Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Have i asked this?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Have i asked this? Have i asked this? Emptyma maa 05, 2012 2:57 pm

Syrena rukte met een pijnlijk gezicht te borstel door haar haren. Fallen zat voor haar op de grond met grote ogen toe te kijken. Syrena glimlachte. Wat zou er in zijn hoofd omgaan? Na dat de meeste klitten haar haar hadden verlaten borg ze de borstel op en stond op. "Kom Fallen, tijd voor een training." zei Syrena tegen de charmander. Fallen sprong op en volgde haar opgewekt. Syrena ging Lavender Town in, hier was ze als kind wel eens geweest. Fallen keek nieuwschierig rond, toen Syrena achter zich stemmen hoorde. Ze stond stil en keek achter zich, maar zag niemand. Een misselijk gevoel betrad haar buik. Was was hier aan de hand? Ze liep verder, nu met een zenuwachtig gevoel. Haar pokémon leek het te merken; hij keek de heletijd naar haar. Plots voelde Syrena hoe haar handen op haar rug werden geduwt en voelde een hand rond haar keel. "We verrassen je toch niet?" klonk een bekende stem. Syrena schrok, en Fallen werdt al gauw omsingeld door 4 chameleons. Ze waren dus met z'n vieren. "Zo te zien lukt het je nog steeds niet, aangezien dat miezerige beest nog niet geëvalueerd is?" Syrena voelde de tranen in haar ogen branden, maar ze durfde geen verzet te tonen. Ze waren te sterk, alleen door hun woorden al. Fallen keek verward naar de pokémon om hem heen, maar ook hij deed niets, alsof hij voelde dat zijn eigenaresse dan wat zou overkomen...

OOC: Inspiratie Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Sherry Keihzer
Sherry Keihzer


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 173
Poképoints : 174
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Almost 15 years
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptyma maa 05, 2012 7:02 pm

‘Hoe zou ik jou eens noemen…’ Uiteindelijk had ze besloten dat de charmander een naam moest hebben, naamloos was ook niet cool. Terwijl ze haar haren borstelde dacht ze na over een passende naam. Een indianen naam zou wel passend zijn dacht ze. Iets met moedig, of heldhaftig. Zometeen zou ze gelijk achter de computer duiken om een leuke naam te zoeken. ‘AUW!’ Tranen sprongen in haar ogen. Sherry hield de borstel voor haar neus en zag een enorme paarse pluk haren hangen. ‘Auw!’ Beledigd wreef ze over de plek waar ze nu een pluk haren miste. ‘Char. Char.’ hoorde ze achter zich. Charmander hief zijn voorpootjes en keek haar lief aan. ‘Ik kom eraan.’ Snel gooide ze de borstel met de pluk haren ergens op haar bureau en haastte zich naar beneden. Ongeduldig wachtte ze tot de computer aanging nadat ze het ‘aan’ knopje had ingedrukt. Springend wachtte ze tot de computer eindelijk het welkomstscherm liet zien. Met een haastig gebaar trok ze een stoel vanonder de tafel en plofte neer. “Indiaanse namen.” Googlede ze. De ene site na de andere site doemden op maar geen enkele was nuttig.

‘Cochise!’ riep ze plots hard door de kamer. “Indiaanse jongensnaam voor ‘Beroemd krijger leider van de Chiricahua Apache.’” Perfecte naam. Met pretoogjes keek ze naar de charmander die verbaasd naar haar keek. Sherry pakte de pokémon op en danste met hem door de hele kamer, meerdere malen ‘Cochise’ roepend. ‘Cochise, dat is jouw naam!’ Uiteindelijk zette ze de ietwat overrompelde charmander weer op de grond en liet hem terugkeren in zijn bal. Ze pakte twee treden tegelijk toen ze naar boven stormde, naar de werkkamer van haar moeder. ‘Mam! Mam! Ik heb een naam voor charmander! Cochise! Een indiaanse jongensnaam. Het betekent ‘beroemd krijger leider van de Chiricahua Apache’. Super gaaf toch?’ Geen idee wat “Chiricahua” betekende maar dat maakte niets uit. ‘Ja natuurlijk is het gaaf!’ zei haar moeder met een warme stem.

