Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Cerulean Contest Final Round

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Cerulean Contest Final Round za mei 25, 2013 2:36 pm


Het is zover! De finale ronde van de Cerulean Pokémon Contest! Deze gevechtsronde werkt als volgt:
Iedere Coördinator start met 60 punten. Je post omstebeurt, net als bij een onofficieel Pokémon gevecht. Het verschil is dat er nu aan het eind van elke twee posts (dus na één van jezelf en één van je tegenstander) er een jury zal posten om te zeggen wie hoeveel punten is verloren. Om ervoor te zorgen dat de gevechten niet ellenlang duren is er een tijdslimiet, of beter gezegd, een post limiet. Ieder mag zeven keer posten. Een gevechtstopic heeft dus maximaal 14 posts (de posts van de jury niet meegerekend).

Je kan op verschillende manieren winnen:
* De punten van je tegenstander reduceren tot nul.
* De Pokémon van je tegenstander K.O. slaan.
* De meeste punten overhouden aan het eind van de tijdslimiet.

Om ervoor te zorgen dat het niet te lang duurt moet elke deelnemer binnen een week posten als het zijn of haar beurt is! Post je niet binnen het tijdslimiet, dan zal je strafpunten krijgen. Post je niet binnen twee weken dan ben je gediskwalificeerd en wint je tegenstander. Je kan wel uitstel krijgen wegens omstandigheden (school of persoonlijke omstandigheden).

VS.


Sora Takahashi zal als eerste posten en doet de eerste aanval!


Let's try to end this before the other contest!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round zo mei 26, 2013 4:12 pm

Sora: Het was haar gelukt! Hoe ze het in hemelsnaam voor elkaar had gekregen wist ze niet, maar ze had het tot de finale weten te schoppen! In een geweldige strijd tegen Chiaki had zij aan het langste eind getrokken en gewonnen! De groenharige kon het nog amper bevatten en was dan ook blij dat Spring wel zo nuchter was om haar bij de les te houden. Na de tweede ronde ging Sora snel met Spring langs zuster Joy om er zeker van te zijn dat de Pokémon op en top fit was voor de finale. 'Oké Spring, dit is het dan. De finale,' sprak het meisje een aantal minuten later tegen haar Bulbasaur. 'Onze eerste contest en we zitten al meteen in de finale! Hoe fantastisch is dat?' Ze keek glimlachend naar haar kleine Pokémon, welke enthousiast terug keek. Wie had ooit gedacht dat ze meteen bij de eerste keer meedoen direct al de finale zouden halen? Zij in ieder geval niet. 'Laten we ons best doen Spring,' sprak het meisje met gebalde vuist en een zelfverzekerde blik tegen haar Pokémon. 'Saur!'

Zo zelfverzekerd als ze eerst had geklonken, zo voelde ze zich nu absoluut niet meer. Spring zat weer in haar Pokéball, klaar voor de finale en Sora stond nu dus alleen achter het gordijn dat haar scheidde van het podium. Haar handen en benen trilden terwijl ze daar stond te wachten tot ze op mocht. Eindelijk kwam het teken dan en mocht ze het podium betreden. Ze liep naar haar plaats en staarde naar de andere kant van het veld, naar haar tegenstandster; Kasumi. Het meisje was goed, maar qua type Pokémon was Sora in het voordeel, omdat zij vocht met een Bulbasaur en Kasumi met een Squirtle. Ze mocht er echter niet vanuit gaan dat het gemakkelijk ging worden, puur omdat het gras tegen water was. De vorige ronde had al bewezen dat het een stik lastiger was dan gedacht. 'Spring, ik kies jou!' Sora gooide de bal van haar Bulbasaur op, welke open spring en een stroom aan bloemblaadjes vrij liet. Spring verscheen in een flits, omgeven door omlaag dwarrelende bloemblaadjes. Zo, de opkomst was in ieder geval gelukt. Nu de rest van het gevecht nog.

Sora wachtte tot ook Kasumi er klaar voor was en de presentator verklaarde dat ze mochten beginnen. 'Oké Spring, daar gaan we! Razor Leaf!' Ze had deze aanval nog maar zelden met Spring gedaan, maar ze wist dat de Bulbasaur het kon. Ze had alle vertrouwen in haar Pokémon. Spring zette zich schrap en ronddraaiende bladeren schoten onder de knol op haar rug vandaan. Met een toch nog aardig hoog tempo schoten de bladeren in de richting van Kasumi en haar Pokémon. Hoe zouden zij dit oplossen?
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round wo mei 29, 2013 9:28 am


De finale. Dit was meer dan ze ooit had durven dromen! Okee, in haar dromen was ze natuurlijk de allerbeste, maar Kasumi had nooit verwacht dat ze het zo ver zou schoppen bij haar eerste Contest! Toch knaagde er iets. Kate had opgegeven, was weggerend. Was dat wel echt een overwinning? Kasumi had het idee dat het meisje eigenlijk sterker en beter was geweest dan zij. Maar je mocht een gegeven Ponyta niet in de bek kijken. Ze moest door. Het blauwharige meisje keek naast zich en vond de blik van Shui. De Squirtle grijnsde breed en stak zijn duim op. Hij had er duidelijk vertrouwen in. Een omroeper meldde dat Kasumi en Sora klaar moesten gaan staan. Met trillende benen wankelde Kasumi naar het podium. Sora vocht met een Bulbasaur, zij met een Squirtle. Ze had duidelijk een nadeel in het type, maar gelukkig ging het niet alleen om kracht. Het ging ook om schoonheid.

