Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 A new town and a new friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: A new town and a new friend ma sep 26, 2011 9:11 pm

Karin wiste het zweet van haar voorhoofd. De zon stond al hoog aan de hemel en maakte dat het zweet haar op de rug stond. Ze was eindelijk aangekomen in Viridian City, wat betekende dat ze halverwege was! Nu hoefde ze alleen nog Viridian Forest te doorkruisen en dan zou ze in Pewter City aankomen. Ze hoopte in het bos haar derde pokémon te vangen, ze kon nog wel wat versterking gebruiken. Arash keft en haalde het rozeharige meisje uit haar gedachten. "Wat is er jochie?" vroeg ze vriendelijk. De Growlithe drentelde voor haar uit en gebaarde met zijn hoofd naar een groot gebouw met daarop een rode P. Karin begon stralend te glimlachen. Het pokémoncenter! Nu kon ze eindelijk douchen, lekker eten en in een zacht bed slapen! "Kom op jongens!" riep ze naar haar pokémon, waarna ze begon te rennen. Arash dartelde vrolijk om haar heen, Ithai volgde hoofdschuddend op zijn eigen tempo.

De glazen schuifdeuren openden zich voor haar en licht hijgend betrad Karin het pokémoncenter. Zuster Joy keek haar enigszins verbaasd en lichtelijk bezorgd aan, maar het meisje gebaarde snel dat alles in orde was. Ongeduldig wachtte ze tot Ithai ook binnen was en liep toen naar de balie. "Hebben jullie misschien een kamer voor mij?" vroeg Karin vriendelijk, waarop de vrouw glimlachte en gebaarde om haar te volgen. Gedrieën liepen ze achter zuster Joy aan, langs de balie, door een smalle gang totdat de vrouw stopte en een deur opende. "Deze is nog vrij. Douches zijn aan het eind van de gang en voorin het gebouw in het restaurant." Karin glimlachte dankbaar. Het was duidelijk dat deze zuster al vele malen eerder vermoeide reizigers had ontvangen. Het meisje liep vlug naar binnen en dumpte haar tas op het rechter bed. Ze viste een handdoek, slippers, toilettas en schone kleren uit de tas en keek toen streng naar haar pokémon. "Jullie blijven hier. Pas even op mijn spullen." Arash sprong meteen op het en ging met zijn borst vooruit voor haar tas staan. Karin lachte even en zei: "Zo mag ik het zien. Tot zo!"

Na een heerlijke douche kwam het meisje verfrist terug in haar kamer. Ze had haar broek verwisseld voor een luchtig, blauw zomerjurkje dat een stuk beter bij het weer paste. Arash kefte vrolijk toen ze terug kwam en streek als een kat langs haar benen. "Wie heeft er honger?" vroeg Karin lachend. Nu reageerde zowel de Growlithe als de Nidoran, dus liepen ze samen naar het restaurant. Na een warme maaltijd te hebben genuttigd keek Karin uit het raam. Het was nog niet donker, dus misschien kon ze nog even trainen. Het rozeharige meisje stond op, gevolgd door haar pokémon en doorkruiste vluchtig het center. Bij de deur lette ze echter niet goed op en botste ze pardoes tegen een meisje met krullend, groen haar. "O, sorry!" riep Karin verschrikt uit. "Het spijt me. Ik ben Karin," sprak ze snel, waarna ze haar hand uitstak. Misschien overrompelde ze het meisje met haar actie, maarja, zo zat ze nu eenmaal in elkaar!

OOC: Eerst alleen Sora! Godmode met toestemming.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend di sep 27, 2011 1:23 pm

Met haar tas over haar schouder, Sun op haar schouder en Spring naast zich, verliet Sora in een opgewekte bui haar ouderlijk huis. Deze paar stappen waren de eerste stappen van haar reis, maar zo voelde het nog niet echt. Natuurlijk was het wel speciaal, omdat ze Sun en Spring bij zich had, maar waarschijnlijk zou het pas echt als een reis aanvoelen, wanneer ze de stad verliet. Ze was echter eerst van plan om nog even langs het pokémoncenter te gaan, om haar pokémon nog een laatste keer na te laten kijken, voordat ze echt zou vertrekken. Ze wilde namelijk zeker weten dat haar pokémon tip top in orde waren voordat ze de tocht door Viridian forest ging maken. Het pokémoncenter was niet ver van haar huis, aangezien beide zich in het centrum bevonden, en dus was ze al snel bij het grote gebouw met de bekende, rode hoofdletter P op het dak. 'Nou Spring, welkom in het pokémoncenter van Viridian,' sprak ze tegen haar Bulbasaur, daar die hier nog nooit was geweest. 'Het is hier altijd heel gezellig en-' Ho! Doordat Sora naar haar pokémon had gekeken en niet voor zich, was ze blindelings het pokémoncenter ingelopen en nu was ze tegen iemand opgebotst! Nou ja, ze had het meisje wel degelijk aan zien komen, want een flits van roze haar was het laatste wat ze zag voordat iemand tegen haar op liep.

