Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 A beautyful place {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: A beautyful place {Open} vr jul 05, 2013 7:59 pm
Het was een mooie zomerdag, en een warme wind blies tussen de bomen door. De zon was fel, en scheen zo door de bladeren heen, dat ze wel groen leken te gloeien. Er heerste pure stilte. Het enige wat je hoorde was het briesje, en een paar Mankey's die wild op en neer sprongen in de takken. Opeens werd de rust verstoord, en verscheidene Pokémon vluchtten weg. Op een smal bospaadje wat tussen de dichte struiken doorliep, sjokte een meisje van ongeveer 14 met groen haar. Het was Mitsuko. Een enthousiast reizende trainer die altijd overal klaar voor stond: alleen nu even niet. Vermoeid veegde ze de zweetdruppels van haar voorhoofd. Ze had het zo heet, en werd loom van het weer. Ze trok even aan haar geruite rugzak om hem goed op haar rug te krijgen, en keek even rond. Hoe verder ze Viridian Forest inging, hoe mooier het werd. Ze zag nu ook verschillende kleine Pokémon kijken uit hun nesten, holen of struiken. Maar Mitsuko had hier eigenlijk niet zoveel tijd voor: ze zou wel wat te drinken lusten, en ze was moe. En haar Gyarados Skipper zou vast uitkijken naar een diep meer om lekker in te duiken. Mitsuko had een beetje medelijden met haar draak-achtige maatje. Het was zo benauwd als wat, en hij moest maar in zijn hete Pokéball blijven zitten, en hij was een water Pokémon. Mitsuko had zelf ook wel even zin om een verfrissende duik te nemen, alleen kon ze geen water vinden. Ze wist zeker dat ze geen poel kon vinden, en misschien zelfs geen riviertje. Ze was nu eenmaal in een dicht bos. Ze stopte even om wat eten uit haar rugzak te pakken, maar hoorde opeens iets. Iets wat kabbelde en bruisde.. Mitsuko veranderde van een moeie trainer naar een gelukkig persoon. Water! Eindelijk! Haastig stond ze op, tilde haar eigendom weer op haar rug, en sprong hotel de botel over een bessenstruik heen, naar het geluid toe. Ze sprintte recht door de vegetatie, en stopte haast struikelend voor een donkere, hoge struiken, waar ze bijna in tuimelde. Zo snel mogelijk, en met al haar kracht, trok ze een van de modderige takken opzij. Haar mond viel open. Op een open plek, overgoten met zonlicht, stroomde een beekje uit op een meer. Toch! Niet te groot en niet te klein. Mitsuko was zo onder de indruk, dat ze de tak losliet, en die veerde terug. Recht in haar gezicht. Met een plof viel ze achteruit, en krabbelde verward overeind. ''Verdorie..'' Grommend wreef ze over haar neus. Aan haar handen zat modder en mos. Gelukkig had ze geen bloedneus.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} vr jul 05, 2013 9:11 pm


SISHURI
Ze was weer eens teruggrabbeld van haar volgende uitdaging. Wat was er nog over van die eigenwijze Sishuri die gewoon overal heen ging ten koste van alles? Niet veel. Sinds ze haar eerste Gymbadge had gehaald was ze al aardig lang niet meer vertrokken van Pewter City. Mt Moon leek wel een grote enge nachtmerrie en Sishuri was niet klaar om zich er doorheen te slaan. Daarom verzon ze elke dag wel weer een leuk iets om haar pokemon niet achterdochtig te maken, want zij, in tegendeel tot haar, waren wel zeker klaar om de volgende stap te zetten. Voor vandaag had ze besloten dat een dagje uit naar het Viridian Forest wel leuk zou kunnen zijn.

