Oz - Oz de Diglett is Arya's derde pokémon. Ze kwamen hem tegen bij een grot, toen het hard regende en het geruzie van Gwen en Ona hem wakker maakte uit zijn middagdutje. Oz is slim. Hij kent alle pokémon uit Kanto, weet wie waarin evolueert en kan aan de hand van iemands aanvallen goed inschatten welk level diegene is. Hij is uiterst serieus en niet bijzonder dapper, maar hij is zeer trouw.

Zephir - Zephir is Arya's diefachtige vierde pokémon, een Meowth. Hij is razendsnel, vingervlug en een geboren acteur. Allemaal kwaliteiten die zowel in het dievenvak als in een pokémongevecht nuttig kunnen zijn. Hij houdt zich meestal op de achtergrond en blijft liever zelf in veiligheid dan dat hij zich in gevechten waagt voor anderen. Hij draagt altijd zijn rode sjaal, zelfs in hartje zomer. Voordat hij door Arya werd gevangen, werd hij Rat genoemd (afkorting van Rattata).

Geschiedenis: Arya is opgegroeid met pokémon. Haar vader was vroeger trainer en wordt nu door zijn Vileplume geholpen bij zijn tuinierwerk, haar broers en zus zijn ook trainers en een coördinator en haar moeder werkt bij de Ponyta fokkerij en heeft zelf een Rapidash. Arya vond het nooit fijn dat haar moeder zo veel weg was en was ook wel een beetje boos omdat haar moeder zo weinig tijd aan haar besteedde. Vaak als ze hadden afgesproken op een dag met het gezin iets leuks te gaan doen kwam er wel weer wat tussen en ging Arya's moeder weer niet mee.
Arya is in haar familie eigenlijk altijd een beetje de Caterpie tussen de Butterfrees geweest. Terwijl haar familieleden allemaal veel vrienden hadden en al snel succesvolle trainers werden, bleef Arya een onopvallend stil meisje. Op haar vierde verjaardag kreeg ze een kleine, door haar vader gemaakte fluit. Ze was er dolblij mee en leerde zichzelf fluitspelen. Ze ging vaak het bos in om daar rustig te kunnen oefenen. Toen ze merkte dat speelde er soms Pidgeys op haar muziek af kwamen nam ze ook haar tekenspullen mee om de vogelpokémon na te kunnen tekenen.
Op school werd Arya soms gepest, gewoon omdat ze niet populair was en geen hippe kleding droeg. Hierdoor is ze nog stiller geworden.
Omdat Arya het thuis niet zo veel over pokémon had als haar broers en zus, dachten haar ouders eerst dat ze niet zo van pokémon hield, tot ze ontdekten dat Arya elke middag na school eerst een stukje het bos in ging en Pidgeys natekende. Toen ze tien jaar werd verrasten haar ouders haar door haar te vertellen dat ze van hen op haar elfde verjaardag een starter pokémon zou mogen uitzoeken bij professor Oak. Ze verheugde zich er heel erg op, al was ze wel bang om helemaal alleen met haar pokémon op reis te gaan. Een jaar geleden was het zover, haar reis als pokémontrainer gaat eindelijk beginnen.

