Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [GYM]Kenji vs. Miki

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: [GYM]Kenji vs. Miki ma okt 07, 2013 11:16 am

Met grote, stevige passen marcheerde Kenji naar de Gym van Miki Hoshii. Vandaag was het tijd om zijn vierde badge te winnen. Als hij deze vandaag zou winnen, dan was hij alweer op de helft! Ha! Karin had nog niet eens haar tweede badge gewonnen! Of had het meisje deze inmiddels al wel weten te bemachtigen in een gevecht tegen zijn moeder? Wie weet. Na hun ontmoeting hier in de stad was het rozeharige meisje op weg gegaan naar Cerulean, maar tenzij Karin opeens magische krachten had en sneller in Cerulean was dan hij de Gym hier in Celadon kon bereiken, ging hij vandaag eerder zijn vierde badge halen, dan Karin haar tweede. Een grote grijns sierde zijn lippen. Ja, dat vond hij leuk, en als het hem dan vandaag gelukt was, zou hij haar opzoeken en het haar lekker inwrijven. Ja, dat ging hij doen, maar eerst, eerst moest hij Miki verslaan in de Gym vandaag.

Céline trippelde naast hem, opgewonden, maar zij zou vandaag niet in actie komen. Hoewel de jongen zijn Jolteon als één van zijn sterkste Pokémon beschouwde, zou het lot van zijn vierde overwinning op de schouders van Vulcan en Max rustten. Over de Fearow maakte hij zich geen zorgen. Die was sinds zijn evolutie nog krachtiger en agressiever geworden in gevechten dan hij al was. Alleen Max baarde hem een beetje zorgen, omdat deze nog altijd de gewoonte erop na hield om zich om zijn been te wikkelen, ook al was hij nu een Arbok en dus veel groter, sterker en zwaarder dan toen hij nog een Ekans was geweest. De Poisonpokémon leek de laatste tijd echter wel een stuk serieuzer te zijn geworden, al was hij nog altijd niet bijster slim. Helaas. De deuren van de Gym gleden soepel voor hem open en de jongen stapte vastberaden naar binnen. Céline keek nieuwsgierig om zich heen terwijl Kenji koers zette naar de balie recht tegenover de ingang. ‘Ik kom Miki uitdagen,’ verklaarde de jongen, waarop de man achter de balie knikte, opstond en hem voor ging naar een andere ruimte. Even had de jongen het gevoel dat hij in een soort plantenkas was beland, maar dit was toch echt de Gym en het strijdveld waar hij straks tegen Miki zou gaan strijden. ‘Miki, deze jongen wil je graag uitdagen,’ hoorde Kenji de man zeggen, waarop de jongen zijn blik op hem richtte, wachtend op een bevestiging.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki ma okt 07, 2013 5:12 pm

Een gloeiend hete mok thee hield ze maar vast aan het oor. Waarom haar assistent haar zo'n hete beker had gegeven wist ze niet, misschien omdat hij dacht dat ze het heel erg koud had gevonden buiten. De wind waaide inderdaad erg hard, maar deze hitte was meer voor in de hitte. Haar vier pokemon waren net terug uit het Pokemon Center na een harde training. Ze was trots op haar Victreebel die bevelen nu zowat foutloos gehoorzaamde, en dat was een hele grote verandering sinds een paar weken terug. Nog steeds stond hun eerste Gymgevecht in hun geheugen gegrift en altijd zou ze hier aan blijven denken als ze met haar pokemon vocht. Misschien was het wel iets geweest dat haar in de goede richting had geduwd, maar eerst had het haar ruw naar beneden getrokken. Goed, ze moest nu gewoon verder gaan! Ze kon niet elke dag uitdagers ontwijken, alleen omdat ze bang was om te verliezen, dat hoorde bij dit beroep. Miki zette de mok neer en begon haar Gymveld te checken voor enige dingen die er niet thuishoorden.

Met een paar papieren zakjes en een leeg plastic flesje liep ze naar de prullenbak die zich bij de deur bevond. Geen idee hoe dat afval daar was beland, maar nu was het weg. ‘Miki, deze jongen wil je graag uitdagen,’ Klonk een stem achter haar en ze sprong even geschrokken op. Miki zuchtte en keek glimlachend op. Dus hij kwam weer eens vanuit het niets opdagen. Ze stak plagend haar tong naar hem uit, maar toen pas drongen de woorden tot haar door. Iemand.. die haar wilde uitdagen..? Ze slikte even nerveus en zag toen een jongen rond de twaalf-dertien jaar naast haar medewerker staan. Vriendelijk stak ze haar hand uit en gaf aan dat haar medewerker mocht gaan. Met een kort knikje verdween hij weer tot de deur en waren Miki en haar uitdager alleen op het strijdveld. "Hallo daar, ik ben Miki Hoshii. En hoe zou jij mogen heten?" Glimlachte ze vriendelijk, ook al voelde ze de zenuwen door haar lijf gieren. Kalm blijven, Mompelde een stemmetje in haar hoofd. Gewoon je best doen en dan zal het goed komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki di okt 08, 2013 5:18 pm

Kenji: Ietwat spottend liet Kenji zijn blik over het strijdveld van de Gym glijden, welke eruit zag als een soort open plek met veel gras, wat struiken en een paar bomen. Als hij nog niet had geweten welk type Pokémon Miki Hoshii gebruikte, dan wist hij het nu wel. Zijn ogen gleden naar de Gymleidster zelf, welke hen duidelijk niet aan had horen komen, want ze schrok. Even trok de jongen zijn wenkbrauw op, maar herstelde zich toen de vrouw hem glimlachend aankeek en haar hand uitstak. Kenji schudde deze stevig terwijl de vrouw haarzelf voorstelde en vroeg hoe hij heette. 'Kenji Claves,' sprak de jongen kort, 'Uit Cerulean.' Er moest toch wel een belletje bij de vrouw gaan rinkelen bij het horen van zijn achternaam. Hij weigerde echter te zeggen dat hij de dochter was van, want dan zou ze natuurlijk weer denken dat hij ook dol was op Waterpokémon, en dat was hij absoluut niet.