Sherry haastte zich naar buiten. Het was ochtend en de zon scheen op haar gezicht. Het verwarmde haar armen en maakte haar warm. Toch koos ze ervoor om een jas aan te doen, ze ging fietsen en misschien kon ze het dan koud krijgen. ‘Oh wacht even.’ het was in zichzelf gemompeld terwijl ze haar fiets nog even tegen de schuur drukte. Sherry rende nog naar binnen, verruilde haar witte muts voor een dieproze pet en draaide hem opzij zodat de cap van het ding in haar nek lag. Ze was klaar om te gaan. ‘Doei mam! Ik ben vanavond weer terug!’ schreeuwde ze naar boven. Zonder op antwoord te wachten smeet ze de deur dicht en sprong op haar groene fiets.

Anderhalf uur later kwam ze aan in het stadje dat de naam Lavender droeg. Lavender Town. Een mooie plek om naartoe te gaan vond ze. Nog even en ze was in het parkje, net buiten Lavender Town. Daar kon ze oefenen met Cochise.
De huizen gleden aan haar voorbij, ze fietste in een redelijk rustig tempo. Sherry had vandaag een spijkerrokje aangedaan met daaronder kleine, witte gympen. Haar T-shirt was geel met een enorme zon erin dat glimlachte. “Happy sunshine” stond erop. Over het shirtje had ze nog een groen vest aangetrokken, tegen de wind dat door haar zomerjas heen drong. Inmiddels had Sherry haar jas om haar middel geknoopt omdat het zo warm was. Samen met haar vestje wapperde nu ook haar jas in de wind.

In de verte zag ze iemand staan dat een meisje vasthield. Het meisje had tranen in haar ogen. Daarnaast stonden nog vier onbekende pokémon en dan nog een andere charmander. Snel haalde ze haar pokédex tevoorschijn. Charmeleon, de Vuur Pokémon. Het heeft klauwen zo scherp als een scheermes en zijn staart is uitzonderlijk sterk. Daarnaast stond er nog dat dat de evolutie was van charmander. Wow, wat waren ze mooi. Sherry wist dat dit meisje in moeilijkheden was, net als de omsingelde charmander. Stilletjes riep ze Cochise op. Ze wist welke aanvallen hij kende, scratch en ember. Niet heel erg indrukwekkend maar toch.

Toen Cochise zag wat er gebeurde blies hij boos met zijn neus. Even groeide de vlam op het puntje op de staart van de charmander. ‘Rustig jochie, eventjes wachten.’
Met trillende handen zette ze haar fiets op slot en stak het sleuteltje in haar jaszak. ‘Oke Cochise, probeer jij een charmeleon?’ haar stem klonk bevend. Dit zou ze nooit alleen kunnen doen. Haar hart bonkte in haar keel, zo spannend vond ze het, daarnaast vond ze het ook enorm eng. ‘Oke Cochise!’ Riep ze opeens hard, ‘doe nu je scratch op die pokémon en daarna gelijk je ember.’ Net als net klonk haar stem bevend.

‘Char! Char!’ Met die aanvalskreet sprong hij midden in de kring van de pokémon en liet zijn klauwen over de neus van een charmeleon krassen. Gelijk sprong hij op en vuurde vuur af op de pokémon. ‘Char!’ Riep hij kwaad.
‘Eh. Eh. Doe nog eens scratch!’ klonk de paniekerige stem van Sherry. Cochise sprong op de rug van een van de slachtoffers en zette zijn klauwen in de rug van het dier.

