Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Finally.. Training!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Mark Evans


Profiel Man Leeftijd : 19
Aantal berichten : 217
Poképoints : 42
Reputatie : 39
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Finally.. Training! ma jul 15, 2013 9:13 pm

Breed grijnzend liep Mark met Sam en Toby door het stadje Lavender Town heen op weg naar de Power Plant. Hij had vanaf Vermillion een sluipweg genomen zodat hij hier eerder zou zijn om te gaan trainen met Toby en Sam. Ja, hij had vandaag besloten om wat tijd door te brengen met Sam omdat de Eevee het nodig had en hij had de laatste tijd al veel met Zoey en Flynn gedaan dus nu waren Toby en Sam aan de beurt. De Eevee scheen hierdoor in een opperbest humeur te zijn wat nogal aanstekelijk was, zijn dag kon niet meer stuk. Ook vond hij het nog steeds cool om een Wartortle in zijn bezit te hebben dat was ook een rol die meespeelde waardoor hij zo vrolijk was. “Pikapi,” weerklonk de stem van Toby opeens onverwachts. Mark keek vragend op toen de Pikachu naar iets scheen te wijzen. Het was een bord waar, Power Plant opstond. De jongen zijn grijns werd alsmaar breder toen hij Sam vastbesloten zag kijken naar hem daarna haalde hij zijn tas van zijn rug en gooide die tegen een omgevallen boom aan. Het gebied rondom de Power Plant zag er prima uit als een goede trainingsplek, overal waar je keek lagen er losliggende boomstammen, rotsblokken en boomstronken. Een prima plek dus om hun behendigheid te trainen. Mark klapte in zijn handen om de aandacht van de twee Pokémon te trekken, “Goed jongen en meisje,” begon Mark met een brede grijns. De Pikachu en Eevee keken tegelijk op. “We gaan werken op jullie behendigheid hier in dit veld,” grijnsde Mark terwijl Sam hem niet begrijpend aankeek. “Je bent misschien snel en sterk Sam maar je reactie vermogen om te ontwijken is nog wat zwak vandaar dat ik je met Toby aan het werk zet,” voegde Mark er aan toe met een glimlach. De Eevee knikte instemmend en keek uitdagend naar Toby die haar net zo uitdagend aankeek.

“Goed dan.. Sam, ik wil dat jij op de hindernissen van het veld gaat staan en van de een op de ander springt!” Mark wendde zich daarna tot Toby die afwachtend naar de Eevee keek die op een omgevallen boomstam sprong. “En Toby ik wil dat jij Electro Ball uitvoert op Sam zodat ze die kan ontwijken daarna doen we je Thundershock als extra oefening," eindigde Mark zijn opdracht. Toby knikte zelfverzekerd en laadde zijn energie op terwijl Sam zichzelf schrap zette liet Mark Flynn en Zoey vrij uit hun Pokéballen zodat zij toe konden kijken. De Pikachu liet de opgeladen energie vormen tot een bal terwijl hij hem wegslingerde met een zwiep van zijn staart die regelrecht op de Eevee af raasde. Sam reageerde snel door aan de kant te springen maar door de kracht van Toby’s aanval raakte ze uit balans en dreigde van de rots af te vallen maar ze faalde alsnog waardoor ze op de grond terecht kwam. De Eevee schudde het gras en wat zand uit haar vacht en kwam koppig overeind terwijl ze Toby vernietigend aankeek. “Sam concentreer je!” riep Mark haar streng toe waardoor de Eevee hem een nijdige blik toewierp alleen deed het de jongen niet veel. Want hij wist al snel dat Sam’s probleem inderdaad aan haar concentratie vermogen lag, ze was teveel gefocust op haar omgeving en tegenstander. Maar toch besloot Mark het zo te doen als dat hij had aangegeven bij de twee Pokémon. “Sam, kom op je kunt het meid. We doen het nog een keer zoals we het hadden afgesproken!” riep Mark met een gebalde hand die hij naar voren gooide. Vanuit zijn ooghoek zag hij dat Zoey naar hem toe kwam lopen.

Sam gromde gefrustreerd en klom moeizaam terug op de rots. Waarom wilde dat snot joch überhaupt dat ze het nog een keer zou proberen? Ze had toch al bewezen dat ze sterk was.. of niet soms? De Eevee schrok op toen Toby opnieuw een Electro Ball op haar af stuurde snel reageerde ze door Shadow Ball te gebruiken tegen de elektrische aanval. Het resulteerde opnieuw in een falende poging om zichzelf te beschermen. Het was echter nog niet te laat om snel Dig te gebruiken als ontwijkingsmanoeuvre dus groef de Eevee snel een gat in de grond en kwam snel weer boven. Tot haar grote verbazing kwam Mark naar haar toegelopen met een brede grijns op zijn gezicht.. ze kon het niet helpen maar op de een of andere manier kon ze niet lang boos op die jongen blijven. “Eevee!” grijnsde ze als antwoord terug. Mark knikte als antwoord zodat ze voelde hoe ze daarna werd opgetild van de rots en een aai over haar bol voelde gaan, “Goed gedaan meid en jij ook Toob.. we houden een korte pauze,” stelde haar trainer toen voor waar ze maar al te graag mee instemde. Ze grijnsde nog breder toen ze Flynn stomverbaasd naar haar zag kijken en spitste haar oren toen ze een geritsel hoorde dat uit de bosjes leek te komen. De Eevee kon alleen niet veel nu Mark haar vast had in zijn armen.. ze wachtte maar gewoon af wat het was, dadelijk kon ze altijd nog die persoon of Pokémon een koppie kleiner maken..
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Finally.. Training!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Lavender Town :: Power Plant-