'O, sorry!' werd er verschrikt geroepen. Het was Sora wel duidelijk dat de persoon met de roze haren haar niet had gezien. 'Het spijt me. Ik ben Karin.' Dat laatste kwam er snel achteraan en het klonk bijna als "het spijt me dat ik tegen je opboste, maar ik ben Karin en dat doe ik nu eenmaal". Sora wist echter dat het vast niet zo bedoeld was en dat het meisje gewoon heel enthousiast was. 'Het geeft niet,' glimlachte ze tegen Karin. 'Ik ben Sora,' voegde ze er aan toe en ze stak haar hand uit naar Karin. Sora's ogen gleden over het meisje voor haar en gingen toen naar de twee pokémon naast haar. Meteen sprongen de twinkelingen in haar ogen. 'O jij hebt een Growlight! Wat schattig!' Ze ging op haar hurken zitten en stak haar hand uit om de puppypokémon te aaien. Als ze de kans zou krijgen, dan zou zij ook een Growlight vangen!
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend wo sep 28, 2011 9:59 pm

Even dacht Karin dat het meisje het haar kwalijk zou nemen, maar toen glimlachte ze. "Het geeft niet. Ik ben Sora," zei de groenharige vriendelijk, terwijl ze ook haar hand uitstak en die van Karin schudde. Het meisje grijnsde breed terug en streek haar roze haren uit haar gezicht. Goh, wat was het toch makkelijk om nieuwe vrienden te maken! Ze kon zich niet voorstellen dat er mensen waren die dat moeilijk vonden. Haar roodbruine ogen gleden over Sora. Haar haren waren groen en krullend, zulk soort haar had ze nog nooit eerder gezien! Ze was altijd trots geweest op haar eigen felle haren, maar wat zou zij graag krullen willen hebben! Er zat een hele schattige Pikachu op haar schouder en er stond een Bulbasaur naast haar. Ze was dus ook een trainer! "O, jij hebt een Growlight! Wat schattig!" riep Sora opeens uit. Karin schrok op uit haar gedachten en zag dat het meisje op haar hurken bij Arash zat. De Growlithe keek haar even aan en Karin glimlachte. Toen pas liep de pokémon naar Sora's hand en liet hij zich aanhalen.

Wat waren Growlithe's toch loyale pokémon. Ze waren heel waaks en gingen voor hun trainer door het vuur, letterlijk en figuurlijk. Karin had zelfs over Growlithe gehoord die vals waren tegen anderen en zich alleen lieten aanhalen door hun trainer. Gelukkig hadden ze Arash al vroeg gesocialiseerd. Toen Karin hem op haar tiende verjaardag had gekregen was de puppypokémon voortdurend in contact geweest met haar familie, hun pokémon en bezoek. Soms waren Karin en haar moeder als bij wijze van oefening naar Brendons Gym gegaan, om nieuwe mensen en pokémon te ontmoeten. Ook was Arash altijd mee geweest op hun uitstapjes naar andere steden en dorpen. Enfin, ze dwaalde af. Haar roodbruine ogen bleven op Sora hangen. "Ik wilde net nog wat met Arash en Ithai gaan trainen. Je mag best kijken als je wilt!" stelde ze vrolijk voor. Het zou best spannend zijn om publiek te hebben, maar het meisje vond het ook wel cool om te laten zien wat ze al konden! Misschien wilde Sora zelfs wel een gevecht houden, maar dat wilde ze het meisje niet opdringen. Misschien kwam ze er zelf wel mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend do sep 29, 2011 11:28 pm

