Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 [GYM] Nibi Jimu no Tatakai!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Yosshi Matsumoto


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 30
Poképoints : 43
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 11
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! zo sep 14, 2014 8:04 am

‘...Gerakobittsu...’ De regen kletterde op het raam van het hotelletje. Yosshi staarde somber naar buiten. Het was al weer twee dagen geleden sinds hij had ontdekt dat zijn pas gevangen Magnemite gestolen was en naar agent Jenny was gestapt, maar nog steeds had hij niets gehoord. Het was zelfs niet zeker of de Magnemite gestolen was, maar Yosshi ging er wel van uit. Wat zou er anders gebeurd kunnen zijn.

‘Squir... Squir...’ Klonk het achter de jongen en hij voelde hoe de Squirtle aan zijn shirt trok. Yosshi draaide zich om en zag dat Nokonoko een krant op de grond had gelegd. De Squirtle wees fel naar een artikel, waarbij een foto stond. Yosshi pakte de krant op, zich afvragend waar Nokonoko de krant vandaan had. Als hij ‘m maar niet gestolen had... Aandachtig las hij het artikel: de Steengym in Pewter City had een nieuwe Gymleider. Brock had zijn ontslag ingediend en de Gym werd nu beheerd door ene Eve Cross. ‘Een vrouw,’ merkte Yosshi op. ‘Misschien is ze makkelijker te verslaan dan Brock...?’ Squirtle haalde zijn schouders op en maakte met ingewikkelde en wazige gebaren duidelijk dat het hem niets kon schelen, maar dat hij vond dat het tijd werd dat Yosshi zijn eerste Gym ging uitdagen. Yosshi knikte. ‘Je hebt gelijk Noko, ik heb het al lang genoeg uitgesteld.’

Het duurde nog ruim een uur voordat Yosshi dan eindelijk voor de gym stond. Niet dat hij zich zo lang moest voorbereiden, maar het duurde wel heel lang voordat hij een paraplu had gevonden die hij kon lenen, want het regende nog steeds pijpenstelen buiten.

Enfin, nu stond hij dus eindelijk voor de Gym, na weken (of zelfs maanden) van trainen, trainen en nog eens trainen. Yosshi schraapte zijn keel, zijn hand ging even naar de Pokébal die aan zijn riem hing en toen naar de deurklink. Hij opende de deur en stapte naar binnen, een slechtverlicht gebouw binnen. ‘H-hallo,’ zei Yosshi aarzelend en ietwat zacht. ‘Ik kom hier om de gymleider uit te dagen.’

ls dit een Gymuitdaging is, vergeet dan niet de tag [GYM] vooraan je topic titel te zetten!
Terug naar boven Go down
avatar
Eve Cross
Gymleider

Profiel Vrouw Aantal berichten : 50
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! zo okt 05, 2014 6:51 am


Weer kledderde een map vol met de namen van de uitdagers op de grond. Het leuke eraan was dat zíj het weer op moest gaan ruimen. Het was haar taak geeneens om bij de receptie te zitten, het was de taak van Jolanta. Met wat zacht gekreun raapte ze het op, en legde deze netjes neer op de receptietafel. Fijn, was het wanneer Jolanta voor de zoveelste keer besloot te verzuimen met smoesjes als 'Ik ben ziek', 'Mijn oma is dood gegaan', 'Ik moest voor de Pokémon van de buren zorgen'. Was het niet haar verantwoordelijkheid om eens daadwerkelijk op het werk te verschijnen, liefst altijd en haar taak te verrichten? Zwaar geagiteerd legde ze haar handen op haar heupen, terwijl ze nors op het tafeltje neerkeek. Het werd misschien tijd om deze 'Jolanta' te ontslaan, dat was háár verantwoordelijkheid als gymleider, vreemd genoeg. Eve zuchtte diep, en plofte neer op de stoel achter het tafeltje met enige moeite; het was een kleine stoel en leek elk moment te begeven. Het was dus niet enkel het persoon die ze moest vervangen, maar ook daadwerkelijk de meubels. Het enige wat tot nu toe gerenoveerd was, soort van, was het bord dat buiten stond met ditmaal haar naam erop. Meer niet. Zo gemakkelijk zou het haar niet kunnen vervangen om de boel te veranderen. Haar blik viel op de open lade, waarin allemaal lege vellen papier in zat en ze pakte er een uit, en kwam direct een muffe geur tegemoet. Bah. Het was echt aan renovatie toe. Met een zachte plof legde ze het vel papier voor haar, greep ze een pen uit een pennendoosje en begon ze met het schrijven van de punten die ze moest renoveren.

