Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Een belangrijk pakketje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Een belangrijk pakketje zo sep 11, 2011 9:21 pm

Met zijn handen onder zijn hoofd gevouwen en zijn ogen gesloten lag een twaalfjarige jongen op zijn rug in het gras. Op zijn buik lag een kleine Eevee opgekruld te slapen. Kenji luisterde naar het gefluit van de Pidgey en Spearow om hem heen terwijl hij in de tuin van zijn moeders huis lag. Het was een mooie dag. Een prachtige dag om iets te gaan doen. Om op pokémonreis te gaan bijvoorbeeld. Daarvoor was je echter wel een paar dingen nodig en dat waren een pokédex en pokéballs, dingen die hij op dit moment nog niet in zijn bezit had. Dat zou als het goed is binnen nu en heel snel veranderen. Hij had namelijk een postPidgey geleend bij het postkantoor in het dorp en een brief gestuurd naar professor Oak.

Professor Oak was de beroemde pokémonprofessor uit Pallet town. Alle kinderen die gingen beginnen met hun pokémonreis gingen altijd eerst naar deze man toe om bij hem hun eerste pokémon uit te kiezen. Kenji deed dat echter niet. Hij had ruim een jaar geleden zijn eigen pokémon al gevangen, Céline. Daarvoor had hij toen wel de Lapras van zijn moeder moeten stelen, maar het was veel cooler om te zeggen dat je je eerste pokémon zelf had gevangen, dan dat je hem had gekregen van een oude man in een witte labjas. Enfin, hij had professor Oak dus een brief gestuurd met het verzoek of hij wat spulletjes naar hem op wilde sturen. Het was namelijk een aardig lange reis van Cerulian naar Pallet Town, een reis die Kenji best wilde maken, maar zonder dex en balls leek het nogal zinloos. Stel dat hij een coole pokémon tegen kwam onderweg? Dan kon hij die niet eens vangen!

Plotseling werd hij uit zijn gedachten gehaald door de stem van zijn moeder. 'Kenji?' De jongen opende zijn ogen en draaide zijn hoofd opzij. Zijn ogen vonden zijn moeder, een vrouw van bijna dertig, met blauw haar, net als hij. 'Wat?' vroeg de jongen, niet echt geïnteresseerd. 'Er is een pakketje voor je.' Meteen was Kenji alert. De jongen schoot overeind, waardoor Céline van zijn buik viel. De Eevee schrok wakker en maakte een verschrikt piepgeluid toen ze door de lucht vloog en op vier pootjes op de grond lande. 'Sorry Céline,' reageerde de jongen tegen zijn geliefde Eevee, waarna hij naar zijn moeder toe liep. Hij negeerde het feit dat zijn Eevee een scène aan het schoppen was en deed alsof ze bij haar landing haar poot had verzwikt. 'Het staat op je kamer,' vertelde zij hem, waarop de jongen zich naar zijn kamer begaf. Céline drentelde vrolijk achter hem aan. Op zijn kamer aangekomen zag Kenji meteen de kleine doos die op zijn bed stond. Met een brede grijns opende hij de doos. Een vrolijke glinstering schoot door zijn ogen toen hij de vijf pokéballs en een pokédex zag liggen. Ook zat er een briefje bij van professor Oak, welke hem veel succes wenste en hem verzocht om toch een keer langs te komen in Pallet Town, zodat hij ook wist wie hij nu eigenlijk was. Kenji had wel vermeld dat hij de zoon was van de gymleider van Cerulean City, maar daar had de man natuurlijk niet meteen een beeld bij. Met de dex in zijn handen ging Kenji op zijn bed zitten. De vijf pokéballs lagen naast hem op het bed. Nu hij alles had kon hij eindelijk vertrekken op zijn reis! Hij kon niet wachten! Het kon hem niet schelen of zijn moeder het goed vond of niet, hij zou toch wel gaan.

OOC: Godmode Cynthia met toestemming!