Sora opende en Spring kwam tevoorschijn in een zee van blaadjes. Kasumi glimlachte bij het zien van de schoonheid ervan. Maar dat kon zij ook! “Shui, be bubbly!” zei ze niet te hard, bang dat iemand haar er om zou uitlachen. De Pokéball opende en het podium werd gevuld met bubbles. Tussen de bubbles verscheen Shui in een zilveren flits. De Squirtle lande en nam meteen zijn aanvalshouding aan. Hij was er klaar voor. “Oké Spring, daar gaan we! Razor Leaf!” Met die woorden opende Sora het gevecht. “Schiet ze uit de lucht met je Watergun!” riep Kasumi. Het was een lastige manoeuvre, maar ze had dit zoveel geoefend in de Gym van tante Cynthia dat Shui vol zelfvertrouwen zijn Watergun in korte stralen begon af te vuren. Elke keer wanneer hij een blad raakte spatte het blaadje en het water uit elkaar, als minuscuul vuurwerk. De bladeren waren echter zo snel dat ze soms nog maar een meter van hem verwijderd waren, wanneer hij ze uit hun baan sloeg met zijn Watergun. Kasumi zuchtte opgelucht. “Glijd op je buik om hem heen en raak hem met je Watergun!” vervolgde het blauwharige meisje. De Squirtle nam een aanloopje en liet zich op zijn buik vallen. De onderkant was zo glad dat hij gewoon door bleef glijden. In plaats van frontaal op Spring af te stuiven, beschreef Shui een bocht en vuurde hij zijn Watergun af toen hij zich ongeveer schuin achter de Bulbasaur bevond.

OOC: Sorry voor de laatheid!

Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round vr mei 31, 2013 7:05 pm

‘Wie zullen we vandaag eens laten winnen?’ vroeg Kean aan Kane toen ze plaatsnamen als enige echte juryleden van de Cerulean Contest Finale. Ze genoten van het feit dat zij mochten bepalen wie er uiteindelijk als gelukkige winnaar naar huis zou gaan – en nog meer genoten ze van het feit dat ze de aanvalstactieken van de twee deelnemers mochten afkraken.
‘Takahashi,’ antwoordde Kane resoluut, terwijl hij naar het groenharige meisje aan de ene kant van het veld wees. Kean keek hem verbaasd aan.
‘Hè? Nee, echt niet! Ik weet zeker dat Ashari veel beter is,’ zei hij, doelend op het meisje die de vorige ronde door zijn beoordeling als overwinnaar uit de strijd was gekomen. Kane wilde daar al tegenin gaan, maar toen begon het gevecht. De twee pokémon werden respectievelijk met veel blaadjes en bubbels opgeroepen, iets wat voor de uitslag niets uit zou maken. Als een van twee origineler was geweest dan de ander had dat misschien doorslaggevend kunnen zijn, maar in dit geval zag het er allebei even leuk uit.

Sora Takahashi begon het gevecht door haar Bulbasaur de Razor Leaf te laten uitvoeren.
‘Minpunten omdat de bladeren zo langzaam gaan,’ fluisterde Kean tegen Kane. Kane siste terug: ‘Koop een bril. Die dingen hebben een normale snelheid.’ En Kean wist dat zijn broer gelijk had. Maar ja, hij wilde nu eenmaal dat de Squirtle zou winnen.
Hij was dan ook blij te zien dat Kasumi Ashari een oplossing wist voor de naderende bladeren.
‘Nu krijgt de Bulbasaur wel minpunten,’ zei Kean.
‘Vooruit, een paar dan,’ reageerde Kane. ‘Maar Ashari krijgt ook minpunten. Haar Squirtle laat sommige van die bladeren veel te dichtbij komen!’
Kean maakte een of ander geërgerd geluidje, maar moest instemmen met zijn broer. De strijd was echter nog niet gestreden, want de Squirtle kreeg een behoorlijk slim bedachte aanval opgedragen. Voorlopig was de tussenstand 54 voor Sora Takahashi en 56 voor Kasumi Ashari!


_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round za jun 01, 2013 6:47 pm

Sora was tevreden over haar aanval, ook al gingen de bladeren misschien niet snel genoeg. Helaas was Kasumi niet voor één gat te vangen en zette het meisje een tegenaanval in. Met zijn Watergun schoot de Squirtle de blaadjes van Spring uit de lucht. Sora balde haar vuist en keek even snel op het scorebord. Zowel zij als Kasumi had punten verloren, maar Kasumi stond qua puntentotaal voor, ook al was het maar een klein beetje. Hmm, daar moest ze verandering in gaan brengen. Kasumi ging intussen verder met de volgende zet en liet Shui op zijn schild over de grond schuiven. Even dacht Sora dat hij Spring frontaal zou raken, maar de Pokémon beschreef een bocht en kwam zo achter Spring terecht. Verdorie, ze moest iets doen, en snel! 'Spring, gebruik je roede om in de lucht te springen!' reageerde het meisje toen ze zag dat Shui zijn Watergun opnieuw inzette. De Bulbasaur liet zijn roede tevoorschijn komen en sprong op; Watergun ging vrolijk door het poortje dat de Pokémon zo had gecreëerd, al schampte de aanval wel één van de roedes voor een klein stukje. Spring leek hier echter geen last van te hebben en dus ging het meisje verder. 'Oké en geef Shui nu een flinke zwiep met je roede!' riep Sora. Haar bedoeling was om Shui zo'n draai te geven dat de Squirtle vrolijk in de rondte zou draaien, net zo lang tot hij duizelig was. Misschien niet heel elegant en sierlijk, maar wel heel komisch, al zei ze het zelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round za jun 01, 2013 10:38 pm