Een glimlach gleed over Sora's lippen toen ze zag dat de Growlight eerst toestemming zocht bij zijn trainer en zich toen pas liet aaien. Rustig aaide ze de kleine vuurpokémon over zijn kopje. 'Wat ben je lekker zacht,' sprak het meisje tegen de pokémon, waarna ze even glimlachte. Ja, als ze de kans kreeg ging ze echt een Growlight vangen. Wie wilde nou niet zo'n schattige pokémon? 'Ik wilde net nog wat met Arash en Ithai gaan trainen. Je mag best kijken als je wilt!' vertelde het rozeharige meisje voor haar opeens. Sora keek op vanuit haar hurkende positie en keek naar Karin. 'Ja leuk. Misschien kan ik dan wat van je leren. Ik heb mijn pokémon,' ze gebaarde naar Bulbasaur en Pikachu, 'pas net, dus ik heb nog helemaal niet getraind.' Ze stond op en glimlachte naar Karin. Eigenlijk zou ze vandaag voor het eerst zelfstandig Viridian verlaten, maar het leek haar leuker om Karin wat beter te leren kennen en te zien wat de kleine Growlight kon.

Getweeën liepen de meisjes naar het grasveldje achter het pokémoncenter. Sora vond het handig dat hier een veld was waar je kon trainen. Ze nestelde zich aan de voet van een boom in het gras, aan de rand van het veld, zodat ze goed kon zien wat Karin allemaal deed. Misschien kon ze nog wat van het meisje leren, al had ze geen idee hoelang het meisje al bezig was met haar reis. 'Hoe lang heb jij je pokémon al?' vroeg het meisje terwijl Sun op haar schoot ging zitten en Spring naast haar in het gras ging liggen.

OOC: Godmode met toestemming=3
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend zo okt 02, 2011 9:04 pm

Sora keek op en Karin merkte op dat het meisje naast een leuke haarkleur ook nog eens een bijzondere oogkleur had. "Ja leuk. Misschien kan ik dan wat van je leren. Ik heb mijn pokémon pas net, dus ik heb nog helemaal niet getraind," antwoordde het meisje vanuit haar hurkende positie. Karin's roodbruine ogen gleden over de Bulbasaur en Pikachu. De Pikachu zag er al best getraind uit, maar de Bulbasaur was duidelijk net nieuw. Sora stond op en glimlachte. Het rozeharige meisje beantwoorde de glimlach en zei: "Nou, laten we gaan!" Samen liepen ze het center uit en liepen ze om het gebouw heen. Aan de zijkant bevond zich een oefenveld, iets wat ze bij aankomst al ontdekt had. Terwijl Sora zich tegen een boom nestelde liep Karin naar het uiteinde van het veld en liet ze Arash en Ithai zich tegenover elkaar opstellen. "Hoe lang heb jij je pokémon al?" riep Sora in haar richting. "Uuh, Arash heb ik sinds mijn tiende, dus twee jaar," antwoordde ze, terwijl ze naar de Growlithe gebaarde, "en Ithai heb ik nu net twee dagen. Ik ben hem hard nodig voor de eerste gym, dus ik moet nog veel met hem trainen."

Na dit gezegd te hebben richtte ze zich op haar twee pokémon. "Ithai, begin met Poison Sting!" De Nidoran stoof er vandoor, waarna Karin riep: "Arash, ontwijk en doe Ember! Ithai, frontale aanval met Water Pulse!" De Growlithe sprong in de lucht, opende zijn bek en vuurde een tiental sintels af. Ithai stopte slippende, keek met een ruk op en vuurde een waterbal af. De twee aanvallen knalden op elkaar en explodeerden in een combinatie van vuur en glitters. Het had een prachtig effect, alleen had Karin daar geen oog voor. "Arash, Bite!" Omdat de Growlithe van boven kwam had Ithai geen tijd meer om te ontwijken. Arash greep hem in zijn nek en de twee pokémon rolden om. "Ithai, Double Kick!" Toen de Nidoran op zijn rug lag plantte hij zijn achterpoten met verbluffende kracht in Arash' buik, waardoor de Growlithe achteruit vloog. Karin zag dat Ithai zich klaar maakte om het af te maken. "Genoeg," zei ze streng, waarna de Nidoran met tegenzin zijn kop liet zakken. "Kom allebei even hier," zei het meisje vriendelijk. Ithai kwam sloom naar haar toe en Arash krabbelde overeind en dribbelde naar haar toe. Beide pokémon bood ze een Oran Berry aan, die ze met smaak opaten. Karin stond op en keek naar Sora. "En, wat vond je daar van?" vroeg ze lachend.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend ma okt 03, 2011 3:06 pm