Laatst aangepast door Kenji Claves op do sep 15, 2011 4:00 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Een belangrijk pakketje ma sep 12, 2011 11:06 pm

Het was een mooie dag in april en Cynthia stond in de keuken van haar huis lunch te bereiden voor haar en haar ietwat rebelse zoon. Hoewel de jongen vaak een enorm grote mond tegen haar had en haar soms helemaal gek maakte, toch hield ze van hem. Ze was er van overtuigd dat de jongen, diep van binnen, ook wel van haar hield, ook al deed hij nooit wat zij hem opdroeg en deed hij altijd precies het tegenovergestelde van wat zij wilde. Helaas, maar ze had er mee leren leven. Nou ja, ze had besloten dat ze het maar zou negeren. De jongen werd vanzelf ouder en dan zou hij er vanzelf wel overheen groeien. Toch? Nah, misschien was het ijdele hoop, maar het was altijd beter om ergens op te hopen of naar uit te kijken, dan de hoop simpelweg op te geven, omdat dat misschien "realistischer" was.

Plotseling werd de vrouw uit haar gedachten gehaald door getik op haar keukenraam. Verdwaasd keek ze op en zag tot haar verbazing een Pidgey voor het raam fladderen met een pakketje in zijn poten. Cynthia leunde over het aanrecht en opende het raam. De Pidgey vloog naar binnen, liet het pakket op de keukentafel vallen (nu maar hopen dat er niks breekbaars in zit) en vloog toen weer door het raam naar buiten. Even keek Cynthia de kleine vogelpokémon na, waarna ze naar de keukentafel liep om het pakketje te onderzoeken. Deze bleek geadresseerd te zijn aan Kenji, haar zoon. Nieuwsgierig rammelde Cynthia met de doos om te horen wat er in zat. Ze hoorde wat dingen heen en weer rollen en wat schuiven, wat dus betekende dat er meerdere dingen in zaten. Of er had één ding in gezeten en dat was nu stuk door de landing op de tafel. Ach ja. De vrouw haalde haar schouders op en liep met de doos naar Kenji's kamer.

Voor de deur bleef ze staan. Ze hief haar hand, klopte aan en liep toen naar binnen. 'Kenji er is een-' O, hij was hier niet. De kamer was verlaten en het raam stond open om. Hmm, waar kon die jongen nu uithangen? Ze legde het pakketje op zijn bed neer en verliet te kamer weer. Misschien was hij in de tuin, gezien het mooie weer. Ze liep door de huiskamer heen naar de tuindeur, welke open stond. Aha, hij was dus buiten. Ze trof haar zoon aan, liggend in het gras, met zijn Eevee op zijn buik. Even bleef ze in de deuropening staan, haar hoofd ietsje schuin, een kleine glimlach op haar lippen. Zo zag hij er haast uit als een lieve jongen. Helaas was hij dat nooit, alleen tegen zijn Eevee. Ach, het was voor haar al een hele troost om te zien dat de jongen ook een zachte kant had, en misschien, heel misschien, zou hij die ook aan haar tonen.

'Kenji?' vroeg de vrouw om de jongen niet al te erg te storen. Een onvriendelijke 'Wat?' was het antwoord. 'Er is een pakketje voor je,' vertelde ze, waarop de jongen acuut overeind schoot. Even trok Cynthia een wenkbrauw op. Zo, dat pakketje moest wel erg belangrijk zijn. De jongen liep naar binnen en ging naar zijn kamer, waarop Cynthia zich weer naar de keuken begaf voor de lunch. Een paar minuten later had ze een paar sandwiches en twee glazen koude limonade gemaakt, waarmee ze naar de tuin liep. Hier zette ze alles neer, om vervolgens op weg te gaan naar Kenji's kamer. Ze klopte kort, waarna ze zijn kamer binnen kwam. 'Kenji, kom je lunchen? Ik heb sand-' Acuut hield ze haar mond toen ze zag wat de jongen in zijn handen had. Ze herkende het apparaat meteen als een pokédex en ook de pokéballs op het bed waren haar niet vreemd. 'Hoe kom je daar aan?' vroeg ze, al had ze het antwoord wel kunnen raden, aangezien het pakketje, dat eerder deze middag was gekomen, open op het bed stond. 'Was je soms van plan op reis te gaan zonder het met mij te overleggen?' Nu was Cynthia toch wel een beetje beledigd en boos. Hij moest niet denken dat hij zomaar het huis uit mocht, zonder eerst met haar te overleggen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Een belangrijk pakketje di sep 13, 2011 6:16 pm