CRUMBLE
Crumble rende vrolijk voor haar uit, de Rattata was tevreden met de keuze van zijn Trainer. Voor vandaag mocht hij eens een speciaal tripje meemaken. Nieuwsgierig snuffelde de pokemon aan elke boom die hij tegenkwam om iets te vinden waarmee hij zijn Trainer blij kon maken of gewoon om een complimentje te verdienen. Maar tot nu toe kon hij alleen maar geursporen vinden van Caterpies en Weedles. Niet echt speciaal om het zo maar te noemen. Crumble keek even achterom en wachtte beleefd totdat Sishuri hem had ingehaald, het meisje keek hem met een grote glimlach aan. Zo druk als de Rattata was rende hij weer voor haar uit, zijn korte pootjes brachten hem sneller vooruit dan verwacht en bijna gleed hij uit door een poel modder. De Rattata stond vlak voor de rand en keek in de bruine massa, maar in tegendeel tot water was het niet mooi doorzichtig. Bijna wilde hij het aanraken met een van zijn voorpootjes toen Sishuri hem tegenhield. Nog steeds met een glimlach schudde ze haar hoofd. Goed nu dan niet, maar de volgende keer.. dan zou hij haar wel voor zijn. Met een klein speels glimlachje en gemakkelijk sprong hij over de poel heen. Vervolgens rende hij weer wat vooruit, maar niet zo ver dat hij haar uit het oog verloor. Een paar struiken blokkeerde zijn pad, maar zo klein als hij was kroop hij onder het groen door. Wat toen voor hem lag, verraste hem eigenlijk wel. Een gigantische waterpoel strekte zich uit voor hem en Crumble deed bijna verstijfd een paar passen naar voren. Wow..

SISHURI
Crumble verdween weer uit haar zicht, dit keer ook werkelijk, want hij was onder een paar struiken doorgedrongen. Met een zucht zette Sishuri een wat snellere pas in, zodat Crumble niet ver zou komen. De paarse pokemon kwam in beeld, maar dat was niet wat ze het eerste opmerkte. Een aardig groot meer lag daar, gewoon midden in het bos. Toch waren zij niet de enige die hier waren aangekomen. Sishuri riep Crumble, die wel gevaarlijk dicht bij de rand stond van het water, de Rattata draaide zich om, maar de grond onder zijn poten zakte weg. Het was modder en zijn gewicht was daar te zwaar voor. Geschrokken rende Sishuri naar de oever en keek uit naar haar pokemon. "Crumble?!" Riep ze hulpeloos en boog voorover naar het water, maar ze zag de bekende paarse vorm niet. Even vergat ze dat er nog een Trainer hier in de buurt was, het enige waar ze aan dacht was haar pokemon, die nu hulpeloos ergens zwom. De Trainer dacht zoveel aan de paniek dat ze haar eigen water pokemon gewoon vergat.

OOC; I hope you don't mind (:
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} za jul 06, 2013 11:22 am
"Crumble?!" Mitsuko vergat haar pijnlijke gezicht even, en richtte zich een beetje op. Het klonk verder weg, en zo te horen was het iemand anders. Het klonk niet zeer vrolijk. Meer alsof er wat aan de hand was. Vlug krabbelde Mitsuko overeind, en gaf een klap tegen de tak die ze tegen haar neus gegeven had, en dook eronder door. Bij het mooie water stond een meisje die voorover boog. Waarschijnlijk was er iets of iemand het meer ingevallen. Of niet. Het maakte Mitsu niet zoveel uit, maar als het om zaken in het water ging, had ze toevallig een enorme Gyarados bij zich, die toevallig een water Pokémon was. Vlug klikte ze de Pokéball aan haar riem los, en gooide draaiend de lucht in. ''Showtime Skipper!'' Meteen klapte de rood/witte bal open, en in een rode gloed kwam een grote soort waterslang tevoorschijn, die met zijn bek open dreigend in het rond keek, en daarna brulde. Toen hij zijn trainster in het oog kreeg, verzachtte zijn blik, en grijnsde hij op zijn eigen manier. Mitsuko hoopte niet dat het vreemde meisje zich wild schrok door haar Pokémon, en zwaaide met haar arm als teken dat hij mee moest komen. Op een drafje kwam ze dichterbij de vreemde, en hield vlug halt. ''Is er iets?'' Ze had zich niet eens voorgesteld, maar daar was misschien geen tijd voor.

