Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Alexis Vegas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Alexis Vegas Vide
BerichtOnderwerp: Alexis Vegas Alexis Vegas Emptywo maa 21, 2012 8:34 pm

Karakter Kaart

Naam: Alexis Vegas
Leeftijd: 23 jaar
Geslacht: Vrouw
Woonplaats Lavender Town
Uiterlijk: Alexis is slank gebouwd en heeft de juiste grootte voor haar leeftijd, alhoewel mensen haar wel eens jonger durven te schatten als ze haar zien. Haar blauwe, volle haren, zijn licht golvend en vallen tot net over haar schouders. Als ze deze naar achteren drapeert, vallen ze tot bijna op de helft van haar rug. Haar haren groeien naar haar gezicht toe, wat wil zeggen dat deze een deel van haar voorhoofd verbergen. Haar gezicht ziet er zeer jong uit, alsof ze nog maar achttien jaar is. Alexis heeft echter altijd al een kindergezicht gehad.
Karakter: Alexis is lief en zorgzaam voor haar Pokémon. Ze is avontuurlijk en is niet bang om haar kleren vuil te maken, evenals een goed gevecht te hebben. Ze houdt van de natuur en gaat dan ook vaak buiten slapen, ondanks dat ze een warm bed heeft. Dit om beter te kunnen communiceren met Pokémon. Ze houdt wel van sporten en gaat dan ook elke ochtend rond zes uur even joggen, waarbij ze haar gedachten vrij kan laten. Dit heeft ze af en toe wel nodig. Helaas is Alexis, zoals iedereen, niet perfect. Ze heeft een muur om zich heen gebouwd en kan soms boos of per ongeluk zelfs arrogant overkomen op andere mensen. Dit komt door het overlijden van haar ouders en door het lange alleen zijn. Alleen mensen die echt de moeite nemen om haar beter te leren kennen, zullen zien dat ze eigenlijk heel lief is.
Familie: Haar vader en haar moeder zijn allebei overleden. Haar vader was een Trainer en haar moeder een Coördinator. Alexis zelf besloot om geen van beide te worden, ondanks dat ze het wel kon.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Volwassene, geen van allen.
Pokémon: Jolteon, Starmie en Charmander.
Geschiedenis: Als klein meisje voelde Alexis zich al erg geïnteresseerd in Pokémon. Haar vader was net klaar met zijn reis en haar moeder was nog altijd Coördinator. Toch besloten ze beiden om hun roem opzij te zetten en voor de kleine Alexis te zorgen. De Eevee die haar moeder gebruikte voor wedstrijden, was haar beste vriend. De Staryu waarmee haar vader op pad was gegaan, maar nooit heeft laten evolueren, was ook een goede vriend. Samen met de Eevee speelden ze altijd spelletjes in de tuin. Alexis vond het leuk om de Pokémon kunstjes aan te leren. Haar moeder keek altijd vol plezier toe en paste sommige kunstjes van Alexis ook in haar wedstrijden toe. Helaas moest ze stoppen met wedstrijden, omdat ze ernstig ziek werd. Alexis' vader probeerde zich sterk te houden en voor zijn vrouw en kind tegelijk te zorgen, maar ook hij had het moeilijk. Eevee steunde Alexis als zij het moeilijk had. Een tijdje ging het goed met haar moeder. Haar vader had een ei gekregen, maar die moest nog uitkomen. Alexis was zo in spanning aan het wachten op het uitkomen van het ei, dat ze geen oog meer had voor de ziekte van haar moeder. Toen die plotseling overleed, voelde Alexis zich ongelooflijk schuldig. Haar vader probeerde dit goed te praten, maar er was niks wat Alexis' verdriet kon verminderen.
Ondertussen was het ei uitgekomen. Er was een kleine Charmander uitgekomen en Alexis besloot meteen om hem Zippo te noemen. Het ging een tijdje goed en Alexis groeide op. Ze leerde meer en meer met Pokémon omgaan, maar toen ze op haar tiende mocht besluiten of ze op pad ging om Trainer te worden of niet, besloot ze om thuis te blijven. Ze wilde geen Trainer worden en ook geen Coördinator. Op een dag kreeg haar vader een hartaanval. Alexis, die toen rond de vijftien jaar was, belde meteen naar de ambulance. Toen die arriveerde, was het echter te laat. Alexis was helemaal radeloos. Wat moest ze nu doen? Ze besloot als eerste om Eevee met een Thunderstone te laten evolueren. Dat wilde haar vader graag. Toen Eevee evolueerde in een Jolteon, noemde Alexis hem Thunder. Staryu evolueerde niet veel later in een Starmie, die ze Star noemde. De drie Pokémon, Jolteon, Starmie en Charmander, werden opeens heel belangrijk en kostbaar voor haar. Dat was het moment waarop ze besloot om thuis te blijven en om voor deze Pokémon te zorgen. Haar doel was om andere Trainers en Coördinatoren te ontmoeten die hun ervaringen met haar wilden delen. Ook brengt ze nu nog altijd regelmatig bezoekjes aan andere steden, maar nooit alleen. Altijd zijn haar drie Pokémon bij haar.

