Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Lillian Yamaha

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lillian Yamaha
Lillian Yamaha
Volwassene

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 100
Poképoints : 80
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Lillian Yamaha Vide
BerichtOnderwerp: Lillian Yamaha Lillian Yamaha Emptydo apr 12, 2012 10:07 pm

Karakter Kaart

Naam: Lillian Yamaha
Leeftijd: 22 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Woonplaats Fuchia City
Uiterlijk: Lillian is een lange vrouw van rond de 1.72 meter. Haar haren zijn lang, stijl en blond van kleur. De ogen van Lillian zijn felblauw gekleurd en hebben een vrolijke uitstraling. De kleding die deze vrouw draagt, bestaat meestal uit kleding die vies mag worden en gemakkelijk zit, dit in verband met haar werk op de manege. Verder draagt ze praktisch altijd een cowboyhoed op haar hoofd.
Karakter: Lillian is een enthousiaste, goedlachse en zeer vrolijke vrouw. Ze geniet van haar leven met de Ponyta en Rapidash in de natuur. Waar zij ook erg blij van wordt, is de vrolijke gezichtjes van de kinderen die zij lesgeeft op haar pokémon. Lillian hecht veel waarde aan eerlijkheid, niet alleen in praten, maar ook in handelen. Wanneer zij ziet dat iemand haar paarden, haar personeel of haarzelf onrecht aandoet, zal zij er zeker haar hand niet voor omdraaien om die persoon een hard lesje te leren tijdens een pokémongevecht. Hoewel Lillian erg vriendelijk is, kan ze ook snel op haar tenen getrapt zijn, snel boos worden en is ze erg bazig.
Familie:
* Vader; Hendrik. Hendrik is een man van eenenvijftig die al aardig wat jaren van zijn leven werkzaam is op de fokkerij van de familie Mayon. Hij is geboren in Pewter City en op zijn vijftiende weggelopen naar Cinnabar Island. Hij is in het bezit van drie pokémon, namelijk een Growlithe, een Goldeen en een Magikarp.
* Moeder; Rowena. Rowena is vierenvijftig jaar en woont al haar hele leven op Cinnabar Island. Ook zij werkt al heel lang op de fokkerij van Brendon Mayon. Daar heeft zij Hendrik ontmoet en ze is heel gelukkig. Zij is in het bezit van twee pokémon, namelijk een Rapidash en een Growlithe.
* Zusje; Cathlin. Cathlin is een jonge meid van twintig. Ze is vriendelijk doch rechtvaardig en houdt van mensen om zich heen. Hoewel ze het op Cinnabar altijd goed heeft gehad, wilde ze toch graag op reis gaan om wat meer van de wereld te gaan zien. Samen met haar Growlithe is zij op haar veertiende begonnen aan haar pokémonreis door Kanto.
* Ex; Bryan. Bryan is een jongen van twintig, welke sinds zijn zestiende op Cinnabar heeft gewoond. Daarvoor woonde hij in Lavender Town. Op Cinnabar kreeg hij een baantje op de fokkerij van de familie Mayon, waar hij al gauw Lillian ontmoette. De twee vielen als een blok voor elkaar en toen Lillian naar Fuchsia ging om haar droom in vervulling te laten gaan, ging hij uiteraard mee. Na een relatie van een paar jaar hebben de twee besloten als vrienden verder te gaan. Bryan is in het bezit van drie pokémon, namelijk Arcanine, Vaporeon en Scyther.

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Oud-trainer, ze is nu volwassen
Pokémon:

* Rapidash, vrouwelijk, genaamd Twister; Twister is een echte held op sokken. Lillian is al jaren bezig om de Rapidash wat meer moed in te spreken, wat ook aardig is gelukt, maar nog altijd springt de pokémon geschrokken opzij wanneer er opeens iets naast de weg staat (bijvoorbeeld een steen of een anders uitziende boom). Ze is echter ook een erg brave pokémon (ondanks het feit dat ze dus zo bang is) en ze heeft erg veel vertrouwen in haar trainer. Lillian kan heel veel met haar doen. Twister loopt blindelings achter Lillian aan, het liefst met haar neus tegen haar rug.
Aanvallen:
* Poison Jab
* Megahorn
* Growl
* Quick Attack
* Tail Whip
* Ember
* Flame Wheel
* Stomp
* Flame Charge
* Fire Spin
* Take Down
* Inferno
* Agility
* Fury Attack
* Fire Blast
* Bounce