Kasumi balde haar vuisten bij het horen van Sora's commando. Verdorie, creatief gebruik van aanvallen. Daarnaast had het groenharige meisje blijkbaar allang door gehad dat Shui haar van achter aan zou vallen. De aanval schoot tussen de roedes van de Bulbasaur door en Kasumi vond het er eigenlijk behoorlijk grappig uitzien. Helaas was de blauwharige zo afgeleid dat ze niet snel genoeg reageerde op Sora's woorden. Spring was een stuk sneller, haar roede zwiepte door de lucht en klapte tegen Shui's achterbeen. De Squirtle begon als een dolle rondjes te draaien. Kasumi glimlachte echter. Shui werd niet duizelig. Daarvoor hadden ze dit veel te vaak geoefend. "Shui, Withdraw en Watergun!" Terwijl de Squirtle over het podium spinde trok hij zijn ledematen en zijn hoofd vliegensvlug in en gebruikte hij zijn Watergun. Door de Withdraw kwam dit echter niet alleen uit het gat waar zijn hoofd zat, maar uit alle zes gaten in zijn schild. Door zijn roterende beweging zwiepten de waterstralen over het podium. Spring kon nog zo hoog op zijn roedes gaan staan, Shui zou hem raken. "Kantelen, nu!" Door zijn linker arm en been kort in te trekken, blies de kracht van het water hem op zijn kant. Nu draaide de Squirtle op zijn zijkant, terwijl hij nog altijd Watergun gebruikte. Hij leek een beetje op een waterwiel. Het water spoot nu omhoog, naar voren en naar achter. Zo racete de Squirle om Spring heen. "Nu Shui!" riep Kasumi, waarop de Squirtle de cirkel verbrak en op Spring af stormde. Zou Spring dit waterwiel kunnen ontwijken?

Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kane Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 539
Poképoints : 106
Reputatie : 29
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://lacernellarubra.deviantart.com
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round ma jun 10, 2013 4:35 pm

Door een bepaald eigenbelang (zijn ego) vond Kane het jammer dat Sora Takahashi met twee punten achterstond op Kasumi Ashari. Maargoed, de strijd was nog lang niet gestreden en de puntenaantallen lagen erg dicht bij elkaar. Kane zou nog eens extra kritisch kijken naar alles wat Ashari deed, hij wist zeker dat hij er nog wel een paar strafpunten voor het meisje en haar Squirtle bij kon bedenken.

Hij weigerde dan ook toe te geven dat Ashari een goede zet deed door Bulbasaur niet frontaal aan te vallen, maar van achteren. Naast hem zat Kean te genieten, maar dat duurde niet lang. Takashi reageerde namelijk vlug en stuurde haar Bulbasaur de lucht in, waardoor de wateraanval miste. ‘Ha!’ zei Kane triomfantelijk. ‘Minpunten voor Ashari.’ Kean reageerde hier echter gelijk op, want ook hij had kritisch zitten kijken. ‘Ook minpunten voor de Bulbasaur,’ zei hij. ‘Zijn roedes zijn geraakt.’ ‘Haar,’ verbeterde Kane hem en hij sprong bijna overeind van enthousiasme toen hij zag dat Takahashi meteen weer overging tot de aanval en Squirtle daarbij geraakt werd.

‘Minpunten! Minpunten!’ zei hij. Het voelde net alsof hij en zijn broer aan het gamen waren. Enthousiast en absoluut niet van plan om te verliezen. Hij keek dan ook zorgelijk toe hoe Kasumi een nieuwe, originele aanval op de Bulbasaur af liet vuren. Zouden Sora en haar Pokémon snel genoeg zijn om die te ontwijken?

Ja of nee, Sora was nu in ieder geval wel op een voorsprong gekomen van 50 tegen 46.

_________________
OOC: Godmode van Kean met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round ma jun 10, 2013 5:13 pm

Sora gluurde stiekem weer naar het scorebord en kon een tevreden grijns niet onderdrukken. Ze stond voor! Mwuhahahahahahaha! De strijd was echter nog niet voorbij, dus ze zou haar lachen in moeten houden. Voor nu. Kasumi was namelijk een gewiekste tegenstandster en liet zich niet uit het veld slaan doordat Spring Shui als een tol lied ronddraaien. In tegendeel, ze wist er zelfs goed gebruik van te maken! De Squirtle trok al zijn ledematen in en gebruikte toen Watergun. Sora keek met open mond toe hoe de Waterpokémon in een soort waterrad veranderde. Hoe moest ze dit ontwijken? 'Spring, omhoog!' riep het meisje, waarop haar Bulbasaur omhoog sprong. Squirtle liet haar echter niet gaan, want hij draaide op zijn zij, waardoor het niet uitmaakte hoe hoog Spring ook sprong. Sora balde haar vuisten toen haar Bulbasaur werd geraakt en op de grond viel. Verdorie, dat gingen haar punten kosten! Hoeveel was alleen nog maar de vraag. 'Oké Spring, tijd voor een tegenaanval! Doe je Take Down!' De Bulbasaur denderde over het podium, tegen de waterstroom in, recht op de Squirtle af. 'Goedzo! En doe nu je Sleep Powder!' Hopelijk zou deze combinatie werken, want anders was ze er zeker van dat ze dit ging verliezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round ma jun 10, 2013 9:49 pm