Sora zat rustig tegen een boom terwijl ze toekeek hoe Karin haar pokémon tegenover elkaar installeerde. Ze vuurde nog even een vraag op het meisje af, welke gauw werd beantwoord. 'Uuh, Arash heb ik sinds mijn tiende, dus twee jaar en Ithai heb ik nu net twee dagen. Ik ben hem hard nodig voor de eerste gym, dus ik moet nog veel met hem trainen.' Tijdens het praten gebaarde het rozeharige meisje naar de desbetreffende pokémon, zodat het voor Sora duidelijk was wie van de twee wie was. Sora knikte. Ze had de Growlight dus al best wel lang. Zou hij echt al zo lang van haar zijn? Of was het net als bij haar en Sun? Dat de pokémon eerst van haar ouders was geweest en dat ze hem later zelf mocht vangen? Karin had echter geen starter van professor Oak bij zich (Bulbasaur, Charmander of Squirtle) dus dan zou dat betekenen dat Arash haar starter was. Wat cool!

Inmiddels was Karin met haar training begonnen. Sora keek aandachtig terwijl het meisje haar twee pokémon met elkaar liet vechten. Een frontale botsing tussen Ember en Water Pulse zorgde voor een prachtig effect waar Sora's mond van open zakte, maar Karin leek er geen aandacht aan de besteden. Het meisje ging gewoon door met het gevecht en dergelijke mooie aanvallen bleven uit. Na een tijdje kapte Karin het gevecht af, net op het moment dat de Nidoran de genadeslag wilde toedienen aan Growlight. Ze wenkte haar pokémon en beloonde hen met een berrie en keek vervolgens naar Sora. 'En, wat vond je er van?' vroeg het meisje. Sora glimlachte. 'Erg indrukwekkend,' sprak ze, 'Vooral die botsing tussen Ember en Water Pulse gaf zo'n prachtig effect!' Ze haalde Sun van haar schoot en stond op. Ze klopte haar kleren af en keek naar Karin. 'Ik kan zien dat jouw pokémon goed zijn getraind.' Ze glimlachte weer. 'Nu wil ik laten zien wat ik kan.' Ze had nog helemaal niet met Bulbasaur getraind, maar zo kwam ze er het snelst achter wat de graspokémon allemaal kon.

Ze volgde Karins voorbeeld en zette haar twee pokémon tegenover elkaar. Ze wist nu al dat Sun veel meer in het voordeel was, omdat zij beter getraind was, maar Spring was een graspokémon, wat weer wat meer in haar voordeel werkte. 'Oké, Sun, begin met een tackel! Spring, doe je roede!' Sun zette de frontale aanval in op Spring, welke haar roede tevoorschijn toverde. De groene roedes schoten naar voren om Sun te grijpen. Deze sprong echter behendig opzij en ramde vervolgens de Bulbasaur. Sora liet een verschikt gilletje horen, maar herstelde zich toen de Bulbasaur weer overeind sprong. 'Oké Spring, doe je Leech Seed!' Vanuit het puntje van de knol die Bulbasaur op zijn rug had schoot er een lichtstraaltje op Sun af. Zodra deze de Pikachu raakte, verscheen er een zaadje, waar razendsnel dunne wortels uit groeiden. Deze wikkelden zich om de Pikachu en zogen alle energie uit de pokémon. 'Spring, stop!' riep Sora. Ze besefte heel goed dat, wanneer de Bulbasaur door zou gaan, het nog wel eens verkeerd af zou kunnen lopen. Sora fronste haar voorhoofd terwijl ze naar haar twee pokémon keek. Ze moest echt uit gaan vinden welke aanvallen ze kon gebruiken bij een wedstrijd, want het moest er allemaal wel mooi uit zien natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend do okt 06, 2011 9:38 pm

Ze zag dat Sora glimlachte. 'Erg indrukwekkend,' zei het meisje, 'Vooral die botsing tussen Ember en Water Pulse gaf zo'n prachtig effect!' Verbaasd keek Karin haar aan. Wat maakte het nou uit wat voor effecten een aanval gaven? Sora stond op en Karin liep naar haar toe. 'Ik kan zien dat jouw pokémon goed zijn getraind.' Karin glimlachte stralend. Ze was nog maar net begonnen en toch vond Sora dat ze het goed deed!. 'Nu wil ik laten zien wat ik kan.' Verrast keek de rozeharige haar aan. Ze dacht dat Sora nog maar net begonnen was! Maar het zou fijn zijn om een andere trainer eens aan het werk te zien. Karin ging tegen de boom zitten en Arash nestelde zich in haar schoot. Ithai ging in de schaduw van de boom liggen, zijn rug naar het veld gekeerd. Karin schudde even afkeurend haar hoofd, maar zei er verder niks van.

