Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 A Day Off.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Mark Evans


Profiel Man Leeftijd : 18
Aantal berichten : 217
Poképoints : 42
Reputatie : 39
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: A Day Off. vr mei 31, 2013 8:16 am

Het was een goede beslissing geweest om na de watershow van Cerulean City op weg te gaan naar Viridian City want Mark wilde Pallet Town bekijken, waar hij nog nooit geweest was. En misschien wist hij dan eindelijk eens die stap te maken om te beslissen wat hij nou echt wilde.. want het voelde zo negatief om zichzelf nog steeds een Coördinator te noemen als hij er zelf niks voor voelde om er speciaal voor te gaan trainen. Daarbij waren er ook nog andere alternatieven om daar achter te komen zoals zijn Pokémon. Mark had daarom besloten om aan deze Contest mee te doen over een paar dagen, speciaal voor Zoey die het wel leuk vond maar zou hij dan nog toekomen aan training voor het gevecht tegen Mitsu? daarbij wilde hij Ryota nog steeds bedanken voor zijn hulp met Zoey die door dit alles geen angst meer toonde voor onbekende mensen, godzijdank. Mark slaakte een diepe zucht waarbij hij stopte met lopen en zich naar zijn vier Pokémon toedraaide.. ze waren net buiten Viridian City als hij zich niet vergiste. “Goed, ik stel voor om wat te relaxen vandaag.. de afgelopen dagen waren nogal chaotisch en jullie verdienen het wel om wat te rusten vooral jij Flynn,” sprak Mark met een vrolijke glimlach op zijn gezicht waarbij de Squirtle opkeek, hij was het er zo te zien niet mee eens. Toby grijnsde breed naar zijn teamgenootjes en ging uitdagend tegenover hem staan toen Mark zijn voetbal tevoorschijn haalde, zag hij vanuit zijn ooghoeken Zoey bezorgd naar hem kijken. De jongen wist dat het geen goed idee was maar toch wilde hij die stap nemen anders zou hij het nooit meer aan durven om te voetballen, iets waar Mark nu net naar uit had gekeken. Tegelijkertijd zou dit voor zowel Toby als voor hem in het voordeel zijn want Southern Plains had een vlakke ondergrond dus kon de Pikachu zijn energie kwijt daarbij was het mooi weer, dus waarom ook niet?


Mark gooide de voetbal op de grond en begon in een klein tempo te rennen terwijl hij een trap tegen de bal gaf, Toby volgde hem automatisch op de voet. Hij voelde nog steeds geen pijn in zijn voet opkomen wat hij wel had verwacht maar niet kwam en zeker omdat hij een lange tijd deze beweging niet had kunnen doen, was hij daar wel op voorbereid. Nu hij wist dat hij het tempo wat op kon voeren begon hij sneller te rennen maar voordat hij het wist ging het verkeerd. Mark had de losliggende steen zien liggen en sprong er over heen maar zijn enkel kon dit gewicht niet aan en klapte hierdoor dubbel zodat hij languit op de grond viel en tot zijn grote ongenoegen bleef de pijn hangen. De jongen gromde geïrriteerd waarbij hij met een pijnlijk gezicht over zijn enkel wreef, “Pika?” Mark legde een hand op het hoofdje van de Pikachu waarna hij overeind krabbelde, “Maak je geen zorgen, ik had misschien niet zo overhaast moeten springen,” reageerde Mark uiteindelijk terwijl hij zijn voetbal oppakte en terug liep naar zijn Pokémon die aan het relaxen waren. De jongen plantte zich naast Flynn neer die zich vreemd gedroeg.. nou ja de Squirtle zelf gedroeg zich niet vreemd maar zijn schild wel. Het stootte een fel wit licht uit en Flynn leek daar niet echt tegen te vechten maar eerlijk gezegd had Mark dit niet aan zien komen want hij wist precies wat dit betekende. Het was zijn tijd om te evolueren. Hij wist het niet zeker maar een oude man had hem daar iets over vertelt en dat er een soort ritueel was waarbij het schild van een Squirtle zou gaan gloeien als het tijd was om te evolueren. Mark had daar in het begin zijn twijfels over gehad maar hij moest het nu toch onder ogen zien.. Flynn zou evolueren, iets waar de Squirtle al die tijd op had gehoopt en naar toe had gewerkt. Het maakte de jongen verder niets uit of hij zou veranderen of niet, het bleef voor hem altijd Flynn de Squirtle.


