Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Gaston Le Roi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Gaston Le Roi


Profiel Vrouw Leeftijd : 19
Aantal berichten : 15
Poképoints : 7
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 26 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Gaston Le Roi do dec 04, 2014 7:21 am

Karakter Kaart

Naam: Gaston Le Roi
Leeftijd: 26 jaar
Geslacht: Man
Woonplaats: Celadon City (vroeger: Lumiose City, Kalos)
Uiterlijk: Gaston is zo'n 1,8 meter lang en is vrij slank gebouwd. Hij heeft weelderig blond haar dat tot vlak boven zijn schouders reikt en waardoor mensen op het eerste gezicht vaak denken dat hij een vrouw is – wat hij overigens niet op prijs stelt. Zijn ogen hebben een opvallende blauwe kleur en worden meestal voor een klein deel bedekt door een aantal lokken haar. Gaston draagt altijd chique kleding die in negen van de tien gevallen ook vrij duur zijn. Natuurlijk draagt hij wel kleding die toepasselijk is voor het seizoen, maar het moet er mooi uitzien.
Karakter: Vroeger was Gaston altijd erg vrolijk en opgewekt. Hij had zelden een reden om zich kwaad te maken en hij liep de hele dag rond met een glimlach op zijn gezicht. Sinds de dood van Marie is hij echter erg veranderd. Hij is nu een verbitterde man die kritiek heeft op de buitenwereld en zijn gedrag is de laatste tijd erg wisselvallig. Het ene moment is hij vrolijk aan het praten en het volgende moment is hij zó kwaad of treurig dat hij even moet bijkomen. Over het algemeen kan hij nog vrolijk overkomen, maar in veel gevallen gebruikt hij dat als een masker waar hij zijn ware emoties achter verstopt. Enkel als hij met zijn Pokémon bezig is, is zijn glimlach echt.
Familie:
Vader: François Le Roi (62 jaar)
Moeder: Helène Le Roi (56 jaar)
Broer: Claude Le Roi (30 jaar)
Zus: Claire Le Roi (30 jaar)
Echtgenote: Marie Le Roi (overleden, zou nu 27 jaar zijn)
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Grunt
Pokémon:
Renard:
 
Naam: Renard
Geslacht: Man
Soort: Ninetales
Nature: Docile
Moveset:
- Ember
- Tail Whip
- Roar
- Baby-Doll Eyes
- Quick Attack
- Confuse Ray
- Fire Spin
- Payback
- Will-O-Wisp
- Feint Attack

Geschiedenis: Gaston werd 26 jaar geleden geboren in een ziekenhuis in Lumiose City, Kalos. Hij was het derde en laatste kind van François en Helène Le Roi. In het begin konden zijn broer en zus, die een tweeling waren, goed met hem opschieten, maar toen Gaston zo'n tien jaar oud was vonden ze hem maar vervelend. Dit kwam niet zozeer door zijn karakter, want hij was een vrolijke jongen en vrij vriendelijk, maar Claire en Claude vonden hem maar een bemoeial. De tweeling was immers in allerlei andere zaken geïnteresseerd dan de vier jaar jongere Gaston, die volgens hen niets begreep van de wereld. Zijn ouders waren daarentegen erg goed voor hem en ze verwenden hem vaak met nieuwe spullen. Dat kon ook makkelijk, want ze waren een stuk rijker dan het gemiddelde gezin in Kalos. Gaston en zijn broer en zus gingen wel gewoon naar een openbare school, ook al waren sommige leerlingen wel jaloers op hun kleding en accessoires. Het leven ging zo zijn normale gang tot Gaston vijftien jaar werd.

François had een baan aangeboden gekregen in Cerulean City in Kanto. Na vaak overlegd te hebben met zijn vrouw en kinderen besloten ze om met z'n allen naar Cerulean City te verhuizen. Natuurlijk moesten Gaston, Claude en Claire zich erg aanpassen aan de nieuwe omgeving. Vooral de taal was in het begin een probleem. Gaston werd hier veel mee geholpen op zijn nieuwe school in Cerulean City. Één van de leerlingen, Marie, probeerde hem zo goed mogelijk te helpen. Het duurde niet lang voordat de twee beste vrienden werden en het leek alsof ze elkaar al veel langer kenden dan ze in werkelijkheid deden. Het verbaasde dan ook niemand dat ze na twee jaar een stel werden. Hoewel ze verschillende richtingen volgden op de middelbare school zagen ze elkaar nog dagelijks tijdens de pauzes – het moment van de dag waar ze allebei altijd erg naar uitkeken.

Vijf jaar later gingen ze samenwonen in Celadon City. Ze gingen daar wonen in een klein, gezellig huis dat wat meer aan de rand van de stad stond. Ze hadden ondertussen allebei een baan: Gaston was een freelance illustrator en Marie was pas geleden begonnen als leerkracht in de basisschool. Omdat Marie kort daarna 23 jaar werd, kreeg ze van haar ouders een Vulpix, die eigenlijk ook deels van Gaston was omdat ze alle drie in hetzelfde huis leefden. Het stel gaf hun Pokémon de naam Renard.

Twee jaar later wandelden Marie, Gaston en Renard wat op straat en merkten een juwelierszaak op. Deze was er natuurlijk al langer, maar nu pas namen ze de tijd om even door de etalage naar binnen te kijken. Naast wat kettingen en zelfs glazen beeldjes lagen er een aantal mooie ringen. Marie maakte de opmerking dat zij en Gaston een keer moesten gaan trouwen, wat een paar maanden later dan ook gebeurde. Erg romantisch was het aanzoek niet, al kon je het niet echt een aanzoek noemen. Het was eerder een stelling waar ze het allebei mee eens waren. Als huwelijksgeschenk kreeg Gaston een Fire Stone van zijn ouders, die hij na een kort overleg met Marie gebruikte om Renard te laten evolueren in een Ninetales. Een jaar lang leek hun leven helemaal perfect te zijn.