Drukte net op verkeerde icon naast je post -stem icon-
Ik vraag even aan de admin of hij dit kan verwijderen, sorry.


Edit by Kean: Ik heb je codes even afgesloten, zodat de skin niet helemaal in de war raakt. Zou je dit bij je volgende posts zelf ook willen doen? Alvast bedankt =)
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} za jul 06, 2013 11:51 am

SISHURI
Toen ze verderop beweging zag verderop aan de rand van het meer, kreeg ze een beetje hoop. Zou deze Trainer haar willen helpen? Gerustgesteld werd ze door het feit dat het meisje een pokeball tevoorschijn haalde. De bal werd in de lucht gegooid en Sishuri hoopte op een water pokemon. Wat ze te zien kreeg was echter iets wat ze totaal niet verwacht had. Een gigantische waterslang verscheen ten tonele, Sishuri krabbelde overeind en haalde snel haar pokedex erbij. Het bleek een Gyarados te zijn, een pokemon die niet bepaald zwak te noemen was. Met grote ogen keek ze naar de grote pokemon. Toch was de situatie niet zo dat ze bang moest zijn voor de pokemon. Er was een Trainer bij die haar pokemon hopelijk onder controle zou hebben. Vast wel, want makkelijk zou je zo'n pokemon niet kunnen trainen. Het meisje kwam naar haar toe en de Gyarados volgde haar. Van dichtbij zag de pokemon er nog intimiderender uit. ''Is er iets?'' Vroeg ze en Sishuri knikte een beetje aarzelend. "Mijn Rattata is in het water gevallen," Precies op dat moment zag ze een klein paars kopje in het midden van het meer omhoog komen. Crumble spetterde wild met zijn pootjes, maar kon er niets aan doen toen hij weer naar beneden werd gesleurd door zijn eigen gewicht. Hij had maar even lucht weten te happen, dus lang had hij niet. "Wil je hem alsjeblieft helpen? Met je Gyarados?" Vroeg ze met een wat smekende toon, ze was er nog lang niet klaar voor haar pokemon te verliezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} zo jul 07, 2013 12:58 pm
"Mijn Rattata is in het water gevallen," Mitsuko werd meteen afgeleid door een paars bolletje die proberend te zwemmen boven kwam. Het was een Rattata. Ze moest snel handelen. De arme Rattata laten verdrinken zou ondenkbaar zijn. "Wil je hem alsjeblieft helpen? Met je Gyarados?" Ze gaf een knikje naar zijn trainster, en richtte zich vlug naar haar Gyarados. ''Vlug Skipper! Daar!'' Met zijn kop draaide Skipper zich naar de plek waar er allemaal bubbels boven kwamen. Meteen hobbelde hij onhandig naar de kant, en sprong het meer in. ''Natuurlijk willen we je helpen hoor. Waarom niet?'' Afwachtend staarde Mitsuko het water in, waarin een grote schaduw te zien was. Ze knielde vlug, om nog meer sporen van de twee te vinden, tot de Gyarados als een torpedo uit het water kwam. De spetters vlogen in het rond, en Mitsuko kreeg een golf in haar gezicht. Hoestend maar onder de indruk, keek ze naar Skipper, die tot haar verbazing iets op zijn kop had. Ze glimlachte. Het was de Rattata! Samen met hem verdween de Gyarados weer onder water, om bij de waterkant omhoog te komen, zodat de Pokémon van de andere Trainer zo het vaste land op kon.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} zo jul 07, 2013 2:04 pm

SUSHURI
Hoop ontstond pas toen de andere Trainer een knikje gaf. Gelukkig. Toen pas liet Sishuri haar ingehouden adem los. ''Vlug Skipper! Daar!'' De Gyarados, genaamd Skipper, verdween in het diepe water. Alleen zijn schaduw was nog te zien. Het was een prachtige pokemon, zo groot en waarschijnlijk zeer sterk. Alleen was het niet moeilijk hem te gebruiken in een gevecht waar geen water was? Toch kon Sishuri niet lang dagdromen, want haar zorgen kwamen weer naar boven drijven. Wat als het al te laat was? Ze hoorde zelfs de stem van de Trainer niet meer en angstig sloeg ze haar handen voor haar mond.