Ze richtte haar roodbruine ogen op het veld. Sora had haar pokémon tegenover elkaar laten plaatsnemen en begon met het geven van commando's. Meteen werd duidelijk dat de Pikachu veel meer gevechtservaring had. Bovendien had ze haar snelheid als voordeel. Sora leek te schrikken van Sun's brute kracht, maar herstelde zich. Ze vervolgde haar gevecht en Karin vond Leech Seed een tactische zet. Meteen daarna gilde Sora echter al dat Spring moest stoppen. Karin fronste. Het was duidelijk dat Sora weinig tot geen ervaring had met gevecht. Ze zette Arash op de grond en stond op.

"Dat ging niet al te slecht," glimlachte ze toegeeflijk, terwijl ze naar het groenharige meisje liep. "Je hebt nog niet veel ervaring met pokémon gevechten, he?" Haar blik dwaalde even af naar de Pikachu. De pokémon was duidelijk getraind, maar niet door Sora. "Je Pikachu is aardig sterk. heb je haar zelf getraind?" Haar roodbruine ogen gleden onderzoekend over Sora's gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend do okt 06, 2011 10:41 pm

Nadenkend zat Sora op de grond bij haar twee pokémon. Haar ogen waren gesloten en een frons was op haar voorhoofd te zien terwijl ze aanvallen van haar twee pokémon probeerde te bedenken die ze er mooi uit kon laten zien of misschien zou kunnen combineren. Karin haalde haar echter uit haar gedachten. 'Je hebt nog niet veel ervaring met pokémon gevechten, he?' Sora opende haar ogen en keek omhoog naar Karin. 'Nee klopt,' antwoordde ze, 'maar ik ben ook een coördinator, geen trainer. Bovendien wil ik niet dat mijn pokémon elkaar tijdens de training te erg verwonden.' Ze glimlachte even en keek toen weer naar haar twee pokémon. Haar prachtige Pikachu met haar stralende, gele vacht, en haar Bulbasaur met een hartje op zijn voorhoofd. Karin vroeg wederom om haar aandacht door nog een vraag te stellen. 'Je Pikachu is aardig sterk. Heb je haar zelf getraind?' Sora keek wederom op naar Karin. Ze vroeg zich heel even af hoe het rozeharige meisje wist dat haar Pikachu een meisje was, maar daar dacht ze niet al te lang over na.

'Nee, mijn ouders hebben haar als Pichu voor mij gevangen toen in zes was. Toen ik negen was besloten mijn ouders om vanuit Johto naar Kanto te verhuizen, maar Sun mocht eerst niet mee, omdat het een Pichu was. Toen hebben mijn ouders haar getraind, tot ze evolueerde naar een Pikachu, dus vandaar dat zij al wat sterker is dan Spring.' Sora glimlachte en kwam weer overeind. 'Ik denk dat we voor vandaag wel genoeg hebben gedaan,' sprak ze tegen haar pokémon, waarna ze zich tot Karin wende. 'Ik was eigenlijk van plan om naar Cerulean City te reizen vandaag. Heb je zin om mee te gaan?' Het leek haar enorm gezellig om samen met Karin te reizen en ze kon vast nog wel wat van haar leren.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Karin Mayon


Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 137
Poképoints : 81
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend vr okt 07, 2011 12:15 pm