Céline: Vrolijk trippelde de Jolteon mee met haar trainer. De jongen ging vandaag weer een Gym uitdagen en Céline had er zin in. Helaas voor haar zou ze vandaag niet actief deelnemen, maar ze zou Max en Vulcan zo hard mogelijk toejuichen. Gezamenlijk liepen ze de Gym binnen en Céline liet haar neus de verschillende geuren van de Gym opsnuiven. Het rook er heerlijk naar verschillende planten en bloemen en er kwam een glimlach op haar snoet. Kenji volgde een man en dus trippelde Céline er ook achteraan. Ze kwamen in een groene ruimte waar de geuren die ze even daarvoor had geroken nog sterker aanwezig waren. O wat fijn! Het was net of ze buiten was! Vrolijk, nieuwsgierig en met glinsterende ogen keek de Jolteon in het rond terwijl Kenji in gesprek ging met een vrouw, die waarschijnlijk de Gymleidster was.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki za okt 12, 2013 11:02 am

'Kenji Claves,' Zei de jongen voor haar wat kortaf, maar Miki behield de glimlach op haar gezicht. Als ze nu al begon met mokken zou dit gevecht snel afgelopen zijn voor haar. Misschien dat ze met meer positiviteit moest gaan leren vechten, meestal kwam dan alles goed.  'Uit Cerulean.' Oh, dan zou het misschien kunnen dat hij ..? Miki schudde glimlachend haar hoofd, het moest wel, want er liepen niet veel Claves' rond die ook nog eens uit Cerulean kwamen. "Goed, Kenji Claves, zullen we beginnen met je gevecht?" Stelde ze glimlachend voor en voelde weer een golf van nervositeit door zichzelf heen gaan. Tweede keer kan niet zo slecht gaan. Hoopte ze. Nu we meer ervaring hebben en vanaf het kille begin zijn opgeklommen moet het wel beter gaan! De jongen stemde in en al snel liep Miki naar haar vaste plek aan de rand van het veld. Goed, op dit moment kwam het dus aan. Dit keer zou Miki alles berekenen op strategie en ervoor zorgen dat het maximale uit haar pokemon werd gehaald. Snel pakte ze haar eerste pokeball beet en wierp deze op. Een vrolijke Tangela verscheen op het strijdveld, zijn twee ogen richtten zich meteen op zijn tegenstander. "Stun Spore!" Beval Miki met een glimlach op haar gelaat terwijl haar pokemon een geelkleurig poeder op zijn tegenstander af liet stoven om hem deels te verdoven. Zo begon ze aan dit gevecht.

OOC; Godmode met toestemming ~
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki di okt 15, 2013 4:40 pm

Kenji: De vrouw vroeg of hij klaar was om te beginnen met het gevecht, waarop de jongen even met zijn ogen draaide. Woman, i was born ready, dacht hij ietwat geïrriteerd, maar hij zei het niet hardop. Dat zou geen goed begin van het gevecht zijn. Ach, ergens maakte het ook niet uit. Hij zou het gevecht toch wel winnen. De vrouw liep naar haar kant van het veld en Kenji nam plaats tegenover haar. Céline stond naast hem, klaar voor de strijd, maar hij zou haar niet inzetten, nee, vandaag zou hij werken met Vulcan en Max. Miki gooide een Pokéball het strijdveld op en er verscheen een Tangela voor hem. Zijn ogen vernauwden zich en in zijn hoofd dacht hij na. Wat was de beste strategie? Max of Vulcan? Vuncan was beter in het voordeel, als vliegsoort, maar hij wilde de Fearow bewaren voor later. Na lang aarzelen besloot de jongen toch te starten met Max. Hij pakte de Pokéball van zijn Arbok en gooide hem het veld op. 'Max, ik kies jou!' riep hij, waarna enkele seconden later de Arbok op het strijdveld verscheen.

Max: De Arbok richtte zich langzaam op en keek dreigend op de Tangela neer. Hij hoorde de vrouw achter de Tangela "Stun Spore" roepen en wachtte op het bevel van Kenji. De stem van de jongen bereikte zijn oren. 'Dig!' De Arbok grijnsde en dook snel onder de grond om het verlammende poeder te ontwijken. Snel en zigzaggend schoot de Arbok door de grond, zijn oren gespitst om te luisteren naar enig geluid van zijn tegenstander of Kenji. Hij hoorde de jongen 'NU!' schreeuwen en hij wist dat hij achter de Tangela was beland. Snel schoot de Arbok omhoog uit de grond, boven de Tangela uit torenend, waarna het volgende bevel hem bereikte. 'Bite!' de Arbok sperde zijn bek open en schoot naar voren, klaar om zijn tegenstander te grijpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki zo okt 27, 2013 2:15 pm

MIKI
Haar eerste tegenstander werd een Arbok, een sterke pokemon, zeer effectief met gifaanvallen tegen haar graspokemon. Alleen haar Tangela was volledig gras, de rest van haar pokemon waren zelf ook deels gif. Maar goed, ze moest maar al het voordeel uit Dandelion's aanvallen halen om het Kenji moeilijk te maken! De Arbok dook onder de grond om haar Stun Spore-aanval te ontwijken. Dandelion keek met een scherpe blik om zich heen en ook hij hoorde het toen de Arbok omhoog kwam.

