Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 .:No Money:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alicia Neville
Alicia Neville


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 22
Poképoints : 1
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Eleven years old
Pokémon:
.:No Money:. Vide
BerichtOnderwerp: .:No Money:. .:No Money:. Emptydo maa 08, 2012 7:05 pm

Dorst. Op dit moment was dat vrijwel het enige waar Alicia aan dacht. Haar laatste flesje drinken had ze gisteravond opgemaakt, dus het was tijd om iets nieuws te kopen. Het hoefde niet eens zoet te zijn, als het haar dorst maar leste.
Ze deed haar tas open en zocht met haar hand haar portemonneetje. Waar was dat ding? Ze graaide tussen haar spullen om uiteindelijk haar portemonnee te voelen. Triomfantelijk haalde ze het naar boven, nu maar hopen dat ze genoeg geld had!

Wat ze dus niet had. Ze hield haar portemonneetje ondersteboven boven haar vrije hand en schudde er zachtjes mee. Maar één miezerig muntje viel in de palm van haar andere hand. Hier kon ze nooit iets mee kopen! Ze kreunde zachtjes en keek naar haar Eevee; Abby. De jonge Pokémon stond aandachtig naar haar trainer terug te kijken.
"Abby, wat moeten we doen?"
Vroeg ze de Pokémon, ondanks dat ze wist dat ze geen antwoord zou krijgen. Geen echt antwoord, iniedergeval.
De Eevee keek wat beteuterd om zich heen en sloot toen haar ogen.
"Eevee..."
Alsof ze 'ik heb geen idee' wilde zeggen. Alicia zuchtte. Geen drinken of eten vanavond, dus. Behalve als ze wat bessen zou vinden. Waarschijnlijk niet, ze was namelijk niet van plan vandaag de stad te verlaten. Geen goed idee, maar ze moest en zou blijven. Deze stad was geweldig. Moedeloos liet ze haarzelf op de grond zakken, niet lettend op de mensen die vragend naar haar keken. Abby ging op haar schoot liggen.

Out Of Control: Ik dacht, laat ik eens wat posten. Niet zo'n goede post, though.

OOC staat voor Out Of Character Wink Verder is je post niet heel slecht, maar je drukt wel erg vaak op enter en dat is niet nodig. +1 voor je post!
Terug naar boven Ga naar beneden
Sango Higura
Sango Higura


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 104
Poképoints : 4
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
.:No Money:. Vide
BerichtOnderwerp: Re: .:No Money:. .:No Money:. Emptyvr maa 09, 2012 8:58 pm

Haar voetstappen klonken zachtjes op de harde stenen van de stad. Een kleine Growlithe volgde haar braaf. Tevreden liep Sango door de straten van Cerulean City. Ze was haar reis twee weken geleden al begonnen, en had besloten eerst veel te trainen, en te reizen voor ze de eerste gym zou passeren. Volgens geruchten was het geen makkie om een gym te kunnen verslaan. Vooral nu ze had besloten dat Vuur-pokémon haar specialiteit zou worden. Dat type pokémon trok haar gewoon heel sterk aan.
Het einde van de middag brak langzaam aan. Sango moest maar eens een plek gaan vinden om uit te kunnen rusten. Sasori rende voor haar uit en keek haar met smekende ogen aan terwijl hij ik haar sokken hapte. Grijnzend pakte het meisje de puppy-achtige pokémon op, en hield hem in haar armen. Sasori begon blijkbaar ook honger te krijgen. Sango stopte ergens aan de zijnkant van een straat. Ze opende haar tasje en haalde daar een sandwich uit voor haarzelf en pakte een handje rode besjes voor haar Growlithe. "Growlithe..." zuchtte hij genietend terwijl hij het naar binnen schrokte. De beginnende trainer begon alvast verder te lopen. Vanuit haar ooghoeken zag ze een meisje zuchtend tegen een muur aan zitten met een pluizige Eevee op haar schoot. Ze leek nog jong, en zag er een beetje hongerig uit. Aarzelend liep Sango op haar af. 'Hé.. Zou je wat te eten willen soms?' vroeg ze afwachtend terwijl ze een sandwich uit haar vooraadje pakte en naar het meisje uitreek. Het klonk zo raar om dat tegen een vreemde te zeggen, maar ze wou graag helpen. Sasori liep langzaam naar voren en begon op een afstandje te snuffelen naar de Eevee. Dat beest vind ook alles interessant, grinnikte ze in zichzelf.

