Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Salute [+Gaston Le Roi]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
avatar
Eren Cinistar


Profiel Vrouw Aantal berichten : 57
Poképoints : 46
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 26
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Salute [+Gaston Le Roi] do maa 26, 2015 2:44 am

You had it coming
Eren wist eerlijk gezegd niet wat hem had bezield om naar de Seafoam Islands te gaan, maar het was een mooie verandering van patroon voor het moment. Normaal gesproken maakte hij tegenwoordig alleen maar wandelingen op zijn eigen eiland – waar hij de wegen onderhand wel als zijn eigen broekzak kende, maar vandaag wilde hij iets nieuws proberen. Even weg zijn van het bekende. Het was alweer enige tijd geleden dat hij op verkenning was gegaan; zeker in zijn eigen regio, maar noch hij of Kasai vonden dat een probleem. De Flareon vond het zelfs heerlijk zo, wandelend in het gebied met hier en daar een andere vuurpokémon te zien. Waterpokémon waren er ook genoeg en tot zijn verbazing verliep het contact tussen deze twee elementen heel soepel. Er was geen haat. Geen passie van vechten. Ze leefden in vrede – en dat was precies hoe Eren het wilde zien.

Na enige tijd doelloos te hebben rondgewandeld, besloten de twee een kleine pauze te nemen om te genieten van hun huidige omgeving. Eren nam plaats tegen een willekeurige boom en leunde achterover tegen de stam aan. De lente was alweer begonnen – zijn favoriete seizoen – en hoewel het nog steeds aan de frisse kant was, zag hij hier en daar de natuur wel weer al op bloeien. Dat was precies de rede waarom het zijn favoriet seizoen was; niet vanwege zijn verjaardag, maar vanwege het feit dat alles weer in bloei kwam te staan. Terwijl de boomblaadjes nog even op zich lieten wachten, waren er her en der wel weer een aantal bloemensoorten opgekomen. Ja, dit was heerlijk. Hij had geen verkeerde keuze gemaakt.  
thank you best bae <3


OOC: Hier issie dan eindelijk XD
Terug naar boven Go down
avatar
Gaston Le Roi


Profiel Vrouw Leeftijd : 19
Aantal berichten : 15
Poképoints : 7
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 26 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Salute [+Gaston Le Roi] za maa 28, 2015 11:01 pm

Toegegeven: de Seafoam Islands was een prachtige locatie om even weg te zijn van alle drukte van het dagelijkse leven. Gaston wandelde ontspannen over een pad, wat de laatste tijd niet zo vaak voorkwam. Ook Renard leek van de wandeling te genieten en de Nintales slaakte een ontspannen zucht. Niets leek de rust te kunnen verstoren, zelfs de vuur- en waterpokémon niet die hier en daar tevoorschijn kwamen en snel weer de veiligheid van de rotsen opzochten als ze Gaston zagen aankomen. Op een gegeven moment begon Gaston toch wel aan zijn benen te voelen dat hij al veel had gelopen, zeker omdat zijn conditie de laatste weken wat achteruit was gegaan. Hij keek al om zich heen of hij een plek zag waar hij even kon zitten of ergens tegenaan kon leunen, maar voordat hij echt goed had kunnen kijken, liet Renard een vrolijk blafje horen en liep toen wat verder. Gaston wist niet meteen wat hij ervan moest denken, maar hij besloot om de Ninetales toch maar te volgen. Toen hij de bocht om liep, zag hij dat er al iemand tegen een boom aanleunde. Het was een man van ongeveer Gastons leeftijd en hij merkte op dat er een Flareon bij hem stond, wat verklaarde waarom Renard zo enthousiast was. De Ninetales kwam wat dichterbij en begroette de Flareon met een knikje. Het leek erop dat Renard de plek voor hun pauze had uitgekozen en daar moesten ze het maar mee doen. “Mogen wij hier even uitrusten?” vroeg Gaston aan de ander. Als het antwoord “nee” zou zijn, zou hij nog altijd ergens anders kunnen pauzeren.
Terug naar boven Go down
avatar
Eren Cinistar


Profiel Vrouw Aantal berichten : 57
Poképoints : 46
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 26
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Re: Salute [+Gaston Le Roi] do apr 02, 2015 12:15 am

You had it coming
Eren begon zich niet per se te vervelen, maar hij wilde wel wat doen buiten rondstaren naar de omgeving. Daarom besloot hij zijn schetsboekje er maar bij te pakken. Arceusdank had hij daar aan gedacht voor hij van huis vertrok – al was hij niet vaak te zien zonder zijn reistas als hij ergens heen ging. Daar zat namelijk ook wat eten en drinken voor hem en Kasai in; buiten het boekje en een tekenpotlood dan. Eren besloot zijn eigen pokémon maar eens te schetsen, want dat had hij al een hele lange tijd niet meer gedaan en er was op het moment niet veel van andere pokémon te zien. Bovendien lag Kasai er nu heel relaxed bij en dat maakte wel een mooie pose. Hij begon soepel en nonchalant zachte lijnen te zetten die hij als hulpmiddelen kon gebruiken en schetste toen de grovere vormen van de Flareon. Vervolgens wilde hij wat meer detail toevoegen, maar zijn aandacht werd door wat anders getrokken – namelijk door een Ninetales. Fronsend keek de blonde knul naar het wezen, zich afvragend of het een wilde was, maar de vermoedelijke trainer kwam al snel tevoorschijn.

De vraag of zij hier ook mochten rusten. Eren had het eigenlijk niet zo op vreemdelingen, ondanks dat hij er menig mensen door had ontmoet, maar hij kon geen nee meer zeggen toen hij Kasai zo enthousiast zag. Er was een andere pokémon bij gekomen; een vuursoort nota bene. Dus de jongeman besloot maar toe te stemmen. “Deze plek is niet van mij,” begon hij op een kalme toon, zijn blik emotieloos. “Ik ben geen eigenaar van de natuur. Ga je gang.” Hij deed zijn schetsboekje dicht, hoewel hij zijn potlood ertussen liet zitten, en legde het toen naast zich. Het was niet zo dat het onbeleefd was om te tekenen nu hij gezelschap had, maar hij kon er niet tegen als er op z’n vingers werden gekeken wanneer hij bezig was. En wie wist was deze persoon wel een groot afleidingsfactor voor hem. Dan kon hij net zo goed nu meteen zijn werk aan de kant leggen.  
thank you best bae <3
Terug naar boven Go down

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
BerichtOnderwerp: Re: Salute [+Gaston Le Roi]

Terug naar boven Go down
 

Salute [+Gaston Le Roi]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: South Kanto :: Seafoam Islands-