DANDELION
Jammer dat zijn aanval mislukte, maar hij had nog genoeg trucjes om het deze Arbok moeilijk te maken. Hij voelde de rillingen onder de grond, wat betekende dat zijn tegenstander snel naderde. Plots hoorde hij vanaf de andere kant van het veld het bevel van de uitdager en de Arbok verscheen weer. De slang had zijn bek opengesperd. Dandelion hoorde Miki's bevel en haalde zijn snelle roedes tevoorschijn. Als een soort zweep zwaaide hij er twee naar de Arbok, maar niet om hem er mee te slaan, maar om zijn bek dicht te klemmen. De Tangela probeerde zijn roedes om de bek te wikkelen om zijn tegenstander hard naar de grond te trekken zodat de Arbok de impact zou voelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki za nov 16, 2013 4:21 pm

Kenji: De jongen concentreerde zich tot het uiterste terwijl Max zich een weg door de grond groef. Hopelijk zou de Tangela te traag zijn om Max straks te ontdekken, maar aan de andere kant, was achter je tegenstander weer boven komen niet een ontzettend veel voorkomende tactiek? Kon hij niet beter iets anders doen? Iets wat minder voorspelbaar was? Helaas, daar was het nu te laat voor, het commando "NU!" had zijn mond al verlaten en Max schoot uit de grond. Tangela draaide zich om en liet twee roedes op Max afvliegen. Even was Kenji in de veronderstelling dat de Tangela Max weg zou slaan, maar hij deed iets anders; hij onderbrak Max zijn aanval. Kenji gromde toen de roeden van de Tangela zich om de opengesperde bek van Max wikkelden en de Arbok zijn kaken met een klap liet sluiten. Max schudde wild met zijn kop en probeerde de roedes kwijt te raken terwijl de Tangela hem naar de grond wilde trekken.

Max: Max wilde net een lekker hapje uit de Tangela nemen, toen deze besloot dat het beter was om hem de mond te snoeren. Roedes wikkelden zich strak om zijn bek en lieten hem zijn mond zo snel sluiten dat zijn kaken pijnlijk op elkaar klapten. Boos begon Max met zijn kop te schudden om de roedes van de Tangela kwijt te raken, welke hem op zijn beurt weer naar de grond probeerde te trekken. Max stond al half voorover gebogen toen hij de stem van Kenji hoorde. 'Gebruik je staart!' Mijn staart? dacht de Arbok verbaasd. Waarvoor? 'Tackle hem met je staart!' riep Kenji op geërgerde toon. Ooooowh, wilde hij dat! Waarom zei hij dat niet meteen? Max zwiepte met zijn staart en sloeg ermee naar de Tangela. Hopelijk kon hij de paarse kluwenbol raken, zodat hij hem los zou laten. 'Doe je Glare!' riep Kenji ook nog naar hem. Wat, moest hij twee dingen tegelijk doen? Oké, hij ging het proberen. Max concentreerde zich, zocht naar de ogen van de Tangela en liet zijn Glare los. ondertussen probeerde hij ook nog met zijn staart de paarsblauwe Pokémon te slaan. Ging dit lukken zo?

OOC: Sorry dat het zo lang heeft geduurd Miki!
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki zo nov 17, 2013 4:21 pm

MIKI
Een kleine glimlach verscheen op haar gelaat toen Dandelion zijn tentakels om de mond van de Arbok had gewikkeld en deze op elkaar liet slaan. Maar natuurlijk zou Kenji het daar niet bij laten. Hij zou niet zo ver zijn gekomen als dat alles was. De jongen beval zijn pokemon de Tangela te tackelen met zijn staart en vervolgens een Glare te gebruiken. Slim. Haar Tangela zou schade oplopen en misschien ook nog verlamd raken. Maar Dandelion had altijd nog zijn tegenstander vast, dus moest Miki hier haar kans uit halen. "Gebruik je Sleep Powder en blijf hem goed vasthouden!"

DANDELION
De paarse staart kwam tegen hem aan net nadat hij het bevel van Miki had gehoord. Als reactie kneep hij zijn ogen dicht en liet de zijn poeder los, maar voelde ook de pijn door zijn lichaam heen gaan. Au! Dandelion hield met alle macht de Arbok vast, al was zijn grip iets verzwakt. Hij had niet verwacht dat de kracht van de staart zou sterk zou zijn! Toen Dandelion zijn ogen wilde openen om te kijken of zijn tegenstander niet was weggeglipt, zag hij een onheilspellende blik op hem gericht worden. Zijn ogen werden groot en een rilling gleed over zijn rug. Angstig kneep hij zijn ogen dicht. De Arbok was plots veranderd in een eng nachtmerrie monster. Dandelion voelde dat zijn rode voetjes de grond weer aanraakten, maar het vreemde was.. dat hij zich niet meer kon bewegen!

OOC; Ik zag echt een Tangela voor me waar een hapje uit was genomen (':
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki zo dec 01, 2013 11:56 pm

Kenji: De jongen keek toe hoe zijn Arbok het bevel uitvoerde en met zijn staart tegen de Tangela aan sloeg. Hij glimlachte, maar zijn triomf was van korte duur, want de vrouw beval haar Pokémon om Sleep Powder te doen. ‘Max! Ogen dicht en schud snel je kop los!’ Hij hoopte maar dat de Arbok nog voldoende tijd had gehad om Glare uit te voeren, want anders was die aanval ook weer voor niks geweest. Een glimlach gleed over zijn lippen toen hij zag dat de Tangela nu verlamd was, maar zijn glimlach verdween ook meteen weer; Max lag op de grond te slapen, met een gigantische snottebel uit zijn neus. De jongen sloeg zijn handpalm tegen zijn voorhoofd en greep toen zijn Pokéball. ‘Max, keer terug!’ Hij had geen zin om te wachten tot de Arbok weer wakker zou worden, ook al was de Tangela verlamd en kon die nu ook niks meer doen. Eigenlijk was dat wel handig, want nu kon hij de Pokémon aanvallen zonder zelf aangevallen te worden.