Best een leuke post, maar toch een paar kleine foutjes. Zo daag je een gym uit, niet passeren, en reik je iemand iets aan, niet uitreek Wink Verder moet "vind" in de laatste zin met "dt". Lief dat je een hongerige trainer een broodje aanbiedt trouwens! +1!
Terug naar boven Ga naar beneden
Alicia Neville
Alicia Neville


Profiel Vrouw Leeftijd : 20
Aantal berichten : 22
Poképoints : 1
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: Eleven years old
Pokémon:
.:No Money:. Vide
BerichtOnderwerp: Re: .:No Money:. .:No Money:. Emptyza maa 10, 2012 3:46 pm

Zachtjes aaide Alicia de Eevee die tevreden haar ogen sloot. Zij had klaarblijkelijk geen honger of dorst. Misschien kwam het omdat Abby vanmorgen al een stuk of tien Pecha bessen naarbinnen geschranst had, zonder de jonge trainer ook maar één kans te geven om er eentje te pakken. Toen vond ze het nogal komisch, maar nu had ze graag een Pecha bes gehad. Dan was ze nu vast niet zo hongerig. De besjes waren ook erg lekker... Zo zoet!
Verrast keek ze op toen ze de stem van een meisje hoorde. Abby opende haar ogen ook bij het horen van de stem, maar keek naar de Growlithe in plaats van de trainer. De kleine Eevee stond op, rekte zich uit en schuifelde naar de Growlithe, maar bleef een klein stukje voor de puppy-achtige Pokémon stilstaan.

Een sandwich? Voor haar? Een grote glimlach verscheen op Alicia's gezicht terwijl ze de sandwich dankbaar aanpakte.
"G-Graag! Dankjewel!"
Zei ze, ietwat stotterend aan het begin. De blonde trainer leek haar aardig, dus ze voelde zich langzaam een beetje op haar gemak. Ze stond op en nam een hap van de sandwich. Hmmm, lekker!
"Mwik bwen Alicia. Mwen jij?"
Sprak ze met haar mond vol, waardoor ze moeite had met praten. Ze slikte de hap door en glimlachte verlegen.

Geen slechte post, maar ik stel voor dat je wat minder vaak op enter drukt Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Sango Higura
Sango Higura


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 104
Poképoints : 4
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
.:No Money:. Vide
BerichtOnderwerp: Re: .:No Money:. .:No Money:. Emptyma maa 12, 2012 10:35 pm

De kleine Eevee stond rustig op van haar baasjes' schoot en besnuffelde Sasori nieuwschierig. De twee leken het wel interessant te vinden, maar toch weer best spannend om te dichtbij bij elkaar in de buurt te komen. De Eevee leek niet echt honger te hebben zelfs.
Het meisje trok een grote glimlach terwijl ze Sango dankbaar aankeek. 'G-Graag! Dankjewel!' zei ze een beetje stotterend. Tja, hoe vaak maakte je mee dat een wild vreemde je een sandwich gaf? De trainer ging ongeveer een meter van haar af staan en hurkte langzaam neer. Het meisje leek te genieten van het zelfgemaakte broodje. 'Mwik bwen Alicia. Mwen jij?' Sprak Alicia met volle mond. Sango grijnsde. Ze had blijkbaar erge honger. Een heerlijk briesje wind waaide door de straat heen, en liet een paar blaadjes opwaaien. 'Ik ben Sango, aangenaam kennis te maken,' Glimlachte ze. De zon scheen een zachte straal op haar rug. De zomer kon zo heerlijk zijn. Sasori ging langzaam naast haar liggen en zwiepte zijn beige staart vrolijk op en neer. Een handpalm ruste zachtjes op zijn kop, en hij kneep zijn ogen genietend samen. Het was echt een soort knuffel soms. De Growlithe opende stiekem één oog en keek nog steeds nieuwschierig naar de Eevee. 'Wat is haar naam?' Vroeg Sango plotseling.

OOC: sorry, laat + een beetje kort. ;w;

Wanneer er na een gesproken zin nog een toevoeging komt zoals "sprak Alicia", dan moet "sprak" met een kleine letter Wink Het hoort dan namelijk nog bij de vorige zin. Verder hoeft er voor "en" geen komma en is wildvreemde één woord.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
.:No Money:. Vide
BerichtOnderwerp: Re: .:No Money:. .:No Money:. Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

.:No Money:.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-