Alexis heeft in het afgelopen jaar veel van haar vroegere angsten overwonnen. Zo heeft ze een poging gedaan tot het contact maken met mensen, waaronder drie personen haar echt bijbleven: Yume, Kane en Kean. Met Yume verloor ze echter het contact uit het oog. Alexis denkt soms nog wel aan het meisje, maar sticht haar aandacht meer aan de tweeling, Kane en Kean. Vooral die laatste is erg belangrijk voor haar. Na een paar ontmoetingen is ze gevoelens beginnen te krijgen voor de man, gevoelens die zij nog niet kende. Toen Alexis het gevoel uiteindelijk wist te beschrijven, wist ze niet wat haar overkwam. Ze werd verliefd op Kean. Ze sprak een paar keer met hem af en kwam erachter dat hij hetzelfde voor haar voelde. Momenteel heeft ze haar gevoelens aan hem bekendgemaakt en hij aan haar, waardoor Alexis leeft in een oase van geluk.

Like's:

  • *Extreme sporten.
  • *Pokémongevechten.
  • *Heeft een voorkeur voor dansen.

Dislike's:

  • Mensen die alleen op uiterlijk afgaan.
  • Mensen die iets slechts zeggen over haar Pokémon.
  • Mensen die iets slechts zeggen over haar familiale banden.

En verder..: Stiekem is Alexis heel bang om een Gymleider in het echt te ontmoeten, omdat ze er zoveel ontzag  voor heeft.


Laatst aangepast door Alexis Vegas op ma okt 28, 2013 1:23 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Alexis Vegas Vide
BerichtOnderwerp: Re: Alexis Vegas Alexis Vegas Emptywo maa 21, 2012 9:07 pm

Allereerst natuurlijk van harte welkom op KE Alexis! Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van je KK^^ Ik kwam wel één ding tegen die ik even niet begreep.

Citaat :
Alexis heeft echter nooit wat met die genen gedaan, want zij had ze ook.
Ik snap niet goed wat je met het tweede deel (het "want"-stuk) bedoelt. Wat bedoel je met "zij had ze ook"? Wat had ze ook?

Verder is je KK heel erg goed. Als je dit kleine puntje even aan zou willen passen, is het goed^^

_________________
Alexis Vegas 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Alexis Vegas Vide
BerichtOnderwerp: Re: Alexis Vegas Alexis Vegas Emptydo maa 22, 2012 7:04 am

Ik heb het aangepast ^^
Het was een heuse zoektocht, want ik was bij de geschiedenis aan het kijken, vergeten zijnd dat het bij de familie was. Haha, ik ben trots dat het maar één puntje betreft ;D
I'm so happy ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Alexis Vegas Vide
BerichtOnderwerp: Re: Alexis Vegas Alexis Vegas Emptydo maa 22, 2012 4:02 pm

Dan is bij deze je KK goedgekeurd!

_________________
Alexis Vegas Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Alexis Vegas Vide
BerichtOnderwerp: Re: Alexis Vegas Alexis Vegas Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Alexis Vegas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-