Max: Max schudde met zijn kop en probeerde zijn snuit te bevrijden uit de greep van de Tangela, welke hij echt heel graag nog een paar keer wilde slaan. Hij moest echter zijn ogen dicht doen en proberen te ontsnappen voor hij in slaap zou vallen. Was dat poeder eigenlijk al weg? De Arbok gluurde tussen zijn oogleden door en zag dat zijn tegenstander als verstijfd voor hem stond. Mooi, dan- GAAP! Wat was hij opeens moe? De neiging om te gaan liggen en in slaap te vallen was groot. Zo groot zelfs, dat hij het deed ook. Langzaam dreef de Arbok weg in een prachtige droom, die ergens in een nachtmerrie dreigde te veranderen door de opkomende woede van zijn trainer. Nu was die er echter nog niet. Sterker nog, hij voelde vaagjes hoe zijn lichaam door een rode straal werd gevangen. Ah, hij mocht lekker in zijn Pokéball slapen. Prima, alleen maar beter.

Kenji: ‘Vulcan, ik kies jou!’ riep de jongen terwijl hij de Pokéball van zijn Fearow de lucht in gooide. Vervolgens wees hij op zijn verlamde tegenstander. ‘Aerial Ace!’ Vulcan liet een luide kraai horen, beschreef een grote bocht in de lucht, en suisde toen in een duikvlucht op de Tangela af. Kenji hoopte dat deze nog altijd verlamd was en niet kon ontwijken. Hij had immers aardig snel gewisseld, maar ja, hij wist eigenlijk ook niet hoe krachtig de Glare van Max nou eigenlijk was.

OOC: Ja hè, ik ook XD
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki ma dec 09, 2013 6:16 pm

MIKI
Dandelion hield zich goed vast aan de Arbok en wist te voorkomen dat zijn tegenstander weer zou ontglippen uit zijn greep. Helaas merkte Miki meteen dat haar pokemon als een ijspegel op de grond bleef staan, hij kon geen spier meer bewegen. Dit zou nadelig zijn voor het gevecht, aangezien de verlamdheid slechts wat zou verminderen, maar wel aanwezig zou blijven. Kenji liet zijn pokemon terugkeren, die zachtjes in slaap was gevallen en Miki knikte. Dat was erg slim van hem, anders zou het gevecht wel even stil liggen en nu kon hij nog voordeel pakken uit de verlamde Tangela. De volgende Pokeball werd opgegooid en een Fearow verscheen. Miki verstijfde even en zag het tafereel weer verschijnen voor haar ogen. De Fearow va haar eerste uitdager die haar pokemon zo genadeloos had verslagen. De Gymleader slikte even en balde haar vuist. Nee. Dit keer mocht ze zich niet zo gemakkelijk gewonnen geven!

DANDELION
De verlamdheid prikte in zijn spieren en telkens als hij een poging deed zich wat te bewegen, voelde hij vervelende prikkende schokjes door zijn ledematen gaan. Toch voelde hij zich stukje bij beetje wat meer controle krijgen over zijn lichaam. De Arbok verdween in zijn Pokeball en de uitdager liet een Fearow verschijnen. Wat slim. Een vogel en gif pokemon, beide zeer sterk tegen gras. De Fearow steeg op en kwam in een grote vaart op hem af. Dandelion probeerde in alle macht los te komen van zijn plek en plots schoot zijn voetje naar de grond. Hij beefde even van de plotselinge bewegen, draaide zich een halve slag om, maar werd in de rug geraakt door de Aerial Ace. De Tangela rolde een paar keer even de grond en gleed het laatste stukje nog even door. De pokemon sprong op, duizelde even en schudde zich toen. Dandelion versmalde zijn blik en keek naar de Fearow die hem zojuist een aardige klap had uitgedeeld. "Ancient Power!" Hoorde hij Miki roepen en liet uit de grond een paar stenen verschijnen die hij snel pakte met zijn tentakels. Het waren er drie, dus drie kansen om de Fearow te pakken. Toen hij weer geheel scherp zag, gooide hij de stenen een voor een naar de vogel pokemon. Eens kijken hoe hij het vond om geraakt te worden door zijn zwakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki di dec 31, 2013 11:12 am

Kenji: Zijn brede, tevreden grijns was terug op zijn lippen en werd alleen maar breder toen hij zag dat zijn aanval op de Tangela raak was. De Pokémon, nog grotendeels verlamd door de Glare van Max, had net weer beweging in zijn voet gekregen, toen Vulcan hem raakte. De jongen deed zijn best niet te lachen toen de Pokémon er vandoor rolde door de klap, maar hoefde dat acuut niet meer te doen toen Miki het volgende bevel gaf. Ancient Power. Crap! ‘Vulcan ontwijk!’ riep de jongen naar de Fearow, welke nu werd belaagd door drie stenen. De eerste wist hij te ontwijken door opzij te vliegen. De tweede zou hij hebben ontweken als hij even wat verder naar boven was gevlogen, maar helaas raakte steen nummer twee één van zijn poten. Hierdoor kieperde Vulcan voorover en kreeg hij de derde steen op zijn hoofd. Met veel lawaai en een harde klap knalde de Fearow op de grond. ‘Vulcan!’ brulde Kenji. Hij balde zijn vuist. O wee als die vogel nu al was uitgeschakeld. Dan zou hij hem persoonlijk komen slaan.

Vulcan: Hoe kon hij zo stom zijn dat hij vergat één van zijn poten omhoog te trekken? Dat was wat er door Vulcan heen ging toen hij met zijn rechterpoot achter de tweede steen van de Ancient Power bleef haken. Steen nummer drie sloeg hard op zijn hoofd en even werd het zwart voor zijn ogen. De klap met de grond deed alle boten in zijn lichaam kraken en zijn spieren kreunen. Auw, dat deed zeer. Het leven van een Pokémon was verdorie niet gemakkelijk. Vulcan zou echter wel de laatste zijn die zou opgeven en dus drukte de vogel zich met veel moeite overeind. ‘Vulcan, gaat het?’ De stem van Kenji, een klein tikje bezorgd, maar bovenal streng, bereikte hem. Als antwoord spreidde de Fearow zijn vleugels en liet een luide strijdkreet horen. Wat dacht Kenji wel niet dat hij was, een watje? Hij kon echt wel tegen een stootje hoor! ‘Goedzo, doe nu je Quick Attack! En als je dichtbij genoeg bent, ga dan over op Fury Attack!’ Vulcan zakte door zijn knieën en zette zich krachtig af tegen de grond. Met veel kracht en snelheid schoot hij op de Tangela af, welke hij, als hij dichtbij genoeg was, met zijn snavel eens flink zou bewerken. Hij kon maximaal vijf keer raken bij deze aanval, en hij ging natuurlijk alleen maar voor het hoogst haalbare.

