Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Eve Cross

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Eve Cross
Gymleider

Profiel Vrouw Aantal berichten : 50
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Eve Cross do aug 14, 2014 7:40 am

Karakter Kaart

Naam: Eve Cross
Leeftijd: 24 Jaar
Geslacht: Vrouw
Woonplaats New Bark Town(Vroeger), Pewter City(Heden)
Uiterlijk: Eve heeft lange rode haren die reikt tot aan haar buik en die ze meestal los heeft. Verder heeft ze een tintje meer rode ogen. Haar lichaam is vrij slank gebouwd en ze is niet de langste, maar komt er in de buurt met haar 1.75 meter. In het voorjaar draagt ze meestal een vest in combinatie met een korte spijkerbroek en sportschoenen. Op echte zomerse dagen draagt ze een zomerjurk met een rieten hoed en draagt ze korte hakken. In het najaar draagt ze een dikke jas en een lange spijkerbroek met laarzen.
Karakter: Een sympathieke, zachtaardige figuur die graag andere wilt motiveren om hun doelen in het leven te bereiken. Ze zal hen proberen te helpen en positief aanmoedigen als geen ander. Ook helpt haar geduld hierbij, deze is meestal groot, maar in sommige gevallen neigt ze ongeduldig te worden. Buiten haar positieve kanten staan haar slechte kwaliteiten. Ze kan soms koppig zijn om iets vreselijks te accepteren indien ze er niets op kan uitoefenen om het goed te laten eindigen. Sommige kunnen het zelfs faalangst noemen, maar zo erg is het bij haar niet en angstig is ze eerlijk gezegd niet, enkel zwaar gefrustreerd. Gelukkig weet ze in sommige gevallen serieus en realistisch op te treden wanneer ze voorbij dat punt is.
Familie:
Zeke Cross(Broer, 30 Jaar)
Jack Cross(Broer, 28 Jaar)
Bella Cross(Moeder, 45 Jaar)
Jean Cross(Vader, 49 Jaar)
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Gymleider
Pokémon:

Axel
Golbat Lvl.30
Male

Aanvallen:
 


Iram
Onix Lvl. 29
Male

Aanvallen:
 


Tygo
Persian Lvl.33
Female

Aanvallen:
 


Dale
Rhyhorn Lvl.26
Male

Aanvallen:
 
* = Leert door TM

Geschiedenis:
Een meisje werd geboren in het rustgevende New Bark Town in Johto. De ouders hielden van hun nieuwe aanwinst aan de familie, zeker nu ze voor het eerst een dochter hadden. Ze besloten hun gezonde dochter de naam Eve te schenken. De eerste paar jaren vlogen voorbij en Eve groeide op, omringd door twee oudere broers die haar continu het leven zuur maakte door haar spullen te jatten of aan haar haar te trekken. De moeder had een fulltime baan en hun vader part time, waardoor ze vaak werd omringd door jongens. Ze werd er echter hard van en treiterde haar broers even intensief terug. Toen de dag kwam dat ze naar school moest gaan keek ze er tegenop, maar uiteindelijk wist ze vrienden te maken…. Met de jongens. De meiden mochten haar jongensachtig gedrag niet en hielden haar altijd buiten.

Eve vond het toen geen enkel probleem en had veel plezier in de beginnende schoolcarrière totdat ze in groep 4 kwam. Ze behaalde prima cijfers en haar inzet was redelijk, maar ze werd zwaarder gepest en afgesloten door de meiden. Op een dag besloot ze dus er iets aan te doen, ze stapte op de groep meiden af en zei dat ze haar moesten accepteren zoals ze was. De groep meiden vielen direct aan met pijnlijke argumenten waarom ze dat niet hoefden en hiermee was zij verslagen, maar gaf ze het niet op. De jaren erna kregen ze meer te horen over Pokémon en leerden ze hen kennen door bij schoolexcursies naar bossen en steden te gaan die vol met trainers en Pokémon waren. De meiden schoten naar de schattige Baby Pokémon die bij een fokkerij aan de grens van Goldenrod City te vinden waren en begonnen over hoe ze coördinatoren wilden worden. Eve had zich al van te voren ingestudeerd over de ‘schattige Pokémon’ en vertelde hen de leuke weetjes over hen. De meiden waren verrast, maar trokken zich er niets van aan, maar langzaam maar zeker gingen ze meer met haar om. Ze bleef echter ook met de jongens omgaan en thuis haar broers bekvechten. Echter vertrokken haar broers een voor een uit haar leven om hun Pokémon avontuur te beginnen. Ze werd in de steek gelaten en mistte haar broers ontzettend, ondanks hun eeuwigdurende oorlog.

