Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 A new team member

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Syrena Crystal
Syrena Crystal


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 165
Poképoints : 30
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
A new team member Vide
BerichtOnderwerp: A new team member A new team member Emptywo maa 21, 2012 12:43 pm

De rode pokémon liep voor haar uit, hij was duidelijk nog niet wakker, want hij struikelde bijna over zijn eigen poten. Syrena legde wat voer neer en hij at het gulzig op. Daarna sprong hij op. "Oh!" riep Syrena. "Je speelde het gewoon!" ze barstte in lachen uit. Fallen toch... Syrena was in Southern Plains aangekomen, met als doel om een nieuwe pokémon te vangen. Het liefst wilde ze een Pidgey, als die zou evalueren kon ze op hem vliegen. Ze liep door en keek rond. Caterpie, Caterpie... Maar geen Pidgey. Kom op, telkens als ze naar een specifiek iets op zoek was vond ze het niet, terweil ze het normaal altijd tegen kwam. "Kom Fallen, we gaan terug. Er is hier geen Pidgey." Ze wilde zich om draaien, maar Fallen trok aan aan been, hij wist wel wat er was; ze durfde niet, ze was bang dat ze het niet kon. Syrena zuchtte en liep met hem mee, okee dan. Blijkbaar had Fallen iets gehoord want hij begon te rennen. Syrena liep met goede hoop erachter aan. Een Pidgey! "Fallen, Ember!" riep ze enthousiast. Vlammen kwamen op bij de Pidgey. Het beestje vloog op en boorde zijn bek in Fallens rug. Fallen sloeg zijn staart tegen de Pidgey aan. De vogel stortte neer, sprong op en schudde verward met zijn kop. Fallen stond voorover gebogen, met zijn klauwtjes naar voren, klaar om aan te vallen. De Pidgey draaide zich om, en groef met zijn poten in het zand, zodat allles op Fallen terecht kwam. "Doe je ogen dicht!" zei Syrena snel. Ze ging snel naast Fallen staan en zag dat hij gehoorzaamde. Toen hij geen zand meer voelde deed hij zijn ogen weer over en schoot naar voren, een geslaagde Tackle. De Pidgey dreunde op de grond. Hij probeerde nog op te staan, maar dat lukte niet meer. Dachten ze. Ineens sprong het beestje op, maar Syrena zag dat het kleintje moe was en gooide haar pokébal. Was dit genoeg? Of zouden ze zo zien dat de Pidgey goed toneel kon spelen?

De pokéball begon hevig te schudden, maar de Pidgey was niet van plan om er in te blijven. Hij wilde meer zien. Het ronde voorwerp sprong weer open, waarna de vogelpokémon zijn blik speels op Syrena gooide.

Met een verbeten gezicht staarde Syrena naar de vogel. Weg pokébal. Grr, sterke vogel, groot uithoudings vermogen. De vogel vloog op, en boorde zijn snavel weer in Fallens rug. Maar Fallen had het zien aan komen en sprong opzij. "Fallen, Scratsch!" Fallen boorde zijn nagels in de rechter vleugel van de Pidgey. Het beestje probeerde zich uit de greep te verlossen en kwam met een lamme vleugel los. Syrena glimlachte. "Ember!" riep ze, waarna de vlammen weer op kwamen. De Pidgey schrok door het vuur wat nu te dichtbij hem kwam. Er verscheen een glimlach op Fallens bek en hij deed de aanval opnieuw. "Tackle!" riep Syrena. De Pidgey wilde opvliegen, maar Fallen greep het bij zijn poot, smeet de vogel op de grond en kwam er met een goede tackle tegen aan. Nog voor de Pidgey iets terug kon doen gooide Syrena haar tweede pokébal. Met een witte flits verdween de pokémon in de pokébal. Syrena hielt haar adem in. Was het te snel?

De Pidgey wilde koppig stand houden, maar zijn lichaam liet dat niet toe. De pokéball bleef na enkele seconden stil liggen en er was een 'pling' hoorbaar. Gefeliciteerd, je hebt een Pidgey gevangen!

"Ja!" riep Syrena blij uit. Ze stoof naar de bal en hielt hem omhoog. Ze had haar eerste pokémon gevangen! Wat zeiden die vervelende jongens nou met hun; Je kan geen pokémon vangen. Nou kijk maar eens even wat ze had gevangen! Haar glimlach ging van oor tot oor, ze voelde zich trots. Ze had tegen het gevoel gestreden, maar het toch toegelaten, want kom op, een pokémon, een zeker je éérste pokemon vangen, dat is toch geweldig?

OOC: Ik kan dit nog steeds niet goed, topics openen...

Volgens mij kan een Charmander geen Tackle, Syrena. Ik heb de post goedgekeurd omdat ik hem goed genoeg vond, maar houdt wel de aanvallen een beetje in de gaten Wink

Ik vrees dat ik je hier even moet corrigeren Rolo. Een Charmander kan namelijk wel Tackle Wink Het staat misschien niet op Serebii, maar Tackle is zo'n algemene aanval dat praktisch iedere pokémon hem kan.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

A new team member

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-