* Vulpix, vrouwelijk, genaamd Vera; Vera is het stalmaatje van Twister en de twee zijn onafscheidelijk. Waar Twister is, daar is Vera en vice versa. De Vulpix is verder een hele vrolijke, behulpzame pokémon. Ze helpt graag anderen, soms tot vervelends toe van de personen die ze wil helpen. Ze bedoelt het echter altijd goed!
Aanvallen:
* Ember
* Tail Whip
* Roar
* Quick Attack
* Fire Spin
* Confuse Ray
* Imprison
* Flame Burst
* Safeguard
* Will-o-wisp
* Payback
* Flamethrower

* Jolteon, mannelijk, genaamd Jolt; Jolt is een grote, stoere Jolteon met een zielig verleden. Als jonge Eevee was hij gevangen door een trainer die hem al snel liet evolueren in een Jolteon. Deze trainer vond hem echter niet snel genoeg sterk worden en liet hem achter bij een pokémoncenter. Daar ontmoette de Jolteon Lillian en Twister en de twee bouwden al gauw een sterke band op. Jolteon zou voor Lillian door het vuur gaan en beschermd haar, Twister en Vera dan ook in alle situaties.
Aanvallen:
* Tail Whip
* Tackle
* Helping Hand
* Sand-attack
* Thundershock
* Quick Attack
* Dubble Kick
* Pinn Missle
* Thunder Fang
* Thunderbolt
* Last Resort
* Agility
* Discharge
* Thunder
* Rain Dance

* Ponyta, vrouwelijk, genaamd Fay; Fay is de dochter van Twister en is nu een half jaar oud. Fay is een dikke boef en ontzettend ondeugend. In tegenstelling tot haar moeder is Fay een durfal, een ware avonturier en ze is dol op crossen en springen.
Aanvallen:
* Growl
* Tackle

Geschiedenis: Lillian kwam tweeentwintig jaar geleden ter wereld op het prachtige Cinnabar Island als de eerste dochter van Hendrik en Rowena. Zij hadden dit totaal niet verwacht, want ze wisten in eerste instantie niet dat Rowena zwanger was, maar toen ze er achter kwamen, keken ze reikhalzend uit naar de komst van hun eerste kindje. Lillian was een vrolijk kind dat graag buiten speelde. Ze kon zich prima vermaken in haar eentje, want veel andere kinderen leefden er niet op Cinnabar. Heel soms nam haar moeder haar een ochtend of middag mee naar de grote Ponytafokkerij van de familie Mayon. Hier werkten Hendrik en Rowena namelijk voor de Gymleider van Cinnabar Island. Lillian ontwikkelde al gauw een liefde voor Ponyta en Rapidash en deelde deze al gauw met haar zusje, welke twee jaar na haar ter wereld kwam.

Lillian was dolblij met de geboorte van haar zusje en kon niet wachten om met haar te spelen. Vanaf dat moment waren de twee meisjes niet te scheiden. Lillian hielp haar moeder met het zorgen voor Cathlin en paste ook op haar wanneer haar beide ouders aan het werk waren. Dit resulteerde erin dat Cathlin pas op haar vierde begon met spreken, omdat haar zus toch wel begreep wat ze wilde hebben. Het ging echter niet altijd over rozen tussen deze twee meisjes. Lillian was namelijk erg bazig en beschermend over Cathlin en dat resulteerde erin dat zij altijd bepaalde wat ze gingen doen. Naarmate Cathlin ouder werd, begon ze zich tegen de bazigheid van haar grotere zus te verzetten, waardoor er aardig wat schermutselingen ontstonden. Ondanks dat alles bouwden de twee meisjes een zeer sterke band op.

Op haar achtste was Lillian bijna dagelijks op de fokkerij van Brendon Mayon te vinden. Daar hielp ze met het verzorgen van de Ponyta en Rapidash en ze leerde er ook paardrijden. Op de fokkerij leerde ze ook haar toekomstige, eerste pokémon kennen; Twister, een zeer angstige, jonge Ponyta van twee jaar. Twister vond alles eng wat je maar eng kon vinden en nog meer dan dat. Lillian speelde veel met de jonge Ponyta op de fokkerij en kwam dus ook vaak bij Twister. Langzaam aan bouwden de twee een band op en toen Twister drie was, mocht Lillian op haar rijden. Rijden met deze Ponyta was zwaar, want ze was overal bang voor en tja, dat rijdt niet zo fijn. Lillian gaf echter niet op en was bijna vier jaar verder toen ze Twister zover had om alleen met haar op pad te gaan. Lillian was nu vijftien en wilde op pokémonreis onder het mom “het is goed voor Twister als ze wat meer van de wereld ziet”. Haar ouders hadden hier sterke twijfels over, aangezien Twister zo’n bange pokémon was, maar uiteindelijk lieten ze hun dochter toch gaan.

