Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Semilla, here I come!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Orochi Sagisu


Profiel Man Leeftijd : 22
Aantal berichten : 6
Poképoints : 12
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 12 jaar
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Semilla, here I come! di dec 06, 2011 8:38 pm

"Pff.." Hijgde Orochi terwijl hij met een enorme snelheid over de weg reed gevolgd door Predicador, zijn Scyther, die niet veel moeite hoefde te doen om hem bij te houden. Hij was vanuit Fuchsia City over Cycling Road naar Celadon City gereden en van daaruit weer richting Pallet Town. Aan weerskanten van de weg waar Orochi op reed was niets anders te zien dan velden met hier en daar een boom. In de verte werd er een dorpje zichtbaar. Dat moest Pallet Town zijn.

Na nog eens vijf minuten fietsen kwam Orochi dan eindelijk in Pallet Town aan. Hij zette zijn fiets tegen een hek en keek om zich heen. Pallet Town was een rustig dorpje. De zon scheen en er waaide een koel briesje. Er was maar een gebouw dat makkelijk te onderscheiden was van alle anderen. Dat moest dus het lab van professor Oak zijn. "Daar gaan we onze starter Pokémon ophalen." Zei hij tegen Predicador die zwijgend naast hem stond. De Scyther knikte, maar bleef verder roerloos staan. Orochi liep nog hijgend en puffend van zijn uitputtende fietstocht naar het grote gebouw toe en drukte op de bel naast de ingang. Hij wenkte naar Predicador die opsteeg van zijn plek en even later vlak achter hem landde. De jongen wachtte een paar minuten, maar er deed niemand open. "Professor Oak zou er wel moeten zijn. Mijn vader had gebeld dat ik zou komen." Zei hij tegen zijn Pokémon. De Scyter zweeg alleen maar en haalde zijn schouders op. Orochi belde nog een keer. Nog steeds deed er niemand open. "Misschien moet je de deur maar inslaan, Predicador." Zei hij als grapje bedoeld tegen de Insect Pokémon. Deze had dat blijkbaar niet goed begrepen, want het hakmes aan zijn arm schoot in een bliksemsnelle beweging naar de deur. Het volgende ogenblik werd de deur geopend en stond een verschrikte oude man in de deuropening. "Dit is waarschijnlijk professor Oak." dacht Orochi "Mijn deur!" Riep hij uit. De jongen keek met grote ogen naar de deur die zijn Pokémon zojuist aangevallen had. De deur was nog net niet gespleten, maar het scheelde niet veel. Toch was de man niet echt boos. Vol bewondering keek hij naar de Scyther die net zijn deur had gesloopt. "Ik was in mijn lab en hoorde de bel niet." Legde hij uit. "Kom binnen." zei hij. Orochi en Predicador stapte over de drempel het gebouw binnen. "Ik ben professor Oak" stelde de man zich voor en daarmee werden Orochi's vermoedens ook meteen bevestigd. "En jij bent vast Orochi Sagisu. Je vader had al gebeld dat je zou komen." Zei de professor op een vragende toon. "Ja, dat ben ik en dit is Predicador, mijn Scyther." Vertelde de jongen en wees naar zijn Pokémon. Professor Oak knikte. "Jouw Scyther ziet er zeer gezond en sterk uit en hij heeft mijn voordeur flink toegetakeld. Maar daar dat terzijde. Je bent natuurlijk hier om een starter Pokémon uit te zoeken. Nou, kom maar mee." Vertelde de professor en wenkte Orochi naar een andere kamer.

In deze kamer stond een hoop apparatuur voor het onderzoeken van Pokémon. Dit moest dus het lab zijn. Maar het ding dat Orochi's aandacht trok was een tafel in het midden van de kamer. Op de tafel stonden drie Pokémon. "Op deze tafel staan de drie Pokémon waar je uit kunt kiezen. Bulbasaur een Gras soort, Charmander een Vuur soort of Squirtle een water soort." Legde professor Oak uit. Orochi bekeek de drie Pokémon zorgvuldig. De Bulbasaur zat rustig op tafel en werd verlegen toen Orochi haar aankeek. De Charmander daarintegen schreeuwde letterlijk om aandacht en spuwde kleine vlammetjes die zwarte vlekken op de tafel achterlieten. De Squirtle was ook al zo'n druktemaker en het duurde dan ook niet lang voordat hij en de Charmander begonnen te vechten. "Wat vind jij ervan?" Vroeg Orochi aan Predicador die nog altijd zwijgend achter hem stond. De Scyther zei nog steeds niks, maar zijn gezicht sprak boekdelen. "Ja, dat vind ik nou ook" Mompelde de jongen alsnog zijn Pokémon net zijn uitgebreide mening had verkondigd. Orochi liep naar de tafel en pakte de Bulbasaur op. "Jou neem ik en ik noem je... Semilla. Dat is wel een mooie naam." De Bulbasaur moest blozen van al die aandacht. Zodra de Charmander en Squirtle doorhadden dat ze geen aandacht kregen stopten ze met vechten en keken Orochi verbaasd aan. "Goede keus. Ik ben ervan overtuigd dat je goed voor Semilla zult zorgen." Verklaarde professor Oak. Daarna gaf hij de jongen een Pokédex en een aantal Pokéballs. "Ik wens je veel succes met je reis en tot ziens." zei de professor en nam afscheid van Orochi en zijn Pokémon.

Enkele ogenblikken later stonden Orochi, Semilla en Predicador weer buiten. De jongen glimlachte. Nu kon hij eindelijk aan zijn reis beginnen. Hij liet zijn fiets tegen het hek staan. Zijn vader zou die nog wel een keer komen halen. Samen met een oude en een nieuwe vriend aan zijn zijde verliet Orochi Pallet Town.

Eigenlijk een beetje vreemd dat je een starter ophaald, terwijl je al een pokémon hebt. Maarja. +4!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Semilla, here I come!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2011-