CRUMBLE
Bubbels ontsnapten uit zijn mond en hij probeerde met zijn pootjes weer naar boven te komen, maar het water was te sterk. De Rattata zakte ietsje bij beetje naar de bodem waar hijz eker kon zijn dat hij nooit meer het wateroppervlak zou zien. Hulpeloos keek de pokemon naar boven waar hij nu toch echt iets groots zag. Een gigantische pokemon kwam zijn kant op, angstig begon hij met zijn vier pootjes te spartelen, maar de grote pokemon naderde hem snel. Uiteindelijk merkte hij op dat de pokemon hem niet wilde opeten of wat wilde pokemon ook met je deden. Was hij hier om hem te helpen? Crumble was hongerig voor hulp en klemde zijn pootjes om de hoorns van de kop. Zeer snel voelde hij het water tegen zijn kopje gaan toen de pokemon met hem naar boven zwom. De snelheid werd steeds groter totdat ze beiden door het wateroppervlak doordrongen. De Rattata nam gulzig een hap lucht. Maar dat was nog niet het laatste wat hij zag van het water. Nogmaals ging hij kopje onder, maar dit keer kwam hij veel sneller weer boven. Zo snel als hij maar kon sprong hij van de kop af en rende in de open armen van zijn Trainer.

SISHURI
Crumble bibberde toen hij in zijn armen sprong, maar gelukkig scheen de zon fel dus zou hij snel weer droog worden. Dankbaar keek ze naar Skipper en zijn Trainer. Ze hadden haar Rattata gered. "Dank je, je weet niet hoe dankbaar ik jullie ben." Zei Sishuri met een grote glimlach op haar gezicht. Ze haalde haar rugzak tevoorschijn en haalde er een handdoek uit waar ze Crumble in wikkelde. Vervolgens stond ze op en stak haar hand uit. "Door al dit heb ik me niet kunnen voorstellen, ik ben Sishuri."
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} zo jul 07, 2013 6:32 pm
De kleine paarse Pokémon sprong in de armen van zijn trainer, en Mitsuko smolt. Rattata's waren enorm schattig, dat was zeker. "Dank je, je weet niet hoe dankbaar ik jullie ben." Het meisje glimlachte, en pakte haar rugzak er ook bij. Ze haalde er een handdoek uit, en wikkelde haar Crumble erin. Die zou snel droog zijn. ''Het was echt geen probleem. Wij laten niemand verdrinken, he Skipper?'' Uit het water klonk een instemmend gegorgel. De trainer voor haar stak vriendelijk haar hand uit. "Door al dit heb ik me niet kunnen voorstellen, ik ben Sishuri." Mitsuko schudde haar hand meteen. Wel zo beleefd. ''Ik ook niet. Mitsuko is de naam. Je mag ook Mitsu zeggen.'' Ze grinnikte. ''Veel mensen noemen me zo.'' Inmiddels was Skipper ook komen kijken, en boog nieuwschierig over de twee mensen heen. Zijn trainster keek grijnzend omhoog. ''Zo te zien heeft onze grote vriend honger.'' Ze aaide zachtjes over zijn schubben, en keek daarna weer op naar Sishuri. ''Ik denk niet dat Crumble ook nee zou zeggen tegen een snack.'' Ze schudde een beetje met haar rugzak, zodat er binnen een ratelend geluid van, zoals Mitsuko het noemde, Pokévoer inzat.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} zo jul 07, 2013 6:42 pm