• Stoelen
• Tafels
• Overige meubels
• Verlichting


Ze sloeg een vermoeide zucht na het schrijven van het laatste punt. Bij de binnenkomst van het gebouw was het een en al duisternis en het verklaarde waarom de meeste uitdagingen overdag waren. Het bezorgde haar ook irritatie, omdat ze continu spullen omver stootte. Zoals net gebeurd was voor de tigste keer. Ze had wel een lichtschakelaar die prima werkte, maar het zorgde voor een boel kosten, omdat werkelijk alles in het gebouw dan werd verlicht. Zelfs de verlichting bij de deur, die overdag overbodig was. Ze legde het papiertje opzij, en wachtte op een uitdager. Als het goed is, zouden de meeste trainers nu komen opdagen. Eerlijk gezegd, vond ze het moeilijk om opeens verantwoordelijkheden te dragen voor de gehele gym. Het viel in het begin nog mee, maar dat kwam door haar naïviteit en Jolanta’s aanwezigheid. Ze was voorbij die fase, en moest het zelf zien te reden. Ze had zelfs amper contact met de andere gymleiders gehad door de drukte. Zoals altijd was vrije tijd moeilijk te vinden.

Op dat moment hoorde ze het bekende geluid van de deur die voorzichtig geopend werd. De trainer leek onzeker van zijn zaak te zijn door de donkere omgeving en het feit dat ze geeneens zichtbaar voor hem hierdoor leek te zijn. Toen kwam de jongen met het verzoek om de gymleider uit te dagen. Met een vermakelijke glimlach schoot ze overeind van de stoel en drukte ze direct het lichtschakelaar aan, waarvan een net naast de receptie zat. “Hallo daar! Mijn naam is Eve Cross, de gymleider van de Pewter City Gym,” Begroette ze de trainer energiek. Een uitdaging was beter dan beteuterd aan haar taken te denken. Dit was het leuke gedeelte. Met hopelijk de aandacht van de jongen op haar gericht, liep ze direct al via de gang met diverse schilderijen richting het strijdveld. Wat ze van hem had gezien was zag hij er alledaags uit, maar dat zei niets. Misschien schuilde er echt iets in hem. Wie weet. Eenmaal bij het strijdveld nam ze plaats aan haar kant met haar handen weer op haar heupen geplaatst. “Met wie heb ik te maken?” Vroeg ze met een glimlach aan de jonge trainer, voordat ze de scheidsrechter naar zich toe wenkte. De scheidsrechter deed wel zijn taken, gelukkig, en ging aan de rand van het rotsachtige veld staan met de vlaggen klaar in zijn handen.
Terug naar boven Go down
avatar
Yosshi Matsumoto


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 30
Poképoints : 43
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 11
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! za nov 01, 2014 7:18 am

Yosshi schuifelde wat onzeker naar voren. Een vrouw begroette hem vriendelijk. ‘Mijn naam is Eve Cross, de gymleider van de Pewter City Gym,’ zei ze. Yosshi glimlachte. Dus dit werd zijn tegenstander. Hij had een vrouw verwacht die minstens de leeftijd van zijn moeder had, maar deze vrouw leek jonger. Hij probeerde zichzelf wat zelfvertrouwen te geven, door zich voor te houden dat ze vast niet zoveel ervaring had, ondanks dat ze alsnog véél ouder was dan hij. Zenuwachtig klemde hij zijn bezweette hand om Nokonoko’s pokéball, terwijl hij aarzelend in beweging kwam toen de vrouw wegliep van haar bureau.

