Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Wanna be Stronger, Nero?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Taichi Kanbara


Profiel Man Leeftijd : 18
Aantal berichten : 27
Poképoints : 6
Reputatie : 33
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 16
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Wanna be Stronger, Nero? zo jul 27, 2014 8:09 pm

Vrolijk rende Nero voor Taichi uit die diep in gedachte verzeild, achter de Eevee aan slenterde. Hij zat er al een tijdje aan te denken om zijn partner de keuze te laten maken om te evolueren naar een Jolteon, Vaporeon of een Flareon, zodat ze wat meer uit de trainingen konden halen. Een Eevee kon weliswaar niet veel aanvallen leren wanneer hij zo zou blijven Nero zou er meer aan hebben dan wanneer hij evolueerde. Hij had het niet aan zijn oom of grootouders vertelt maar een paar dagen geleden was hij weer begonnen met het oppakken met het trainen van zijn Pokémon. Nero wilde graag sterker worden en dat ging niet gebeuren als ze constant in een kamertje zaten te kniezen. Zo had Taichi besloten om dus naar Pewter City te gaan met zijn Pokémon om even goed na te denken. Zijn broertje en zusje zaten bij een kinderfeestje dus de eerste uren hoefde hij zich daar geen zorgen over te maken. Het duurde even maar de jongen ging na een tijdje op een bankje zitten, net buiten de stad waarna hij zijn Eevee terug riep, die bijna twee meter van hem afliep. Nero kwam terug lopen en sprong vervolgens naast hem op het bankje, waar hij vragend naar de jongen keek. “..uhm.. ja..” begon Taichi aarzelend en haalde toen drie plaatjes tevoorschijn die hij een voor een voor de pluizige Pokémon neerlegde op het bankje. Nero keek er vol bewondering naar. “Dit zijn geëvolueerde Eevee’s.. de eerste heet Jolteon en is een elektrisch soort, de tweede is een Vaporeon en een watersoort en de laatste is een Flareon wat een vuursoort is,” ging Taichi verder terwijl hij Nero nauwlettend in de gaten hield. Deze keek hem vragend aan wat de jongen hem probeerde duidelijk te maken maar hield wijselijk zijn mond wetend dat Taichi niet bepaald een goede uitlegger was. “Ik weet dat je heel graag sterker wilt worden en dat je je uiterste best doet en ik denk dat evolutie je daarbij kan helpen,” eindigde Taichi zijn uitleg. Nero liet zijn oren wat terneergeslagen zakken en keek wat droevig met zijn donkere ogen naar de grond. Taichi legde zijn hand op het hoofdje van het bruine wezentje en pakte hem van het bankje af. Nero had wel vaker over zich heen laten lopen en voelde zich hierdoor zwak, dit was ook de rede waarom hij sterker wilde worden.

Nero keek voor een aantal tellen naar de drie plaatjes die zijn trainer net voor hem had neergelegd. Taichi had het beste met hem maar wilde hij wel evolueren in een Jolteon, Vaporeon of Flareon? Eerlijk gezegd had hij daar nog nooit over nagedacht maar het leek hem wel heel cool. De eerste twee spraken hem niet echt aan hij wilde zijn trainer nog wel kunnen knuffelen en met stekels ging dat niet goed. Vaporeon. Water was niet echt zijn sterkste kant al zou het makkelijker gaan wanneer hij in een watersoort zou evolueren en dan had je nog Flareon. Vuur had hem eigenlijk altijd wel geboeid maar het was ook gevaarlijk, niet dat water of elektriciteit gevaarlijk waren maar met de eerste twee had hij niets. Voor hij eigenlijk goed en wel besefte wat hij deed veegde hij met zijn staart de plaatjes met de Jolteon en Vaporeon van het bankje, die met de Flareon bleef liggen. Nero maakte zich los uit de greep van de jongen en pakte het plaatje met de vuur Pokémon van het bankje, daarna duwde hij het in de handen van Taichi.

Tot Taichi’s verbazing duurde het niet lang voordat de Eevee een keus had gemaakt en het plaatje van de Flareon in zijn handen geduwd kreeg. Vastbesloten keek hij in de ogen van de Eevee die precies zo terugkeken en stond toen op. “Dan hebben we een vuursteen nodig,” sprak Taichi tegen het bruine wezentje en liep toen samen met de Eevee de stad in waarna hij zijn portemonnee tevoorschijn haalde. Samen met Nero ging hij toen een winkel binnen en liep regelrecht naar de evolutie stenen waar hij zocht naar de vuurstenen. Het was best een spannend moment toen hij de desbetreffende steen zag liggen, betaalde en vervolgens het winkeltje weer verliet, na de eigenaar nog te bedanken voor hij wegging. “Nero..” begon Taichi weer en voelde tranen prikken in zijn ooghoeken, ze waren op een rustige plek gaan zitten. “Beloof je hierna je een beetje te gedragen bij opa,” voegde de jongen er toen trillerig aan toe. De brede grijns op zijn snoet zei al genoeg dat hij dat niet ging doen,maar alsnog stak hij zijn hand met de steen erin naar de Eevee, die zijn pootje toen op het voorwerp duwde en algauw wit op begon te lichten. Nero groeide, zijn oren werden groter en grover, zijn kuif kreeg een soort van slag in het haar, de witte bontkraag om zijn nek werd dikker, ook werd zijn staart groter van formaat. Toen het proces afgelopen was en het witte licht was opgelost stond er geen bruinwezentje meer voor zijn voeten maar een donker oranje met een lichtgele bontkraag en staart. De donkere ogen stonden nog steeds ondeugend maar het was wel de trouwe Eevee die hij eerst had. Alleen was Nero nu een stuk groter. De Flareon kwam naar hem toe gelopen en sprong tegen hem op, waar hij zijn neus tegen de wang van de jongen duwde. Dat was waar ook hij kon het wezentje niet optillen nu hij was geëvolueerd maar dat maakte Taichi niet uit het was nog steeds Nero, de hyperactieve Eev- Flareon. Desondanks sloeg hij toch zijn armen om de pas geëvolueerde Flareon heen en trok de Pokémon dicht tegen zich aan. Voor iedereen thuis zou het wel even wennen zijn en zeker voor zijn overige Pokémon, die Nero herinnerde als de Eevee met de gekke streken die hij leverde.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Wanna be Stronger, Nero?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: West Kanto :: Pewter City-