Geschiedenis in de rpg (zie ook het kopje "Topics"):
jaar 1
In het begin bracht Gwen Arya vaak genoeg in verlegenheid, door zich niets aan te trekken van regels (waarom leggen ze die broodjes in winkels dan ook zo aantrekkelijk neer als je ze niet op mag eten?) en zich niet bepaald beleefd te gedragen. Arya durfde Gwen eerst niet te laten vechten met andere pokémon. Het eerste gevecht was er één met een Meowth die Arya's geld had gestolen in Cerulean City. Daarna liet ze Gwen vaker met wilde pokémon vechten.
In de tunnel door Mount Moon bracht Gwen Arya weer in de problemen door een Clefairy te achtervolgen. Arya volgde haar, maar verloor de Charmander al snel uit het oog. Gelukkig was er een andere trainster - mét zaklamp - in de buurt, die bij Arya bleef tot Gwen weer opdook.
Arya was dus best blij toen ze de uitgang van de tunnel bereikte. Daar gebruikte Gwen voor het eerst Ember, in een gevecht tegen een Zubat. Arya twijfelde te lang of ze de pokémon wel of niet zou vangen en toen was hij er al vandoor gegaan. Even later kwamen ze een wilde Tangela tegen. Of nou ja, tegenkomen, eigenlijk had de spaghettipokémon Gwen een soort van ontvoerd. Een gevecht volgde en Arya ving, tot haar grote verbazing, de Tangela. Ze noemde haar Ona.
Al gauw bleek dat Ona het geweldig vond om Gwen op te tillen en met haar door de lucht te zwaaien, iets waar Gwen zelf wat minder blij van werd. In een dubbelgevecht tegen Sishuri moesten de twee wel samenwerken, wat ze met frisse tegenzin deden.
In Viridian Forest ontmoette Arya Yume en Iria. Gwen en Iria's Charmander Ignis bleken beide even grote opscheppers te zijn en een nieuwe rivaliteit was geboren.
In Pewter City kwamen Arya en Iria elkaar weer tegen en hun Charmanders begonnen te vechten. Gwen vond het heerlijk om een gevecht te voeren waarin haar niet werd verteld wat ze moest doen.
Enkele dagen later wilde Arya met haar pokémon gaan trainen in Viridian Forest, maar door een flinke regenbui kwam daar weinig van. Toen ze Pewter City niet terug konden vinden en de regen maar bleef vallen, kregen Gwen en Ona een flinke ruzie, die uiteindelijk behoorlijk uit de hand liep. Arya kon niet vele meer doen dan achter haar vechtende pokémon aan rennen. Met het tumult wekten ze een Diglett, die onder hun voeten, diep in de grond, bezig was geweest met een middagdutje. Arya zag in de arme Diglett een mooie bliksemafleider voor de woede van Gwen en Ona. De Diglett was sterk, maar de twee pokémon van Arya versloegen hem en het meisje wist hem te vangen. Zijn naam werd Oz. Toen Arya de volgende dag belaagd werd door een grote groep Pikachu was Oz de redder in nood.
Toen het groepje een Tangela tegenkwam die in gedrag bijzonder veel op Ona leek, konden de twee het eerst heel goed met elkaar vinden. Al gauw bleek dat twee Ona's toch niet zo erg goed met elkaar om konden gaan.
Arya begon te beseffen dat ze binnenkort de eerste gym uit zou moeten dagen, maar ze bleef het maar uitstellen. En misschien was dat maar goed ook, want op een dag had Gwen belachelijk grote moeite met het verslaan van één Caterpie...
Een tijd later durfde ze het eindelijk aan: met een hart dat klopte in haar keel en trillende knieën daagde ze Brock uit voor een gymgevecht. Gwen werd verslagen door Brocks Geodude, maar Ona wist die en de Onix te verslaan. Arya had haar eerste badge binnen.
Niet lang daarna kwam ze Iria opnieuw tegen, onder heel wat andere omstandigheden dan de vorige keer. Een zwerm Beedrill had het op het roodharige meisje gemunt. Arya vond haar en haar pokémon wisten samen met die van Iria de Beedrill te verjagen, terwijl Sky hulp haalde. Gwen evolueerde tijdens dit gevecht tot een Charmeleon. Ona en Bloom kregen vervolgens ruzie om Oz en er brak een heftig gevecht uit tussen de twee. Arya en Gwen mengden zich erin, maar het gevecht bleef uiteindelijk onbeslist.
Arya nam even een pauze in haar reis om naar het grote sneeuwballengevecht in Cerulean City te gaan. Hierna werd ze door haar vader afgezet in Viridian City. Dar ontdekte ze het geweldigste winkeltje ooit: Murkrow's Nest, Hoeden & Meer. Arya zelf kocht daar een riem voor haar pokéballs, een schetsboekje en een Murkrowveer. Ona kreeg een zakje pokémonsnoepjes en Gwen had haar zinnen gezet op een speciaal voor Charmeleon gemaakte cowboyhoed met een gat voor haar hoorn. Even later liepen ze een Meowth die een rode sjaal droeg tegen het lijf, die Gwens hoed en Arya's geld stal. Gwen was woedend en ging meteen achter de dief aan, gevolgd door Oz, Ona en Arya. Oz versloeg de Meowth, en Gwen kreeg haar hoed weer terug. Arya twijfelde of ze de diefachtige katpokémon zou vangen, maar besloot dit uiteindelijk wel te proberen. Zijn snelheid was handig in een gevecht. De Meowth verdween in haar pokéball, die na lang gewiebel stil bleef liggen. Ze had een Meowth gevangen! Ze had hem net gevangen toen Yume opdook. Ona bleek het erg goed te kunnen vinden met diens Eevee. De omgang tussen Shou en de Meowth ging wat minder soepel. Arya twijfelde lang over een naam voor haar nieuwe teamgenoot, maar uiteindelijk viel de keus op Zephir.