Toen zag hij pas dat er een echt strijdveld was. Dit deed zijn hart nog sneller kloppen. Wat zag dit er professioneel uit! Er was zelfs een scheidsrechter! Hij had wel gelezen dat gyms scheidsrechters hadden, maar hij had gedacht dat dat voor kleine gevechtjes zoals nu  niet nodig zou zijn. Hij voelde zich plotseling trots dat hij hier stond en niet uitgelachen werd. De aardige vrouw had er misschien wel vertrouwen in dat hij kon winnen! Yosshi zocht zijn plek op, zoals hij dat gezien had op tv, tegenover de gymleidster.

‘Yosshi Matsumoto,’ antwoordde Yosshi op de vraag van de vrouw en hij flapte er vervolgens uit: ‘Ik wil graag de steenbadge winnen. Ik heb er heel hard voor getraind.’ Zijn handen klemden zich nog steviger om de Pokéball. Hij was één en al aarzeling. Mocht hij zijn Pokémon al tevoorschijn halen of moest hij wachten tot de gymleidster het voortouw had genomen?

Nano Wordcount: 1.300/50.000
Terug naar boven Go down
avatar
Eve Cross
Gymleider

Profiel Vrouw Aantal berichten : 50
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! di nov 04, 2014 8:14 am


De uitdager bleek Yosshi Matsumoto te heten, een vrij vreemde naam. Het had iets buitenlands, terwijl ze dit soort type namen al een paar keer voorbij had horen gaan in Kanto. Het was iets waar ze nog aan moest wennen; de andere namen. In Johto zou haar naam heel typisch zijn, of een naam zoals ‘James Smith’. Iets in die geest, en niet ‘Yosshi’. In ieder geval, klonk het als de perfecte naam voor de jonge trainer die haar wel de indruk gaf dat hij haar onderschatte. Hij leek degelijk nerveus, maar de andere Trainer’s hadden anders uit hun ogen gekeken, ze wisten waarvoor ze kwamen en waren op het ergste voorbereidt. Bij deze trainer zag ze toch eerder die onderschatting zijn onzekerheid schuil houden. Dit zou dus zeker interessant worden. De aarzeling die het jongen vervolgens vertoonde na zijn verzoek om de Stone Badge binnen te halen,  nam toe de jonge trainer over. Niet veel anders dan zij in het begin van haar avontuur. Maar goed, de gymgevecht zou van start gaan. “Bewijs eerst jezelf,” Ze keek de kant op van de scheidsrechter die de twee vlaggen nog omhoog hield. ‘De gymleider zal twee Pokémon gebruiken en mag niet wisselen, tenzij een van haar Pokémon is uitgeschakeld. De uitdager mag wél ten alle tijden van Pokémon wisselen en ook maar twee Pokémon gebruiken. De Trainer wiens beide Pokémon uitgeschakeld zijn, heeft verloren. Laat het gevecht tussen Eve Cross, de Pewter City Gymleider en Yosshi Matsumoto beginnen!’

De scheidsrechter sloeg de vlaggen omlaag. Met een grimas greep ze de Poké Ball van Dale vast en wierp ze die hoog de lucht in. Een luid brullende Rhyhorn verscheen op het veld. Sinds haar laatste paar uitdagingen had ze Dale aardig getraind om gehoorzaam te zijn en gewend te raken aan de uitdagers. Hoewel het soms wat onwennig voor hem was, deed hij alsnog zijn uiterste best in de uitdagingen. Beleefd wachtte ze op de Pokémon die haar uitdager zou gebruiken en besloot direct de Trainer de stang op te jagen met het rots concept van de gym. “Dale, gebruik je Rock Slide op het veld en dan de Pokémon!” Het was een prima begin. Dale liet tweemaal achter elkaar licht boven het veld verschijnen en diverse rotsblokken vallen op het veld, zodat het veld enkel meer rotsachtiger werd. De tweede lading was voor de Pokémon van deze Yoshii. Hoe zou hij de rotsen ontwijken?