SISHURI
''Het was echt geen probleem. Wij laten niemand verdrinken, he Skipper?'' Sishuri glimlachte daarop, het was fijn om een behulpzame aardige Trainer te ontmoeten. En meteen werd haar hand geschud. ''Ik ook niet. Mitsuko is de naam. Je mag ook Mitsu zeggen.'' Mitsu grinnikte en Sishuri lachte mee. ''Veel mensen noemen me zo.'' Haar Gyarados verscheen weer in beeld en boog zich over hen heen. Van dichtbij zag de pokemon er nog prachtiger uit. Sishuri knikte bewonderend en hoorde bijna de vraag niet die aan haar werd gesteld. ''Zo te zien heeft onze grote vriend honger. Ik denk niet dat Crumble ook nee zou zeggen tegen een snack.'' Voordat ze kon antwoorden begon de handdoek te bewegen waar ze Crumble in had gewikkeld. De Rattata snelde naar Mitsu toe toen deze in haar rugzak begon te zoeken. Crumble ging zitten op de grond en richtte een wat smekende blik op de rugzak. Aah. Natuurlijk, zodra het om eten ging was hij er wel bij. "Ach, om van de shock af te komen mag het wel, toch?" Ze keek naar haar pokemon die instemmend knikte. Zijn hele aandacht was nu gericht op eten, eten en nog eens eten, alsof hij dat hele incident al was vergeten van daarnet. "Oh, ik had nog een vraag," Zei Sishuri toen ze nog een keer naar Skipper had gekeken. "Is het niet moeilijk om Skipper te gebruiken in sommige gevecht, want niet overal bevinden zich meertjes of waterplaatsen die groot genoeg zijn voor een Gyarados." Nieuwsgierig keek ze naar Mitsu, aangezien ze toch wilde weten hoe ze zich uit zo'n situatie zou redden.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} zo jul 07, 2013 9:06 pm
Toen ze in haar rood geruite rugzak begon te rommelen, kwam Crumble meteen dichterbij. Het leek er niet op dat hij veel last had van een shock, aangezien hij met grote rode oogjes naar de brokjes keek die Mitsuko uit haar tas viste. "Ach, om van de shock af te komen mag het wel, toch?" De rattata knikte. Mitsu moest lachen, en gooide een brokje naar hem. Dat verdiende hij wel na al dat gedoe. "Oh, ik had nog een vraag," Het was Shisuri. Ze was naar haar Gyarados aan het kijken. "Is het niet moeilijk om Skipper te gebruiken in sommige gevecht, want niet overal bevinden zich meertjes of waterplaatsen die groot genoeg zijn voor een Gyarados." Mitsuko schudde van ja en achter haar rolde Skipper zich op, die rustig Crumble volgde met zijn ogen, en soms wat naar hem gromde. ''Jep. We kunnen ons wel redden op het land, maar hij is soms inderdaad wat log.'' Meteen klonk er wat knorrig gemurmel. ''Skipper is inderdaad op z'n best in het water. Maar het kost hem evenveel moeite om een aanval te doen als in een meer of zee. Een Gyarados kan erg woest zijn, dus soms word Skippie gefrustreerd als er niet genoeg water is. Maar voor de rest is hij de kalmste Pokémon die ik ooit gezien heb.'' Mitsuko gaf hem een vriendelijk klopje op zijn rug. Ze keek even naar haar Rattata, en besloot dat ze ook nog een vraag voor Sishuri had. ''Waar is Crumble zoal goed in? Hij ziet er erg gezond uit.''
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} zo jul 07, 2013 9:58 pm