OOC: December Post-NaNo 32#; +408 (15.906/50.000)
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki wo jan 15, 2014 8:18 pm

MIKI
De jongen en zijn pokemon leken goed naar elkaar te luisteren, dus het was nu wel zeker dat Kenji geen beginnende Trainer was. De Fearow ontweek de eerste steen goed, maar door een klein foutje raakte Dandelion's tweede steen de vogel op zijn poot en had de Tangela nu een perfect schot voor ogen. De steen raakte de kop van de pokemon en Miki kneep haar ogen even wat pijnlijk toe. Ja, het zou vast pijn hebben gedaan, die klap. De vogel krabbelde al snel overeind en ja hoor, hij ging weer in de aanval. Goed, een gevecht moest natuurlijk spannend blijven!

DANDELION
Ja! Zijn aanval had voor de helft gewerkt en de Tangela schudde trots met zijn tentakels toen zijn tegenstander op de grond viel. De Fearow kwam overeind en schoot met een grote snelheid op hem af, het was nog wel een afstand en Miki droeg haar pokemon nog op tijd op iets te doen. "Gebruik je Growth en dan Mega Drain!" Meteen liet de Tangela een paar wortels in de grond zakken en voelde hij de kracht van de aarde over zijn benen naar hem toe stromen. Hij voelde zich sterker en als het vogeltje dichtbij genoeg was.. dan zou hij zijn eigen energie omzetten in die van hem! De Fearow naderde razendsnel en drie flinke halen van de snavel verstoorde zijn concentratie, Dandelion kneep zijn ogen dicht tegen de rake klappen en zijn benen schoven wat over de grond, wat ervoor zorgde dat een deel van de wortels losser begon te raken. Zo snel mogelijk probeerde hij zich te herstellen en probeerde zijn tentakels om de vogel te wikkelen, zodat hij zijn Mega Drain nog kon gebruiken.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki vr feb 14, 2014 12:34 pm

Kenji: De smak die Vulcan op de grond maakte was hard en Kenji kneep even een oog dicht tegen het stof. ‘Vulcan, gaat het?’ riep hij op strenge toon naar zijn Pokémon, maar mensen die hem echt kenden zouden ook een tikje bezorgdheid bij hem horen. Hij voelde de ogen van Céline op zijn gezicht branden, want de Jolteon had het wel gemerkt. Kenji keek echter niet even naar beneden, naar de gele Pokémon, maar had zijn ogen strak op Vulcan gericht. Deze was nog in staat om door te vechten, want hij kwam luid brullend en met zijn vleugels gespreid weer omhoog. Mooizo. Tijd voor de volgende stap, een combinatie van Quick Attack en Fury Attack. Vulcan schoot naar voren en Kenji keek toe hoe hij zijn doel naderde. Tangela verankerde zichzelf ondertussen in de grond met Growth, maar dat zou hem niet helpen. Vulcan had de Pokémon bereikt en deelde een paar rake klappen uit. Kenji kon een tevreden grijns niet onderdrukken, maar helaas was het nog niet voorbij.

Vulcan: Venijnig haalde Vulcan met zijn snavel uit naar de Tangela zodra hij in de buurt was. Hij zou die kleine, paarse bol tentakels eens wat pijn bezorgen, als wraak voor de pijn die hij had geleden na die val. Hij wist, helaas, de Pokémon maar drie keer te raken. Menig Pokémon zou hebben gezegd “drie is beter dan niks”, maar voor Vulcan was het onacceptabel. Voor hij echter nog wat kon doen, voelde hij hoe een paar tentakels zich om het onderste deel van zijn lichaam wikkelden. Meteen daarop voelde hij zich steeds een beetje zwakker worden. Zeg, wat was dit? ‘Vulcan! Snel! Die Whirl Wind!’ De Fearow begon hard met zijn vleugels te slaan om zo de Tangela bij hem weg te krijgen, of anders zichzelf van de Pokémon te verwijderen. ‘Doe daarna je Aerial Ace!’ beval Kenji, waarop Vulcan knikte en zijn aanval weer inzette. Het was tijd dat die Tangela ging slapen.

OOC: Sorry voor de laatheid Soof!
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki ma feb 17, 2014 6:08 pm

DANDELION
Ja! Hij voelde contact met een glad verendek en langzaam kreeg hij een beetje energie terug. Zijn voetjes stonden bijna in de grond geboord, maar als hij zijn voeting zou verliezen, was zijn aanval voorbij! Een volgend bevel voor de Fearow kwam er en met sterke windvlagen werd hij van de Fearow afgeblazen. Even hield hij stand, maar met een paar achterwaartse koprollen op de grond terecht. Au! De vogelachtige pokemon kwam al snel weer op hem af en Dandelion kreeg maar weinig tijd om overeind te komen. Zijn ademhaling ging wat sneller en kwam er wat hijgend uit. Een vleugel werd hard naar hem uitgehaald en de Tangela kneep zijn ogen pijnlijk dicht toen de klap tegen zijn wang kwam. Meer als een zelfverdedigingsactie liet hij zijn giftige Poison Powder los, maar tegelijkertijd met die actie viel hij pijnlijk en met een harde klap neer op de grond. Lang kon hij dit gevecht niet meer volhouden nee. Dandelion krabbelde niet echt overtuigend overeind en kneep zijn ogen even pijnlijk dicht toen hij bijna naar zijn knieën zakte.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki zo maa 02, 2014 2:32 pm

Kenji: Zijn ogen puilden bijna uit zijn hoofd van de spanning terwijl hij toekeek hoe Vulcan de Tangela bij zich vandaag blies met zijn vleugels. Vervolgens kwam de volgenden aanval van de Pokémon waarbij Kenji koortsachtig de voltreffers telde. Één, twee, drie keer wist Vulcan de Tangela te raken. Drie van de maximaal 5 was nog redelijk goed, maar Kenji had liever gezien dat hij vaker had geraakt en hij wist dat Vulcan er hetzelfde over dacht. Wat dat betreft verschilden hij en zijn Pokémon niet veel van elkaar. Beide koppig, beide niet van plan om op te geven en beide van plan om tot het uiterste te gaan. Hij glimlachte. Ja, hij had er goed aan gedaan om vorig jaar de Spearow te vangen in Viridian Forest.