Nokonoko[Squirtle]


Dale[Rhyhorn]
Terug naar boven Go down
avatar
Yosshi Matsumoto


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 30
Poképoints : 43
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 11
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! di nov 04, 2014 11:00 pm

‘Bewijs eerst jezelf,’ zei de vrouw en daarna legde ze uit hoe het gymgevecht in zijn werk zou gaan. ‘Laat het gevecht beginnen!’ Yosshi slikte, daar gingen ze dan. Hij wist dat dit een hele kluif ging worden, maar hij had al zijn zinnen erop gezet dat hij met alleen Nokonoko zou kunnen winnen, omdat Nokonoko’s type in het voordeel was van de Pokémon van Eve Cross. Wat dat betreft was het geen ramp – nouja, een iets minder grote ramp – dat Gerakobittsu gestolen was, want de Magnemite had toch bijna niets uit kunnen halen tegen de steentype Pokémon van de gymleidster.

Tegenover hem was inmiddels een reus van een Pokémon verschenen – een Rhyhorn. Yosshi haalde zijn Pokédex tevoorschijn om snel een klein beetje informatie te krijgen over deze Pokémon. Zoals hij al had kunnen zien aan de bouw van de Pokémon, moest de Rhyhorn het vooral hebben van lomp geweld. Dat klonk behoorlijk beangstigend, maar hij en zijn Pokémon konden er ook voordeel uit halen: Rhyhorns waren doorgaans niet snel van begrip en dachten vaak niet na tijdens hun aanvallen, waardoor hij hopelijk snel uit te putten was en misschien kon zijn kracht wel zijn eigen ondergang worden. Yosshi dacht koortsachtig na hoe hij de zwakke punten van Rhyhorn om kon buigen tot zijn voordeel, terwijl hij zijn Pokébal omhoog haalde.

‘Nokonoko, ik reken op je!’ riep Yosshi en hij gooide zijn Pokébal richting het veld. In een rode gloed verscheen de Squirtle, die vol zelfvertrouwen op het strijdveld verscheen. Dit gaf Yosshi ook meer zelfvertrouwen. Ze hadden hard getraind. Ze konden dit. Eve Cross liet er geen gras over groeien, werd al meteen duidelijk. Ze stuurde haar Rhyhorn aan om een Rock Slide te doen. De eerste aanval, die puur op het veld gericht was, lieten Yosshi en Nokonoko over zich heen komen. Zolang de rotsen niet te dicht in de buurt vielen was Nokonoko veilig en het was belangrijk dat hij zijn energie spaarde.

Toen kwam de tweede aanval.

‘Noko! Ontwijk!’ riep Yosshi. Op deze aanval – de Rock Slide – hadden Yosshi en Nokonoko geoefend, omdat Yosshi het nodige onderzoek had gedaan voordat hij naar de gym was gestapt. Hij had zelfs beeldmateriaal gevonden van een rockslide tijdens een groot toernooi een aantal jaren geleden. Tijdens hun bezoek aan Mount Moon hadden Yosshi en Nokonoko enkele delen van de berg bewust in laten storten, zodat Nokonoko zijn snelheid kon trainen. Desondanks bleven vallende rotsblokken onvoorspelbaar.

Nokonoko wist de grootste rotsblokken te ontwijken, maar kon niet voorkomen dat hij door al het geweld af en toe geraakt werd door kleine stukken. ‘Noko!’ riep Yosshi weer, toen het ergste gedeelte van de aanval over leek te zijn en de grond minder trilde. ‘Doe je Water Gun!’ Nokonoko gleed een stukje over de grond en kwam tot stilstand tegen een groot rotsblok, waar hij zich tegen afzette om het nodige water op de Rhyhorn af te sturen. Met gebalde vuisten keek Yosshi toe. Als deze aanval geen effect zou hebben, wat moest hij dan doen? Toch voelde hij dat hij hier in zijn element was. Hij begon te genieten van de spanning die door zijn lichaam gierde en wist dat het mogelijk was - Winnen was mogelijk.

