Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [WWF] Round one I

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: [WWF] Round one I di jun 25, 2013 12:56 pm

De deelnemers staan klaar. Het publiek staat te trappelen. De Pokémon staan te springen. Nog één keer snel de regels.
Iedere deelnemer heeft één Pokémon. Degene die de Pokémon van de ander als eerst buiten gevecht stelt wint. Iedere deelnemer mag vijf keer posten, er komen dus 10 gevechtsposts in totaal. Wanneer er dan nog geen winnaar is, wordt deze aangewezen door de admin. Een deelnemer heeft elke keer wanneer het zijn beurt is een week om te posten. Wordt er niet binnen het tijdslimiet gepost, dan is de deelnemer gediskwalificeerd.
Iedereen klaar? Laten we dan beginnen!
 

VS.


Kasumi post als eerst.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I ma jul 01, 2013 11:55 am

Zenuwachtig hipte Kasumi van het ene been op het andere. Haar blik schoot afwisselende naar de Pokéball in haar hand en naar haar tegenstander aan de andere kan van het bad. Het was prettig dat de Watergym bekend terrein voor haar was. Het was wat minder prettig dat ze een Pokémon gevecht moest doen met een Pokémon die ze niet kende, noch vertrouwde. Kasumi beet op haar lip. Shui had in een deuk gelegen bij het zien van haar partner voor deze gevechten. Het meisje had in de kleedkamers van de Gym gezeten en vol verwachting haar Pokéball geopend. Daar, languit liggend op de grond, verscheen een Slowpoke. Kasumi was verbijsterd geweest, Shui was in lachen uitgebarsten. Het blauwharige meisje gebruikte haar Pokedex niet heel vaak, maar nu moest ze hem er toch echt even bij pakken. Wat was dat voor roze beest?
Slowpoke, de lusteloze Pokémon. Deze Pokémon is ongelofelijk sloom en lusteloos. Wanneer het wordt aangevallen kan het tot vijf seconden duren, voordat de Pokémon pijn voelt. Het vist met zijn staart, welke een zoete stof afscheid. Echter, wanneer hij beet heeft, kan het zijn dat de Pokémon dit voor een gehele dag niet door heeft. Daarnaast vergeet het vaak waar het mee bezig is.
Samengevat had ze een slome, vergeetachtige Pokémon. Geweldig. Kasumi was dol op Waterpokémon, maar bij deze had ze toch wel haar twijfels. Ze was zo overdonderd door de informatie van de Pokedex, dat het tien minuten duurde voordat ze door had dat Slowpoke niet alleen een watertype was, maar ook een psychisch type. Misschien kon ze daar wat mee.

Hier stond ze dan. Ze had alle aanvallen zo goed mogelijk uit haar hoofd geleerd, maar klemde toch een papiertje in haar hand met aantekeningen. Het was tijd. "Slowpoke, we gaan ervoor!" riep Kasumi zo overtuigend mogelijk, terwijl ze de Pokéball het strijdveld opgooide. De roze Pokémon verscheen op de drijver voor haar, maar leek zich er totaal niet van bewust te zijn dat hij in een gevecht was geland. Hij liet zijn poten onder zich weg glijden en plofte met zijn buik op de drijver neer. Aaaaarghh! Kasumi zuchtte diep. Waar was ze aan begonnen? Misschien moest ze die andere Pokémon ook maar een dutje laten doen. "Slowpoke, begin met Yawn!" Dat klonk de Pokémon wel goed in de oren. De Slowpoke opende zijn bek wijd en liet een enorme gaap horen. Het geluid en het aanzicht van deze gaap zorgden ervoor dat de andere Pokémon ook slaperig werd en binnen twee beurten in slaap viel. Kasumi hoopte hartgrondig dat dit zou werken.

