Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 I believe in you!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
I believe in you! Vide
BerichtOnderwerp: I believe in you! I believe in you! Emptyvr maa 16, 2012 7:46 pm

Tussen de bomen van Viridian Forest liep Iria. Ze wou eerst naar Viridian Forest voor ze naar Viridian City ging. Zoals gewoonlijk zat Sky op haar schouder, de veel te kleine Pidgey had dezelfde houding als Iria. De zon scheen moeizaam door de bladeren. De weinige zonnestralen die de grond raakte, maakte mooie ronde vlekken op de grond. Een blad viel naar beneden en raakte de grond, een Caterpie strompelde even langs en nam het blaadje mee. "Sky tackle," zei Iria zacht en ze sloot haar ogen. De Pidgey deed hetzelfde, maar steeg ook op. De verbaasde Caterpie schoot weg, maar werd nog net geraakt door Sky. "Sky boor," De Pidgey vloog gelijk terug op en draaide zich snel om, om zich weer te richten op de pokémon. Sky sloot zijn vleugels en dook naar beneden, terwijl zijn snavel verlengde en wit licht gaf. De Caterpie probeerde weg te vluchten, maar werd nog geraakt door Sky. Iria knikte naar haar pokémon en de Pidgey kwam terug op haar schouder zitten.

Op een open plek in Viridian Forest hield Iria halt en ze keek vragend rondt. Een Weedle dook vlug weg en een Spearow vloog haastig naar de blauwe hemel. Iria sloot haar ogen en dacht na. Zou ze tijdens haar reis haar echte ouders ontmoeten? Iria ging zitten in het hoge gras en keek naar een boom die rustig heen en weer ging. Iria keek naar boven, een groepje Pidgeys landde in het veld en hopte wat rondt. Sky keek verast naar zijn soortgenoten. De Pidgey vloog naar hen toe, Sky was veel kleiner dan de andere Pidgeys. Een van hen keek hem arogant aan. "Pi-pidgey?" zei Sky zacht en hij huppelde naar de grootste Pidgey. "PI-PI-PI-DGEY-DGEY!" riep deze Pidgey en hij tackelde Sky. "Hé laat dat!" riep Iria en ze stondt op. Ze rende naar haar pokémon. Ze wist dat Sky een kleine Pidgey was, maar zo erg was het toch niet? Ze tilde de Pidgey op en zette hem op haar schouder. Iria haalde een pokébal van haar riem en ze hield hem omhoog. "Oké Ignis, kom er maar uit!" zei ze boos. Een rode straal kwam eruit en pakte te samen op de grond. De charmander stond als een hyperactieve Ponyta op en neer te springen. "Ignis..." zei ze beschaamd en ze liep weg van haar.

"Pi-pidgey-gey-gey!" zei Sky en hij drukte zijn kopje tegen haar wang. "Ik wil jou ook niet kwijt Sky," zei ze hartelijk en ze aaide hem. Ignis keek hem met afschuw aan. Ze haalde haar neus op en wandelde met gekruiste pootjes naar de grote Pidgey. "PI-PI!" riep hij opnieuw en de vogel maakte zich groot. "CHAR-MANDER-CRAR-CHAR!" riep Ignis terug. De Charmander sprong op de Pidgey en de rest van de groep vloog weg. Ignis krabde de Pidgey steeds terwijl de vogel haar pikte. "IGNIS HOU OP!" gromde Iria. De Charmander stopte en keek boos naar Sky. "Laat dat Ignis!" riep ze en ze haalde de pokébal boven. Een rode straal raakte Ignis en de pokémon werd opgeslokt door de bal. Iria zuchtte en ging tegen een boom gaan zitten. Zij geloofde in Sky en hij ook in haar. Maar Ignis geloofde niet in Iria, zij wou altijd bewijzen dat zij de sterkste, de beste, de grootste en de slimste pokémon was. Dat vond Iria zo irritant.

OOC: Alleen Jellal Fernandes!

Een leuke post, maar wel een paar opmerkingen. De aanval die je in de eerste alinea beschrijft is boor, niet Peck. In de tweede alinea heb je "ging gaan zitten" staan, wat ook niet helemaal klopt Wink Lees je post even na voor je hem ook daadwerkelijk post, dat kan een heleboel van dit soort fouten schelen! +1!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

I believe in you!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-