Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 [TR ONLY] Afleveren

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Destiny Kashimuro
Destiny Kashimuro


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 189
Poképoints : 100
Reputatie : 21
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
[TR ONLY] Afleveren Vide
BerichtOnderwerp: [TR ONLY] Afleveren [TR ONLY] Afleveren Emptydi maa 13, 2012 9:18 pm

In volle vaart scheurde Destiny Fuchia City uit. De banden van haar motor maakten overuren terwijl de vrouw het gas vol open gooide en nergens voor op de rem trapte. Zelfs niet voor overstekende ouderen die haar woedend naschreeuwden vanaf de grond nadat ze hen bijna letterlijk van de sokken had gereden. Tss, aanstellers. Moesten ze daar maar niet gaan lopen. Zodra ze de stad had verlaten trok ze het gas zo mogelijk nog verder open. De weg door Flora Fields was hier niet al te geschikt voor, maar Destiny hield wel van een beetje spanning en maalde er niet om wanneer de motor door kuilen stuiterde of over stenen reed. Wanneer de motor weg zou glijden zou ze er gewoon afspringen. Simpel zat. De bloemen die langs de weg stonden werden ruw van hun bladeren ontdaan toen Destiny in volle vaart langs reed. Omringd door bloembladeren reed de vrouw verder, er totaal geen acht op slaand dat het er best mooi uit zag als iemand hier nu een foto van zou maken, maar dan zou die persoon zich op de weg voor Destiny moeten wagen om een foto te maken en aangezien ze nergens voor op de rem ging of uit week, was dat niet zo'n goed idee. Die persoon zou zijn leven dan niet zeker zijn. Destiny zou er niet warm of koud van worden. Hoewel, bloedspetters op haar motor zouden haar niet echt blij maken, maar dat was met één keer wassen ook wel weer verholpen.

Flora Fields hield al gauw op en de hoge gebouwen van Vermillion City werden zichtbaar aan de horizon. Een brede grijns verscheen op de Destiny's lippen toen ze het immense gebouw van Team Rocket boven de andere gebouwen uit zag torenen. Dat was haar bestemming, daar was Night. Haar grijns werd breder bij de gedachte aan de man, maar ze verdrong alle andere gedachten die bij haar opkwamen. Ze moest zichzelf inhouden, haar gezichtsuitdrukking mocht niks verraden. Niet aan de mensen om haar heen en niet aan haarzelf. De gebouwen voor haar rezen steeds hoger en al gauw reed ze door de stadspoorten heen. Vermillion City was zoals gewoonlijk een waar mierennest. Mensen waren op weg naar hun werk, zowel te voet als met de auto, en je een weg banen door het verkeer was een hel. Dat probleem had Destiny gelukkig niet. Met haar motor kon ze namelijk overal tussendoor. Dat was dan ook één van de redenen geweest dat ze het ding had gekocht. Naast het feit dat een motor stoer was en lekker hard kon natuurlijk. Behendig scheurde Destiny tussen de toeterende en stilstaande auto's door naar het centrum. Sommige chauffeurs gebaarden boos naar haar toen ze voorbij kwam scheuren, jaloers dat zij wel verder kon en zij niet. Sommigen probeerden haar zelfs de weg te versperren door de neus van de auto op de weg te zetten of een deur open te doen! Destiny week uit voor de auto's en reed het openstaande portier gewoon uit de deur. De chauffeur was eerst verbaasd en daarna woedend, maar Destiny bleef niet staan om naar hem te luisteren. Ze stak enkel haar middelvinger naar hem op en reed verder. Die man had mazzel dat ze een afspraak had met Night en dus geen tijd had om stil te staan, anders had ze hem er zeker van langs gegeven. Met of zonder pokémon.

Na een paar minuten door de binnenstad scheuren had ze eindelijk het hoofdkwartier van Team Rocket bereikt. Ze minderde vaart, sloeg linksaf en reed eerst langs het gebouw. Aan de zijkant van het gebouw zat de ingang van de parkeergarage. Het geluid van de brommende motor galmde door de stalen parkeergarage terwijl Destiny naar binnen reed. Ze had een eigen parkeerplaats,vlakbij de deur, naast die van Night. Het was een vrij groot vak dat ze voor zich allen had; als ze een auto had gehad had die zo naast haar motor in het vak gepast zonder dat het krap werd. Boven het vak was zelfs nog een prachtig naambordje opgehangen met Destiny Kashimuro, Commander. De vrouw parkeerde haar motor in haar parkeervak, zette hem uit en stapte af. Haar helm verdween in de buddy van de motor, waar ze haar tas met waardevolle dingen uit haalde. De tas hees ze over haar schouder, waarna ze door de deur naast haar parkeervak de garage verliet en het hoofdkwartier betrad. Met grote passen beende ze naar de lift, waarna ze op het knopje drukte en wachtte. Uiteraard was er ook een trappenhuis in het gebouw, maar de vrouw was niet van plan naar de achtste verdieping te lopen. Ze was sportief, maar je moest het niet gaan overdrijven. De lift arriveerde met een pling! en de vrouw stapte in zodra de deuren open waren. Er hadden een paar mensen in de lift gestaan, maar die stapten gelijk uit toen de lift was aangekomen. Destiny keek neerbuigend naar de Grunts die haar een begroeting toefluisterden en snel doorliepen. Pfff, watjes.

De lift steeg gestaag naar de achtste verdieping en Destiny wachtte ietwat ongeduldig tot ze op haar bestemming was aangekomen. Gelukkig maakte de lift geen tussenstops, alsof hij wist dat Destiny daar het geduld niet voor had nu. Niet veel later stopte de lift weer en gleden de deur open. Destiny stapte een vrij donkere gang in en beende rechtdoor naar het kantoor van Night. Ze klopte kort op de deur en ging naar binnen zodra ze hiertoe de uitnodiging kreeg. Ook in het kantoor was het niet bijster licht, maar dat deerde de vrouw niet. Zijzelf was ook meer een fan van duisternis dan van licht.  'Ah Destiny, ik verwachtte je al.' De stem van Night kwam haar tegemoet vanachter het bureau een aantal meter verderop. Destiny stapte naar voren en boog kort. 'Heb je de spullen die ik je gevraagd heb?' vroeg Night. De vrouw stapte verder naar voren tot aan het bureau en pakte haar tas. 'Niet helemaal,' antwoordde ze en ze opende haar tas. 'Articuno was helaas niet aanwezig, maar ik heb wel een veer gevonden die misschien van hem is.' Ze pakte de blauwe veer uit haar tas en legde die op het bureau van Night. 'Er groeide ook een bijzonder kristal in de grot,' ze pakte het ingepakte stuk kristal en legde ook dit op het bureau. 'Misschien dat het iets te maken heeft met Articuno.' Ze probeerde Nights gezicht te lezen, maar deze ging geheel schuil in de schaduwen dus dat lukte niet. 'En ik heb deze Scyther afgepakt van een kleine blaag die het waagde mij uit te dagen.' Ze legde de Darkball als derde en laatste voorwerp op het bureau en deed doen een klein stapje achteruit. Hopelijk zou Night tevreden zijn met haar bevindingen, ook al was het niet precies waar hij om had gevraagd.

OOC: Godmode met toestemming!

+5
Terug naar boven Ga naar beneden
Night
Night


Profiel Man Aantal berichten : 19
Poképoints : 7
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: Unknown
Pokémon:
[TR ONLY] Afleveren Vide
BerichtOnderwerp: Re: [TR ONLY] Afleveren [TR ONLY] Afleveren Emptydo maa 15, 2012 12:08 pm

Ontspannen leunde Night tegen de leuning van zijn comfortabele, lederen bureaustoel. Hij had de leuning naar de deur toe gedraaid en keek naar de kaart die op de muur hing. De kaart van Kanto. Natuurlijk gingen zijn aspiraties verder dan alleen deze regio, maar iedereen moest ergens beginnen. Voor hem was dat Kanto geworden. De speaker op zijn bureau piepte en de stem van zijn secretaresse klonk door de boxjes. "Mevrouw Kashimuro is in het gebouw aangekomen," melde de vrouw. Night knikte, hoewel hij wist dat ze het niet kon zien. Hij draaide zich om en drukte op het knopte van de speaker. "Stuur haar gelijk door." Zijn kantoor bevond zich op de bovenste verdieping van het gebouw. Gelukkig was de lift zo te programmeren dat hij op geen enkele verdieping stopte behalve de zijne. Niet dat andere medewerkers hiervan op de hoogte waren natuurlijk. Night zette zijn ellebogen op de lederen leuningen en leunde met zijn in elkaar vlochten vingers tegen zijn kin. Het kantoor was duister, donkere schaduwen onttrokken de hoeken en details van het majestueuze vertrek aan het zicht. Night hield van de duisternis, daar had hij zijn bijnaam aan verdiend. Velen vreesde het ondoordringbare duister, hij vond dat het aanvoelde als een warme deken waarin hij zich kon koesteren.

Een kort klopje op de deur verstoorde zijn gedachten. "Binnen," zei hij met een kleine glimlach. "Ah Destiny, ik verwachtte je al." Dat zou geen verrassing voor haar zijn. Als Commander wist ze hoe goed hij op de hoogte was van alles wat er in dit gebouw en in de rest van Kanto gebeurde. "Heb je de spullen die ik je gevraagd heb?" Zijn stem was hard en zakelijk. De vrouw naderde zijn bureau en begon dingen uit haar tas te pakken. "Niet helemaal,'" antwoordde ze. Night zuchtte onhoorbaar. Niet helemaal? Helemaal niet dus. Haar opdracht was simpel in woorden, maar moeilijk in daden geweest. Bemachtig de legendarische Pokémon Articuno. Hoe kon je nou 'niet helemaal' in die opdracht slagen? "Articuno was helaas niet aanwezig, maar ik heb wel een veer gevonden die misschien van hem is." Destiny legde een blauwe veer op zijn bureau, maar Night maakte geen aanstalten om hem te pakken. Hij mocht toch hopen dat ze meer had dan een zielig veertje. "Er groeide ook een bijzonder kristal in de grot," vervolgde de vrouw. Ze legde een pakketje op zijn bureau. Night hief zijn wenkbrauw, hoewel dit waarschijnlijk niet te zien was in de schaduwen. Kristal? Dat was nooit eerder gerapporteerd. Misschien had ze dan toch nog wat nuttigs gedaan. "En ik heb deze Scyther afgepakt van een kleine blaag die het waagde mij uit te dagen," besloot zijn Commander, waarna ze een Darkball op zijn bureau legde. Ah, fijn dat er toch gebruik werd gemaakt van zijn uitvinding. Zijn Darkball was het enige type pokeball dat je in staat stelde reeds gevangen Pokémon opnieuw te vangen.

Destiny deed een stapje achteruit. Night zweeg nog even, terwijl hij nadacht. Ze was niet geslaagd in haar missie, terwijl ze toch één van zijn meest capabele volgelingen was. "Heb je er misschien ooit aan gedacht om te wachten tot Articuno terug keerden?" vroeg Night met een kille stem. "Je had camera's kunnen installeren, een val kunnen zetten. Ik moet bekennen dat ik wat teleurgesteld in je ben Destiny. Ik had meer van je verwacht. Je missie is nog niet te einde, ik wil dat je terug gaat." Hij boog wat naar voren en pakte het pakketje. Hij rolde de stof eraf en liet het koele kristal in zijn hand vallen. Het had een ongekende glans en de structuur was ongewoon. Het hield iets te midden van kristal en ijs. Het kon inderdaad van Articuno afkomstig zijn. Night drukte op een knopje onder zijn bureau. Na enkele seconden klapte er een verborgen deur open en kwam er een man in een labjas gehaast aangelopen. "Ja meneer?" "Onderzoek dit," zei Night kortaf. "De veer ook." Hij gebaarde naar de blauwe veer op het bureau. De onderzoeker knikte, nam het kristal en de veer mee en haastte zich het kantoor weer uit. Als laatste pakte Night de pokéball. Hij trok de bovenste lade van zijn bureau open en pakte er een apparaatje uit. Het was zo'n tien bij tien centimeter en had een uitholling aan de bovenkant. Night legde het apparaatje op zijn bureau en legde de Darkball in de uitholling. Vrijwel meteen projecteerde het een schermpje boven de bal. "Scyther, mannelijk, level 36. Type Bug Flying. Bold nature. Ability Technician." sprak het apparaatje, terwijl de informatie ook op het scherm getoond werd. Daarnaast liet hij ook een lijst met zijn aanvallen zien. Night knikte tevreden. Zo'n Pokémon kon hij prima gebruiken. "Goed Destiny, je weet wat je moet doen. Ga nu." Night pakte de Darkball en draaide zijn stoel om. De hoge rugleuning onttrok hem volledig uit zijn zicht. Hij liet de Darkball door zijn handen rollen. Het werd tijd dat er wat vaart in zijn plannen kwam.


+5!

_________________
[TR ONLY] Afleveren Signnight
Terug naar boven Ga naar beneden
Destiny Kashimuro
Destiny Kashimuro


Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 189
Poképoints : 100
Reputatie : 21
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
[TR ONLY] Afleveren Vide
BerichtOnderwerp: Re: [TR ONLY] Afleveren [TR ONLY] Afleveren Emptyza maa 17, 2012 8:09 pm

Afwachtend stond Destiny voor het bureau van haar baas, starend naar de donkere gedaante in de enorm hoge stoel daarachter. Het duurde even voor de man begon te spreken, maar toen hij dat deed, werd Destiny er niet zo heel blij van. Of ze er niet aan had gedacht om te wachten tot Articuno terug zou komen. Waarom ze geen camera's had opgehangen. Destiny moest toegeven dat dit een mogelijkheid was geweest. Ze was echter niet van plan om daar voor eeuwig op een staan te gaan zitten wachten tot die verrotte ijsvogel weer eens terug kwam. Als ze heel eerlijk was had ze het gevoel dat de vogel daar al heel lang niet meer was geweest. Er was zelfs een kans dat hij terug was gegaan naar Ice Island in Johto. De vrouw verstarde toen Night zei dat hij teleurgesteld was in haar en wilde dat ze terug ging. Destiny overwoog om te protesteren, maar hield zich in. In plaats daarvan zei ze enkel 'Ja meneer.' Ze zou terug gaan, maar enkel om camera's op te hangen en de rest van het gangenstelsel onder Seafoam in kaart te brengen. Ze ging daar niet op die vogel zitten wachten met een zeer kleine kans dat hij zou verschijnen.

Destiny's ogen volgden de bewegingen van Night toen hij voorover boog en het in stof gewikkelde kristal pakte. Hij haalde de stof er af, keek er even naar, maar zei nog altijd niks. Plots ging er een deur open, waarvan Destiny in eerste instantie niet eens door had dat het een deur was, en een man in een witte labjas verscheen. Deze kreeg kort en bondig uitleg; onderzoeken. De man nam het kristal en de veer mee en verdween weer, waarna Night de Darkball pakte met de Scyther erin. Hij haalde een scanner tevoorschijn en Destiny hoorde stilzwijgend de informatie van het apparaatje aan. Hmmm, inderdaad een mooie vangst. To bad voor dat joch. Ze grijnsde even, maar die grijns verdween meteen weer toen Night haar kortaf gebood weer te vertrekken. Ze knikte kort, draaide zich om haar hakken om en verliet met stevige passen het kantoor. De deur wist ze nog rustig te sluiten, maar op de gang liet ze haar woede los. Ze foeterde op iedere persoon die haar voor de voeten liep en van de achtste verdieping tot aan de begane grond waren dat er best veel. Onderweg haalde ze nog wat camera's op voor in de grot van Articuno, waarna ze zich weer naar haar motor begaf. Bij het ding hield ze halt. Ze had eigenlijk helemaal geen zin om terug te rijden naar Fuchia City. Ze bedacht zich dat het joch en zijn vriendjes inmiddels wel weer waren ontdooit (of gevonden door andere mensen) en dat ze nu allemaal op de uitkijk waren voor haar. Even grijnsde ze bij die gedachte, maar ze had geen tijd om te vechten met boze ouders en agent Jenny. Ze had een taak, nog altijd dezelfde, en had haast. Ze wilde de camera's ophangen voor het echt donker ging worden.

Met dit besluit in haar achterhoofd beende de vrouw de parkeergarage uit. Buiten keek ze even om zich heen, waarna ze haar Dragonair tevoorschijn haalde en opstapte. De vlucht naar de Seafoam Islands zou lang zijn, maar dit was tijdbesparend. Zo hoefde ze haar motor niet meer te parkeren en kon ze in één streep doorvliegen naar de grot van Articuno. Hopelijk had Dragonair de ingang onthouden, dan konden ze gelijk naar binnen, de camera's installeren en weer vertrekken. O nee, ze moest ook nog het hele doolhof aan gangen in kaart brengen. Enfin, dat moest dan ook nog, maar ze zou niet voor eeuwig in die gangen ronddolen, hoe veel ze ook van Night hield. Dat ze van hem hield was echter een geheim, een geheim dat niemand wist en ook niemand mocht weten. Dragonair steeg op zodra Destiny goed zat, vloog eerst omhoog tot boven de gebouwen en bleef toen even hangen. 'Terug naar Seafoam Dragonair,' zei Destiny en ze klopte haar pokémon op de hals. Deze knikte en zette koers naar de eilanden in zee.

+3
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
[TR ONLY] Afleveren Vide
BerichtOnderwerp: Re: [TR ONLY] Afleveren [TR ONLY] Afleveren Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[TR ONLY] Afleveren

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-