OOC: Ik ga nu meer uit van de aanvalsbeschrijving van Yawn dat het visuele van de spellen.
Yawn ;; The user lets loose a huge yawn that lulls the foe into falling asleep on the next turn.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I ma jul 01, 2013 5:44 pm

ARYA ~ Arya stond klaar, met de pokéball in haar hand en haar tegenstander tegenover haar. Seel is een Pokémon die op de Noordpool voor komt. De hoorn op zijn hoofd is erg dik en wordt gebruikt om door dik ijs te breken. Hij houdt van de kou en prefereert oceanen met ijsbergen. Zijn lichtblauwe vacht beschermt hem tegen de kou, had haar pokédex haar verteld. Arya had het lijstje aanvallen bekeken en meerdere keren opgezegd in de hoop hem zo te kunnen onthouden. Het was nogal beschamend als ze zometeen in het gevecht niks zou weten te zeggen. Waarom had ze zich hier ook alweer voor aangemeld? Een pokémongevecht was prima, maar dit was een pokémongevecht waarbij een heel publiek mee zat te kijken.
Ze was nog best tevreden met een Seel. Ze had geen idee wat voor karakter hij had, maar ze vond het wel een lief wezentje. Wat voor pokémon zou het blauwharige meisje tegenover haar hebben?

Ze keek naar het andere meisje. Ze had op het gevechtsrooster gezien dat ze Kasumi heette. Ze zag dat Kasumi een papiertje vast had. Met de aanvallen erop? Waarom had zij daar nou niet aan gedacht? Straks wist ze niet wat ze moest doen en dan ging ze af. Ze haalde diep adem. Nou niet in paniek raken, het komt wel goed, zei ze tegen zichzelf. Toen was het tijd om te beginnen. "Slowpoke, we gaan ervoor!" riep Kasumi. Een Slowpoke? Het dikke roze wezen verscheen op één van de drie drijvers en plofte daar neer met een tevreden uitdrukking op zijn gezicht. Hm, misschien zou dit gevecht niet eens zo heel slecht gaan. Arya gooide haar pokébal. Ze had er iets bij willen roepen in de trant van 'Go, Seel!' of zoiets, maar ze durfde bij zo'n groot publiek niks te zeggen. De woorden kwamen haar keel niet uit en toen de Seel eenmaal was verschenen was het er een beetje laat voor.
Wie zou er beginnen? Arya durfde niks te zeggen, misschien moest er eerst iemand 'start' roepen ofzo en als ze dan daarvoor al riep stond ze voor Aipom. Blijkbaar hoefde dat echter toch niet te gebeuren, want Kasumi sprak haar eerste opdracht uit: Yawn. Oei, eh, wacht... Arya reageerde te traag. Ze wilde nog naar Seel roepen dat hij er niet naar moest kijken, maar het kwaad was al geschied. Slowpoke gaapte uitvoerig. De Seel knipperde met zijn ogen en begon zelf ook te gapen. Zelf kon Arya een gaap ook niet onderdrukken en er klonk wat gegrinnik uit het publiek, waardoor Arya vuurrood kleurde. Maar nu moest ze iets doen, en snel ook, voordat Seel in een diepe slaap zou vallen. "Eh, eh, Seel, Encore!" riep ze zodra de naam van de aanval haar weer te binnen schoot. Seel klapte in zijn flippers en een witte bol vloog naar Slowpoke toe. Wat grappig, Arya had helemaal niet geweten dat Encore er zo uitzag. Seel gaapte opnieuw. Arya hoopte maar dat Encore zou werken, want dan zou de Slowpoke tijdens Seels dutje in ieder geval geen andere aanvallen uit kunnen voeren. Seel gaapte voor de derde keer en plofte toen neer. Een grote bel verscheen aan zijn neus, die bij iedere ademhaling groter en kleiner werd. Een luid gesnurk weerklonk en opnieuw moesten enkele toeschouwers lachen.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I ma jul 01, 2013 6:19 pm