"Yes, goed zo Shui!" riep Kasumi over het podium toen De Squirtle Bulbasaur vol raakte. Normaal was ze niet zo uitbundig, maar de spanning van het gevecht maakte het in haar los. Hun combinatie werkte! Hier hadden ze zo veel op geoefend. Shui nam maar aan dat het gebrek aan orders aangaf dat hij door moest gaan, dus rolde hij achter de Bulbasaur aan. Tot zijn stomme verbazing begon de Bulbasaur tegen de waterstroom in te rennen. Kasumi hapte even naar adem. Take Down? Kon een Bulbasaur dat leren?
Voordat ze iets kon roepen knalde de groene Pokémon al tegen Shui aan. De Squirtle vloog een eind achteruit, zijn Watergun stopte en Shui plopte gauw zijn ledematen weer naar buiten om te landen. Kasumi had al haast de neiging om bezorgd naar haar Pokémon te rennen, maar zag toen de grijns van Shui. Wat? Hij had helemaal niet zoveel schade opgelopen! Het meisje fronste even, maar knipte toen in haar vingers. Natuurlijk! Withdraw had zijn verdediging veel sterker gemaakt en de Watergun had de Bulbasaur behoorlijk afgeremd.
Sora's stem bracht haar terug naar het gevecht. Sleep Powder? Ai, ze had slechte ervaringen met een slapen Shui. Ze mocht het poeder niet laten raken! "Shui, maak je paraplu!" De Squirtle legde gauw zijn hoofd in zijn nek en deed zijn Watergun. Doordat hij de straal omhoog schoot, viel het als een paraplu naar beneden. Hij leek met een soort waterfontein. Kasumi giechelde even. Het paarse poeder werd weggespoeld in het water, water hierdoor paars kleurde. Er lag nu zoveel water op de grond.. Het was een gok, maar misschien zou het lukken. "Shui, Ice Beam!" De Squirtle stopte zijn watergun, wierp even een ongelovige blik over zijn schouder en concentreerde zich toen. Een kleine, glimmende energiebal vormde zich in zijn bek, waarna hij deze afvuurde op het toneel, wat onderhand kletsnat was. Kasumi glunderde toen ze zag dat het water in seconden bevroor. Misschien vroor Spring zelfs wel vast aan de grond.
"En nu Tackle!" riep Kasumi haar Pokémon toe. Shui nam een kleine aanloop en wierp zichzelf op zijn buik op het ijs. Hij hield zijn armen tegen zijn lichaam gedrukt en dankzij het ijs schoot hij als een raket op Spring af. Kasumi balde haar vuisten. Dit kon wel eens de beslissende zet worden!

Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round ma jun 17, 2013 12:06 pm

De pogingen van de bulbasaur om het waterrad te ontwijken, waren tevergeefs. Een sprong was al niet de meest elegante oplossing om een aanval te ontwijken, maar als je dan ook nog geraakt werd... tja, dan kostte dat punten.
‘Ha, dat zijn zéker 10 punten!’ zei Kean tegen Kane, maar daar was Kane het natuurlijk niet mee eens.
‘Nee, kijk,’ zei hij. ‘Ze herstelt zich snel!’

De bulbasaur deed inderdaad een optimistische Take Down aanval, meteen gevolgd door Sleep Powder. Kean en Kane keken zwijgend toe wat voor effect het zou hebben en werden verrast door de waterparaplu van de squirtle. Ook de Ice Beam was een goede keuze van Kasumi. Of de tackle zijn doel zou bereiken, was nog even de vraag, maar voorlopig stond Kasumi voor met 46 tegen 40.

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round zo jun 23, 2013 7:20 pm

Sora keek met een bedroefde blik naar het scherm met de punten. Ze stond achter, en niet zo'n beetje ook! Op dit moment was het verschil tussen haar en Kasumi zeker zes punten. Hoe moest ze dat ooit inhalen? Ze keek peinzend naar haar tegenstandster. Kasumi was een goede Coördinator, beter dan ze had verwacht. Sora had gedacht dat, gezien het type van hun beide Pokémon, zij in het voordeel zou zijn, maar een Watertype bleek veel meer geschikt te zijn voor Contests dan een grastype. Ze moest echt gaan oefenen met verschillende soorten poeder. Haar trucje met Sleep Powder werkte helaas niet, omdat Kasumi heel vindingrijk was met een waterparaplu. Verdorie, waarom was Kasumi zo vindingrijk? Het meisje maakte eveneens gebruik van de natte vloer door deze te bevriezen en te gebruiken als een glijbaan. Wat kon ze hier nou het beste tegen doen? Wacht, dat was het! 'Spring! Sla Shui uit zijn baan met je roede!' De Bulbasaur liet haar roede tevoorschijn komen en deze schoot op de naderende Squirtle af. Hopelijk was dit genoeg om de aanval van de Waterpokémon te stoppen. Dan was het nu nog tijd voor een tegenaanval. 'Goed, gebruik nu je Sleep Powder!' Eens zien hoe het zou staan met de punten na deze acties.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round ma jul 01, 2013 11:26 am


"Spring! Sla Shui uit zijn baan met je roede!" riep Sora over het podium. Nee! Kasumi kon zichzelf wel voor haar kop slaan. Maakte ze nu echt dezelfde fout als bij haar vorige gevecht? Kasumi wist dat Shui nu niet kon remmen of sturen, dus die roede ontwijken was vrijwel onmogelijk. Daarnaast was het meisje zo in beslag genomen door haar gedachten, dat ze te laat was om nog wat te roepen. De Bulbasaur zwiepte zijn groene roedes tegen Shui aan. De Squirtle tole uit koers en sloeg tegen de muur. Gelukkig was de Squirtle wel zo slim geweest om zijn hoofd terug te trekken in zijn schild, maar deze halfgebakken Withdraw kon niet voorkomen dat de Squirtle schade op liep. Kasumi kon wel janken. Het ging juist net zo goed. Haar ogen schoten weer naar haar tegenstander, die nu Slaappoeder gebruikte. Niet alweer! Ze kon de aanval niet twee keer op dezelfde manier counteren, de jury wilde innovatie zien! "Shui, gebruik je Bubble om te counteren!" De schildpadpokémon kwam wat wiebelig overeind, maar wist zijn Bubble af te vuren. De bellen vingen het paarse poeder op en knapten, waardoor er een gordijn van waterdruppels en paarse glitters tussen Shui en Spring verscheen. Wauw, dat was behoorlijk mooi! Gemotiveerd door deze counter kreeg Kasumi een stoutmoedig idee. "Besla het hele podium met je Bubble!" riep ze naar haar Pokémon. Shui stootte opnieuw een straal bubbels uit, maar bewoog tegelijkertijd zijn hoofd van links naar rechts, zodat de bubbels over het hele podium dansten. "En nu Icebeam!" Ze hoorde Shui een geërgerde zucht slaken, maar Kasumi negeerde dit. Ze had het volste vertrouwen in haar Pokémon! Shui concentreerde zich opnieuw en vuurde weer zijn Icebeam af. Het probleem was dat de Squirtle deze aanval nog niet zo lang kende. Hierdoor kwam de straal niet heel ver en hield Shui het ook niet erg lang vol. Hierdoor veranderen maar ongeveer een kwart van de bellen in ijsballen. Toch was het effect van deel glimmende, harde ijsballen en deel zachte, druppende bubbels heel mooi. Het stevende allemaal op Spring af en Kasumi vroeg zich af hoe de Pokémon dit zou moeten ontwijken.