Gwen begon zich vreemd te gedragen. Ze had altijd al in het wild willen leven, maar toen Zephir tegen haar zei dat ze dat in principe gewoon weg zou kunnen lopen, kwam het idee pas echt in haar op dat ze zoiets echt zou kunnen doen. Ze begon zich steeds meer te ergeren aan het feit dat ze in een gevecht Arya's bevelen op moest volgen. Ze besprak haar plan alleen met Zephir.
Toen ze de volgende dag in Pewter City aankwamen en Arya haar pokémon uit hun pokéballs liet, ging de Charmeleon ervandoor. Arya dacht eerst dat ze gewoon iets gezien had, een wilde pokémon of zoiets, maar toen ze Gwen uit het oog verloor begon ze zich zorgen te maken. Oz, die Zephir niet vertrouwde, vroeg of hij er soms iets mee te maken had, wat Zephir ontkende. Toen Gwen maar niet terugkwam raakte ze in paniek. Iria vond de diep ongelukkige Arya en liet de inmiddels ook geëvolueerde Sky zoeken naar de gevlcuhte pokémon. Ze bleek richting Mount Moon gegaan te zijn. Ze gingen de tunnel in. Arya werd vergezeld door Ignis, terwijl Ona, Oz en Zephir een andere zijgang namen. Ignis bleek echter weinig goeds van plan en joeg Arya in de donkere tunnels de stuipen op het lijf. Ona wist het intussen voor elkaar te krijgen een zwerm Zubat en Golbat boos op haar te maken, waardoor het drietal zich een tijd moest verstoppen. Daarna gingen ze terug naar de ingang van de grot. Iria wachtte daar, en had in de tussentijd blijkbaar een Eevee gevangen. Bloom was nu uit haar pokéball en zodra Ona dat zag, viel ze de Oddish aan. Dit gevecht was echter snel afgelopen, doordat Bloom zichzelf buiten gevecht wist te stellen met een mengsel van allerlei poeders. Dat Zephir ook werd geraakt, leek niemand te merken, behalve Iria's Eevee, die hem hielp.
Die nacht sliep iedereen, behalve Ignis en Zephir. De Meowth was wakker geworden van een vaag gerommel in de verte. Hij zag Ignis niet, dus ging hij haar zoeken. Ze bleek een eindje verder te tunnel in gelopen te zijn. Toen zij hem zag, viel ze hem aan en dwong hem te vertellen waar Gwen zich schuilhield. Ze ging naar de grot die Zephir haar gewezen had, en vond daar een bewusteloze Gwen en een woedende Onix.
Toen Arya even later wakker werd, stond haar een verrassing te wachten: een geëvolueerde Ignis, Gwen en een Onix, die een oude bekende leek te zijn van Oz. Met zijn allen versloegen de pokémon de Onix en Arya was dolblij. Gwen was terug!
De dagen daarna durfde ze Gwen niet uit haar pokéball te laten, doodsbang als ze was dat de Charmeleon er opnieuw vandoor zou gaan. Gelukkig mocht dat ook niet op de Whirling Waterpool Day, die net begon toen Arya en Iria in Cerulean City aankwamen. Arya deed mee aan het ringsteken, waar ze een vrij gemiddelde score behaalde, en met de Wicked Waterfights. Met een Seel aan haar zijde wist ze, tot haar grote verbazing, zowel Kasumi Ashari als Kean Hayashi te verslaan, waarmee ze het tot de finale schopte.
De volgende dag ontmoette ze Quirina, een trainster die net met haar reis was begonnen. Arya was behoorlijk verbaasd toen Zephir zich door het meisje liet aaien en hij zelfs begon te spinnen. Hij had haar nooit zo'n schootMeowth geleken.
Pas de volgende dag durfde ze Gwen weer uit haar pokéball te laten. De Charmeleon ging er niet vandoor. Dat ene avontuur was wel genoeg geweest voor haar. Arya ontmoette Nate Johnson, die ze niet erg aardig vond, en Cynthia Claves, tegen wie ze bijna geen woord durfde te zeggen omdat ze zo onder de indruk was van de gymleidster.
Toen ze overnachtte in de buurt van Mount Moon, wist een Jigglypuff haar zich helemaal dood te laten schrikken, al was hij daarna zo vriendelijk haar een goede nachtrust te bezorgen. De volgende dag kwam Arya Sishuri tegen in het Pokémon Center en ze maakten een gezellig praatje.
Binnenkort zal Arya de watergym uit moeten dagen, maar daarvoor moet er eerst nog één probleempje overwonnen worden: Zephir kan niet zwemmen.