Jaa, het had effect! Sterker nog, niet alleen de Seel, maar ook haar tegenstander begon te gapen! Misschien zou Arya ook wel in slaap vallen. "Eh, eh, Seel, Encore!" Wat? Wat deed Encore? De Seel klapte in zijn flippers en vuurde een soort witte bal af. Maakte ook niet uit wat het deed, Slowpoke moest niet geraakt worden! "Ontwijk hem!" Slowpoke gaapte nog een keertje en smakte met zijn lippen. 'Slowpoke, ontwijk!" riep Kasumi over het veld. Waarom deed hij niks? Duurde het soms ook vijf seconden voordat hij reageerde op een bevel? Ondertussen raakte de bal haar Slowpoke. Great. had hij nu schade? Wat deed die aanval? Kasumi pakte gauw haar Pokedex.
Encore ;; De gebruiker dwingt de tegenstander om de laatste aanval die hij heeft gedaan te blijven herhalen voor drie tot zeven beurten.
Nee! Dat betekende dat hij alleen Yawn kon gebruiken. Kasumi keek op en zag dat de Seel in slaap viel. Maar nu kon ze eigenlijk niks. Ze knarste even met haar tanden en keek op het briefje dat ze bij zich had. Tackle, Watergun, Confusion. Alles klonk aanlokkelijk, maar ze kon nu niks gebruiken! Maar ze moest toch wat. "Slowpoke, ga het water in en zwem rond. Probeer net zo lang tot je Watergun kan gebruiken," beval Kasumi haar Pokémon. Het duurde even, maar toen kwam de roze Pokémon in beweging. Hij zwom door het water, opende zijn mond en gebruikt opnieuw Yawn. Dit bleef hij herhalen, terwijl hij rond de Seel zwom.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I di jul 02, 2013 9:02 am

ARYA ~ Yes, het werkte! Phew, dat onheil was dan ook weer afgewend. Nu konden ze allebei niet veel meer doen dan wachten, of tot Seel weer wakker zou worden, of tot Encore was uitgewerkt.
Er gebeurde niet zo veel en Arya begon zich bijna te vervelen. Toen rolde Seel om. Was hij wakker? Hoopvol keek ze naar haar geleende pokémon. Hij bewoog verder niet meer en na een paar seconden ging het gesnurk weer verder.
Na wat een eeuwigheid leek, knipperde Seel slaperig met zijn ogen. Hij rekte zich uitgebreid uit en keek daarna pas naar zijn tijdelijke bazin. Arya dacht razendsnel na en bromde even toen ze zich bedacht dat ze dat beter had kunnen doen terwijl hij nog sliep. Goed, welke aanvallen had hij nog meer? "Seel, Aurora Beam!" riep Arya. Ze had geen idee hoe sterk die aanval was, maar aangezien Seel hem pas bij level 27 kon leren nam ze aan dat het wel een goede was.
De Seel richtte zijn hoorn op zijn tegenstander en een grote, kleurige straal schoot ervanaf. Wauw! Het leek wel het noorderlicht, maar dan in één straal. Een seconde later bedacht ze zich dat dat eigenlijk best logisch was. Die aanval heette niet voor niets Aurora Beam.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I vr jul 05, 2013 2:57 pm