Wat was ze stom. Die charmeleons waren natuurlijk duizend keer sterker dan haar pokémon, plus dat het ook vuur pokémon waren. Sherry wou niet dat Cochise gewond raakte bij dit oneerlijke gevecht. Hulpzoekend keek ze van links naar rechts.


OOC: ik geloof dat je Charmeleons bedoelde ipv Chameleons [a]

+2 voor jou!
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptyma maa 05, 2012 7:23 pm

Net toen ze niet meer wilde geloven dat er hulp kwam zag ze dat Fallen weg keek, ze volgde zijn blik en zag een ander meisje. Opgelucht haalde ze adem, haalde haar voet van de grond om uit te halen. ‘Oke Cochise!’ riep het meisje ineens hard, ze had paars haar, en had ook een Charmander. ‘doe nu je scratch op die pokémon en daarna gelijk je ember.’ de stem van het meisje klonk bevend. "Fallen, help hem!" riep ze naar haar pokémon die haar afwachtend aan keek. Hij krabde de eerste de beste Charmeleon in het gezicht, om hem vervolgens met tackle een stukje verder te duwen. Syrena trapte de jongen die haar vast hielt tegen zijn schenen, voelde de greep om haar keel versterken waardoor ze bijna stikte, maar daarna werdt ze los gelaten. "Wat leuk, het misbakseltje heeft een vriendin, nou meis, lang zal het niet duren voor ze ziet wat voor waardeloos kind je bent." hij richtte zich op het paarsharige meisje. "Verknoei je tijd niet door haar te helpen" zijn stem klonk dreigend. Syrena keek naar de zes pokémon die in gevecht waren. Ze zag dat een van de Charmeleon tegen over Fallen niet oplette. "Nu Fallen!" riep ze, en haar pokémon krabde de pokemon in het gezicht alsof zijn leven er vanaf hing. Syrena slikte, misschien was dat ookwel zo. De jongens zouden hun doden als het moest, en dan was zij ook schuldig als het andere meisje omkwam. Nee nee, nog niet zo denken! De andere charmander sprong op de rug van een Charmeleon en zette zijn klauwen erin. "Fallen, kom op!" riep Syrena, ze zag hoe Fallen over de buik van een Charmeleon krabde, maar dat leek het dier amper te voelen. Ze keek naar het meisje en toen hun blikken elkaar kruisden knikte ze dankbaar. Maar ze waren er nog niet...

OOC: Ja, dat bedoelde ik, sorry!

+1 voor je posts tot nu toe!
Terug naar boven Ga naar beneden
Sherry Keihzer
Sherry Keihzer


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 173
Poképoints : 174
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Almost 15 years
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptydi maa 06, 2012 1:24 pm

“Fallen, help hem!” hoorde ze het meisje roepen. Fallen, zo heette de charmander dus. De pokémon deed dezelfde aanval als dat Sherry haar pokémon eerder had bevolen. Angstig keek ze naar de hand om het meisje haar keel. Vanbuiten leek ze rustiger dan vanbinnen. Ze shakete helemaal van angst. Cochise zelf leek vastberaden om te winnen, zijn ogen sprankelden ook al had hij geen schijn van kans. Sherry keek naar de vechtende pokémon. ‘Cochise, doe je tackel en daarbij nog eens scratch.’ vroeg ze hem. “Nu Fallen!” Sherry schrok en keek naar het meisje, daarna naar Fallen die een ander in zijn gezicht krabde.

De blikken van hun kruisten elkaar en het meisje knikte dankbaar. Sherry glimlachte eventjes als wijze van ‘alsjeblieft’. Beide meisjes waren echter nog lang niet uit de problemen. De charmeleons waren groter en sterker dan de charmander die zij hadden. “Verknoei je tijd niet door haar te helpen” zijn stem klonk dreigend. Sherry keek bang omhoog naar de dreigende man. Zonder te antwoorden keek ze naar haar vechtende charmander. ‘Cochise, nog eens je scratch en tackel!’ Riep ze hem zachtjes toe. De charmander reageerde bliksemsnel en tackelde de pokémon. Tegelijkertijd gingen zijn nagels een paar keer over de beesten. Hij kermde luid toen een van de charmeleons in zijn staart beet. ‘Probeer met je staart te slaan Cochise.’ wou ze hem helpen. Met veel moeite bewoog hij zijn staart op en neer tot de bek van de charmeleons tegen een steen aan kwam en die brullend over zijn bek streek. Cochise was blij dat zijn staart bevrijd was, hij had er tot zover niet veel aan overgehouden. ‘Cochise, doe je ember.’ Sherry’s stem sloeg over van de wanhoop.

