Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Oefenpost!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Oefenpost! Vide
BerichtOnderwerp: Oefenpost! Oefenpost! Emptywo jan 18, 2012 7:58 pm

Syrena had haar hand al op de deur kruk toen ze haar naam hoorde roepen. "Syrena!" Dat was haar moeder. Syrena draaide zich om en keek haar moeder vragend aan. Ze had een glimlach op haar gezicht. "Oh sorry, ik moet gewoon wennen dat je weggaat." Syrena glimlachte naar haar moeder en knikte. Ze liep even naar haar toe en omhelste haar. "Ik sms elke dag ja?" zei Syrena, en ze liep weer naar de deur. Voor ze hem open deed keek ze even achterom, deed de deur open en stapte naar buiten. Ze trok de deur achter zich dicht en snoof de lucht van het gras in. Ze zwiepte haar tas over haar schouder en rende de heuvel af, op naar het lab van proffesor Oak. Ze sprong over een bosje en rende het pad over. Toen ze voor het gebouw stond aarzelde even, haalde diep adem en stapte naar binnen. Proffesor Oak zag haar en begroette haar vriendelijk. "Syrena! Ik wachtte al op je!" zei hij vriendelijk. Syrena knikte verlegen en liep naar hem toe. Voor hun lagen drie pokeballs. "En, welke wil je?" zei hij terweil hij de pokemon uit de bal liet komen. Zonder te aarzelen wees ze naar de Charander. "Haha, ik wist het wel." lachte Oak. Hij deed de andere twee terug in de bal en gaf de pokebal waar Charmander uit was gekomen aan haar. "Veel succes met je reis, oh ik heb nog iets voor je" zei hij, en hij pakte een apparaatje uit een la. "Dit is een pokedex, ik moest hem geven van je moeder." Dankbaar pakte Syrena het aan. Ze zei proffesor Oak gedag en Charmander sprong in haar armen. Ze liep het gebouw uit, waar ze de zon in haar gezicht voelde. Ze zette Charmander voor zich. "Fallen. Dat wordt je nieuwe naam." De pokémon glimlachte en liep vrolijk naar voor. Syrena volgde hem en keek voor zich, daar lag nu haar nieuwe leven!

Jeej ik zag dat ik hier wel al kon posten. Maareh, is dit goed?
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Oefenpost! Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Oefenpost! Oefenpost! Emptywo jan 18, 2012 8:39 pm

Inhoudelijk is je post al goed. Je volgt bijvoorbeeld goed de regels van de RPG. Wat betreft spelling en grammatica heb ik echter nog wel wat op te merken:
Professor schrijf je zoals ik dat zojuist heb gedaan. Ik zag dat je het een aantal keer fout schreef, dus ik dacht; ik wijs je er even op. Terwijl heb je met een korte ei geschreven, ook een klein foutje.
Verder staan er enkele foutjes in waarvan ik denk dat je die zelf kan zien, als je je post nog een keer doorleest.

Wat zal ik nog meer zeggen? Persoonlijk gebruik ik ook af en toe een enter in mijn posts. Voor zover ik weet is daar echter geen duidelijke regel over, dus dat is iets waarbij je zelf maar even moet kijken wat jij het fijnst vindt lezen.

Verder wil ik eigenlijk niets meer zeggen, omdat je post qua inhoud goed is. Ik denk dat je de spellingsregels tijdens het RPG'en het beste leert (dat was bij mij in ieder geval wel het geval).

Oh, toch nog één opmerking: je laatste zin heeft verder niets met je post te maken. Je kunt er in zo'n geval het beste even "OOC:" voorzetten. Dan krijg je dus:
Citaat :
OOC: Jeej ik zag dat ik hier wel al kon posten. Maareh, is dit goed?
Anders kan het wel eens voorkomen dat iemand denkt dat het wél bij de post hoort Wink

Dus, wat mij betreft kun je al prima op de rest van de RPG gaan posten ^^

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Oefenpost! KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Oefenpost!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Practise :: Bulba-lawn-