Kenji deed zijn nieuwe pokédex open en richtte deze op Céline. De Eevee kantelde vragend zijn kopje toen de pokédex hem iets over Eevee's in het algemeen vertelde. Kenji glimlachte. Ja, dat wist hij allemaal wel. Dat Eevee echter in drie verschillende pokémon kon evolueren, dat wist hij nog niet. Kenji zocht in zijn dex en vond de drie evolutievormen van Eevee. Hij kon in een water-, een vuur-, of een elektrische pokémon veranderen. Hmm, dat was eigenlijk best wel interessant. Een waterpokémon, daar zou Kenji zijn Eevee nooit in laten veranderen, aangezien hij een hekel had aan die pokémon. Een vuurpokémon viel ook meteen af, want die was zwak tegen water, al moest hij toegeven dat een Flareon er wel heel cool uit zag. Een elektrische pokémon leek hem toch de beste keus, vooral omdat deze sterk waren tegen waterpokémon en zijn moeder daar een hekel aan had. Mwuhahahahaha, hij zou Céline in een Jolteon laten evolueren, haar verder trainen en dan de vloer aan vegen met zijn moeder. Mwuhahahahaha!

Plotseling werd er kort op de deur geklopt, waarna zijn moeder pardoes zijn kamer binnen kwam wandelen. Kenji schrok zich een hoedje en probeerde zijn spullen nog te verbergen, maar doordat zijn moeder zo snel en plotseling was gearriveerd, had hij daar geen tijd meer voor. Ze bazelde iets over lunch, waarna ze opeens stil viel. Kenji richtte zijn blik op de vrouw, welke zijn spullen zag en een vraag op hem afvuurde. 'Hoe kom je daar aan?' Kenji trok zijn wenkbrauw op. Duh, dat was toch logisch? Hij had toch net een pakketje gekregen, of niet soms? 'Was je soms van plan op reis te gaan zonder het met mij te overleggen?' Kenji trok zijn wenkbrauw nog verder op. Dubbel duh! 'Ja,' sprak hij resoluut, waarna hij opstond, naar zijn kast liep en daar zijn rugzak uit haalde. Hij had de tas gisteren al ingepakt, omdat hij wel had verwacht dat het pakketje van professor Oak binnenkort aan zou komen. Hij stopte de pokéballs en zijn dex in zijn rugzak en hees deze over zijn schouder. 'En je houdt me niet tegen,' sprak hij uitdagend, waarna hij zijn slaapkamer uit wandelde. Céline huppelde vrolijk achter hem aan. Kenji stak de woonkamer over en ging door de tuindeur naar buiten. Daar griste hij wat broodjes van de tafel, dronk zijn glas limonade leeg en ging toen naar de keuken. Daar deed hij het brood in een trommel, welke hij ook zijn tas deed. Vervolgens zette hij koerst richting de voordeur, hopend dat hij die zou halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Een belangrijk pakketje di sep 13, 2011 8:02 pm

Het antwoord dat haar zoon gaf was kort, recht door zee en uiterst brutaal. Hoeveel lading een simpele "ja" wel niet kon hebben. Cynthia zwol op zoals alleen een Jigglypuff dat echt kon. Waar haalde dat joch die brutaliteit vandaan? Simpel, van zijn vader. Toch knap gezien het feit dat hij zijn vader nog nooit had gezien. Dat bewees maar weer eens dat gedrag aardig erfelijk kon zijn. Of Kenji had er gewoon erg veel aanleg voor. Hoe het ook zij, het was allemaal de schuld van die stoethaspel van een Boy! Hoe had ze ooit voor hem kunnen vallen? Hoe had ze zo dom kunnen zijn!? Ach, ze was jong en naïef geweest en helaas hoorde het maken van fouten bij het leven, maar ze zou er alles aan doen om te voorkomen dat Kenji net zo'n waardeloos stuk vreten werd als haar ex! Over Kenji gesproken, waar was hij? Cynthia knipperde met haar ogen en zag dat de kamer leeg was. Waar was die blaag nu weer heen?