Vulcan: Een tevreden grijns kon de Vogelpokémon niet onderdrukken toen hij zag hoe hij de Tangela achteruit blies. De paarse Pokémon maakte een paar koprollen achterwaarts en leek daarbij flink wat schade op te lopen. Het was echter nog niet voorbij en daarom zette Vulcan zijn volgende aanval in, waarbij hij de Tangela vol met zijn vleugel sloeg. De Pokémon stortte ter aarde, maar liet opeens ook een vreemd, paars poeder los. 'Vulcan! Blaas die zooi weg!' hoorde hij Kenji van achter zich roepen. Aan zijn stem was duidelijk te horen dat het poeder niet goed was. Snel begon Vulcan weer met zijn vleugels te slaan, waardoor hij een stukje achteruit vloog en ruimte maakte tussen hemzelf en de Tangela, en waarmee hij tegelijkertijd het beetje poeder dat was vrij gekomen weg blies. Met een beetje geluk kreeg de Tangela het zelf in haar gezicht.

Kenji: Hij balde zijn vuist en keek toe hoe Vulcan het poeder weg blies. Goedzo. Hij had geen zin in een tweede Pokémon die onder het poeder zat. Niet vandaag. Zijn ogen gleden naar de Tangela, welke duidelijk erg wankel op zijn poten stond. Hij glimlachte. Deze ronde was bijna voorbij. 'Vulcan, we zijn bijna klaar! Quick Attack!' Nog even een snelle klap voor Tangela al te snel kon herstellen en dan zou het voorbij zijn. Voor deze eerste ronde dan. Daarna moest hij ronde twee nog zien te overleven.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki vr maa 21, 2014 5:43 pm

DANDELION
Geërgerd beet balde hij twee tentakels toen het poeder zijn weg op kwam, maar omdat hij de 'eigenaar' was van het gif, deed het hem niet. Het veroorzaakte alleen wel verwarring, aangezien de paarse wolk zijn zicht grotendeels belemmerde. Plotseling verscheen de vlijmscherpe snavel weer en werd hij door een beuk van zijn voetjes geblazen en belandde hij, na een paar keer over de grond gerold te hebben, op de grond, uitgeteld.

MIKI
Ze kneep haar ogen dicht toen Dandelion weer geraakt werd door de Fearow en koos er direct voor om haar Tangela terug te laten keren. "Dandelion is uitgeschakeld, Fearow heeft deze ronde gewonnen." Deelde de scheidsrechter mee en Miki nam even kort de tijd om na te denken wie ze nu moest inzetten. Er was nog een Arbok in het spel en deze Fearow had duidelijk nog energie over. Hmm. Haar hand gleed naar de Pokeball van Daisy en met een sierlijk boogje gooide ze hem op. Daar verscheen de Victreebel, klaar voor wraak.

DAISY
Haar ogen werden groot toen ze de vogel voor zich zag. Een Fearow. Meteen kreeg ze een schok en zag ze de woeste vogel weer voor zich die haar toentertijd meedogenloos had uitgeschakeld. De pokemon wierp een vurige blik op de vogel en wachtte op Miki's bevel. Ze wilde winnen! "Gebruik je Sweet Scent en dan Acid!" Ah, eerst de Fearow afleiden met de zoete geur en dan toeslaan. Dat klonk haar wel in de oren. Diasy hopte voor de zekerheid wat naar achteren en liet haar verleidelijke zoete geur los en wachtte even tot deze de Fearow zou moeten hebben bereikt. Vervolgens richtte ze haar gif op de vogel, die hopelijk zou zijn afgeleid door de tropisch zoete geur.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki di mei 13, 2014 6:21 pm

Ja! Eindelijk! De Tangela was verslagen! Kenji keek tevreden over het veld naar zijn Fearow, welke met een goed gemikte laatste de paarse Pokémon omver wierp. ‘Goed gedaan Vulcan!’ riep de blauwharige jongen zijn Pokémon toe, waarna hij zijn ogen op Miki richtte. Het gevecht was immers nog niet voorbij, er kwam nog een Pokémon aan. Kenji keek even naar zijn Fearow. Hoe lang kon die eigenlijk nog door? Als het aan de Pokémon zelf lag zou hij doorgaan tot het bittere eind. Hij zou het Kenji nooit vergeven als die hem terug zou trekken, juist nu hij het gevecht op zijn hand had. Miki leek even kort na te denken en gooide toen haar tweede Pokéball op het veld. In een flits verscheen er een Victreebel op het veld, een Pokémon die Kenji zelf maar vreemd vond. De vrouw tegenover hem ging meteen over tot actie en liet haar Pokémon, ironisch genoeg Daisy genaamd, Sweet Sent gebruiken.

Kenji klemde zijn tanden op elkaar toen de zoete geur van de aanval langzaam over het veld gleed. Het liefst zou hij tegen Vulcan schreeuwen dat hij zijn neus dicht moest doen, maar hoe kon een vogel de neusgaten in zijn snavel dicht doen? Dat zou alleen kunnen door zijn vleugels over zijn snavel te slaan en dan zou hij niet meer kunnen vliegen. Dit alles nam te veel tijd in beslag en voor Kenji had besloten dat Whirl Wind een goede tegenactie zou zijn, had Sweet Sent Vulcan al bereikt. De Fearow werd langzaam bedwelmd door de zoete geur van de aanval en fladderde langzaam naar Victreebel toe. ‘Nee idioot! Niet doen! Doe je Whirl Wind!’ Vulcan was echter te afgeleid om Sweet Sent weg te blazen, laat staan Acid te ontwijken. Het vloeibare gif schoot over hem heen, wat een rilling over de rug van de Pokémon liet lopen. Hij was echter wel in één klap wakker uit zijn trans.

