Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [Info] Omschrijving Psychische Gym en werking gymgevechten

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: [Info] Omschrijving Psychische Gym en werking gymgevechten za dec 08, 2012 4:23 pm

Buitenkant
De Saffron City Gym is een groot, rond, wit gebouw. Stel je zoiets als dit voor. Natuurlijk ziet de gym er niet precies zo uit, maar de grote lijnen zijn hetzelfde. Aan de hand van het zojuist gegeven plaatje wordt het wellicht wat makkelijker om je een beeld te vormen van de Saffron City Gym.

Als je aankomt bij de Gym, sta je eerst voor een groot, zwart hek en een hoge heg die het terrein van de Hayashi’s omheind. Wanneer het hek open staat, is de Gym open en zijn Kean en Kane aanwezig. Is het hek dicht, dan zul je op een ander tijdstip terug moeten komen.
Eenmaal het hek door, kom je op een binnenplaats. Je bevindt je op een pad met grote, beige tegels. Aan weerszijden van het pad is goed onderhouden gras te zien. Hier en daar staat een boompje en aan de randen, tegen de heggen aan, staan verschillende struiken. Voor je zie je een wit gebouw, zoals al eerder gezegd, opmerkelijke overeenkomsten vertonend met het eerder gegeven plaatje.

De Gym is dus wit, maar anders dan op de afbeelding, is op de muren een paarse strook te zien, die om het hele gebouw loopt. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen, waarvan de onderste voor ongeveer de helft boven de grond uit komt.

De Gym
Deze onderste verdieping wordt in beslag genomen door een ronde ruimte waar de gymgevechten worden gehouden en, daar omheen,  een doolhof van allerlei vreemdgevormde kamertjes en gangen met soms wel zes of nog meer deuren. De weg naar de gevechtsruimte toe is gemakkelijk te vinden (je hoeft dan alleen in het binnenkomsthalletje de deur recht tegenover je te nemen), maar de weg naar buiten kan – vanwege de regels tijdens het gevecht – nog een heel karwei zijn. Op deze verdieping zijn overigens voor bezoekers geen ramen te vinden. Er is één deur die op slot zit, dat is de deur waardoor Kean en Kane altijd het doolhof verlaten. Achter deze deur is een kleine serre met een trap naar het woongedeelte.

Woongedeelte
Op de middelste verdieping zijn drie kamers te vinden: de woonkamer, de keuken en een badkamer. Je kan op deze verdieping komen via de eerder genoemde serre, maar ook via de trappen die aan weerszijden van de bezoekersingang naar boven lopen. Over het algemeen is er overigens niemand, behalve familie, welkom op deze verdieping.
Op de bovenste verdieping is überhaupt niemand anders welkom dan de tweeling. Hier is ook een badkamer te vinden en twee riante slaapkamers.

Tijdens de gevechten
Alles in de gym van Kean en Kane draait om verwarring. Eenieder die het ronde gevechtsveld betreedt zal het als eerste opvallen dat het erg donker is. Het enige licht komt van de vloer, waarop een aantal paars lichtgevende lijnen zijn aangebracht. Deze lijnen verbinden twaalf rechthoekjes met elkaar in een sterpatroon (zie afb.). Achter elke rechthoek is een nauwelijks zichtbare, zwarte deur. De muren zijn ook zwart.
Tijdens het gevecht zullen de rechthoeken op willekeurige momenten dienen als teleporters  - de uitdagende trainer zal dus altijd gevraagd worden om op zo’n rechthoek te gaan staan. Het kan dus gebeuren dat de trainer of de gymleiders net een aanval staan te roepen en dan opeens geteleporteerd worden naar een andere plek in de gevechtsruimte. Ook de scheidsrechter wordt op dat moment geteleporteerd. Kean en Kane zijn aan dit systeem gewend, maar voor hun uitdagers kan het voor verwarring zorgen – wat natuurlijk precies de bedoeling is.
Wanneer het gevecht is afgelopen en een eventuele gymbadge is weggegeven, zal het licht voor een moment even doven, wat Kean en Kane de kans geeft om snel weer de goede deur op te zoeken die hun terugbrengt naar het halletje met de deur naar de serre. Als het licht weer aangaat is het aan de trainer om uit te zoeken hoe hij weer naar buiten komt. Kean en Kane zijn over het algemeen niet zo aardig om de weg te wijzen – zéker niet als ze verloren hebben._________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Info] Omschrijving Psychische Gym en werking gymgevechten

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Saffron City :: De Psychische Gym-