Op haar hakken draaide de vrouw zich om, waarna ze de slaapkamer uit marcheerde. 'Kenji!' riep ze kwaad. 'Waar hang je uit?' Ze zag de jongen de keuken verlaten en richting de deur wandelen. Nou mooi niet dat hij zo gemakkelijk uit dit huis zou "ontsnappen". 'Alex, hou Kenji tegen!' riep Cynthia terwijl ze een pokéball uit haar zak pakte en deze gooide. In een rode flits verscheen er een Vaporeon, welke voor de voordeur ging staan en Kenji zo de weg versperde. 'Denk maar niet dat je zo gemakkelijk wegkomt,' brieste Cynthia. Ze was zelf erg verbaasd over haar gedrag, maar ze wilde niet dat Kenji met zo veel brutaliteit het huis ging verlaten. Diep van binnen gunde ze het hem echt wel dat hij op reis ging, dingen zou leren en ontdekken, maar ze wilde wel dat hij wat manieren leerde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Een belangrijk pakketje di sep 13, 2011 8:11 pm

Helaas, een gemakkelijke ontsnapping was hem niet gegund. Hij hoorde de stem van zijn moeder achter zich en nog geen tel later stond er een Vaporeon tussen hem en de deur. Kenji knarste met zijn tanden. Waarom kon ze hem niet gewoon laten gaan? Zij was als jong meisje, iets wat Kenji zich maar moeilijk voor kon stellen, toch ook op reis geweest? Waarom mocht hij dan niet gaan? Ja, hij wist het op zich wel. De reis van zijn moeder was niet helemaal goed afgelopen. Het verhaal en gezeur over zijn vader had hij vaak genoeg aan moeten horen. Kenji was echter van mening dat hij niet zou moeten lijden onder de fouten van zijn moeder. Dat waren haar problemen, niet de zijne. Helaas leek ze dat nog niet helemaal door te hebben.

Kenji keek even naar de Vaporeon en wende zich toen tot zijn moeder. 'Ik ga toch wel,' sprak hij tegen haar zonder enige vorm van respect in zijn stem. 'Als ik nu niet mag, ga ik vanavond wel. Je houdt me niet langer hier in deze stad vast.' Hij boorde zijn groene ogen, die hij van zijn vader had geërfd, in haar blauwe ogen. Hij wist dat hij daar erg intimiderend en doordringen mee kon kijken, dat had ze hem ook al zo vaak verteld. 'Wou je soms een pokémongevecht met me? Want ik verzeker je, ik zal winnen.' Hij keek haar uitdagend aan. Hij wist heus wel dat de Vaporeon van zijn moeder veel sterker was en meer had getraind, maar Céline was klein, licht en behendig en daar kon hij vast wel gebruik van maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Een belangrijk pakketje di sep 13, 2011 8:27 pm

Zoals ze wel al had verwacht, liet de jongen zich niet ontmoedigen door de grote Vaporeon voor de deur en haar dreigende woorden. Hij bleef kalm, zoals altijd, en liet duidelijk merken dat het hem niks kon schelen wat zij deed of vond, hij ging toch wel zijn eigen weg. Op dit soort momenten vroeg Cynthia zich altijd af wat ze fout had gedaan. Was ze dan niet lief genoeg voor hem geweest? Of was ze misschien té lief voor hem geweest? Of zijn grote haat jegens waterpokémon begreep ze niet, gezien het feit dat hij tussen deze pokémon was opgegroeid. Of was dat soms het probleem? De vrouw kon haar vinger niet op leggen, maar kon er ook niet verder over nadenken, omdat Kenji hem opeens bijna uitdaagde tot en gevecht. 'Wou je soms een pokémongevecht met me? Want ik verzeker je, ik zal winnen.' Die vastberaden blik in zijn ogen, zijn houding, alles deed haar denken aan haar ex. O, waarom was ze zo dom geweest toen? Kenji leek diezelfde winnaarsmentaliteit te hebben als Boy, iets wat trouwens erg bewonderenswaardig was, aangezien hij qua level en ervaring aardig in het nadeel was tegenover haar en haar pokémon. Zij was dan ook niet voor niks een gymleider.