NaNoWriMo Wordcount: 4.462/50.000
Terug naar boven Go down
avatar
Eve Cross
Gymleider

Profiel Vrouw Aantal berichten : 50
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! zo nov 09, 2014 11:13 pm


Yosshi’s Pokémon bleek een Squirtle te zijn, een van de starter Pokémon in Kanto. Na een bepaald gevecht wist ze nu meer van de Pokémon af. Het was niet altijd een snelle Pokémon, maar wel als je er tijd en moeite in stak. Het was interessant dat de Trainer en zijn Pokémon zich amper verroerde tijdens de eerste Rock Slide, maar ze hadden natuurlijk geen reden om te bewegen. Natuurlijk moesten ze wel in de beweging gaan bij de tweede laag Rock Slide. De Trainer en zijn Pokémon leken er echter voorbereidt op te zijn, gezien de Squirtle behendig de meeste rotsen wist te ontwijken die recht naar beneden vielen. De Pokémon werd wel geraakt door de wat kleinere rotsen die natuurlijk ook moeilijk te ontwijken waren. In vergelijking met een ander gevecht gebruikte de Squirtle de rotsen amper. Dat was opmerkelijk, maar niet perse slecht. De Trainer moest een ander tactiek op zak hebben om amper gebruik te maken van het veld. Toen de rotsen weer waren beland op het veld, werd het Yosshi’s tijd om voor de aanval te gaan.

Eve sloeg haar armen over elkaar, terwijl Dale gespannen afwachtte. Ze was uitermate benieuwd naar hoe hij zijn Squirtle dicht bij de Rhyhorn zou weten te krijgen. Het was namelijk niet niets met al die rotsen op het veld. Yosshi riep de Squirtle op om zijn Water Gun te gebruiken, een uiterst effectieve aanval. De Squirtle nam een aanloop en gleed over de grond, kwam tot stilstand bij de rots en vuurde de aanval af. Was dit alles? “Dale, verschuil!” De Rhyhorn verborg direct zijn lichaam achter een dichtbijzijnde rots. “Horn Attack, en dan je Rock Slide!” Ze wilde haar troeven nog niet openbaar maken. Dale was namelijk geen normale Rhyhorn met normale aanvallen. Dale brak de rots in vele stukken met zijn Horn Attack, zodat diverse stukken de kant van de Squirtle op schoten. Tegelijkertijd verscheen weer het witte licht boven de Squirtle, waaruit weer een hele lading rotsblokken vielen. Dit viel veel moeilijker te ontwijken. Van twee kanten belaagd worden, en dan zou ze hem wat kunnen vertragen. De Squirtle zou minder snel de twee aanvallen kunnen ontwijken.


Nokonoko[Squirtle]


Dale[Rhyhorn]


OOC: Sorry, voor het wachten! Ik was vergeten dat ik je al vrij lang had laten wachten.
Terug naar boven Go down
avatar
Yosshi Matsumoto


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 30
Poképoints : 43
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 11
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! ma nov 10, 2014 5:01 am

Yosshi beet op zijn lip toen hij zag hoe makkelijk Rhyhorn de Water Gun kon ontwijken. Hij had er geen rekening mee gehouden dat de Pokémon praktisch náást een groot rotsblok stond en maar een paar passen hoefde te zetten om de Water Gun te ontwijken. De waterstraal schoot langs de Pokémon en het rotsblok heen en boorde zich in een ander rotsblok, dat warempel een scheur begon te vertonen. Voor een kort moment was Yosshi verbaasd, maar toen begreep hij het. Dit was één van de rotsblokken die naar beneden was gevallen tijdens de Rock Slide en dus al kwetsbaar was geweest. Hm... er moesten meer van dit soort wankele rotsblokken zijn, kon hij daar zijn voordeel uit halen?

Tijd om daar over na te denken had de jongen niet, want de Rhyhorn ging alweer in de aanval en brak de rots in stukken, waarbij de rotsstukken alle kanten op vlogen. ‘Withdraw!’ riep Yosshi, waarop Squirtle zijn poten en hoofd introk, zodat alleen zijn snoeiharde schild geraakt kon worden. Dit bleek een goede zet te zijn, want wat Yosshi niet gehoord had, was dat Rhyhorn direct overging tot een Rock Slide, die nu met volle kracht op de Squirtle viel. De stukken rots kaatsten tegen het schild van Nokonoko aan, met zoveel snelheid dat de Squirtle heen en weer gelanceerd werd op het veld. De rotsblokken zouden hem weinig tot geen fysieke schade aanrichten dankzij zijn sterke schild, maar toch zou de aanval zéker een negatief effect hebben op Nokonoko, die flink door elkaar geschud werd.

