Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel
 

 De manege en haar paarden.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lillian Yamaha
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 28
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
De manege en haar paarden. Vide
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: De manege en haar paarden. De manege en haar paarden. Emptyzo mei 13, 2012 12:17 pm

Algemene uitleg over de manege:

Welkom ruiters! Welkom op de Sunset Riding School! Dit is een manege waar zowel kinderen en volwassenen uit de buurt, als rondreizende trainers kunnen leren paardrijden. De manege heeft een uitgebreide variatie aan paardpokémon waar op gereden kan worden, maar niet ieder paard is geschikt voor een beginnende ruiter. Om de Ponyta en Rapidash uit elkaar te kunnen houden heeft iedere Pokémon een halster om in een bepaalde kleur. Het tuig is ook geheel in die kleur aanwezig. Let dus goed op welke kleur je Pokémon heeft! De Ponyta en Rapidash zijn allemaal afkomstig van de Ponytafokkerij van de familie Mayon op Cinnabar Island.

De manege is aardig groot. Het heeft twee binnenbakken van een normaal formaal (20 bij 40) en een grote buitenbak (20 bij 60) Er is ook nog een crossbaan van drie kilometer aanwezig. De manege is ook in het bezit van een grote lading springmateriaal. De manege is aardig groot en de stallen liggen om de eerste, centrale, rijbak heen. De tweede rijbak ligt ernaast. De Ponyta en Rapidash hebben ieder hun eigen stal. De namen staan in hun kleur op de stallen geschreven. Er zijn voldoende borstels aanwezig op de manege, maar ruiters mogen ook hun eigen borstels meenemen van huis wanneer zij die hebben. Voor de rondreizende trainers die toch de tijd willen nemen om te leren rijden is er een gasthuis aanwezig waar zij kunnen overnachten. Daar is plek voor maximaal tien personen. De manege wordt bewaakt door een aantal Pokémon, namelijk Vaporeon, Jolteon, Arcanine en Scyther. Zij patrouilleren rond op de manege om erop toe te zien dat niemand wat steelt. Vaporeon is er ook om eventuele brandjes die zijn ontstaan te blussen, want ja, dat is wel het risico dat je loopt met zoveel vuurpokémon bij elkaar.

De lessen op de manege zijn van maandag tot vrijdag, beginnend om negen uur met een les voor ouders. Later op de dag volgen dan de lessen voor kinderen en gevorderde ruiters. In het weekend is er op zaterdag een mogelijkheid voor ruiters om les te krijgen op de crossbaan; hiervoor dienen ruiters zich op te geven. Op zondagmorgen is er een gezamenlijke buitenrit. Deze werkt eveneens met opgave vanwege het aantal beschikbare paarden. Wil je een les komen volgen op de manege? Stuur mij dan even een pm of maak een post waarin je op de manege arriveert en naar mij vraagt/mij zoekt. Ga niet zomaar met de paarden aan de haal!

De paarden;

