Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Faith Janice Hungers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Faith Hungers
Faith Hungers


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 27
Poképoints : 3
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Faith Janice Hungers Vide
BerichtOnderwerp: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Emptyma apr 09, 2012 3:51 pm

ALGEMEEN
Naam:
Faith Janice Hungers
Roepnaam: Faith
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 16
Woonplaats: Viridian City
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Coördinator

Pokémon:
Royal ♂ (Ninetales)
Ability: Flash Fire. Dit word geactiveerd wanneer Royal wordt geraakt door een Vuur aanval. Wanneer Flash Fire is geactiveerd worden Royal's Vuur aanvallen 1.5 keer sterker. Ook is hij immuun voor Vuur aanvallen van de tegenstander.
Aanvallen:
-Extrasensory
-Ember
-Quick Attack
-Confuse Ray
-Safeguard
-Psyshock

Flake ♀ (Pikachu)
Ability: Static. Wanneer Flake wordt getroffen door een fysieke aanval, is er een 30% kans dat de aanvallende vijand zal worden verlamd.
Aanvallen:
-Growl
-Tackle
-ThunderShock
-Tail Whip

UITERLIJK
Lengte:
1.71
Gewicht: 60 KG
Ogen: Haar ogen hebben een bijna onnatuurlijk groene kleur. De kleur van het gras, waar de ochtenddauw nog vredig op rust. Er lijken enkele goudkleurige spikkels tussen het groen verdwaald wanneer je van dichtbij naar haar ogen kijkt.
Huidskleur: Een blanke huid, in het gezicht bezaaid door kleine, lichte sproeten die haar een kinderlijke aanblik geven. Al komt men er vrij snel achter dat zij niet alleen uiterlijk vrij kinds is.
Haarkleur: Haar lokken hebben een felrode kleur, die ergens aan hellevuur doet denken.
Kleding: Een bijzondere stijl van kleding heeft ze niet, ze draagt simpelweg wat haar past en wat ze leuk aan haar lichaam vind staan. Ze kleed zich naar haar eigen stijl en trekt zich niets aan van negatieve meningen over haar kleding. Meestal is het simpel, met een eigen toevoeging of eigen draai, dus werkelijke negatieve meningen kan je er niet op verzinnen.Wanneer deze echter toch opduiken zal ze haar schouders licht ophalen om verder te gaan met wat ze deed. Vaak draagt ze kleding die haar de vrijheid geeft te bewegen, te 'dansen'.
Attributen: Altijd draagt zij dik, zwart montuur bril bij zich. De bril geeft haar aanblik iets speels, op welke manier ze deze ook draagt. Op haar neus of in haar lokken geschoven.

INNERLIJK
Karakter:
Faith is iemand die je opvalt, om wie ze is en om hoe ze doet. Zelfs wanneer ze een onbekende is zal ze opvallen in de ogen van een ander. Alles wat haar maakt tot wie ze is, maakt haar bijzonder. Ze is als een lappenpop, met donkere lappen, die haar geheimen en angsten verbergen, maar ook met bont gekleurde lappen die haar de vrolijke vlinder laten zijn die ze is. Ze is een pop waar men als kind voor valt en zich aan hecht alsof het een echt persoon is. Niemand zal haar naar verloop van tijd nog willen laten gaan. Ze is vrolijk en spontaan, verbergt haar problemen achter een glimlach, maar ze is zoals ze is. Ze is niet iemand die men kan veranderen. Als ze stuk is, verdwijnt het beeld van lappenpop, want je kunt bij haar niet gewoon even de gescheurde lap vervangen. De scheur blijft bestaan en kan enkel nog dichtgenaaid worden. Ze laat zich niet veranderen en zal ook nooit iemand proberen te veranderen. Ze gedraagt zich misschien kinds en lost niet alles op de juiste manier op, maar ze is ook intelligent en wijs.