Het enige voordeel van dit alles, was wel dat Vulcan in de buurt was gekomen van Victreebel. Aanvallen zou nu de beste optie zijn. ‘Oké Vulcan! Doe je Fury Attack, en daarna Peck!’ Vulcan liet een luide krijs horen en schoot naar voren, zijn vlijmscherpe snavel op de Victreebel gericht. Hij zou het haar betaald zetten dat ze hem had bedwelmd en daarna wilde vergiftigen. Bah, vrouwen ook!

OOC: Oké, die laatste zin slaat nergens op, maar goed XD Eindelijk gepost!
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Miki Hoshii
Volwassene

Profiel Vrouw Aantal berichten : 126
Poképoints : 61
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20 years ~
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki wo jul 09, 2014 7:32 pm

DAISY
De twee aanvallen hieven elkaar op, maar raakten wel ieder hun doelwit. De Victreebell hoopte voor de zekerheid achteruit en plaatste zichzelf gelijk in een gevechtspositie. De vogel was echter natuurlijk niet in een klap uitgeschakeld met een strijdkreet wierp de Fearow zich op haar. Woede vlamde op in haar ogen en ze sloeg haar tentakel uit. De snavel va de gevederde tegenstander kwam dichter en dichterbij en het moment kwam daar. Ergens in haar achterhoofd hoorde ze nog het bevel van Miki, om haar Leaf Tornado te gebruiken zodat de vogel met een minder grote snelheid op haar af zou komen, maar zelf wilde ze de vogel met een rake klap van haar tentakel slaan. Het was in een kort moment dat ze tot een beslissing nam en tot de ergernis van haar karakter koos ze ervoor om haar Trainer te gehoorzamen. De Fearow was ondertussen al akelig dichtbij gekomen in zijn grote vaart en Daisy liet nog net op tijd een storm van bladeren los, die ze razendsnel voortbracht. Maar toch.. de impact was hard en als ze dat ene moment van twijfel niet had gehad had ze deze misschien wel meer kunnen verzacht. Met samengeknepen ogen bleef ze de Leaf Tornado uitvoeren, in de hoop de Fearow tenminste van zich weg te krijgen, maar de pijn was duidelijk merkbaar.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki za aug 02, 2014 4:16 pm

Kenji keek naar Miki. Het was wel duidelijk dat de vrouw een sterke Trainer was. Logisch natuurlijk, want anders had ze het vast niet tot Gymleidster geschopt. Toch had hij het gevoel dat hij met haar meer moeite had dan met de drie Gymleiders die hij al had verslagen. Toegegeven, zijn moeder was een eitje geweest, maar zelfs zij was niet zwak, dat wist hij, ook al zou hij het niet zo snel toegeven. Nee, Miki was een lastigere hindernis om te nemen dan hij in eerste instantie had gedacht. Toegegeven, hij had gedacht dat hij het met Vulcan alleen wel had kunnen doen, ook al had hij Max als eerste ingezet, maar hij had dan ook wel meer van de Arbok verwacht. Nu lag hij te slapen in zijn Pokéball en enkel als Vulcan verslagen zou worden, dan zou de slang weer op het veld verschijnen. De jongen keek naar zijn Fearow. Hoewel het een taaie was, had hij toch al flink wat schade opgelopen. Hij wist niet hoeveel de vliegende Pokémon nog kon verdragen, al zou Vulcan het hem ook niet vergeven als hij hem vroegtijdig terug zou trekken. De vogel had zo zijn trots (en hij was koppig) en zou zich nooit vrijwillig terug trekken uit een gevecht. En dus mocht de vogel door. Hij zette weer een aanval in op de Victreebel, welke duidelijk iets met haar tentakel wilde doen, maar Miki beval iets anders. Kenji hoopte van harte dat de Pokémon haar Trainer zou negeren en haar eigen pad zou kiezen, want dan zou de overwinning nabij zijn, maar de Graspokémon gehoorzaamde toch, zij het wat laat.

Vulcan wist de Pokémon te raken, maar was te dichtbij om de Leaf Storm nog te ontwijken. De Vogelpokémon werd met veel kracht weggeslingerd door de lucht en liep hierbij redelijke schade op door de aanval. De Pokémon wist zich nog enigszins in de lucht te houden, maar het was voor de jongen wel duidelijk dat, hoe erg de Fearow het ook zou willen, hij niet lang meer door zou kunnen. Kenji overwoog weer om de Pokémon terug te trekken en Max in te zetten, maar of hij nou een bijna verslagen Pokémon op het veld had, of eentje die sliep, hij had niet het gevoel dat het veel uit zou maken. Goed, als het dan toch bijna voorbij was voor Vulcan, dan konden ze net zo goed uit gaan met een flinke klapper. 'Vulcan, Aerial Ace!' De Fearow verzamelde al zijn laatste energie en stortte zich toen in een stortvlucht op de Victreebel. En nu maar hopen dat het raak was.
Terug naar boven Ga naar beneden
avatar
Kenji Claves


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 156
Poképoints : 135
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki zo jan 25, 2015 12:11 pm