Een zucht ontsnapte uit Cynthia's mond, waarna ze haar strenge houding liet varen. 'Goed dan, ga maar. Ontdek de wereld, ontmoet nieuwe pokémon. Op een dag zal ik met je vechten, in de gym, maar niet nu.' En wederom verbaasde ze zichzelf. Ach, ze gunde het haar zoon ook wel. Op reis gaan met pokémon was een geweldige ervaring geweest voor haar en hopelijk leerde Kenji er ook wat van. Ze riep Alex terug, welke naar haar toe kwam lopen en zich naast haar schaarde, zijn ogen op Kenji en de kleine Eevee gericht. 'Succes.' Kenji keek haar aan, achterdocht was duidelijk op zijn gezicht te lezen. Hij greep echter wel meteen zijn kans, draaide haar de rug toe en deed de voordeur open. Samen met zijn Eevee liep hij naar buiten. Cynthia volgde hem en bleef in de deuropening staan. Kenji liep weg zonder ook maar om te kijken. Even slikte de vrouw, waarna ze de deur sloot. 'Nou, dat was het dan,' sprak ze zacht tegen Alex, welke haar vol medeleven aankeek en zijn kop tegen haar aan drukte. De vrouw glimlachte en draaide zich toen om. 'Kom, laten we lunchen.' En met die woorden begaf ze zich naar de tuin, proberend zichzelf tegen te houden om Kenji toch vooral niet achterna te gaan.

OOC: Godmode met toestemming=3


+4 voor alle posts

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Een belangrijk pakketje di sep 13, 2011 8:49 pm

Hij was er klaar voor. In zijn hoofd maalden al verschillende technieken rond welke verschilden van gewoon keihard aanvallen, naar tactisch gebruik maken van de sterke punten van Céline en de zwakke punten van Alex, wat allemaal neerkwam op grootte en snelheid. Zijn tactische overdenkingen werden echter heel snel afgekapt toen zijn moeder zuchtte en toegaf. 'Goed dan, ga maar. Ontdek de wereld, ontmoet nieuwe pokémon. Op een dag zal ik met je vechten, in de gym, maar niet nu.' Wat? Kenji kon zijn oren niet geloven. Was dit soms een grap? Zijn moeder leek het te menen, want ze riep Alex bij zich, zodat de deur niet meer geblokkeerd werd. Achterdochtig keek Kenji de vrouw aan. Wat was ze van plan? Hem in de rug aanvallen zodra hij zich had omgedraaid? Nee, dat was niks voor zijn moeder. Zij was niet zo gemeen. Dat was hij wel. Snel draaide Kenji zich om. Hij moest niet langer nadenken. Hij moest gebruik maken van dit zwakke moment van zijn moeder en maken dat hij weg kwam.

Snel overbrugde de jongen de laatste meter naar de deur, welke hij open gooide en gauw naar buiten liep. Céline drentelde vrolijk met hem mee, erg benieuwd naar waar ze vandaag heen gingen. Kenji was wel vaker met Céline naar buiten geweest, maar meestal gingen ze dan naar zijn grootouders. Vandaag was dat echter niet het geval. Hij zou weg gaan uit Cerulian en de wijde wereld intrekken! Verbaasd over zijn succes om het huis uit te komen liep Kenji verder. Terwijl hij liep kwam echter wel de neiging bij hem omhoog om achterom te kijken. Zou zijn moeder hem volgen? Of had ze Alex achter hem aan gestuurd? Snel draaide hij zich om, maar de voordeur van zijn huis was gesloten en nergens was een teken van Alex. Kenji grijnsde tevreden. Mooi, dan kon hij nu eindelijk op reis! 'Het is zover Céline,' sprak hij tegen zijn geliefde Eevee. 'We gaan op reis.' 'Eeeeveeee!' riep zijn pokémon blij, waarop het tweetal samen verder liep.

OOC: Hèhè, Kenji kan eindelijk op reisXD

+5 voor al je posts in dit topic.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: Een belangrijk pakketje

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Een belangrijk pakketje

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2011-