Geschiedenis:
Voor de geboorte van Faith had haar moeder een gelukkige relatie. Ze was zestien jaar en was zeker van de liefde die ze voor elkaar hadden. Wanneer ze samen waren, zaten ze dicht tegen elkaar aan genesteld en fluisterden in elkaars oor hoeveel ze van elkaar hielden. Ze vertrouwden elkaar en hadden het fijn. In die tijd was de vriend van haar moeder net bij haar en haar ouders op de boerderij komen wonen. Op een avond glipten ze een lege stal binnen en haar moeder gaf zich maar al te graag aan hem over. Ze waren een geheel, maar dit brak al snel in scherven. Toen ze hem vertelde dat ze zwanger van hem was, was hij verbaasd waarna hij in paniek leek te raken. Hij stond op, pakte zijn spullen en vertrok met de woorden dat hij nog niet klaar was voor een kind. Hij zou haar komen opzoeken als hij van zijn vrijheid had kunnen genieten. Voor haar moeder voelde het alsof hij nog even na trapte en woedend zei ze hem dat hij niet hoefde terug te komen, ze zou het ook zonder hem wel redden. Haar moeder was er kapot van, maar besloot al snel dat ze in haar eigen woorden moest geloven. Ze moest bewijzen dat ze het ook zonder hem kon redden en dat deed ze. Ze was precies zeventien toen Faith geboren werd en was dolgelukkig met het meisje, dat lachte vanaf haar geboorte.

De eerste vier jaar na de geboorte van Faith bleef haar moeder bij haar ouders op de boerderij wonen,waarna ze besloot dat ze op eigen benen moest gaan staan. Samen met Faith verhuisde ze naar Virdian City. Hier groeide het meisje op en ging naar school. Veel vrienden had ze niet, omdat er weinig kinderen waren die haar konden bijhouden. Pas op de basisschool wist ze echt vriendschap te sluiten, met een jongen die Mathias heette. Ze hadden een bijzondere vriendschap die maar weinig buitenstaanders konden begrijpen. Ze leken totaal niet op elkaar en dat was misschien wel hetgeen dat hun vriendschap liet bestaan. Ze hielden elkaar in balans, want waar het meisje hem een beetje uit zijn schulp trok, wist de jongen tot haar door te dringen als ze weer eens te ver doordraafde.

Maar op de middelbare school kwam er plotsklaps een einde aan de vriendschap en Faith was er kapot van. Om Faith haar gedachten te kunnen afleiden nam haar moeder haar mee naar een Contest dat in de buurt plaatsvond. Faith was meteen betoverd en keek vol verwondering naar combinaties die prachtige effecten veroorzaakten. Ze wist zeker dat ze ooit ook op die plaats wilde staan en smeekte haar moeder om een pokémon om mee te kunnen trainen. Niet lang hierna kreeg zij van haar moeder een Vulpix uit een nestje dat net was uitgekomen op de boerderij van haar opa en oma. Al snel kreeg de pokémon de naam Royal, door de hooghartige houding die hij af en toe kon hebben. Het meisje trainde graag met hem en ze oefende op de bijzonderste combinaties, niet wetend welke effecten deze kon hebben. Toen ze vijftien jaar was nam ze het besluit om de rest van Kanto te ontdekken. Om op zoek te gaan naar de Contest waar ze over had gedroomd en proberen deze te winnen. Ze heeft nog niet veel bereikt, al is dit grotendeels omdat ze nog twijfelt aan haar vaardigheden. Ze probeert zoveel mogelijk te trainen en daagt het liefst andere trainers en coördinatoren uit. Flake heeft ze gevangen toen ze haar in een bos tegenkwam. De pokémon keek haar brutaal en uitdagend aan en dit trok het roodharige meisje ontzettend aan. Ze wilde niet gaan zonder dat ze de pokémon gevangen had. Het duurde even, maar uiteindelijk lukte het haar.

Houdt van: Muziek en alles wat hier bij komt kijken, gezelschap.
Houdt niet van: Eenzaamheid.
Zwaktes: Ze ziet niet snel in dat er gevaar dreigt, en raakt sneller in nare situaties verzeild dan een 'normaal' persoon. Dit heeft er wel voor gezorgd, dat ze zich tegenwoordig beter kan verdedigen en sneller kan reageren.


Laatst aangepast door Faith Hungers op di apr 10, 2012 5:05 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Faith Janice Hungers Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Emptydi apr 10, 2012 11:12 am

Ah, Nina! Ik zie dat je je geschiedenis al hebt verlengt. Erg fijn!

Citaat :
Er lijken enkele goudachtige spikkels tussen het groen verdwaald, wanneer je van dichtbij naar haar ogen kijkt.
Je doet erg je best om mooie zinnen te formuleren! Alleen is goudachtige geen woord, ik denk dat je goudkleurige bedoeld. De komma hoort daar niet te staan.