Goed, een erg enerverend gevecht was het nu niet. Seel lag te slapen en het leek erop dat Slowpoke ook wel een dutje wilde doen. Kasumi was blij dat ze haar Pokémon het water in had gestuurd, anders was hij hoogstwaarschijnlijk in slaap gevallen. Het zag er behoorlijk stom uit, zoals de Slowpoke rond zwom, zijn kop boven water stak en geeuwde. Ongelofelijk, hoe lang duurde dat Encore gebeuren? Kasumi beet zachtjes op haar lip. Het was een behoorlijk slimme zet geweest van Arya. Misschien was ze wel erg in het nadeel, aangezien zij een Coördinator was. Kasumi bleef haar rondzwemmende Pokémon volgen, tot hij eindelijk zijn mond open deed en er water uit kwam! Ha! Haar blik schoot naar de Seel van Arya en die... was wakker? Aaargh! Kasumi kon zichzelf wel voor haar kop slaan. De Seel schoot een prachtig gekleurde straal af. Wauw, misschien was Seel wel een goede Contest Pokémon! Omdat Slowpoke al Watergun aan het doen was, kon Kasumi niet veel meer doen dan toekijken hoe de twee aanvallen op elkaar botsten. Alleen was de Aurora Beam veel sterker! "Slowpoke, duik onder om het te ontwijken!" riep Kasumi naar haar Pokémon-in-bruikleen, terwijl ze hartgrondig hoopte dat de Pokémon nu wel zou gehoorzamen. Slowpoke onderbrak zijn Watergun en dook onder, waarbij de Aurora Beam hem op een haar na miste. Kasumi zuchtte opgelucht. Goed, en nu? Snel keek ze weer op haar papiertje. "Disable!" riep ze. Aurora Beam was een sterke aanval, het zou een groot voordeel zijn als die werd uitgeschakeld. "En dan Zen Headbutt!" Ze merkte aan zichzelf dat ze ontzettend opgewonden was. Het meisje hipte van haar ene voet op haar andere, terwijl de Slowpoke door het water schoot. Rond zijn hoofd begon een soort groene laag te gloeien. Pleaaase! schoot er door Kasumi's hoofd.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I vr jul 05, 2013 4:46 pm

ARYA ~ Helaas was Encore ook net uitgewerkt en een waterstraal hield haar Seels Aurora Beam tegen. De kleurige aanval bleek echter sterker te zijn dan Watergun. "Slowpoke, duik onder om het te ontwijken!" riep Kasumi naar de Slowpoke. Deze onderbrak zijn aanval. Aurora Beam schoot vooruit, maar raakte alleen het water, want de tegenstander was al ondergedoken. "Disable!" riep het blauwharige meisje nu. Arya keek een beetje nerveus naar het strijdveld. Wat deed Disable eigenlijk? Ze hoopte maar dat het geen sterke aanval was. Arya zag Slowpoke tevoorschijn komen en blauw gloeien, waarop Seel ook een beetje blauwig werd. Aurora Beam loste op in de lucht en Seel sloot zijn mond. Hij leek geen schade te hebben.
"En dan Zen Headbutt!" Wacht, kon Seel die niet ook? Oh nee, hij kon alleen gewoon Headbutt. De Slowpoke was in het water een stuk sneller dan op het land, want zijn snelheid was best groot. Er leek een soort groenig schild op zijn hoofd te verschijnen. "Seel, ontwijk!" riep Arya. Langzaam begon de Seel weg te hobbelen, naar de rand van het platform. Zo langzaam, té langzaam. Arya dacht razendsnel na. "Eh, eh," Hoe heette die aanval nou? Wacht, ze wist het al. "Aqua Jet!" riep ze. De Seel werd omhuld door water en hij schoot er als een raket vandoor. Op datzelfde moment kwam de Slowpoke aan en hij botste tegen de Seel. De zeehondpokémon werd niet vol geraakt, dankzij Aqua Jet, maar Zen Headbutt raakte wel zijn staart, waardoor hij even stuurloos werd en in het water belandde. Daar ging hij gewoon door met zijn aanval en hij kwam weer boven, nog steeds omhuld door zijn waterraket. Hij schoot met een enorme snelheid op de Slowpoke af. Kom op, kom op, dacht Arya. Ze hoopte maar dat Kasumi hier geen slimme trucjes tegen had.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I vr jul 19, 2013 3:59 pm

Kasumi Ashari is gediskwalificeerd wegens het overschrijden van het tijdslimiet.
De winnaar is:

A R Y A


Gefeliciteerd, je gaat door naar de volgende ronde!

Okee, het is echt heel apart om jezelf te diskwalificeren, maar Arya wacht al twee weken, terwijl het limiet één week is. Ik heb er ook niet echt een geldig excuus voor, behalve dan inspiloosheid.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: [WWF] Round one I

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[WWF] Round one I

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-