Twee charmeleons werden vol in het gezicht geraakt door de ember van Cochise. Veel effect had het niet want Cochise was nog niet zo goed en zij waren wel goed. De charmander werd getackeld door een van de andere pokémon en sloeg met zijn rug tegen de grond. Gelijk doken de anderen bovenop hem. Wanhopig zochten haar ogen naar haar lieve pokémon. Hij had een uitweg gevonden en rende weg. Toen kreeg ze een klein ideetje. ‘Cochise, doe je scratch op de man en daarna gelijk je ember.’ Ze trilde helemaal bij het idee dat het weleens fout kon gaan.

Daar ging de charmander. Naar de man zijn gezicht en liet ook nu weer zijn nagels over het gezicht krassen. Gelijk daarna kreeg de man vuur op zich gericht. De man stapte automatisch iets achteruit. Zijn charmeleons leken wakker te worden en gingen op Cochise af. Bang zette die zijn nagels in de rug van de man. Toen hij werd belaagd door de vier pokémon zette hij alleen maar steviger zijn nagels in zijn rug waardoor de man even woedend schreeuwde. Nu maar hopen dat er iemand voorbij kwam om hen te helpen want het zag er niet naar dat ze zouden winnen.


+2 voor jou!
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptydi maa 06, 2012 3:22 pm

Syrena was verbaast bij het zien van de blikken van de twee charmanders. Ze waren vastbesloten te winnen, dat was te zien. Alsof er geen leven meer zou zijn als ze verloren. Misschien was dat ook wel zo. Als ze verloren, hadden ze misschien ook geen leven meer. De dood, hoe zou dat zijn? Toen hun blikken elkaar kruisden glimlachte het meisje even. Het paarsharige meisje leek geschrokken van de man, die ineens naar haar toe kwam. Syrena kon het zich wel voorstellen, zij was zich ook dood geschrokken. Zonder te antwoorden gaf ze haar Charmander nog een opdracht. Syrena keek naar Fallen en knikte dat hij mee moest met de andere. Alleen zouden ze het niet redden. Cochise tackelde de pokémon en krabde gelijk, de zekerheid verdween echter toen een van de Charmeleons hem in de staart beet. Het paars harige meisje zei hem met zijn staart te bewegen, waardoor de bek van zijn aanvaller tegen een steen werd geslagen. Fallen kon net een aanval van een van de andere 3 ontwijken. Deze leek vorlopig even bewusteloos te zijn. Met een zucht pakte de eigenaar van de Charmeleon de pokébal en riep hem terug. Met een witte flits verdween het beest in de bal. Daarna deed Cochise ember er werden de twee Charmeleons in het gezicht geraakt. Syrena besefde dat dit geen zin had; vuur tegen vuur. Het dier werd getackeld en op de grond geboord, waarna de andere op hem sprongen, met Fallen wanhopig aan hun poten trekkend. Gelukkig vond de Charmander een uitweg en rende weg. Het meisje gaf nu een befel waarvan Syrena schrok. Was dit slim? Om de man aan te vallen? De Charmander sprong naar de man, die de vlammen in het gezicht kreeg gevolgd door de nagels. Fallen keek haar aan en ze knikte. Fallen sprong op de rug van de man en begon zijn nek te bewerken met zijn nagels. nu pas leken de charmeleons wakker te worden en vlogen de 3 op de charmanders af. Bang zette deze twee hun nagels alleen maar meer in de rug van de man die het woedend uit schreeuwde. De andere drie jongens begonnen zich ermee te bemoeien en trokken hardhandig de twee pokémon van de rug van de man af en smeet ze naar de twee meisjes toe. Syrena knielde bij haar pokémon neer, die verward met zijn kop schudde. Kwam er nou niemand hun te hulp?