SISHURI
Crumble ving het brokje op en was meteen even rustig. De Rattata at niet extreem veel, maar bleek altijd wel honger te hebben als er eten werd genoemd. Mitsu knikte op haar vraag. ''Jep. We kunnen ons wel redden op het land, maar hij is soms inderdaad wat log.'' Sishuri glimlachte wat en Crumble had zich languit op het gras genesteld. De zon scheen op zijn paarse vacht en hij sloot zijn ogen gerust. ''Skipper is inderdaad op z'n best in het water. Maar het kost hem evenveel moeite om een aanval te doen als in een meer of zee. Een Gyarados kan erg woest zijn, dus soms word Skippie gefrustreerd als er niet genoeg water is. Maar voor de rest is hij de kalmste Pokémon die ik ooit gezien heb.'' Nogmaals knikte ze, hmm, dus een Gyarados hoefde niet perse met zijn element in 'contact' te zijn. Toch was het voor Sishuri moeilijk voor te stellen om een Gyarados zo op het land te zien kronkelen. ''Waar is Crumble zoal goed in? Hij ziet er erg gezond uit.'' Plots werd haar een vraag gesteld en ze keek even naar haar pokemon. "Crumble moet het vooral hebben van zijn snelheid, bijvoorbeeld bij ons eerste gymgevecht, mijn Squirtle was uitgeschakeld en ik had alleen nog maar deze Rattata en een Pidgey. Beide had het een nadeel in aanvallen, dus alleen Crumble was een goede optie. Hij wist Brock's Geodude nog net op het nippertje te verslaan door zijn snelheid net goed te gebruiken. Natuurlijk speelt geluk ook altijd een grote rol, er was natuurlijk altijd de kans dat we dat gevecht zouden verliezen." Ze aaide Crumble even die instemmende geluidjes maakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} di jul 09, 2013 4:08 pm
Sishuri keek meteen even naar haar Pokémon. "Crumble moet het vooral hebben van zijn snelheid, bijvoorbeeld bij ons eerste gymgevecht, mijn Squirtle was uitgeschakeld en ik had alleen nog maar deze Rattata en een Pidgey. Beide had het een nadeel in aanvallen, dus alleen Crumble was een goede optie. Hij wist Brock's Geodude nog net op het nippertje te verslaan door zijn snelheid net goed te gebruiken. Natuurlijk speelt geluk ook altijd een grote rol, er was natuurlijk altijd de kans dat we dat gevecht zouden verliezen." Ze aaide de Rattata, en die begon geluidjes te maken die wel een beetje als een soort 'Dat klopt' klonken. Mitsuko begon verder in haar tas te zoeken, om te kijken of er nog wat te snacken viel voor mensen. ''Ah. Dus Crumble is een snelheidsduiveltje. Dat is inderdaad handig.'' Skipper begon terwijl Mitsuko praatte, nieuwsgierig met zijn neus tegen de tas te duwen, om te kijken of er nog wat Pokévoer uit zo komen, en zijn trainer duwde zacht zijn grote kop weg, waarna hij wat knorrig in het gras ging liggen. ''Zo te horen moeten we onze borst nat maken als we in een gymgevecht komen met Brock. Skipper is een water Pokémon, dus hij is net als je Squirtle in het nadeel ja.'' Met een glimlachje op haar gezicht haalde Mitsuko een grote zak crackers uit het voorvakje van de rugtas. Het leek haar een goed idee om een picknick te beginnen, en misschien had Sishuri ook wel honger. En nu ze er aan dacht, deed haar neus geen pijn meer. Ze was het incident met de tak al helemaal vergeten. ''Ook honger?'' Ze trok met veel gekraak de zak met crackers open.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} di jul 09, 2013 9:03 pm