1 punt aftrek wegens een tijdsoverschrijding van 1 dag.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kane Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 539
Poképoints : 106
Reputatie : 29
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://lacernellarubra.deviantart.com
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round do jul 04, 2013 7:13 pm

De twee meisjes waren erg fanatiek in hun wedstrijd en probeerden de meest originele zetten te bedenken om hun tegenstander een stap voor te zijn. Om de glijdende Squirtle te slim af te zijn, sloeg de Bulbasaur de waterpokémon met zijn roede in een andere richting. De Squirtle was hier niet op voorbereid en wist zich maar net op tijd terug te trekken om erger leed te voorkomen. Takahashi was wel scherp en liet haar Bulbasaur direct aanvallen met een slaappoeder, die op een vernuftige wijze werd geparreerd door een bubbelaanval van de Squirtle, die hiermee een regen van paarse glitters veroorzaakte. Kane moest toegeven dat het een slimme zet was en Takashi nu minpunten verdiende, máár “die eerdere aanval van Takashi was uitstekend en daarvoor moet Ashari méér minpunten krijgen”. Kean stemde hier tegen zijn zin mee in, terwijl hij gespannen keek naar de volgende aanval van Ashari’s Squirtle. Het hele veld werd ondergespoten met bubbels en een deel hiervan bevroor met verve. Ook Kane keek gespannen toe, want hij besefte dat Takashi van goede huize moest komen, wilde ze deze aanval ontwijken.

Hoe dan ook, beide meisjes stonden nu op een puntenaantal van 38, waardoor de wedstrijd weer open lag en de spanning in een razend tempo steeg. Wie zou als winnaar uit de strijd komen?

_________________
OOC: Godmode van Kean met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round vr jul 05, 2013 11:38 am

Sora kon een tevreden grijns niet onderdrukken toen ze zag dat haar verdediging had gewerkt; Squirtle werd uit koers gemept en knalde tegen de muur. Ze hoopte dat de Schildpokémon zich niet al te veel zeer had gedaan, al zou het voor haar wel gunstig zijn wanneer de blauwe Pokémon nu KO tegen de muur lag. Helaas waren haar tegenstanders slimmer en werd er gebruik gemaakt van Withdraw, waardoor de schade beperkt bleef. Een goede zet, dat moest Sora toegeven. Zo'n schild was best wel handig om te hebben, jammer dat Spring die niet had, al zou een Bulbasaur met een schild waarschijnlijk een bespottelijk beeld geven. De groenharige dreef bijna weg in een fantasie over een kruising tussen een Squirtle en een Bulbasaur, toen ze wakker werd door de stem van Kasumi. Spring was braaf overgegaan tot de volgende aanval, namelijk Sleep Powder, maar Kasumi hield dit tegen met een Bubble aanval. Wederom erg inventief en Sora balde haar vuisten toen de blauwharige aan de andere kant van het veld verder ging met een Ice Beam. Deze was echter niet op Spring, maar op de Bubble in de lucht gericht. Een deel van de bellen bevroor en een deel bleef vloeibaar. Heel even keek het meisje naar het prachtige beeld, maar zag toen het dreigende gevaar; het kwam recht op Spring af!

Wat moest ze doen? De bellen stuk slaan met Vine Whip was erg voor de hand liggend en ze had deze aanval net ook al gebruikt. Dan werd het weer zo eentonig. Goed, dan maar een andere aanval. 'Spring, counteren met Razor Leaf!' Spring knikte en liet haar ronddraaiende, scherpe bladeren vanonder haar knol vandaan komen. Sommige bellen waren al erg dichtbij en omringden Spring haast, maar ze spatten uiteen toen Razor Leaf hen raakte. Door de uiteen spattende bellen regende het glitterende druppels op het veld en op de Pokémon, waardoor ze allebei prachtig stonden te glanzen. Sora kon zien dat beide Pokémon erg fit en gezond waren. Hoewel ze middenin een harde strijd zat, kon het meisje het toch niet laten om haar handen in haar zij te steken en tevreden te glimlachen bij het zien van die glanzende Spring. Ze had de Bulbasaur goed opgevoed, ze mocht trots zijn, en Kasumi ook op haar Squirtle. Goed, dan was het nu tijd om deze wedstrijd te gaan winnen. Zij en Kasumi stonden in punten nu gelijk, dus het was nu tijd om daar verandering in te gaan brengen en haar voorsprong te pakken. 'Spring, grijp Shui met je roede en doe dan Leech Seed!' Hopelijk kon ze zo een keerpunt in de wedstrijd inbrengen, want Kasumi was een taaie tegenstandster en van haar winnen zou een grootse overwinning zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round vr jul 05, 2013 3:09 pm

Kasumi gromde zachtjes toen Spring haar aanval counterde met zijn Razor Leaf. De uiteenspattende bellen leken prachtig en ook het ijs glinsterde toen het werd door klieft door de groene bladeren. Wat moest ze nu doen? Haar blik ging naar Shui en ontmoete zijn blik. Misschien waren ze hier nog niet klaar voor... Plots gaf Shui haar een knikje en glimlachte naar haar. Kasumi glimlachte terug. Hij had gelijk. Ze moesten dit gewoon afmaken en alles geven wat ze hadden! In die seconde dat Kasumi en Shui elkaar hadden aangekeken, was Sora overgegaan naar haar volgende aanval. De groene roedes schoten over het veld en grepen Shui vast. "Shui!" riep Kasumi geschrokken. O jee, ze was er helemaal niet bij met haar gedachten! "Shui, Rapid Spin!" riep ze hem toe. De Squirtle schoot in zijn schild, maar Spring had hem nog altijd vast in haar roedes. Nu begon Shui als een gek rond te draaien, waardoor de Leech Seed aanval afketste en hij los kwam uit de roedes. "Double Team!" Shui plopte zijn ledematen weer naar buiten en in een seconde werd Spring opeens omcirkelt door een stuk op tien Shui's. "Watergun!" Alle Shui's haalden diep adem en schoten allemaal een sterke waterstraal op de Bulbasaur af.