OOC: Ja, ik werd jaloers op je postsheet... (A)

Leuke postsheet! +1!


Laatst aangepast door Syrena Crystal op di maa 06, 2012 3:38 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptydi maa 06, 2012 3:31 pm

Het was een mooie zomerse dag en dus had Cynthia besloten dat het wel weer eens tijd was voor een leuk uitstapje. Ze had besloten naar Lavender Town te gaan. Daar was ze al heel lang niet meer geweest. De laatste keer was waarschijnlijk toen ze nog een trainer was, net als haar zoon Kenji. Toen was ze hier geweest op haar reis, maar daarna had ze het leuke stadje eigenlijk nooit meer bezocht. Zonde, want het was er heel mooi en de mensen waren aardig. Samen met Alex liep ze nu door de straten van Lavender. Ze was hier met haar auto naartoe komen rijden, maar had hem aan de rand van het dorp geparkeerd. Lopen door dit dorpje was beter, dan zag je meer en verstoorde je ook niet de rust die er heerste. Op haar gemak liep Cynthia verder terwijl ze haar ogen over de huizen winkeltjes liet glijden. Het was hier altijd zo lekker rustig, precies zoals ze het zich herinnerde. Helaas bleef het nooit lang rustig in een dorpje, want áls er dan eens iets gebeurde, dan viel het ook meteen op, zo ook nu.

Cynthia was nog maar halverwege de straat toen Alex opeens op scherp stond. 'Wat is er jongen?' vroeg ze de Vaporeon, welke grommend naar de overkant van de straat staarde. Daar, een eindje verderop, stond een groepje trainers en pokémon. Op zich niet zo vreemd, zou het niet zo zijn dat de twee kleine meisjes die erbij stonden niet echt blij leken met hun bezoek. Één van de twee meisjes werd zelfs vastgehouden! Langzaam drong het tot de vrouw door wat er aan de hand was. Die twee arme meisjes werden gewoon belaagd! En zo te zien waren hadden ze hun eigen pokémon nog niet zo lang getraind dat ze dit gingen redden. 'Kom mee Alex!' riep ze terwijl ze het op een rennen zette naar het groepje. Dat hoefde ze de Vaporeon geen twee keer te zeggen. De blauwe pokémon stoof naar voren op het tumult af. 'Hydro Canon!' riep Cynthia toen ze bijna bij het groepje aan waren gekomen. Alex opende zijn bek en vuurde een krachtige waterstraal op de Charmeleon af. Ze raakte er twee tegelijk, iets wat de vrouw zeer tevreden stemde. De twee Charmeleon werden vol tegen een muur aangeblazen en bleven daar uitgeteld liggen. Zo, two down, two to go. Ze richtte zich tot één van de mannen die aanwezig waren en keek hem woest aan. 'Durf je wel, tegen twee kleine meisjes? Lafaard! Alex, grijp die andere twee!' De Vaporeon knikte en sprong op de andere twee Charmeleon af. De ene werd door een IJzerstaart met veel kracht tegen de muur geslagen, de ander besloot in de aanval te gaan, maar was na een Hydropomp ook uitgeschakeld. Zo, eens zien hoe stoer die mannen nu waren.

