Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Een nieuwe vangst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Een nieuwe vangst vr sep 16, 2011 11:06 pm

Wind waaide, streelde het water van de zee en speelde met het haar van een blauwharige vrouw. De vrouw zat op de rug van een grote, blauwe pokémon. Op zijn gemak zwom de grote Lapras door de zee. Cynthia en haar pokémon waren op weg naar de Seafoam Islands. Daar wilde de vrouw een nieuwe pokémon vangen. Natuurlijk was ze van plan een waterpokémon te vangen, maar welke, dat wist ze nog niet. Er leefden echter enorm veel waterpokémon op dit eiland en dus was dit dé plek om een prachtige waterpokémon te vangen. Daarbij hoopte ze dat deze reis haar gedachten even af zouden leiden van haar zorgen om Kenji. Sinds hij van huis was vertrokken had hij niks meer van zich laten horen. Ze hoopte dat alles goed met hem ging en dat hij op een dag toch iets zou laten horen. Ach, als alles goed ging, zou ze hem over een tijdje in de gym treffen, waar hij zijn tweede badge zou proberen te winnen. Dan moest hij echter wel eerst Brock in Pewter City zien te verslaan. Haar zoon kennende, zou hij die bagde nu wel al gehaald hebben.

Haar gedachten werden onderbroken door haar Lapras, welke haar duidelijk maakte dat ze bij het eiland waren aangekomen. Cynthia sprong van de rug van haar Lapras en aaide de pokémon over haar hoofd. 'Bedankt Denise, rust maar even uit.' 'Lapras!' riep de pokémon vrolijk, waarna ze in een rode flits in haar pokéball verdween. De vrouw glimlachte even en draaide toen om. Goed, tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe pokémon. Met grote passen liep de vrouw over het eiland, haar ogen gleden over de vloedlijn en het strand. Plotseling zag ze een pokémon die haar wel interessant leek. Op een steen lag een kleine Shellder. Cynthia maakte een pokéball los van het lint dat om haar middel zat en riep; 'Alex, kom tevoorschijn!' Een grote Vaporeon verscheen en ging uitdagend tegenover de Shellder staan. Deze begon door te krijgen dat hij werd uitgedaagd en wende zich tot de Vaporeon. 'Alex, doe je kopstoot!' De Vaporeon schoot naar voren om met zijn kop tegen de Shellder te beuken. Deze verdedigde zich door zich te verstoppen in zijn schild. De botsing was hard en de Shellder viel van de rots, maar hij leek geen zichtbare schade te zijn opgelopen.

Cynthia baalde haar vuisten. 'Aurorastraal!' Vaporeon opende zijn bek en vuurde een prachtige, gekleurde straal op de Shellder af. Deze zette de tegenaanval in met een ijsschild. De twee aanvallen botsten hard op elkaar en er volgde een luide explosie. 'Snel Alex! IJzerstaart!' De Vaporeon schoot naar voren, sprong over de rook heen en sloeg snel toe nu de Shellder niet door had waar hij was. De klap was hard en de Shellder viel uitgeteld op de grond neer. Cynthia voelde de opwinding van het vangen van een pokémon. Snel pakte ze een lege ball en gooide die naar de Shellder. Hij raakte hem, waarna de waterpokémon in een rode flits verdween. De bal wiebelde heen en weer en het lampje flitste rood. Nu was het wachten of de Shellder bleef zitten of niet.


De bal wiebelde wild heen en weer en sprong weer open. In een rode flits verscheen de Shellder weer, hij was nog niet van plan op te geven!

Cynthia gromde boos toen de Shellder weer uit de bal sprong. Hij ging meteen in de aanval over en schoot op Vaporeon af, klaar om zich met zijn schild ergens om diens lichaam te klemmen. 'Alex pas op!' riep Cynthia. De Vaporeon sprong opzij, maar Shellder was sneller dat de vrouw had verwacht. De pokémon maakte een bocht en greep de staart van zijn tegenstander. Boos begon Vaporeon met zijn staart heen en weer te zwaaien, maar de Shellder liet niet los. 'Alex sla hem op de rots met een IJzerstaart!' De Vaporeon sprong hoog op, maakte een salto voorover en sloeg hard met zijn staart op een enorme rots. De Shellder werd hard geplet tussen de rots en de IJzerstaart en liet de staart van Alex los. Het was Cynhtia nu wel duidelijk dat de Shellder een echte vechter was en niet zo snel op ging geven. Hij keek de Vaporeon boos aan en zond Supersonisch op de pokémon af. Deze raakte en Alex was acuut in de war. 'Alex! Concentreer je! Doe je dubbelteam!' Alex schudde zijn hoofd in een poging de verwarring weg te halen. Het lukte niet helemaal, maar hij kreeg het wel voor elkaar om zichzelf te vermenigvuldigen. Helaas was hij nog altijd verward, waardoor het voor de Shellder erg makkelijk te zien was wie nou de echte Vaporeon was. Hij viel aan met een welgemikte Tackel en Vaporeon vloog door de lucht. Zijn dubbelgangers verdwenen toen hij met een klap op de grond viel. 'Okay, nu is het genoeg!' riep Cynthia. Ze was die opstandige Shellder meer dan zat. 'Alex! Gebruik Laatste Kracht!' Het was een harde aanval, een aanval die Cynthia eigenlijk liever niet gebruikte, alleen in grote nood. En bij grote ongeduld, zoals nu. Probleem was alleen dat niet alleen de Shellder schade opliep bij Laatste Kracht, maar ook Vaporeon. Alex schudde zijn kop en leek de verwarring kwijt te zijn. Hij sprong op en stoof op de Shellder af voor een genadeklap. Hij raakte de Shellder hard, welke door de lucht vloog. 'Maak het af met nog een IJzerstaart!' riep Cynthia. Alex sprong hoog op, achter de Shellder aan en sloeg hem toen met een harde klap richting grond. Shellder knalde bovenop een rots en viel toen in het zand. Voor de tweede keer gooide Cynthia een pokéball naar de pokémon toe. Hopelijk bleef hij dit keer wel zitten.

Versuft deed de Shellder een poging om uit de bal te ontsnappen. Het was tevergeefs. Het lampje doofde. Gefeliciteerd, de Shellder is gevangen!

JAA! Blij sprong Cynthia in de lucht toen het rode lampje op de pokéball doofde. Ze had hem eindelijk gevangen! 'Goed gedaan Alex!' Ze vloog haar Vaporeon om de hals, welke net aan was komen lopen met de pokéball waar de Shellder in zat. 'Wij gaan het vast heel goed vinden samen,' sprak de vrouw tegen de pokéball, waarna ze haar hand op de kop van haar Vaporeon legde. 'Kom Alex, we gaan naar huis. Even lekker een eindje zwemmen, dan kun jij even uitrusten en kan ik in de gym aan de slag met deze Shellder.' Alex knikte en liep samen met haar mee terug naar het punt waar ze eerder aan land was gegaan. Denise kwam weer tevoorschijn en op de rug van haar Lapras ging ze weer terug naar het vaste land.

+4

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Een nieuwe vangst

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2011-