Toen de aanvallen over waren, gaf Yosshi de Rhyhorn geen tijd om een nieuwe aanval uit te voeren. ‘Nokonoko!’ riep hij. ‘Doe je Water Gun!’ Zo, en nu eens zien of hij hem wéér zou weten te ontwijken.

OOC: Geeft niet, het lukt mij ook alleen maar om snel te reageren omdat ik mee doe aan de NaNoWriMo. :p

NaNoWriMo Wordcount: 10.159/50.000

Terug naar boven Go down
avatar
Eve Cross
Gymleider

Profiel Vrouw Aantal berichten : 50
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! za nov 15, 2014 6:57 am


Wauwie. De Water Gun van de Squirtle had Dale gemist en een rotsblok geraakt die door de kracht een scheur begon te vertonen. Het had haar lichtelijk verrast, maar niet genoeg om haar alertheid verloren te zijn in het gymgevecht, die raakte ze toch nooit kwijt. Daarvoor was elk gevecht spectaculair voor haar en stroomde de adrenaline door haar en haar Pokémon aders, al vroeg ze zich sterk af of ze die hadden. Maar goed, met de lichte breuk in de rots had de jongen niet direct het voordeel, maar ze verwachtte een actie van hem, op basis hiervan. Ze liet de Trainer amper tijd resteren om een plan te verzinnen met de regen van rotsen die weer neerdaalden op het veld. Op tijd kroop de Squirtle in zijn schild en minimaliseerde deze de impact die de rotsen op de Pokémon hadden. Dat betekende echter wél dat de tegenpartij nog steeds schade op had gelopen. Ze was eerlijk gezegd ook benieuwd of het nog iets uitgehaald had; de Squirtle gleed namelijk heen en weer door de impact van de kaatsende rotsen die op zijn schild neerkwamen. Spoedig droeg de Trainer de Squirtle op om zijn Water Gun te gebruiken, maar deze schoot langs de Rhyhorn heen. Pas na een tel merkte Eve op dat het niet compleet mis was; de Rhyhorn was bij zijn achterpoot geraakt; kleine waterdruppels gleden ervan af. De schade die hij opgelopen was, kon dan niet al te groot zijn. Haar blik gleed terug naar de Squirtle die nog niet geheel oké leek te zijn. Wacht eens even…  “Dale, gebruik je Horn Attack en.. wees luid!” De Rhyhorn snoof en stoof op volle vaart, luid brullend op de Squirtle af. De Rhyhorn stampte luidruchtig op de rotsachtige grond onder hem. Geen fijn gezicht om dat op je af te zien komen, allesbehalve fijn. Eve had zich namelijk bedacht dat de Squirtle enigszins gedesoriënteerd, duizelig of in ieder geval niet in staat moest zijn om direct in actie te komen. Toen ze had verwacht dat de Pokémon dichtbij genoeg stond kwam er een speelse grimas op haar gezicht te staan. “Halt! Thunderbolt!” Dale boorde zijn poten in de grond en door het plotseling remmen, doemde er een boel zand en kleine steentjes op, de Pokémon verhullend. Dale liet een elektrische lading bij zijn hoorn verschijnen. “Horn Attack!” Dale zette zich krachtig af en haalde uit met zijn hoorn naar de Squirtle met de combinatie van een Horn Attack en Thunderbolt. Hiermee zou ze niet enkel de Trainer mee schockeren, maar ook veel schade mee uithalen.

Nokonoko[Squirtle]


Dale[Rhyhorn]
Terug naar boven Go down
avatar
Yosshi Matsumoto


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 30
Poképoints : 43
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 11
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! ma nov 24, 2014 9:44 am