Ponyta;
1) Rakker, hengst, kleur; Donkergroen. Rakker is, zoals de naam al doet raden, een aardige boef. Hij is niet voor de beginnende ruiter, want hij heeft nog wel eens wat streken, zoals er plotseling vandoor gaan als hij geen zin meer heeft. Wanneer je echter goed laat zien wie de baas is, is het een super lieve Ponyta.
2) Lila, merrie, kleur; Lila. Lila is een zeer vrolijke en werkwillige Ponyta. Ze zal voor iedere ruiter haar uiterste best doen, mits die ruiter haar met respect behandeld. Zij is niet gediend van trekken en schoppen en is daardoor niet geschikt voor de beginnende ruiter. Ruiters die echter al een paar lessen hebben gehad kunnen wel op haar rijden.
3) Corina, merrie, kleur; Lichtgroen. Corina is de beste Ponyta voor beginners. Zij is geduldig en leert je goed rijden; hoe meer je haar schopt, hoe langzamer ze gaat, hoe meer jij trekt, hoe harder zij terug trekt. Ze leert je dus te rijden met aanknijpen en een zachte hand. Gevorderde ruiters kunnen echter ook leuk met haar rijden, want bij springen en buitenritten wordt deze dame erg heet.
4) Snow White, merrie, kleur; Wit. Snow White is een zeer knuffelige Ponyta. Ze houdt ervan om geknuffeld en geborsteld te worden en geniet ervan om met kinderen op buitenrit te gaan. Binnen in de bak rijden doet ze ook braaf, maar haar doe je meer plezier met een ritje door de natuur. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde ruiters.
5) Pablo, hengst, kleur; Bruin. Pablo is de baas in de kudde, als het gaat om de Ponyta dan. Pablo is een aardige vechtersbaas en probeert constant de kudde over te nemen van Blanco, de baas van de gehele kudde. Hij is echter niet opgewassen tegen deze grote hengst. Pablo zelf is erg snel opgefokt. Hij heeft een erg kort lontje en dus ook weinig geduld. Beginnende ruiters kunnen beter niet met hem gaan rijden. Hij kan echter heel mooi lopen als je zijn druktemakerij in de juiste banen weet te leiden.
6) Selina, merrie, kleur; Oranje. Selina is de kleinste Ponyta die je waarschijnlijk ooit tegen zult komen. In de “echte” wereld zou ze waarschijnlijk een Shetlander zijn geweest. Door haar kleine formaat is ze zeer geschikt voor de kleine ruiters op de manege. Hoewel ze zo klein is, is ze bijna sneller dan de andere Ponyta. Ze mag dan ook graag racen en crossen, maar weet ook heel goed wanneer dit wel en niet kan. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde (kleine) kinderen.
7) Bernice, merrie, kleur; Donkerblauw. Bernice is een prachtige Ponyta. Ze is iets groter dan gemiddeld en daarna goed geschikt voor de wat grotere kinderen die nog te klein zijn om op een Rapidash te rijden. Bernice is een beetje de moeder van de groep en maakt zich dan ook zorgen om iedereen. Als er opstootjes zijn in de kudde dan sust zij die direct, al wil dat niet altijd lukken. Tijdens de lessen doet zij braaf wat er gevraagd wordt, al wil ze soms meer naar de instructrice dan naar de ruiter luisteren. Dan hoort zij dat ze een volte moet draaien en dan begint zij al voordat de ruiter al goed en wel weet wat er gebeuren moet. Geschikt voor zowel beginnende als ervaren ruiters.
8 ) Sterre, merrie, kleur; Roze. Sterre is een hele lieve en trouwe Ponyta. Ze doet altijd haar uiterste best om haar ruiters te helpen bij het leren rijden. Ze is voorzichtig en geduldig en helpt ze wanneer het even fout dreigt te gaan. Wanneer ruitertjes van haar af dreigen te vallen, vangt zij ze op en zet ze terug op het zadel. Sterre is zeer betrouwbaar en uitermate geschikt voor beginners.
9) Vixen, hengst, kleur; Blauw. Vixen is een doetje, voor een hengst. Hij mag graag knuffelen en is dol op mensen een aandacht. Wanneer hij op stal staat hangt hij de hele tijd met zijn hoofd naar buiten om de mensen die langs komen te begroeten. Hij is erg sociaal en kan met iedereen overweg, zowel de ervaren als onervaren ruiter. Vixen is een goede springer en vindt dit ook leuk om te doen.
10) Butterfly, merrie, kleur; Paars. Butterfly is een vrije geest. Ze mag graag buiten rondhuppelen en spelen met vlinders en Butterfree. Als mens zou zij waarschijnlijk een Hippie zijn geweest. Ze is erg dromerig en haar ruiters moeten dan ook goed hun best doen haar bij de les te houden.
Rapidash;
1) Soraya, merrie, kleur; Rood. Soraya is een zeer vriendelijke Rapidash. Zowel beginnende ruiters als gevorderde ruiters kunnen met haar rijden, ze past zich aan, aan het niveau van haar ruiter.
2) Nikita, merrie, kleur; Zwart. Nikita is een pittige tante. Zij is zeer actief, werkwillig en druk en is dus moeilijk in toom te houden. Deze Rapidash is dus meer geschikt voor de ervaren ruiter, of de ruiter die wel houdt van een uitdaging en een pittig paard.
3) Grey Spot, merrie, kleur; Grijs. Grey Spot is een echte dame. Zij houdt er niet zo van om vies te worden, crossen is dus ook niet haar ding. Ze mag zichzelf echter wel graag laten zien, vooral in de buurt van Blanco. Ze paradeert dan ook meer dan dat ze echt loopt. Meer geschikt voor de gevorderde ruiter die haar bij de les weet te houden.
4) Blanco, hengst, kleur; Donkergeel. Blanco is een mooie, grote Rapidash met een gouden karakter. Hoewel hij erg groot is, kunnen zelfs de kleinste kinderen op hem weg rijden. Hij heeft een zachtaardig karakter en alle geduld van de wereld. Hij ziet mensen, vooral kinderen, erg graag lachen. Daar wordt hij zelf ook vrolijk van.
5) Layla, merrie, kleur; Lichtgeel. Layla is een beetje een bange Rapidash. Ze is absoluut geen held als het op springen of buitenritten aankomt en ook tijdens de lessen wil zij nog wel eens opzij springen, omdat ze ergens van schrikt. Ze is echter wel een hele lieve Rapidash. Een ruiter die op haar wil rijden moet veel geduld hebben en haar vertrouwen kunnen geven. Vanwege haar rare sprongen is zij niet geschikt voor de beginnende ruiter.

Er staan in totaal zes Rapidash op de manege. De Rapidash van Lillian staat er namelijk ook gestald. Deze Rapidash haar kleur is turquoise, zij wordt altijd vergezeld door een Vulpix, maar zij mag niet door ruiters gebruikt worden op de manege.

Zo, dat was wel genoeg informatie dacht ik zo. Zijn er toch nog vragen? Stuur mij gerust een pm. Ik hoop jullie allemaal terug te zien op mijn manege!

Met vriendelijke groet,
Lillian Yamaha
Terug naar boven Ga naar beneden
 

De manege en haar paarden.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: South Kanto :: Fuchsia City :: Sunset Riding School-