OOC: Ja, ik dacht jullie kunnen wel wat hulp gebruiken =p


+2 voor Cynthia's heldhaftige daad ;3

_________________
Have i asked this? 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Sherry Keihzer
Sherry Keihzer


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 173
Poképoints : 174
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Almost 15 years
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptydi maa 06, 2012 7:48 pm

Recht voor haar neus stonden de pokémon. Eentje was al uitgeschakeld en teruggeroepen. De pokémon met de naam Fallen hielp Cochise goed en vocht alsof zijn leven ervan af hing. Cochise vocht iets relaxter dan de pokémon Fallen, waarom wist Sherry ook niet zo goed. Het was gewoon het aanblik op de pokémon, de glinstering in zijn grote ogen. Zijn bewegingen waren beheerst en blijkbaar wist hij wat hij deed of kon doen. Het shirt van de man scheurde een beetje door de twee charmanders die houvast probeerden te krijgen bij hem. Drie andere jongens stormden op Cochise en Fallen af en smeten die voor hun voeten neer. ‘Cochise!’ Riep ze paniekerig uit.

De pokémon wreef verdwaast over zijn kop, hij stommelde wat en stampte met zijn pootje op de grond. Hij knorde en probeerde op te staan. Stomdronken wankelde hij op zijn poten. ‘Cochise stop.’ haar stem klonk bezorgd. Snel liep ze naar haar charmander toe en aaide hem over zijn koppie. Met een bezorgde frons keek ze omhoog, naar de resterende vier charmeleons die het gemunt hadden op Cochise en Fallen. Was er nou nog niemand?

In haar ooghoeken vond ze beweging. Een blauwe pokémon vuurde water af op de charmeleons. Yeah, eindelijk hulp, het was ook vele malen effectiever dan vuur tegen vuur. Twee van de charmeleons werden vol geraakt door de waterstraal en bleven liggen. Wow. In één klap twee pokémon. Snel haalde ze haar pokédex tevoorschijn.
Vaporeon, bubble jet Pokémon. Vaporeon houdt van vers, schoon water en ze kunnen hun lichaam weg laten smelten als water. Daarnaast stond er nog bij dat het een evolutie was van de pokémon Eevee. Super cool!

Nu waren alle pokémon uitgeschakeld en stonden de jongens er alleen voor. Sherry ging niet de mannen bevechten, zijzelf was elf. Een meisje van elf ging niet vechten tegen volwassen mannen. Dat liet ze over aan de echte professionals die hun geld daarmee verdienden.

Sherry kon haar ogen niet afhouden van de blauwe pokémon, de vaporeon. De mevrouw had de pokémon ‘Alex’ genoemd dus dat was waarschijnlijk zijn naam. Niet verkeerd trouwens. Alex. Net als de naam Fallen en Cochise. ‘Char!’ Bromde Cochise opeens. Sherry’s aandacht vloog gelijk weer naar het meisje, de vier mannen en de vrouw die net hun had gered.


OOC: ja dankje xD

Graag gedaan Wink trouwens, jullie werden toch belaagd door Charmeleon, niet Charmandar? +2 voor je post!
ohja. verbeterd ^^'
Terug naar boven Ga naar beneden
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptywo maa 07, 2012 7:54 am

Het paarsharige meisje snelde ook naar haar charmander toe, die stomdronken probeerde te blijven staan. Syrena keek hulpeloos om zich heen, rende weg toen een van de jongens op haar af kwam. Ze ging weer naast het meisje staan en riep de charmander bij zich. Dit winden ze nooit. Het was onmogelijk zonder hulp. Vuur tegen vuur, en dan ook nog zwak tegen sterk. Tja, te voorspellend niet?

In haar ooghoeken zag ze een blauwe waas. Ze keek verbaast om en zag een water straal de andere Charmeleons weg blazen, tegen een muur, bewusteloos. Als ze nou zelf ook een water pokémon had gehad... Ze herkende deze pokémon wel, het was een Vaporeon, die had haar moeder ook gehad. De water evaluatie van een eevee. Na nog twee aanvallen van het indrukwekkende dier waren de vier charmeleon uitgeschakeld. Wauw. De vrouw keek de man woedend aan. Syrena was te veel van slag om te horen wat ze zei, maar het klonk boos. Woest.