jaar 2
Uiteindelijk duurde het nog een hele tijd voor Arya de gym uit kon dagen. Na een lang, spannend gevecht wist ze met Ona en Zephir Cynthia Claves te verslaan en haar tweede badge was binnen. Ze begon zich voor te bereiden op haar volgende gevecht, dat tegen Mitsu Hotaka van de elektrische gym. Intussen was er ook tijd voor rust en plezier. Arya's pokémon speelden doen, druf of de waarheid (zonder durf), waarbij van alles werd gedaan, maar niet altijd de waarheid werd gesproken.
Niet lang daarna ontmoetten ze Olivia, met wie het heel gezellig was tot een grote Fearow de pret kwam verstoren. Dankzij goede samenwerking van alle pokémon wordt de vogelpokémon verslagen. Of... alle? Zephir vocht niet mee.
In Pallet Town had ze een gesprek met Alma Katsinki, die net begon aan haar pokémonreis. Een paar weken later moest ze het opnieuw opnemen tegen een zwerm Beedrill, dit keer samen met Evian Dreams en gelukkig zonder zulke dramatische gevolgen als de eerste keer.

jaar 3 (nog bezig)
Like's:

  • Tekenen
  • Fluit spelen
  • Naar pokémon kijken
  • Alleen zijn, maar ook met andere trainers praten
  • Haar pokémon

Dislike's:

  • Ghost pokémon, Zubat, Jigglypuff en Beedrill
  • Haar tekeningen laten zien of muziek laten horen
  • Pesten
  • Mount Moon


Topics:
http://kanto-experience.actieforum.com/t207-gwen-i-choose-you
http://kanto-experience.actieforum.com/t210-there-i-go
http://kanto-experience.actieforum.com/t229-inkopen
http://kanto-experience.actieforum.com/t233-thief
http://kanto-experience.actieforum.com/t245-dark-tunnels
http://kanto-experience.actieforum.com/t253-two-fights
http://kanto-experience.actieforum.com/t254-ready-set-train
http://kanto-experience.actieforum.com/t268-sleepy
http://kanto-experience.actieforum.com/t274-show-me-what-you-got
http://kanto-experience.actieforum.com/t290-rain
http://kanto-experience.actieforum.com/t322-de-gele-aanval
http://kanto-experience.actieforum.com/t330-ona-ii
http://kanto-experience.actieforum.com/t342-together-we-can-do-this
http://kanto-experience.actieforum.com/t344-i-m-ready-i-think
http://kanto-experience.actieforum.com/t350-the-yellow-pain
http://kanto-experience.actieforum.com/t360-event-snowballfight
http://kanto-experience.actieforum.com/t378-hoeden-meer
http://kanto-experience.actieforum.com/t391-rebellion
http://kanto-experience.actieforum.com/t401-into-the-wild-iria
http://kanto-experience.actieforum.com/t433-ringsteken
http://kanto-experience.actieforum.com/t464-wwf-round-one-i
http://kanto-experience.actieforum.com/t500-farewell
http://kanto-experience.actieforum.com/t506-just-walking-around-arya-myani
http://kanto-experience.actieforum.com/t587-the-monster-of-mount-moon
http://kanto-experience.actieforum.com/t625-it-s-a-last-resort
http://kanto-experience.actieforum.com/t656-zwemles
http://kanto-experience.actieforum.com/t660-actie-gratis-proefles
http://kanto-experience.actieforum.com/t678-gym-let-s-try
http://kanto-experience.actieforum.com/t824-truth-or-dare
http://kanto-experience.actieforum.com/t834-darwin-s-story#12098
http://kanto-experience.actieforum.com/t859-my-journey-begins-with-a-charmander-named-crista
http://kanto-experience.actieforum.com/t872-well-this-isn-t-very-good


Laatst aangepast door Arya Myani op zo feb 22, 2015 6:45 pm; in totaal 18 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Arya Myani wo maa 14, 2012 9:29 pm

Welkom op Kanto!

Je karakterkaart is goed, alleen staan er wat kleine foutjes in.

Citaat :
bijna nooit aan iemand anders zien, en ze speelt ook alleen
Er hoort geen komma voor 'en'.

Citaat :
maar als ze eenmaal vrienden is geworden met Arya, zal ze haar altijd beschermen
Ook hier hoort geen komma tussen.

Verder wil ik even opmerken dat de namen van de Pokémon met een hoofdletter geschreven worden. Als je deze dingetjes aanpast is het goed.

_________________
Terug naar boven Go down
avatar
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Arya Myani do maa 15, 2012 7:57 am

Ik heb het aangepast.
Terug naar boven Go down
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Arya Myani do maa 15, 2012 10:21 am

Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Go down

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: Arya Myani

Terug naar boven Go down
 

Arya Myani

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-