Yosshi slaakte een kreetje toen hij zag dat de Water Gun zijn doel geraakt had. Weliswaar niet zo indrukwekkend goed als waar hij op gehoopt had, maar toch... Hij zou hier in ieder geval niet ten onder gaan zonder schade aan te richten! De Rhyhorn en zijn trainster waren echter niet onder de indruk van de Water Gun, want ze gingen meteen weer in de aanval over. Als een razende kwam de Rhyhorn op Nokonoko af gestormd en Yosshi voelde een rilling over zijn rug glijden, want hij was bang dat Nokonoko verpletterd zou worden onder het geweld als hij niet snel iets deed. ‘Nokonoko, ontwijk!’ riep hij. Het duurde even voor de Squirtle in actie kwam. Hij leek wat duizelig te zijn en wankelde wat heen en weer, maar leek toen zelf het gevaar te zien en sprong aan de kant. Yosshi hoorde hem een kreet slaken, maar geloofde wel dat de aanval zijn doel gemist had en slaakte een opgeluchte zucht. Toen pas zag hij dat hij te vroeg gejuichd had: het was niet Nokonoko die de aanval had weten te ontwijken – de Rhyhorn was zélf tot stilstand gekomen! En dat niet alleen: de grote Pokémon was nu druk doende een Thunderbolt aanval uit te voeren. Holy. Arceus. Yosshi voelde de adrenaline door zijn lichaam gieren en gilde: ‘Nokonoko! Bubble!’ De Squirtle leek de angst van zijn trainer te voelen en reageerde nu wel direct, door duizenden bubbels de zaal in de sturen. De bubbels vlogen alle kanten op toen de Rhyhorn naar Nokonoko uithaalde en hem een flinke klap verkocht. Nokonoko schreeuwde het uit en Yosshi beet op zijn onderlip. Hij hoopte dat de bubbels de Rhyhorn geraakt hadden en de elektriciteit van diens Thunderbolt zo zouden geleiden, dat de Rhyhorn zelf ook veel schade op zou lopen, maar meer nog hoopte hij dat Nokonoko nog niet uitgeschakeld was.

NaNoWriMo Wordcount: 41.384/50.000
Terug naar boven Go down
avatar
Eve Cross
Gymleider

Profiel Vrouw Aantal berichten : 50
Poképoints : 13
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 Jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai! zo nov 30, 2014 4:09 am

Eve ging geheel op in het gevecht en grijnsde amuserend toen haar verassingsaanval raak was. Het enige probleem was echter dat de Squirtle zich op tijd had weten te verdedigen met een rake Bubble. Ondanks dat echode de pijnlijke kreten van Yosshi’s Pokémon binnen de ruimte. Een akelig geluid, weliswaar, maar ze kon het hem niet gemakkelijk maken. Verre van, zelfs. De bubbels raakten de Thunderbolt en meer kon ze er niet van zien; de twee elementen botsten fel tegen elkaar op en er volgde lichte rook over de twee Pokémon. Gespannen dwaalde haar blik over het veld, tot aan het rook, hopend een schim te zien van de twee Pokémon. Langzaam zag ze de twee Pokémon en zag ze dat de twee nog konden strijden, maar er beide niet goed aan toe waren. Dale had schade opgelopen door de geleiding en de overige Bubbels, maar de Squirtle door de rake combinatie aanval van een Horn Attack én Thunder Bolt. Dale snoof luid en schudde zijn kop, duidelijk geagiteerd door de natte bubbels tegen zijn zware, harde pantser. De Rhyhorn schraapte echter zijn poot over de grond en was klaar voor een nieuwe commando; het gevecht was verre van voorbij. “Dale, gebruik je Horn Attack op een rots!” De Rhyhorn’s hoorn glom en hij haalde bruut uit tegen een dichtbijzijnde rots, die in stukken brak. Het was hetzelfde als wat ze eerder gedaan had, maar ze wilde even iets uittesten. De stukken steen schoten de kant van de Squirtle op. Haar verassingsaanvallen hadden effect gehad, daar was ze blij mee, dus zou ze ermee doorgaan. Ze droeg haar Rhyhorn enkele tellen niets op, alsof dit haar enige commando geweest was. Pas na die tellen besloot ze over te gaan op de tweede aanval. “Gebruik je Return!” Dale stormde regelrecht op de Squirtle af die ditmaal de stukken steen én de Rhyhorn moest weten te ontwijken. Eve grijnsde, nu pas testte ze haar tegenstander.

Nokonoko[Squirtle]


Dale[Rhyhorn]
Terug naar boven Go down

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: [GYM] Nibi Jimu no Tatakai!

Terug naar boven Go down
 

[GYM] Nibi Jimu no Tatakai!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: West Kanto :: Pewter City :: De Steen Gym-