MIKI
''Ah. Dus Crumble is een snelheidsduiveltje. Dat is inderdaad handig.'' Skipper kwam er weer bij kijken, of hij misschien wat snacks voor zichzelf kon regelen. Maar Mitsu duwde zijn kop best wel gemakkelijk weg en toen ging hij maar in het gras liggen. ''Zo te horen moeten we onze borst nat maken als we in een gymgevecht komen met Brock. Skipper is een water Pokémon, dus hij is net als je Squirtle in het nadeel ja.'' Sishuri knikte, en krabde Crumble tussen zijn oren. De Rattata stond even loom op en liep naar een zonniger plekje, ergens in de buurt van de grote Gyarados en viel door weer neer. Mitsu had ondertussen een zak crackers tevoorschijn gehaald en maakte die met een krakend geluid open. ''Ook honger?'' Sishuri knikte en pakte haar tas er ook bij. Ze had voor vandaag twee appels meegenomen, maar aangezien Crumble zijn buik nog vol had, besloot ze dat Mitsu zijn appel wel mocht hebben. "Is goed, wil jij misschien een appel? Crumble zal wel geen honger meer hebben, anders had hij hem allang uit mijn tas gepakt." De vrucht had een felrode kleur en glansde wat in de zon toen Sishuri ze neer had gelegd op een platic zakje waar ze net in hadden gezeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} wo jul 10, 2013 8:46 pm
Nadat Mitsuko de zak had open gemaakt, en crackers had aangeboden, had Sishuri ja geknikt. Vlug graaide ze een handdoek uit haar tas, en vouwde die open, en ze legde de open zak erop, alsof ze aan het picknicken was. Nou ja, dat deedt ze ook. Sishuri was ook in haar tas aan het kijken, en haalde er een prachtige, rode glanzende appels uit."Is goed, wil jij misschien een appel? Crumble zal wel geen honger meer hebben, anders had hij hem allang uit mijn tas gepakt." Ze legde ze op het plastic zakje neer waarin de appels hadden ingezeten, en meteen keek Skipper even op. ''Graag, bedankt.'' Mitsuko pakte er rustig eentje en beet er een stukje af. De gyarados achter haar gromde zachtjes, en tikte steeds met zijn staart op zijn trainers rug. Mitsuko werd kreeg voor haar gevoel keer op keer een klap, en brak een stukje van de appel af, die ze achterom naar Skipper gooide. Een vervelende bedelaar, dat was hij soms. Ze kon er gelukkig wel om lachen. Kauwend draaide ze zich naar Sishuri toe, en stak de zak crackers naar haar uit, waarna ze vlug haar eten door slikte.Met je mond vol praten was niet erg geweldig voor degene die voor of naast je zat. ''Neem er maar zoveel je wilt.''Er werd weer tegen haar rug getikt. ''Enne..wat ben jij al op je reis tegen gekomen?''
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} di jul 16, 2013 1:56 pm

SISHURI
Ze voelde zich weer wat gerust toen Mitsu ja-knikte op haar op haar aanbod. ''Graag, bedankt.'' Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze Skipper een soort van zag bedelen om een stukje. Zelf nam Sishuri pas een hapje toen de Gyarados ook wat had gehad. Dan was hij niet de laatste die iets gegeten had. De appel was zoet en sappig, net iets wat je nodig zou hebben op zo'n warme dag. Toen haar de zak crackers werd aangeboden pakte ze een half handje vol. Voor de zekerheid bood ze er Crumble een aan de wat wankelend aan kwam lopen van zijn plekje in de zon en de cracker even besnuffelde voordat hij deze aannam. Hij moest weer op krachten komen en eten was iets wat dat zou kunnen helpen. ''Enne..wat ben jij al op je reis tegen gekomen?'' Sishuri slikte haar stuk appel door en dacht even na. "Nou, Crumble was niet mijn eerste pokemon, dat was--" Alsof hij had gewacht op zijn cue kwam de Squirtle uit zijn Pokeball tevoorschijn. Freeze merkte de andere Trainer op en keek haar even met een versmalde blik aan, maar toen hij niets ernstigs opmerkte kalmeerde hij wat. Pas toen zag hij de grote pokemon. Nieuwsgierig liep hij naar Skipper toe en tikte deze op zijn kop. "Uhm doe maar niet, Freeze." Merkte Sishuri wat voorzichtig op, voordat de Gyarados misschien wel kwaad zou worden. "Dit is dus Freeze, mijn eerste pokemon. Voor een nieuwsgierige boef is hij een loyala pokemon, en dan heb ik ook nog mijn andere pokemon." Ze graaide even wat in haar tas en gooide toen haar derde en laatste pokeball op. Een energieke Pidgey kwam ten tonele en fladderde op de boomstronk waar de appels op lagen. Sishuri knikte toen ze merkte dat Honey hongerig naar de vrucht staarde en deze begon meteen tevreden te pikken. "En dit is Honey, mijn tweede pokemon."
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Mitsuko Raiunn