Kenji: De Fearow schoot met veel kracht naar voren en stortte zich op de Victreebel, welke op haar beurt ook ging voor een frontale aanval. De botsing deed zeer, vooral voor de Pokémon en beide liepen fikse schade op. Kenji klemde zijn kaken op elkaar en keek toe hoe beide Pokémon op elkaar klapten en toen op de grond stortten. De Victreebel kwam weer overeind, zijn Fearow helaas niet. Kenji vloekte en liet Vulcan terugkeren. Hij had gehoopt het met alleen zijn Fearow te kunnen redden, maar helaas was dit niet het geval. Nu kwam het allemaal neer op Max, zijn slapende Arbok. Hoera. Hij liet de paarse Pokémon op het veld verschijnen, welke zich meteen oprolde en verder ging met zijn dutje. 'Max, word wakker jij stuk onbenul!' riep de jongen terwijl Victreebel de Arbok begon te slaan met haar roede. 'Max!' bulderde Kenji. Als het zo door ging, ging hij nog verliezen ook! Het was jammer dat hij Céline niet mocht gebruiken om de Arbok een fikse schok te geven, dan zou hij vast zo wakker zijn. Hmm, misschien moest hij dan maar een ander soort schok toebrengen. Een mentale schok. 'Max! Als je nu niet wakker wordt, mag je,' hij slikte even, 'dan mag je jezelf NOOIT meer om mijn benen heen wikkelen!' Hij wachtte gespannen af, turend naar de Arbok. Zou het werken? Hem wurgen en fijnknijpen was iets wat de Arbok ontzettend leuk vond om te doen, dus hem dat recht ontzeggen zou toch..

Max: Hmm, wat was het hier heerlijk rustig en vredig. Niemand die hem aanviel of lastig viel, enkel hijzelf en Kenji die hij heerlijk kon knuffelen. Natuurlijk hoorde hij de jongen wel dingen zeggen, maar zijn stem klonk ver weg. Heel ver weg. Daarbij, wat maakte het ook uit wat hij zei? Max lag heerlijk te slapen, zijn lichaam om Kenji heen gewikkeld. Heerlijk warm en zacht. Max! hoorde hij de stem van Kenji roepen. Max! Pfff, waarom piepte hij zo? Kon hij hem niet even rustig laten slapen? Max word wakker! Je doei, echt niet! Waarom zou hij dat doen? Max! Als je nu niet wakker wordt, dan mag je jezelf NOOIT meer om mijn benen heen wikkelen! Ach, zeur toch niet zo jij- Ho, wacht WAT! Nooit meer wikkelen! Nee! Met een klap werd de Arbok wakker, boos en lichtjes in paniek. Hij voelde pijn, iets of iemand sloeg hem op zijn hoofd. Was het Kenji? Nee, die stond daar, langs de kant. Wie mepte hem dan? Hij draaide zich om en zag iets bruins met een geel kwastje naar hem toe komen. Ah, dat daar mepte hem. Onbeschoft! Max opende zijn bek en greep het ding dat hem sloeg stevig vast. Zijn tanden boorden zich in iets dat aanvoelde als een soort wortel en gekrijs werd hoorbaar. Mooi, hij deed het ding dat hem sloeg pijn. En terecht!

Kenji: Hij had nooit verwacht dat het zou werken, maar Max had zijn dreigement zowaar gehoord en was ontwaakt. Vrijwel meteen had de Arbok zijn Bite uitgevoerd en de Victreebel bij zijn roede gegrepen. 'Doe nu Wrap en Poison Sting!' riep de jongen hem toe. Victreebel kon hem moeilijk ontwijken als Max hem vast had. Max wikkelde zijn sterke lijf om de Victreebel, welke op haar beurt hem aanviel met haar scherpe bladeren. Max liep wat schade op, maar wist toch de Victreebel te grijpen met zijn Wrap. Hij kneep de Pokémon fijn, liet de roede los en vuurde zijn Poison Sting op haar af. Victreebel maakte gebruik van haar bevrijde roede door Max een gigantische klap op zijn neus te geven. Zijn bek klapte dicht, maar ze had niet kunnen voorkomen dat een paar gifangels haar hadden geraakt. De Victreebel mepte zich vrij uit de greep van Max en nam afstand. Kenji zag echter, tot zijn genoegen, dat de Pokémon vergiftigd was. Mooi, dan was het nu enkel een kwestie van tijd. 'Max, doe Glair!' De Arbok trok zijn meest enge gezicht en wist Victreebel enigszins te intimideren, maar deze gebruikte wederom haar roede, dit keer gaf ze Max een tik tussen zijn ogen.

Max: De slang siste woedend terwijl hij zijn ogen sloot. Au, dat deed pijn! Zijn ogen deden zeer en dus hield hij ze dicht. Het probleem was alleen dat hij zijn tegenstandster nu niet meer kon zien. De Victreebel maakte hiervan gebruik en bestookte hem met Leaf Storm. De Arbok voelde de bladeren om hem heen razen en siste woedend. Hij vuurde zijn Poison Sting af, meer op de bladeren gericht dan op de Victreebel, en hoorde toen de stem van Kenji: 'Ga onder de grond!' De slang deed wat hem gezegd word en gebruikte Dig om zich onder de grond te verbergen. Zo, dat was beter, ook al deden zijn oogjes dan nog wel wat pijn. Gelukkig had hij ook nog een neus. Via zijn neus en zijn tong vond hij de plek waar de Victreebel was en voerde zijn opwaartse Dig uit. De Victreebel werd in de lucht geslingerd en Max trakteerde haar nog op een Poison Sting en Acid. De grote hoeveelheid Poisonaanvallen, in combinatie met de vergiftiging, zouden toch voldoende moeten zijn. Toch?

Kenji: De jongen keek toe hoe Max aanviel. Victreebel stortte op de grond in een dikke rookwolk en de jongen keek hoopvol, wachtend tot de rook was opgetrokken. Was het gevecht voorbij?

OOC: Toestemming tot dubbelposten en godmode van de admin in verband met het vertrek van Miki als Gymleider. Graag van de admin een edit of het gevecht voorbij is of niet ^^

De Victreebell maakte een gorgelend geluid en stortte neer. Gefeliciteerd, je hebt de Rainbow Badge gewonnen!
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: [GYM]Kenji vs. Miki

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[GYM]Kenji vs. Miki

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Celadon City :: De Gras Gym-