OOC: Rapid Spin: A spin attack that can also eliminate such moves as Bind, Wrap, Leech Seed, and Spikes.
Vandaar dat ik zeg dat hij los komt uit de roedes en de Leech Seed aanval afketst.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round vr jul 05, 2013 5:46 pm

De ijsballen en bubbels die op de Bulbasaur af kwamen, werden gecounterd met een Razor Leaf aanval. Dat bleek een erg goede keuze, want hierdoor werd de aanval van de Squirtle op een spectaculaire wijze afgewimpeld.
Minpunten voor Kasumi, vond Kane meteen en ook Kean moest dat enigszins overdonderd toegeven. De roede die volgde was minder impressive, maar zéker een goede keuze in combinatie met de Leech Seed.
‘Nog meer minpunten voor Kasumi’s late reactie,’ meldde Kane en Kean ging daar wijselijk niet tegenin. In plaats daarvan probeerde hij zich extra te focussen op fouten aan de kant van Sora. De Rapid Spin-Double Team-Water Gun combinatie leverde de eigenaresse van de Bulbasaur in ieder geval minpunten op, zodat de tussenstand op 30 voor Sora en 29 voor Kasumi uitkwam.

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round zo jul 07, 2013 9:21 am

Even dacht Sora dat ze de overhand had. Ze had Shui vastzitten in de roedes van Spring en het scorebord vertelde haar dat ze nu één punt voorstond op Kasumi. Dit ging de goede kant op! Nog even en ze had gewonnen! Of verloren natuurlijk, want Kasumi was een geduchte tegenstander. Ook nu liet het meisje dat weer merken, door Rapid Spin in te zetten, één van de weinige aanvallen die Leach Seed af kon doen ketsen. Sora liet een zachte grom horen. Ze had nooit gedacht dat Shui die aanval kon, laat staan dat Kasumi eraan zou denken deze aanval te gebruiken. Aan de andere kant, het meisje had zich al vaker bewezen vernuftig te zijn, dus eigenlijk was dit een fout van Sora's kant. Ze had haar tegenstandster niet mogen onderschatten. Ondertussen was Shui overgegaan op een Dubble Team, waardoor Spring nu omsingeld was door een heel leger aan Squirtle. Fijn, heel fijn. Het tweetal aan de overkant ging vervolgens over op een Watergun, wat door het gebruik van Dubble Team onmogelijk te ontwijken leek nu het van alle kanten kwam. Chips, wat kon ze doen? Bulbasaur kenden amper tot geen defensieve aanvallen, zoals Withdraw of Protect. Wat kon ze hier in hemelsnaam aan doen? Als ze niks deed en Spring werd volop geraakt, dan ging het haar heel veel punten kosten, maar als ze wel iets zou proberen te doen, dan viel het misschien nog te redden.

Sora haar ogen gleden zoekend over het veld naar een uitweg, en toen zag ze het. Spring stond vlakbij een stuk van het veld dat nog bevroren was, perfect! 'Spring! Buk en tijger naar dat stuk ijs!' Een Bulbasaur laten tijgeren was iets wat waarschijnlijk nog nooit was gedaan, en wat ook niet echt heel goed lukte. Bij tijgeren was het de bedoeling om plat op je buik vooruit te kruipen, iets wat Spring nog wel lukte, maar door de hoge knol op haar rug, kon ze niet echt heel veel kleiner worden. Water Gun spoot van meerdere kanten tegen haar knol aan en maakte het tijgeren bijzonder lastig, maar toch lukte het de Bulbasaur om het ijs te bereiken. 'Goedzo! En draai nu rond, net als Shui deed!' Hopelijk zou dit werken, want anders zou het heel jammer zijn. Spring knikte en begon op het ijs rondjes te draaien door haarzelf met haar pootjes rondom af te zetten. 'Roede!' riep Sora erachteraan toen Spring hard genoeg rond draaide. Spring haalde haar roedes tevoorschijn en liet die met haar eigen lichaam in de rondte zwaaien langs de Dubble Team van Shui. Als de Water Gun - Dubble Team combinatie nu niet gestopt werd, dan wist Sora het ook niet meer.

Het stoppen van de aanval van Kasumi was echter één ding, de Squirtle ook nog aanvallen, was een tweede. Wat kon ze doen? Ze had bijna al haar aanvallen al gebruikt, afgezien van Growl, maar ja, wat kon je daar nou mee? Hooguit de oren van je tegenstander teisteren. Hmmm, misschien was dat nog niet eens zo'n slecht idee. Ze had echter ook nog andere plannen. 'Spring! Die je Sleep Powder terwijl je ronddraait!' De Bulbasaur knikte en liet het blauwe poeder los, dat als een soort tornade opsteeg uit de knol van Spring en door het ronddraaien omhoog werd gestuwd. Het was misschien niet heel effectief op Shui op deze manier, maar het ging er bij constest nog altijd om dat je je eigen Pokémon er zo mooi mogelijk uit liet zien. 'Stop met draaien en doe Growl!' Spring stopte met draaien, maar het blauwe poeder bleef nog even wat langer draaien. Dit gaf hen de kans om Growl in te zetten. Bulbasaur liet een luid gegrom horen, iets wat er heel stom uit zag bij een Bulbasaur. 'Goedzo! En blaas dan nu al het Sleep Powder naar Shui!' Spring haalde diep adem en blies toen tegen het voor haar neerdalende aan. Het poeder veranderde van richting en dwarrelde in de richting van de Squirtle. Zo, eens zien hoe ze dit gingen counteren.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round zo jul 14, 2013 7:30 pm