Syrena keek naar het meisje naast haar. Plots besefde ze wat voor een geluk ze hadden gehad. Als deze vrouw hun niet had gezien, hoe was het dan afgelopen? Heel anders. Héél anders. Ze bekeek het tavereel eens, de vier uitgeschakelde charmeleon, de vrouw met de alerte Alex, hoe de pokémon heette. En de twee meisjes. Ze zag dat Fallen een beetje aandacht vroeg en gaf hem een aai over zijn kop. "Je hebt het heel goed gedaan hoor!" zei ze. Verlegen keek ze naar de vrouw. Maar ze waren er nog niet. Wat zouden de jongens nu doen? Weggaan?


OOC: Sorry, voor die jongens heb ik geen idee hoe ze nu zouden reageren...

Het geeft niet Meid Wink +2 voor je post en het is trouwens "dit gingen ze nooit winnen" of "dit wonnen ze nooit", niet "dit winden ze nooit" Wink Wel leuk om te zien dat je vooruit gaat!
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Emptydo maa 08, 2012 6:50 pm

Cynthia zette haar handen in haar zij en keek woedend naar de grootste man die voor haar stond. Waar haalde hij het lef vandaan om samen met een paar anderen twee jonge meisjes aan te vallen? 'Je vindt jezelf wel heel stoer hè, zo met vier tegen twee.' Ze staarde hem met priemende ogen aan. De man keek woedend terug en reageerde eindelijk. 'Wie denk je wel niet dat je bent? Ga lekker ergens anders heen en neem die rotpokémon van je mee.' Cynthia zwol haast op van verontwaardiging, rechtte haar rug en hief haar hand. 'Toevallig ben ik een gymleider meneertje en dan maakt dat jij nu heel gauw je mond houdt en ophoepelt samen met die zielige vriendjes van je, voordat ik mensen ga bellen en ervoor zorg dat jullie allemaal je pokémon kwijt raken en er ook nooit meer één zullen krijgen.' Terwijl ze sprak prikte ze met een priemende vinger in de borst van de man. Deze keek haar woest en vervolgens schattend aan. 'Hmpf, mij best. Die zwakke Charmander waren toch maar verspilling van onze tijd geweest,' en na dat gezegd te hebben wenkte hij zijn metgezellen en vertrok. Cynthia sloeg haar armen over elkaar en keek het viertal en hun pokémon woest aan. Eigenlijk had ze hen hun pokémon af moeten nemen, maar helaas had ze als gymleider die macht niet. Ze kon veel maken, maar het afnemen van andermans pokémon was toch echt alleen voor agent Jenny, zuster Joy of professor Oak weggelegd.

Alex kwam naast haar staan en leek ook woedend naar de vier weglopende Charmeleon te staren. Cynthia besloot echter dat het nastaren van de mannen geen zin had. Ze kwamen toch niet terug en als ze dat toch deden, dan zou Alex ze voor goed van de wereld spoelen. Ze wendde zich tot de twee jonge meisjes, die zich over hun pokémon hadden gebogen om te zien of alles goed was. En zo hoort het ook dacht Cynthia tevreden en ze glimlachte even. 'Zo, is verder alles goed met jullie?' vroeg ze op bezorgde toon en ze keek de meisjes één voor één aan. Vervolgens keek ze even naar hun pokémon. 'Ik denk dat het verstandig is als we even langs het pokémoncentre gaan en daarna aangifte gaan doen bij agent Jenny. Zij kan dat tuig dan in de gaten houden en als het echt nodig is, van straat halen. Vinden jullie dat een goed idee?' Ze keek de beide kinderen met een glimlach aan en wachtte op hun antwoord.


+2 voor deze reddingsactie (:

_________________
Have i asked this? 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Have i asked this? Vide
BerichtOnderwerp: Re: Have i asked this? Have i asked this? Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Have i asked this?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-