Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Thief

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
Thief Vide
BerichtOnderwerp: Thief Thief Emptyzo apr 01, 2012 8:20 pm

Arya liep door de straten van Cerulean City. Het was behoorlijk druk, dus ze had Gwen in haar pokéball gelaten om haar niet kwijt te raken. Op sommige plaatsen waren kleine voorstellingen of straatmuzikanten waar zich groepjes toeschouwers omheen hadden gevormd. Arya wrong zich tussen de mensen door die luisterden naar een vioolkwartet en haalde opgelucht adem toen ze een eindje verderop een verlaten steegje zag. Ze liep er in, hopend dat het geen doodlopend steegje was en ze weer terug naar de drukte zou moeten. Gelukkig kon ze doorlopen en kwam ze bij een wat bredere straat waar een paar winkels aan zaten. Hier was het een stuk rustiger. Arya zocht naar een bakker, ze had trek in een broodje, maar in deze straat was er geen. Daarom liep ze een volgend steegje in.

Opeens struiklede ze over een uitstekende stoeptegel. Ze wist de val een beetje op te vangen met haar handen, maar ze voelde dat ze geschaafd waren, net als haar knieën. Naast haar kletterde haar tas op de grond. Hij ging open en al haar spullen vielen eruit. Het zakje waarin ze haar geld bewaarde landde rinkelend een eindje verderop. Arya was nog maar net opgestaan toen plotseling een pokémon verscheen die nieuwsgierig het buideltje oppakte en opende. Het katachtige wezen haalde de munten eruit en zijn ogen begonnen te glimmen. Even bleef hij staan, toen draaide hij zich om en holde ervandoor. 'Hé!' riep Arya, 'Geef terug!' maar het wezen luisterde natuurlijk niet. Heel even twijfelde Arya. Toen pakte ze Gwens pokéball op en liet de pokémon tevoorschijn komen. 'Gwen, houd de dief!' zei ze. Gwen keek naar de gekrulde staart, die net om de hoek verdween, en sprintte achter de dief aan. Arya pakte zo snel als ze kon haar spullen op en stopte ze in de tas, waarna ze achter de pokémon aanrende. Ze volgde het lichtschijnsel van Gwens staart.

Al gauw zag ze de twee pokémon. Het wezen dat haar geld gestolen had stond met zijn rug tegen de muur van het doodlopende steegje. De gouden ovaal op zijn voorhoofd glansde in het schijnsel van de vlam. In zijn hand hield hij het geld. 'Meouthhhh' siste hij. Hij legde het geld naast zich op de grond en sloeg zijn klauwen uit. Arya deinsde achteruit, maar Gwen bleef staan en keek haar tegenstander boos aan. Arya slikte. Ze had Gwen nog nooit met een wilde pokémon laten vechten en ze wist niet hoe sterk de katpokémon was. Maar nu moest ze wel. 'Gwen, Growl.' zei ze tegen Gwen. Gwen gromde luid. Even leek haar tegenstander geschrokken. Voor hij zich kon herstellen droeg Arya Gwen op Scratch te doen. Gwen schoot naar voren en haalde uit met haar nagels. Intussen had de andere pokémon zich hersteld. Hij maakte zich klaar om Gwen te krabben. 'Gwen, ontwijk hem!' riep Arya. Gwen sprong opzij, maar de kat haalde snel nog een keer uit en krabde Gwen in haar gezicht. Gwen gromde, nu werd ze echt kwaad. Zonder dat Arya iets had gezegd sprong ze naar de dief toe en krabde hem hard terug. Arya zag dat de katachtige opnieuw Scratch wilde doen riep ze naar Gwen dat ze moest ontwijken, maar Gwen dacht er niet aan om te stoppen met haar aanval. Ze bleef krabben, terwijl ze zelf ook onder de krassen kwam te zitten. Ze gromde nog een keer, nog kwader dan eerst en haar tegenstander gaf het op. Hij sprong weg van Gwen en rende langs Arya weg uit de steeg.

Een leuke en originele post! Hier en daar ben je een hoofdletter of interpunctie vergeten, maar verder goed gedaan Wink +3!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Thief

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-