Aaargh! Hoe kon ze nu opeens weer achter staan? Had ze nou zoveel minpunten gekregen doordat Shui geraakt was? Of had Sora niet zoveel aftrek gekregen voor Kasumi's combinatie van Bubble en Icebeam als ze gedacht had? In elk geval was het blauwharige meisje behoorlijk gestrest. Shui merkte niks van haar inwendige strijd en voerde de Double Team en Watergun combinatie perfect uit. Kasumi fronste een beetje bij het zien van de tijgerende Bulbasaur. Zou het niet slimmer zijn geweest om gewoon te rennen? Hij werd nu toch geraakt, dan zou rennen een stuk sneller zijn. Enfin, waar ging de groene Pokémon eigenlijk naar toe? Kasumi snapte er niks van, totdat het te laat was. De roedes sloegen de kopieën van Shui kapot en Kasumi gilde: "Ontwijk het!" Nu was het Shui's beurt om zich plat op zijn buik te laten vallen. De kopieën deden dit echter niet en verdwenen in het niks toen de roedes ze raakten. Ondertussen was Sora overgegaan tot haar volgende aanval en zowel verschrikt als verwonderd keek Kasumi naar de paarse draaikolk. De Growl deed haar even giechelen, maar daar was het nu niet de tijd voor. Ze mocht het Slaappoeder niet laten raken! En eigenlijk had ze een heel simpel antwoord.

"Watergun!" Op het moment dat de Bulbasaur het paarse poeder in zijn richting blies, sprong Shui overeind en vuurde hij een brede waterstraal af. Het water ging recht door het poeder heen en stevende op Spring af. Kasumi was echter niet van plan om het hierbij te laten. Daarnaast dwarrelde er nog allemaal poeder in de lucht. "Shui, Rapid spin op je kont en doe je Bubble!" Shui keek haar even dom aan, trok toen zijn ledematen terug en begon rond te spinnen. Doordat hij zijn schild verticaal hield, kwamen de bubbels uit het hoofdgat aan de bovenkant. Door de roterende beweging verspreidden ze zich over het podium en neutraliseerden het Slaappoeder door het te absorberen en daarna uiteen te spatten. "Laat je op je buik vallen en doe Watergun!" riep Kasumi haar Pokémon toe. Shui stopte even met al zijn aanvallen, liet zich op zijn buik vallen en begon weer rond te draaien, terwijl er water uit het hoofdgat spoot. Door de Rapid spin had hij veel snelheid en de enkele waterstraal spiraalde op hoog tempo over het podium.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kane Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 539
Poképoints : 106
Reputatie : 29
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://lacernellarubra.deviantart.com
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round di jul 16, 2013 4:12 pm

Kean en Kane voelden de spanning van de meisjes op het veld. Meer omdat ze met elkaar een soort wedstrijd hielden, dan dat ze wat gaven om de eergevoelens van de twee meisjes. Kean proestte het uit van het lachen toen Takahashi haar Bulbasaur liet tijgeren en Kane moest toegeven dat het er wel wat knullig uit zag, een pokémon die toch al bijna op de grond lag, nog lager te laten gaan. ‘Maar het is wel origineel,’ zei Kane tegen zijn tweelingbroer, terwijl hij hem een por gaf. ‘Dus hoeven er niet zo veel punten af voor dat water dat haar raakt.’ Dit maakte dat Kean teleurgesteld zuchtte. ‘Jammer,’ mompelde hij en beide jongemannen richtten zich weer op het gevecht.

‘Oh, dit is ook een leuk idee,’ zei Kane overdreven enthousiast, toen Sora haar Bulbasaur liet ronddraaien op het ijs en tegelijkertijd aanvallen liet doen. ‘Dat worden sowieso minpunten voor Ashari,’ zei Kane tegen zijn broer, maar die ging daar direct tegen in. ‘Nee, kijk, Squirtle weet die roedes te ontwijken!’ Kane haalde zijn schouders op. ‘Ze was er niet op voorbereid en bovendien ziet het er heel leuk uit. Kijk, het paarse slaappoeder, dat is onze kleur, broertje.’ Nu was het Kean die Kane een por gaf. ‘We moeten objectief zijn,’ zei hij, hoewel hij heel goed wist dat ze niet heel objectief bezig waren – maar ach, ze stonden allebei aan een andere kant, dus dat hief elkaar weer op.

Na een overweldigende Growl (vond Kane) van Bulbasaur, die vervolgens het slaappoeder naar de Squirtle probeerde te blazen, kwam Ashari weer in actie met een reeks aanvallen. Kane keek gespannen toe, want de vorige keer dat Ashari zoiets deed, had Takashi flink wat minpunten opgelopen. Bovendien stond zijn favoriet nu achter, met 25 tegen 27.

_________________
OOC: Godmode van Kean met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round di jul 23, 2013 6:27 pm

Pffff, dit gevecht was lang niet zo gemakkelijk als ze dacht. Ze viel iedere keer weer in die kuil van een gewoon gevecht, maar dit was geen gewoon gevecht, dit was een contest gevecht. Ze moest Spring er zo goed mogelijk uit laten zien. Maar hoe? Met water en glitters kon je zoveel meer! Spring had wel een poeder tot haar beschikking, maar dan zou ze zichzelf in slaap brengen en dat zou haar zeker minpunten opleveren. Wat haar ook minpunten opleverde, was de actie van Shui die de aanval van Spring ontweek. Verdorie! Daar kwam dan nog eens bij dat Kasumi haar prachtige draaikolk van slaappoeder doorbrak met Water Gun. Aaaargh! Frustratie ten top! 'Blokkeer de Water Gun met je Roede!' riep Sora. Spring haalde haar roedes tevoorschijn, vormde hiermee een X en wist zo een groot deel van de aanval op te vangen. Door de kracht werd ze echter wel enkele centimeters achteruit geduwd over het veld. Ondertussen gebruikte Shui een combinatie van Rapid Spin en Bubble om de rest van het slaappoeder te neutraliseren. Nog meer frustratie! Sora begon het gevoel te krijgen dat ze hier niet voor gemaakt was. Misschien kon ze toch beter een trainer worden, want dit schoot niet op.