Sora richtte haar paarse ogen op Karin. "Nee klopt," antwoordde ze, waarna ze vertelde dat ze geen trainer, maar een coördinator was. Verbaasd keek Karin haar aan. Een coördinator? Was dat niet zo'n iemand die aan contests mee deed? Zelf had ze nooit zo veel belangstelling gehad voor de wedstrijden. Ze waren vaak te zien geweest op tv, een rage die was overgewaaid uit Hoenn en Sinnoh, maar Karin had het te druk gehad met buitenspelen om daar aandacht aan te besteden. Haar moeder had het wel altijd leuk gevonden, dus had het meisje af en toe een glimp opgevangen van zo'n wedstrijdgevecht. Ze vond het eigenlijk maar een hoop uiterlijk vertoon, zonder dat er echt veel gebeurde. Maar dit zei ze niet tegen Sora, bang om haar te beledigen. Ze volgde diens blik naar de Pikachu en Bulbasaur die naast Sora stonden. De Pikachu zag er gezond en stralend uit. De Bulbasaur was ook in goede conditie en het viel haar nu pas op dat Spring een vlekje op zijn hoofd had dat precies op een hartje leek. Wat schattig! Haar blik gleed naar Ithai, alsof ze hoopte dat zijn vlekje ook spontaan van vorm zouden veranderen.

Toen stelde Karin haar tweede vraag. Sora's antwoord daarop was opnieuw een verrassing. Dus het meisje kwam oorspronkelijk uit Johto! Hoewel Karin al behoorlijk wat gezien had van Kanto, was ze nog nooit de regio uit geweest. Sora had Sun dus al langer dan zij Arash bij zich had. Toch vond ze haar pokémon beter getraind, wat haar goed deed. Karin was niet jaloers aangelegd, maar als het over pokémon ging, wilde ze toch graag de beste zijn. Nadat Sora wat tegen haar pokémon had gezegd, richtte ze zich tot Karin. "Ik was eigenlijk van plan om naar Cerulean City te reizen vandaag. Heb je zin om mee te gaan?" Verbluft keek Karin het groenharige meisje aan. Samen reizen? Eigenlijk was dat best een leuk idee! Sora leek haar heel aardig en het zou fijn zijn om een reisgenoot te hebben die ook echt terug praatte. Aan de andere kant had ze uitgezien naar een goede nachtrust in een echt bed.. Maar ze mocht deze kans niet laten schieten! "Dat lijkt me hartstikke leuk! Ik ben onderweg naar Pewter City om daar de Gym uit te dagen, dus dan moeten we toch dezelfde kant op." Karin glimlachte stralend. "Laten we onze pokémon nog even laten checken voordat we gaan," stelde ze voor, terwijl ze naar het pokémon center gebaarde.

OOC: Je mag ik je volgende post zeggen dat Karin mee naar binnen loopt, haar pokémon terug roept en aan Zuster Joy geeft.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Sora Takahashi


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 236
Poképoints : 157
Reputatie : 23
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend za okt 08, 2011 3:38 pm

De blik van Karin werd even een verbaasde blik toen Sora verklaarde dat ze een Coördinator was, maar ze stelde verder geen vragen. Blijkbaar wist Karin wel wat een coördinator was, maar was ze gewoon verbaasd dat Sora het was. Ach ja, het maakte ook niet zo heel veel uit. Ook het antwoord op haar tweede vraag leek verbazing bij het rozeharige meisje op te roepen, maar wederom reageerde het meisje niet. Na een tijdje kwam het meisje weer overeind en deed ze een voorstel aan Karin. 'Dat lijkt me hartstikke leuk!' reageerde Karin enthousiast. 'Ik ben onderweg naar Pewter City om daar de Gym uit te dagen, dus dan moeten we toch dezelfde kant op. Laten we onze pokémon nog even laten checken voordat we gaan.' Sora knikte. Dat was een goed idee. Ze wilde wel dat haar pokémon fit zouden zijn als ze op weg gingen.

Gezessen liepen ze weer naar het pokémoncenter. Daar riep Sora haar twee pokémon terug en Karin deed hetzelfde. Beide meisjes overhandigen hun pokémon aan zuster Joy, waarna Karin verdween om even later weer terug te komen met haar spullen. Ze gaf de sleutel van de kamer die ze had geleend terug aan zuster Joy, waarna de twee meisjes in de zitkamer wachtten tot hun pokémon weer fit waren. Een kwartiertje later werden de twee meisjes weer bij zuster Joy geroepen dat hun pokémon weer fit waren. Ze haalden hun pokémon weer uit hun ballen en verlieten toen het pokémoncenter, klaar voor een gezellige reis met z'n tweeën. Een vrolijke twinkeling verscheen in Sora's ogen toen ze de rand van de stad naderden. Eindelijk ging haar reis dan beginnen! Haar eerste echte pokémonreis!

OOC: Godmode met toestemming en dit topic is hierbij afgelopen!
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: A new town and a new friend

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A new town and a new friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2011-