Ongeveer een jaar na hun trouw, op een regenachtige dag, werd Gaston gebeld door de politie. Er was een ongeluk gebeurd waarbij Marie ernstig gewond was geraakt. Gaston stapte meteen in de auto en reed naar de plaats delict. Toen hij aankwam, zag hij sirenes van politieauto's, een ambulance en wit doek dat over een lichaam was neergelegd. Hij liep er langzaam naartoe, alsof hij in een trance was. Dit kon Marie niet zijn, toch? Zij was nog gewoon in leven, toch? Een agent hield hem tegen en vertelde hem dat de vrouw dood was. Ze was meteen omgekomen toen het ongeluk gebeurd was. Er had namelijk een Pokémongevecht plaatsgevonden tussen twee jonge trainers van rond de twaalf jaar oud, de één met een Charmeleon en de ander met een Ivysaur. De jongen met de Ivysaur had bevolen dat zijn Pokémon Razor Leaf moest gebruiken op zijn tegenstander, maar de Pokémon gleed uit tijdens de aanval. De messcherpe bladeren raakten een jonge vrouw en ze zou het hebben overleefd als één van die bladeren haar keel niet haar doorgesneden.

Gaston was woedend, verdrietig en bang. Allemaal tegelijk. Deze mengeling van gevoelens zorgde ervoor dat hij geen begrip kon opbrengen voor wat er gebeurd was. In zijn ogen was het geen stom ongeluk geweest. Nee, die jongen kon zijn Pokémon gewoon niet aan! Een twaalfjarige kon onmogelijk in staat zijn om een Pokémon goed op te voeden en te trainen. Het maakte Gaston niet meer uit wat anderen erover zeiden. Volgens hem mochten trainers onder de 18 jaar toch echt geen Pokémon hebben. Iets minder dan een jaar later kwam Gaston in contact met iemand, die hem vertelde dat hij een organisatie kende die precies dat doel voor ogen had: de leeftijdsgrens voor het trainen van Pokémon verhogen. Dat zag Gaston wel zitten en zo kwam hij voor het eerst in contact met Team Ayumu.

Like's:

  • Renard
  • Marie (nog steeds)
  • Chique kleding

Dislike's:

  • Jonge trainers en coördinatoren
  • Te veel vragen
  • Vuile en goedkope kleding

En verder..:
- Gaston heeft zijn accent nog steeds behouden en gebruikt hier en daar nog een Frans woord.
- Hij gelooft dat Team Ayumu een goede organisatie is en is blind en doof voor de negatieve aspecten ervan. Hij praat deze alsnog goed.
- Het is ondertussen een jaar geleden dat Marie is overleden, maar het is nog steeds erg moeilijk voor Gaston om hiermee om te gaan.
- Gaston begint langzaamaan weer vaker te tekenen, maar sinds hij lid is van Team Ayumu heeft hij geen opdrachten meer aangenomen.


Laatst aangepast door Gaston Le Roi op do feb 19, 2015 6:44 am; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Gaston Le Roi ma dec 08, 2014 9:35 am

Sorry dat het zo lang duurde Femke!

Je KK ziet er goeduit, één ding stuit me wat tegen de borst:
Citaat :
Het verbaasde dan ook niemand dat ze na twee jaar een stel werden en nog eens een jaar later gingen ze samenwonen in Celadon City. Ze gingen daar wonen in een klein, gezellig huis dat wat meer aan de rand van de stad stond. Omdat Marie kort daarna achttien jaar werd, kreeg ze van haar ouders een Vulpix
Kinderen gaan niet samenwonen en uit huis als ze 17 zijn. Dat zou echt heel raar zijn. Ik vind het sws allemaal wat gehaast overkomen (het samenwonen en trouwen). Misschien kan je beter Gaston wat ouder maken, zodat het allemaal wat logischer is. Ik weet niet hoe jij hier tegenover staat?

_________________
Terug naar boven Go down
avatar
Gaston Le Roi


Profiel Vrouw Leeftijd : 19
Aantal berichten : 15
Poképoints : 7
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 26 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Gaston Le Roi di dec 09, 2014 4:45 am

Je hebt gelijk, de leeftijden waren echt onrealistisch. Ik kan bijna niet geloven dat ik die over het hoofd heb gezien xD
In ieder geval heb ik een aantal aanpassingen gemaakt. Alle leeftijden van Gaston en zijn familie zijn aangepast (ze zijn nu allemaal 2 jaar ouder) en de leeftijd van Marie heb ik voor de handigheid ook even toegevoegd. De leeftijden en jaren die in de tekst zijn genoemd zijn ook allemaal opgeschoven en ik heb hier en daar wat aangepast of toegevoegd. Ik heb Gaston ook maar even een baantje gegeven dat hij in elk geval had voordat hij bij Team Ayumu kwam (al weet ik niet zeker of ze bij Team Ayumu worden betaald...). Normaal gezien zouden de leeftijden nu wel moeten kloppen ^^
Terug naar boven Go down
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Gaston Le Roi di dec 09, 2014 4:59 am

Helemaal top! Blij dat je het zelf inzag (: Vergeet je niet om de leeftijd ook aan te passen in je Pokegear?

je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Go down

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: Gaston Le Roi

Terug naar boven Go down
 

Gaston Le Roi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Team Ayumu leden-