Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Evian Dreams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Evian Dreams


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 30
Poképoints : 19
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Evian Dreams za dec 06, 2014 8:09 am

Karakter Kaart

Naam: Evian Dreams
Leeftijd: 18 jaar
Geslacht: Man
Woonplaats[/b Viridian City
Uiterlijk: Evian is een lichtelijk gespierde jongen. De kleur van zijn haren is wit en hij heeft blauwkleurige ogen. Qua kleding draagt hij meestal een jeans met een passend shirt. Hij is ongeveer even groot als andere jongens van zijn leeftijd.
Karakter: Evian is een rustige jongen. Hij is iemand die in hevige situaties op een rustige manier kan reageren. Omdat hij zijn vader vroeger veel geholpen heeft in de winkel, is hij redelijk sociaal aangelegd en maakt hij makkelijk vrienden. Hij is niet makkelijk uit te dagen, maar kan wel kwaad worden als je te ver gaat. Verder heeft hij soms een verlegen kantje dat geuit kan worden als hij een compliment krijgt.
Familie: Hij heeft een vader en een moeder. Hij heeft geen broers of zussen. Zijn moeder is overleden.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon: Evian heeft een Ivysaur.
Geschiedenis: Evian was een jaar of tien toen hij zijn eerste Pokémon kreeg. Het was een Bulbasaur en Evian werd al meteen verliefd op de schattige, kleine Pokémon. Zijn vader had hem gegeven omdat zijn moeder ziek was geworden en tijdelijk naar het ziekenhuis moest. Hij wilde de jonge Evian niet te veel belasten met haar onderzoeken en besloot daarom dat het beter was als de jongen zijn verhaal aan iemand kwijt kon. Hij wist dat Evian het moeilijk vond om tegen hem te praten, dus kocht hij Bulbasaur over van een goede vriend van hem. De Bulbasaur werd algauw Evian's beste vriend. De twee konden goed met elkaar opschieten en Evian huilde inderdaad vaak uit bij zijn Bulbasaur als het weer iets minder goed ging met zijn moeder. Zijn moeder leed aan een chronische spierziekte. Elke spier brokkelde stuk voor stuk af en ook al had zijn vader het hem niet echt verteld, Evian wist dat de sterfdag van zijn moeder er aan zou komen. Dankzij Bulbasaur raakte hij echter niet verwikkeld in een stille, kille wereld en kon hij zichzelf blijven, ondanks dat het moeilijk was. Zijn jonge Pokémon, welke zelf zeer geduldig was, leerde hem om kalm en rustig op bepaalde situaties te reageren, wat Evian in de toekomst nog veel zou kunnen helpen.

Evian was dertien jaar toen zijn moeder uiteindelijk de strijd tegen haar ziekte verloor. De hoop, welke Evian had gekregen toen zijn moeder na twee jaar nog leefde, werd de grond in geboord en even dreigde de jonge jongen weg te zakken in een diepe put. Dit was het moment waarop zijn vader besloot dat het niet slecht zou zijn als Evian in het bijzijn van wat mensen zou verkeren. Hij liet Evian dus meehelpen in zijn winkel waar hij medicijnen verkocht. Hij probeerde een middeltje te bereiden voor de spierziekte van zijn vrouw, maar was daar nog altijd niet in geslaagd. Toen ze stierf, werd zijn drang om het middeltje te bereiden alleen maar groter. Daardoor liet hij Evian vaker alleen in de winkel zodat de jongen op zijn eigen al sociale contacten begon te ontwikkelen. Evian merkte dat hij niet alleen goed met Pokémon overweg kon, maar ook met mensen. Het duurde dus ook niet lang tot hij plezier begon te krijgen in het helpen in de winkel van zijn vader. Hij wist uiteindelijk het verlies van zijn moeder naar een ver hoekje in zijn hart te drukken en wist zich de positieve herinneringen aan haar naar boven te halen als het even niet meer ging. Dit maakte hem niet alleen een kalme jongen, maar ook een sociaal persoon.

Na een paar jaar mee te hebben gewerkt in de winkel, vond Evian op zeventienjarige leeftijd dat het wel eens tijd werd om zijn Bulbasaur te evolueren. De Pokémon stond te popelen om te oefenen op het beter worden in zijn aanvallen en Evian stond erop dat hij zijn Pokémon zou helpen. Het kostte hem een paar maanden de training om zijn Bulbasaur te evolueren. Door de vele technieken die hij had gebruikt om zijn Bulbasaur meer en meer ervaring op te laten doen, leerde hij zichzelf de juiste strategieën aan om beter met Pokémon te kunnen communiceren. Ook al was hij niet perfect, hij wist dat hij wel degelijk kans maakte als het om trainers uitdagen ging. Het duurde dan ook niet lang voor Evian naar zijn vader ging met het idee om op reis te gaan. Zijn vader werd gelijk enthousiast over het idee, maar vond het ook wel jammer omdat hij zijn zoon ging missen en hij nog steeds niet volledig over het verlies van zijn vrouw heen was.

En zo vertrok Evian, die pas achttien was geworden op de dag vlak voor zijn vertrek, op reis. Het enige wat hij mee wilde nemen was een foto van zijn moeder, wat kleding en enkele Poké Balls die zijn pa aan hem had gegeven. Met Ivysaur aan zijn zijde hoopte hij om veel Pokémon te vangen en om van veel gyms en trainers te kunnen winnen!

Like's:


  • Pokémon
  • Sociale contacten
  • Uitdagingen


Dislike's:


  • Ziektes
  • Ziekenhuizen
  • Arrogante mensen


En verder..: Evian heeft om zijn nek een ketting hangen met een hartje. In dat hartje zit een foto van zijn moeder. Hij draagt de ketting onder zijn shirt.
Terug naar boven Go down
avatar
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 25
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Profiel bekijken http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Evian Dreams ma dec 08, 2014 9:40 am

Mooie KK Freedje! Let even op de codering, er staan wat foutjes her en der.

Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Terug naar boven Go down
 

Evian Dreams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-