Citaat :
Een blanke huid, in het gezicht bezaaid door kleine, lichte sproeten, die haar een kinderlijke aanblik geven. Al komt men er vrij snel achter, dat zij niet alleen uiterlijk vrij kinds is.
De komma tussen 'sproeten' en 'die' en de komma tussen 'achter' en 'dat' kunnen weg.

Citaat :
Meestal is het simpel, met een eigen toevoeging of eigen draai, dus werkelijke negatieve meningen kan je er niet op verzinnen, maar wanneer deze toch opduiken, zal ze haar schouders licht ophalen om verder te gaan met wat ze deed.
Dit is een erg lange zin. Ik zou de komma tussen 'verzinnen' en 'maar' vervangen door een punt en de tweede zin iets aanpassen. 'Wanneer deze echter toch opduiken zal ze...' Er hoort ook geen komma tussen 'opduiken' en 'zal'.

Citaat :
Op haar neus, of in haar lokken geschoven.
Geen komma.

Citaat :
maar ook met bont gekleurde lappen die haar de vrolijke vlinder laten zijn, die ze is.
Geen komma.

Citaat :
Ze is een pop, waar men als kind voor valt en zich aan hecht alsof het een echt persoon is.
Geen komma.

Citaat :
want je kunt bij haar, niet gewoon even de gescheurde lap vervangen.
Geen komma.

Citaat :
In die tijd was de vriend van haar moeder, net bij haar en haar ouders op de boerderij komen wonen.
Geen komma.

Citaat :
Hij zou haar komen opzoeken als hij van zijn vrijheid had, kunnen genieten.
Geen komma.

Je plaatst komma's op de meest onverwachtse plaatsen. Bedenk je dat een komma vaak even een rust aangeeft. Lees de zin even voor jezelf op, dan merk je gauw genoeg of die komma/rustpauze daar hoort.

Verder is je geschiedenis erg goed! Alleen zeg je dat ze op haar 15e vertrekt, maar ze is nu 16. Wat heeft ze in dat jaar gedaan? En wanneer heeft ze haar Pikachu gevangen? Graag nog een kleine toevoeging.

_________________
Faith Janice Hungers ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Faith Hungers
Faith Hungers


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 27
Poképoints : 3
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Faith Janice Hungers Vide
BerichtOnderwerp: Re: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Emptydi apr 10, 2012 4:44 pm

Aangepast ⭐


Laatst aangepast door Faith Hungers op di apr 10, 2012 4:55 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Faith Janice Hungers Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Emptydi apr 10, 2012 4:47 pm

Citaat :
Ze heeft nog niet veel bereikt al is dit grotendeels, omdat ze nog twijfelt aan haar vaardigheden.
Ik snap dat je denkt 'voor omdat hoort altijd een komma', maar dat is niet zo in deze zin. De komma hoort verder naar voren, namelijk tussen 'bereikt' en 'al'. Bovendien is het 'al komt dit grotendeels'.

Citaat :
Haar Pikachu is ze een keer per toeval tegengekomen toen ze achterna werd gezeten door een geïrriteerde Beedrill. De Pikachu kwam voor haar op en vergezelt haar sinds dien op haar reis.
Mag ik even zeggen dat ik heel erg onorigineel vind? Het is logischer dat ze de Pikachu vangt dat dat er horden geïrriteerd Beedrill en dozijnen heldhaftige Pokémon in Kanto rondlopen.

Hierna is je kaart goed!

_________________
Faith Janice Hungers ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Faith Hungers
Faith Hungers


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 27
Poképoints : 3
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Faith Janice Hungers Vide
BerichtOnderwerp: Re: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Emptydi apr 10, 2012 4:48 pm

Daar heb je gelijk in. Ik zal het even aanpassen. :bounce:
Terug naar boven Ga naar beneden
Faith Hungers
Faith Hungers


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 27
Poképoints : 3
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16
Pokémon:
Faith Janice Hungers Vide
BerichtOnderwerp: Re: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Emptydi apr 10, 2012 4:54 pm

Aangepast ⭐
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Faith Janice Hungers Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Emptydi apr 10, 2012 6:14 pm

Helemaal top! Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Faith Janice Hungers ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Faith Janice Hungers Vide
BerichtOnderwerp: Re: Faith Janice Hungers Faith Janice Hungers Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Faith Janice Hungers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Coördinatoren-