Samen met Twister trok Lillian Kanto in. Op haar reis ontmoette ze veel verschillende trainers en pokémon. Ze maakten vrienden en vijanden, maar wat voor haar het meest telde, was dat Twister groeide. De pokémon kreeg steeds meer zelfvertrouwen en groeide sterk door het voeren van gevechten. Rond haar zestiende besloot Lillian het op te gaan nemen tegen de verschillende Gyms in Kanto. Samen met Twister en Sandra, een Seel die ze had gevangen tijdens een boottochtje, ging ze de Gyms langs. Twister en Sandra groeiden en evolueerden en Lillian was ontzettend trots. Sandra ontmoette echter op een dag een andere Dewgong waar ze haar leven verder mee wilde delen en Lillian besloot toen om de pokémon te laten gaan. Ze nam afscheid van Sandra en ging verder met Twister, op weg naar de volgende Gym. Tijdens haar reis ontmoette Lillian ook Vera, de super behulpzame Vulpix. De Vulpix hielp haar op een avond toen ze verdwaald was en er een heftige storm op komst was. Ze bracht hen naar het dichtstbijzijnde pokémoncenter en bouwde die avond een goede band op met Twister. Vanaf dat moment waren de Rapidash en Vulpix onafscheidelijk en was Lillian bijna gedwongen om de Vulpix mee te nemen.

Het was een paar maanden nadat ze Sandra had vrijgelaten en Vera had gevangen. Lillian was onderweg naar de laatste gym en kwam toen langs een pokémoncenter bij Mount Moon. Daar ontmoette ze Jolt, een in de steek gelaten Jolteon. De pokémon had weinig tot geen vertrouwen in vreemdelingen, met name trainers, en vertrouwde alleen zuster Joy, omdat zij voor hem had gezorgd op het moment dat hij daar was aangekomen. Op de één of andere manier vond hij Lillian erg interessant. Of het kwam door Vera en Twister, welke een erg hechte band leken te delen met niet alleen elkander, maar ook met hun trainer. De Jolteon besloot niet langer in het pokémoncenter te wachten op zijn trainer, die toch niet terug zou komen, en besloot om Lillian te volgen. Hij observeerde haar een tijdje, bekeek haar omgang met haar pokémon en begon haar aardig te vinden. Het duurde echter een tijdje voor bij zichzelf liet zien aan de blonde trainer. Pas toen de blondine aan het trainen was voor de laatste gym verscheen hij ten tonele. Met de hulp van Jolt versloeg Lillian de laatste Gymleider en kon ze op weg gaan naar de Pokémonleague. Daar won Lillian niet, hoewel ze wel erg ver wist te komen. Het interesseerde haar echter niet dat ze niet had gewonnen, ze was trots op wat ze al had bereikt en dat was voor haar voldoende.

Lillian keerde terug naar Cinnabar en volgde daar haar ouders voetstappen; werken op de fokkerij van Brendon Mayon. Daar ontmoette ze Bryan, een jongen met blond haar en twee prachtige, staalblauwe ogen. Ze viel als een blok voor hem en hij voor haar. Het duurde dan ook niet lang of de twee waren een stel. Na een paar jaar had Lillian voldoende geld bij elkaar verzameld om een grote droom van haarzelf in vervulling te laten gaan; het hebben van een eigen manege. Samen met Bryan kocht ze een groot stuk grond vlakbij Fuchia City en bouwde daar een manege. Een jaar later, was de manege klaar om te gaan. Lillian is in het bezit van maar liefst tien Ponyta en vijf Rapidash, allemaal afkomstig van de fokkerij op Cinnabar. Er zijn al een aantal kinderen begonnen met lessen op de manege en Lillian hoopt dat het er gauw meer zullen worden.

Inmiddels bestaat de manege alweer een jaar en heeft Lillian vele kinderen en volwassenen leren rijden. Haar eigen team is in de lente uitgebreid met de geboorte van Fay, een kleine Ponyta en de dochter van Twister. Lillian verliet de manege niet vaak, maar tijdens een reis naar Cinnebar, om daar Brendan en haar ouders te bezoeken, liep ze tegen problemen aan; bij een tour door Cinnebar Vulcano probeerde een mysterieuze vrouw één van de professoren te ontvoeren! