Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Dancing fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Dancing fire Vide
BerichtOnderwerp: Dancing fire Dancing fire Emptywo maa 14, 2012 1:18 pm

Iria draaide haar met een ruk om. De contouren van Pallet Town verdwenen langzaam. Iria slaakte een zucht. Haar reis was begonnen! De kleine Charmander die nog steeds in haar handen zat keek haar vragend aan. "Nu ben je van mij," zei Iria met een lach en ze knuffelde de pokémon. "Je moet wel een mooie naam hebben," vervolgde ze en ze zette haar pokémon op de grond. Ze keek naar boven en ze tikte met haar vinger tegen haar kin. "Wat dacht je van Fire?" vroeg ze aan de kleine Charmander. De pokémon keek haar aan en zei; "Char!" "Je hebt gelijk dat is veel te makkelijk!" antwoorde het meisje daarop. Ze sloot haar ogen en ze dacht hard na. "IGNIS!" schreeuwde ze en de Charmander viel bijna om. De pokémon glimlachtte en knikte. "Oké, Ignis dan," zei ze en ze tilde Ignis op. De Charmander spartelde hard tegen. "Ooh, je hebt dat niet graag? oké ik zet je neer," zei Iria vriendelijk en ze zette Ignis op de grond.

De twee vrienden vervolgde hun reis. Iria haar pokémon 'Ignis' volgde haar vrolijk. De tiener stoptte en wees naar een boom. De kleine pokémon die fijn aan het rondt huppelen was met zijn ogen gesloten, botste tegen haar been aan. "Stil Ignis, kijk." fluisterde Iria naar haar pokémon. Ignis volgde haar vinger tot de plant en hij zag er een Pidgey vrolijk rondhuppelen. "Tijd om eens te zien wat je kan Ignis!" zei Iria en ze legde vlug haar handen voor haar mond. De Pidgey keek op en keek naar de twee. Het meisje hield haar adem in. Zou de Pidgey ervandoor gaan? ze hoopte van niet. Tot haar verbaazing liep de vogel naar hun toe. "Hallo daar kleintje, jij bent schatt..." Maar voor ze haar zin kon afmaken vloog de pokémon op haar af en pikte haar. "Ignis, help!" riep ze paniekerig. De Charmander keek even naar Iria, toen richtte ze haar op de Pidgey. Ignis sprong op en tackelde de vogelpokémon. Iria slaakte en zucht en zei; "Bedankt Ignis," Haar pokémon keek haar aan en lachtte.

"We maken dit af meid!" Iria wees naar de Pidgey en zei tegen haar pokémon; "Doe nog eens je tackle!" Ignis knikte en stormde op de Pidgey af. Deze ontweek soepel de aanval en deed 'peck' op Ignis. De Charmander legde haar pootjes op de plaats van getroffen en keek boos naar de vogel. "Ignis, je kunt het! Doe 'scratch' en daarna je 'Smoke screen'." Ignis knikte en liep terug naar de Pidgey. Deze ontweek zoals geplant en vloog naar de boom. Ignis opende haar bekje en er kwam rook uit die de hele omheving bedekte. "Ignis, nu! Tackle!" schreeuwde Iria en Ignis vloog naar de pokémon toe. De Pidgeystortte neer en bellande in de kruin van de boom. "Spearow!" klonk er en Iria fronstte. Spearow? Maar dat was een andere soort pokémon! Iria keek gespannen naar de rook. Toen opeens viel Ignis uit de wolk. Iria slikte en liep naar haar pokémon toe. "Ignis! gaat het?" vroeg ze. De Charmander knikte en stond op. De rook verdween en een een boze Spearow stormde op Ignis af. "Ignis tackle!" riep ze boos en de pokémon deed wat haar trainer vroeg. De Spearow werd geraakt en vloog toen terug naar de boom. Iria grijnzde en ze aaide Ignis over haar kopje. "Goed gedaan," Ignis keek trots naar de wegvliegende pokémon. Maar tot haar verbazing viel hij de gewonde Pidgey aan -die op de grond lag aan de voet van de boom-. "Nee!" riep Iria en ze pakte de gewonde Pidgey en ze klemde hem tussen haar armen. Ze voeldde de snavel van de pokémon op haar rug en ze schreeuwde van de pijn. Ignis kon niet toekijken en tackelde de Spearow nogmaals. Deze keer vloog de pokémon tegen de stam van de boom en bleef hij onbeweegelijk zitten. Iria zette de Pidgey neer en bekeek hem. Hij was er erg aan toe en Iria kon hem hier niet laten. "Oké wat denk je?" vroeg ze aan Ignis. De pokémon knikte en Iria zette de vogel rustig neer. De Pidgey was vast aangevallen door de Spearow en hij was toen vast op de grond gevallen. Ze nam afstand en greep een poké-bal uit haar zak. "Poké-bal go!" riep ze. De bal opende zich en een witte straal vloog naar de Pidgey toe. Het rode voorwerp viel op de grond en begon wild heen en weer te schudden. Iria hield haar adem in. het lichtje bleef maar flikeren.

De Pidgey probeerde nog om uit de bal te ontsnappen, maar eigenlijk had hij daar de kracht niet meer voor. De bal hield op met bewegen en het rode lampje doofde. Gefeliciteerd! Je hebt een Pidgey gevangen!

Een leuke post Iria, maar er staan hier en daar wel wat kleine foutjes in. Zo is het "ze draaide zich om" en is geplant met een d, anders is het alsof je een plantje in de grond hebt geplant en dat leek me niet helemaal je bedoeling Wink Veel plezier met je Pidgey! Een origineel idee trouwens, met die Spearow erbij. (O en houd er even rekening mee dat je geen kleur mag gebruiken in je post Wink)

+2
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Dancing fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-