Shui was inmiddels weer aan het ronddraaien op zijn buik terwijl er een waterstraal in het rond draaide. Goed, tijd om een tegenaanval te doen. Wat was echter nog de vraag. In ieder geval moest ze deze aanval ontwijken. 'Spring! Ren naar Shui toe terwijl je over de waterstralen springt! Spring keek haar ongelovig aan en begon toen aan een soort hordeloop wedstrijd, op weg naar Shui. 'Spring bovenop hem en doe-' Ja, doe wat? Het meisje dacht rap na en besloot toen Razor Leaf in te zetten. 'Doe dan je Razor Leaf, gevolgd door Sleep Powder en Poison Powder!' maakte Sora snel haar zin af. Als het Spring lukte om op Shui te belanden, dan zou deze ook in de rondte draaien. Razor Leaf en de twee poeders zouden door de rotatie ook weer in het rond worden geslingerd en zou hopelijk een leuk effect geven. Het zou misschien niet veel schade doen door het opwaartse effect en het feit dat Shui zich ónder Spring bevond, maar dit was toch echt de laatste zet die Sora kon bedenken. Als ze hierna had verloren, dan zou ze dat niet zo raar vinden. Kasumi zou een terechte tegenstandster en een echte rivale van haar worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round ma aug 05, 2013 2:56 pm

Spring blokkeerde de Watergun goed, maar zowel de Bulbasaur als de Squirtle moesten onderhand wel uitgeput zijn. Toch bleek de groene Pokémon nog genoeg energie te hebben om over de waterstralen van Shui heen te springen. Kasumi giechelde door de zenuwen. Het leek wel een soort touwtje springen. Ze verwachtte echter wel dat de Bulbasaur elk moment geraakt zou kunnen worden. Dit gebeurde echter niet. Met een plof belandde de groene Pokémon op Shui, die er niks van leek te merken. Zijn schild was immers hard en stevig. Toch vertraagde zijn draaibeweging wel door het extra gewicht. Ondertussen voerde Spring de aanvallen die Sora had geroepen in rap tempo achter elkaar uit,  zodat er bladeren en poeder omhoog dwarrelde. De rotatie was echter niet meer genoeg om er echt een tornado van te maken. Kasumi fronste. Het enige wat ze kon bedenken was nogal riskant, want het hing er echt vanaf hoe de jury dit op zou vatten: als de tegenstander helpen  of de aanval naar je eigen hand zetten. Snel hakte ze de knoop door. "Shui, stop met Watergun en verhoog je Rapid Spin!" riep ze naar haar Pokémon. Shui stopte en water en begon nu zeer snel rond te draaien, met Spring nog op zijn rug. Nu werden Springs aanvallen echt een tornado van bladeren en stof.  "Bubble uit alle gaten!" De Squirtle liet een stroom van bubbels los, die zowel hem als Spring uit het zich onttrokken. De bubbels vormden een tornado die het paarse en blauwe poeder absorbeerde, maar tegelijkertijd sloegen de bladeren van Razor Leaf bellen kapot, zodat deze glitters en poeder rondstrooide. "En stop!" riep Kasumi, waar na Shui abrupt stopte met zijn draaien en Bubble en overeind sprong*.De bellen stegen op en knapten kapot, waardoor het hele podium bezaaid werd met druppels en glitters. Zowel Shui als Spring zagen er prachtig uit en Kasumi kon zich geen beter finale voorstellen.

OOC: *Ik kan niet zeggen wat er met Spring gebeurt als Shui overeind springt, maar ik neem aan dat hij eraf glijd en daarna naast de Squirtle staat Wink


Oja, late post met toestemming, vanwege afwezigheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Profiel bekijken http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round do aug 08, 2013 2:53 pm

De aanvallen schoten over en weer over het podium en het was duidelijk dat beide meisjes hun uiterste best deden om niet alleen mooie en sterke aanvallen af te vuren, maar vooral ook originele aanvallen. Kean had nog nooit een wateraanval gebruikt op de manier zoals de Squirtle van Kasumi dat deed. Hij had ook niet het idee dat het super effectief zou zijn in een normaal gevecht.
Anyway, voor dit doeleinde was het wel perfect. De waterstralen zagen er indrukwekkend uit, maar toch wist de Bulbasaur van Sora elke straal te ontwijken. Het zag er wel enigszins grappig uit, zo’n springende Bulbasaur, maar of ze daarmee de wedstrijd zou kunnen winnen? Misschien was haar dat wel gelukt als er andere juryleden hadden gezeten, maar Kean en Kane waren niet echt weg van cuteness, dus helaas.
Hoewel het een boeiend gevecht was, kwam het einde wel in zicht. Het gevecht eindigde met een regen van kapotgeknapte bubbels, waardoor het hele podium – inclusief Pokémon – leek te glinsteren. Toen was de tijd op, de Pokémon waren moe en het was tijd voor een definitieve uitslag. Het was tot het einde toe spannend gebleven, maar toch was er – met slecht twee puntjes verschil – een winnaar aan te wijzen: gefeliciteerd Kasumi!

OOC: ik lig er helemaal uit XD *telt posts* *telt nog een keer* Dit was de laatste toch? XD


_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round vr aug 09, 2013 3:56 pm

Het stof  en de glitters daalt neer en het scorebord word zichtbaar. De winnares is;;

K A S U M I


Gefeliciteerd!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Final Round

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cerulean Contest Final Round

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-