Profiel Vrouw Aantal berichten : 12
Poképoints : 8
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} di jul 16, 2013 7:52 pm
"Nou, Crumble was niet mijn eerste pokemon, dat was--" Plotseling, alsof het gepland was, klapte een  van Sishuri's Pokéballs open, en er kwam een Squirtle uit, die Mitsuko meteen met versmalde oogjes aankeek. Mitsu kreeg het er wat benauwd van, alsof de Pokémon keek of ze niet slechts van plan was. Gelukkig stopte hij snel genoeg, en kreeg daarna Skipper in het oog. Met half open mond keek ze de Squirtle na, die de Gyarados prompt op z'n kop tikte. "Uhm doe maar niet, Freeze." Hoorde ze zijn trainer voorzichtig zeggen. Mitsuko grinnikte. ''Skipper maakt snel genoeg duidelijk dat hij iets niet leuk vind hoor, maak je geen zorgen.'' Met een lach wees ze achterom naar haar Gyarados. ''En 'meneertje hongerig' TIKTE zelf ook op mijn rug.'' Ze legde hard pratend de indruk op tikte, en meteen klonken er weer wat mopperige geluidjes in de richting van Mitsuko's Pokémon. "Dit is dus Freeze, mijn eerste pokemon. Voor een nieuwsgierige boef is hij een loyale pokemon, en dan heb ik ook nog mijn andere pokemon." Met een benieuwd gezicht keek ze toe hoe Sishuri na haar zin over Freeze wat pakte uit haar tas, en zoals verwacht nog een Pokéball op. Uit de rode gloed die altijd verscheen, werd een Pidgey duidelijk. Ze fladderde naar de boomstronk vlakbij, en begon naar de vruchten te kijken. Sishuri stemde toe, en de Pidgey begon meteen te eten. "En dit is Honey, mijn tweede pokemon." Honey zag er energievol uit, en Freeze was zo te zien soms wat ondeugend, had Mitsuko opgemaakt. Ze vond het altijd leuk om de Pokémon van anderen te ontmoeten. Ze keek even achterom naar Skipper, die Freeze met zijn staart een zacht tikje terug gaf. Gelukkig bleef hij een beetje mak. Nu ze er aan dacht, misschien zou Sishuri een Pokémon gevecht willen houden. Gewoon voor de lol. Ze besloot het maar te vragen. ''Als het eten op is, zouden jij en je Pokémon dan zin hebben in een gevechtje?'' Na haar laatste woord richtte Skipper meteen vrolijk zijn kop op, en brulde. Mitsuko lachte. ''Zo te horen is hij er klaar voor.''
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open} vr jul 19, 2013 2:18 pm

SISHURI
''Skipper maakt snel genoeg duidelijk dat hij iets niet leuk vind hoor, maak je geen zorgen.'' Mitsu wees met een glimlach naar haar pokemon waar Freeze nog steeds nieuwsgierig naar staarde. Waaro moest haar Squirtle nou elke keer weer de gevaarlijke kant van het leven opzoeken? ''En 'meneertje hongerig' TIKTE zelf ook op mijn rug.'' Sishuri grinnikte en ze zag dat Freeze zelf een klein tikje terug kreeg van de grote Gyarados. De Squirtle deed een paar pasjes naar achteren en wierp een wat beledigde blik op Skipper, maar nog net genoeg om het grappig te houden. ''Als het eten op is, zouden jij en je Pokémon dan zin hebben in een gevechtje?'' Voordat Sishuri ook maar de vraag volledig in zich had opgenomen klonk de brul van de Gyarados al. ''Zo te horen is hij er klaar voor.'' Sishuri knikte en Freeze kwam meteen weer aandraven. "Maar natuurlijk, hoe gaan we het gevecht regelen?" Vroeg Sishuri en meteen verscheen er een strijdlustige glans in haar blik. Een mooie uitdaging voor haar tweede Gym, die tenslotte een Water gym was. Maar het gevecht zou vooral om de lol gaan, al zou Sishuri niet graag willen verliezen.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: A beautyful place {Open}

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A beautyful place {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-