Ze voelde zich alleen, maar wist de respectievelijke leeftijd van tien jaar te bereiken. Ze kon haar starter ophalen. Half voorbereidt haalde ze bij professor Elm haar eerste Pokémon op, een Totodile. Ze hield van dinosauriërs en de Pokémon leek er meer op dan de andere twee. Met haar starter op zak ving ze enkele Pokémon en trainde deze om de gymbadges binnen te halen. Onderweg kwam ze vaak haar klasgenoten tegen, maar wilde ze amper haar een blik gunnen, ze hadden enkel oog voor hun eigen belangen. Het was een koude wereld. Verzamel de gymbadges en vang en train Pokémon. Zo koud. Na een lange tijd wist ze alle acht de badges te innen van Johto en daagde ze de Elite Four uit. Ze was er klaar voor. Ze verloor echter genadeloos bij de tweede Elite Four. De Trainer probeerde hij te troosten met enkele zachtaardige woorden, maar ze negeerde die en noemde hem een duivel door haar tranen heen voordat ze de kamer verliet. Ze was zich bewust van haar fouten na een poosje en probeerde het opnieuw, ze kwam voorbij de vierde, maar verloor tegen de Champion. Deze had respect voor haar inzet gehad en zou iets regelen in Kanto, maar ze hoorde hem amper doordat ze te uitgeput was.

Na deze nederlaag keerde ze terug naar haar huis, enkel om te ontdekken dat haar broers terug waren gekeerd en zij het verst had geschopt. Het werd gevierd, maar spoedig bleek een van de broers naar Hoenn te willen trekken en de ander naar Sinnoh. Dit vond ze jammer, maar het was hun keus en al spoedig waren ze vertrokken. Haar ouders vonden het ook triest, maar hadden zich hierop voorbereidt. Eve was niet zeker over haar toekomst en gezien ze haar tienerjaren bereikt had, besloot ze op een beslissing te komen door wat rond te dwalen.
Hierdoor vond ze een zwakke Hoothoot onder een paar rotsblokken in de struiken langs het voetpad dat naar Violet City leed. Ze hielp de arme stakker onder de rotsblokken vandaan en zag toen de oorzaak van diens staat: een klasgenoot. Deze had een kille blik in diens ogen en stuurde zonder erbij na te denken zijn Typhlosion naar haar en de Hoothoot toe voor de aanval. Ze zou nooit meer de kille ogen van zowel de Pokémon als trainer meer vergeten. Ze werden geleidt door hebzucht en dat allemaal doordat ze zich hadden afgesloten van sociaal contact en enkel werden gedreven door overwinningen. Met haar Feraligatr wist ze de Typhlosion te verslaan en probeerde ze door de jongen heen te komen, maar het lukte haar niet, hij weigerde te luisteren en vond haar zwak. Ze wilde hem naar haar huis brengen, zodat zij en haar vader hem konden helpen, maar hij bleef ruwweg weigeren en vluchtte uiteindelijk op zijn Noctowl. Spoedig erna kreeg ze te horen dat hij een ondergrondse dief geworden was. Eve voelde zich belabberd en verzorgde de gewonde Hoothoot totdat deze hersteld was. Veel had ze niet te doen.

Echter veranderde er een boel een paar jaar later toen ze een belletje van Brock kreeg, een gymleider uit Kanto. Hij bracht haar het spectaculaire nieuws dat ze zo onder de indruk van haar waren in Johto, dat ze de eerste gym in Kanto mocht overnemen. Ze was verbijsterd en vertrok de volgende dag al naar Kanto. Ze kreeg echter te horen dat ze haar Pokémon achter moest laten. Dat deed ze met een boel tegenzin met de belofte ooit terug te keren voor hun. Ze had dus geen Pokémon op zak toen ze in Kanto terecht kwam, maar kreeg een Zubat van een trainer die deze niet meer wilde. De trainer wist amper de Pokémon te trainen en beweerde dat hij te zwak was.