“Naar dit moment heb je altijd naar uit zitten kijken of niet soms, Flynn?” vroeg Mark toen aan de Squirtle die opkeek en breed grijnzend knikte. Mark reageerde door een glimlach op te zetten en sloot zijn ogen voor een moment terwijl hij zijn hand op het hoofdje van de Squirtle legde. “Ik hou je niet tegen want je hebt er hard genoeg voor gewerkt en dat meen ik ,” voegde Mark eraan toe en opende hierbij zijn ogen. Flynn moest hierdoor even slikken maar knikte vastbesloten voordat hij overeind kwam en uitdagend naar Mark en Toby staarde, zijn schild was nu gestopt met gloeien. “Goed dan, ik wilde sowieso vandaag niks doen dus voordat we morgen gaan trainen wil ik dat jullie gaan relaxen, in die tussentijd kan ik even wat verzinnen voor een combinatie met Zoey.” Mark rekte zich uit terwijl zijn Pokémon knikte en ging vervolgens languit op het gras liggen, Zoey liep langzaam naar hem toe. En nestelde zich naast hem neer terwijl ze verwachtingsvol haar hoofdje op zijn borst legde. Toby kwam erbij liggen en ging half over zijn schouder heen liggen, starend naar de blauwe lucht. Sam liep op dat moment naar Flynn toe..


Sam
Sam liep met een neutrale gezichtsuitdrukking naar de Squirtle toe die in een beekje aan het zwemmen was. Het interesseerde haar niets of Flynn niet wilde praten met haar of dat überhaupt wel durfde maar dit had haar interesse opgewekt. Evolutie was een volgende stap in het leven van een Pokémon om verder te groeien, zelf verachtte ze dat idee omdat zij zelf er niets voor voelde om te evolueren en liever de Eevee bleef die ze was. Maar Flynn.. hij was egoïstisch bezig en ze had allang gezien aan de jongen dat hij er niet volledig achter stond dat de Squirtle zou evolueren. “Flynn.” De Squirtle keek vragend op en kwam naar haar toe gezwommen met een geïrriteerde uitdrukking op zijn gezicht. “Wat moet je, Sam?” gromde Flynn als antwoord. Sam vertrok geen spier en wierp hem een felle blik toe waardoor Flynn schrok.. met de Eevee wist je maar nooit wat je kon verwachten. “Ik wilde even met je praten,” ging Sam genadeloos verder maar hield haar blik scherp op de jongen gericht, “Oh man.. is het weer zover?” verzuchtte Flynn terwijl hij zijn poten over mekaar legde en stug naar de grond staarde. De Eevee slikte moeizaam waarbij ze met haar kop schudde om de boosheid van zich af te schudden, “Ik heb gehoord wat Mark zei tegen je en ik vind dit niet goed op de manier hoe jij hier mee omgaat.” Sam keek hem dit keer heel serieus aan zodat Flynn besefte dat de Eevee het meende maar de Squirtle vertrok geen spier, net als Sam alleen je kon zien aan Flynn dat hij echt kwaad was. “Het interesseert me echt weinig wat je te zeggen hebt!” snauwde Flynn nijdig.

Sam snoof en wierp hem een geïrriteerde blik toe. Ondanks dat de Eevee een kortlontje had wist ze dat het geen verstandig idee was om de Squirtle een tackle aanval te geven meer omdat hij het niet waard was en hij dat alleen maar zei omdat hij nu niet geholpen wilde worden.. dan maar op de Sam manier. De Eevee zette een brede grijns op die vrijwel meteen weer verdween waardoor er een onverschillige blik op haar gezicht verscheen. “Met zulke zielige instellingen zal jij nooit sterker worden dan dat jij nu bent.. sukkel,” zei Sam toen zo nonchalant mogelijk. De Squirtle die zich net had willen omdraaien, draaide zich met een ruk naar de Eevee toe en wierp Sam een kwade blik toe. “Zeg dat nog eens en dan recht in me gezicht!” sneerde Flynn kwaad en had zijn handen tot vuisten gebald waarmee hij dreigend op de Eevee afliep die nog steeds kalm voor haar uit staarde. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat ze haar teamgenoot zwak noemde.. alleen Flynn pikte dit niet maar Sam was niet bang voor hem, deze Squirtle was half niet zo irritant als dat Toby kon zijn. “Je hoorde me wel,” ging Sam sarcastisch verder en sloot haar ogen voor een paar seconden zodat Flynn zich nog meer kon irriteren aan haar, ze hoorde enkel wat scheldwoorden die niet voor herhaling vatbaar waren en die op haar gericht waren maar dat interesseerde Sam niet. Ze opende haar ogen terwijl ze breed begon te grijnzen maar spitste haar oren toen ze Mark overeind zag komen met Toby op zijn schouder en zo te zien had Zoey zich in zijn armen geplaatst. Ze spitste haar oren nogmaals toen ze voetstappen oppikte.. Sam wist niet wie of wat het was maar ze was op haar hoede om in de aanval te gaan zodra het nodig was.

Terug naar boven Go down
 

A Day Off.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: West Kanto :: Viridian City-