Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | .
 

 Caterpiece of cake?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatar
Janu Kobayashi


Profiel Man Leeftijd : 17
Aantal berichten : 4
Poképoints : 2
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 11
Pokémon:
Profiel bekijken
BerichtOnderwerp: Caterpiece of cake? wo dec 07, 2011 7:17 pm

Een lachende roodharige jongen liep rustig door het Viridian Forest. Het was Janu Kobayashi die net van zijn familie en vrienden afscheid had genomen. Janu wou op avontuur om badges te halen en de pokémon league uit te dagen om zo kampioen van Kanto te worden. Een kleine pokémon zat op zijn schouder. Het was Meowth die Janu gisteren had gevangen. Janu keek naar de bewolkte lucht tussen de bomen. De zon verschuilde zich en het was donker in het bos terwijl het toch midden op de dag was. Janu hoopte hier zijn eerste pokémon te verslaan en misschien er nog één te vangen. opeens sprong Meowth van zijn schouder en liep op een bosje af, op hetzelfde moment kwam er een Caterpie tevoorschijn. Janu herkende die van plaatjes op school. Janu besloot hem te bevechten met zijn Meowth. Het gevecht begon. De Caterpie begon met een Tackle aanval die Meowth volop in zijn buik raakte. ''Meowth, doe Krab aanval!'' schreeuwde Janu enthousiast. Dit was zijn eerste gevecht en hij was vastbesloten om hem te winnen. Caterpie ontweek de klauwen van Meowth en vuurde een Bindschot aanval op hem af. Meowth zat nu ingewikkeld als een mummie. ''Meowth, probeer je los te maken met Krab!'' zei Janu, Meowth probeerde los te komen maar zat vrijwel muurvast in het goed afgevuurde schot van de Caterpie. De worm pokémon sloeg toe met Tackle. Het leek nu gedaan met Meowth, Janu bleef rustig ondanks dat hij zag dat zijn pokémon veel pijn leed, ''Meowth, probeer nog één keer jezelf te bevrijden met Krab!'' Janu's hoofd werd zo rood als zijn haar, zijn eerste gevecht en zijn Meowth kon niet eens een kleine Caterpie verslaan. Tot zijn verbazing lukte het Meowth om los te komen en een Krab af te vuren op Caterpie. De aanval was volop raak op de kleine Caterpie die zo verzwakt was dat hij bijna niet meer kon vechten. Janu dacht na, zo'n sterke Caterpie kon hij best gebruiken in zijn team, hij had nog precies één pokébal over. Hij pakte de bal en gooide hem met een volle vaart op de Caterpie af. Caterpie vloog in de bal die begon te bewegen.

Caterpie vocht tegen de bal, had aardig veel schade opgelopen door de aanval van Meowth. Daarom gaf de kleine bugpokémon het op. De bal stopte met wiebelen en het rode, knipperende lampje doofde. Gefeliciteerd! Je hebt een Caterpie gevangen!

Janu keek tevreden naar de pokébal, hij had zijn tweede pokémon gevangen. ''Oké, Caterpie kom er maar uit!'' riep hij. Caterpie kwam uit de bal en keek Janu aan. ''Jij gaat me helpen om pokémon meester te worden!'' zei Janu, de Caterpie glunderde. Janu bekeek de Caterpie hij zag er nog lief en jong uit, maar Janu wist zeker dat hij een goede band kon sluiten met de pokémon en dat hij hem zeker sterker kon maken. Eerst wou hij verder trainen, daarna ging hij de eerste gym uitdagen. Janu wist dat dat een steen-gym was, een soort die sterke aanvallen heeft en die sterk is tegen normale- en kever pokémon, maar Janu wist dat het wel goed zou komen, hij had toch zijn pokémon om op te vertrouwen?

OOC: Jippie! Eerste post

Cynthia: +1. Je post is best leuk, maar hier en daar heb je komma's staan die punten moeten zijn en ik vind je post ook erg gehaast, alsof je niet de tijd neemt om alles te beleven, maar direct door wilt gaan. Goed dat je jouw post hebt aangepast, mijn complimenten!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Caterpiece of cake?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2011-