Al spoedig ontving ze een tweede Pokémon in Vermillion City. Ze liep door de stad, totdat ze een jonge Meowth tegemoet liep die uit een oude doos gekropen was met ‘Gratis’ erop geschreven met rode stift. De Pokémon was echter vrij wild, maar ze besloot het beestje maar mee te nemen. Ze had zulke vriendelijke ogen die Eve niet had kunnen weerstaan. Ze was bovendien de laatste van de doos, dus had ze geluk gehad.
Eve nam de bus naar Pewter City, maar de weg werd geblokkeerd door een Pokémon en een bus vol jonge trainers zat voor hen. Een niet snuggere jongen liep op de Pokémon af, een Onix, en dreigde deze te knuffelen, maar een andere trainer redde deze. Het meisje was in orde en zo ook het joch. Alsnog sprintte Eve direct richting de Onix en ving ze deze na een lang gevecht met haar pas geëvolueerde Golbat en Meowth. Direct leek haar reputatie op te bouwen, gezien het incident zelfs in de krant kwam met het meisje die de joch had gered en zij zelf die de Onix gevangen had. Toen ze dus eenmaal in Pewter City was, werd ze overdonderd met journalisten en plaatselijke bewoners. Ze wist Brock uiteindelijk te bereiken en spraken over waaraan ze zich moest houden en verdere informatie over de regeling van zaken. Zo bleek dat ze echter maar één Pokémon had die geschikt zou zijn voor de gym, dus stapte ze erop uit en betrad ze de diepe kern van Mount Moon. Eenmaal daar vond ze helaas geen Pokémon, buiten hier en daar een Zubat en een Geodude, een Pokémon waar ze amper interesse voor had. Pas na een tijdje rond gedwaald te hebben kwam ze een ei tegen. Nergens zag ze de moeder, totdat ze zich had omgedraaid. Dezelfde krankzinnige trainer van Johto had een vrouwelijke Rhydon zwaar beschadigt met zijn Victreebel. In een poging de Rhydon te redden stuurde ze haar Pokémon op hem af, maar verloor ze genadeloos en ving de trainer de Rhydon. Haar Meowth wist te evolueren in een Persian, maar het was al te laat. Nu het ei geen moeder meer had, besloot zij voor de Pokémon te zorgen. Het werd een gezonde Rhyhorn en deze trainde ze totdat hij klaar was om een gymgevecht aan te kunnen. Pas toen hij klaar was besloot ze officieel de taak van gymleider over te nemen van Brock.


Like's:

  • Auto’s
  • Enthousiasme
  • Zoetigheid
  • Fietsen
  • Anderen helpen


Dislike's:

  • Vrachtwagens
  • Depressiviteit
  • Verwaarlozing van Pokémon
  • Niets kunnen doen
  • Typhlosion

En verder..: Eve is verzot op stroopwafels!


Laatst aangepast door Eve Cross op zo nov 30, 2014 6:08 am; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Eve Cross vr aug 15, 2014 3:55 am

Mooie KK Olga! Ik heb echter 2 opmerkingen.

1. In de tweede alinea heb je het erover dat ze een Zubat vind in Johto. Dit zou op zich ergens nog wel kunnen, aangezien vliegende Pokémon lastig in hun eigen regio te houden zijn, maar het is niet toegestaan om een Zubat (Kanto Pokémon) te bezitten in Johto. Die regel is ruim 15 jaar geleden ingesteld, dus die was toen al van kracht. In datzelfde beeld kan de jongen waar ze tegen vocht ook geen Dragonite bezitten.

2. Je zegt dat ze het Ryhorn ei kreeg toen ze Gymleider werd en aangezien ze IC pas nú Gymleider word, kan je Ryhorn nog niet zo getraind zijn. Dus je moet het ei even wat eerder ontvangen, ben ik bang.

_________________
Terug naar boven Go down
avatar
Eve Cross
Gymleider

Profiel Vrouw Aantal berichten : 50
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Eve Cross vr aug 15, 2014 4:20 am

Ik heb beide punten aangepast!

1. Ik was even vergeten dat het ook bij andere regio's deze regeling was en volgde de algemene games, zoals Heart Gold. Hier zal ik beter op letten.

2. Aangepast, ik hoop dat het zo beter klopt.
Terug naar boven Go down
avatar
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Eve Cross ma aug 18, 2014 7:45 am

Dan is bij deze je karakterkaart goedgekeurd!

_________________

You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Go down

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: Eve Cross

Terug naar boven Go down
 

Eve Cross

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Gymleiders-