Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Dinner time! {inc. Golduck post}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Light Yagami


Profiel Man Aantal berichten : 79
Poképoints : 18
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 jaar oud
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Dinner time! {inc. Golduck post} ma aug 12, 2013 1:23 pm

Één van de ook zo belangrijke dingen tijdens een reis, eten! Light had Deedly en Oddy uit hun pokéball gelaten voor een beetje gezelligheid. Maar ondertussen was zijn maag gaan knorren. Hij was al op zoek naar een boom met bessen, zodat hij eten kon klaarmaken, voor hem en zijn pokémon. Al wilde het zo af en toe nog niet lukken.

"Nee Deedly mijn broek is niet om te eten!" De Weedle probeerde elke mogelijkheid om te gaan eten, en zat nu dus te knabbelen aan de broek van Light. Light schudde de rups van zijn broek af en gebaarde hem om naast Oddy te gaan lopen. Net toen Light een mooie boom vol bessen had gevonden, hoorde hij Oddy schreeuwen. "ODDY OOOOH!"

De Weedle was gaan knabbelen aan de supergevoelige bladeren van de Oddish. Meteen mepte de Oddish met een blad de Weedle van zich af, en beukte hem omver met een tackle. Dee Weedle schoot terug met een stringshot, maar de Oddish ontweek hem.

"Deedly laat Oddy met rust! Oddy zo is het genoeg, we staan vlak bij een boom vol Oran bessen, ik maak zo wat te eten klaar!" zei Light terwijl hij de spinrag uit zijn haren probeerde te trekken. Toen Oddy de stringshot ontweek had Light de volle laag gekregen.

Rustig plukte Light de Oran bessen, en stopte ze in een schaal. Deedly was in tussentijd gaan knagen op een graspol. Light maakte een vuurtje, en zette een keteltje met oran bessen en water er boven. Toen het water kookte, rook het heerlijk naar Oran-soep. Dit zal niet lang onopgemerkt blijven, waren er nog meer hongerige reizigers in de buurt?


OOC: {Dit is mijn Golduck post, omdat ik met een gevecht afhankelijk ben van reacties, als het me lukt om de andere ook uit te voeren zal ik dat doen, deze is zodat ik binnen het tijdsbestek blijf. Mijn opdracht was: Laat Deedly aan de bladeren van Oddy knabbelen.}
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Dinner time! {inc. Golduck post}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-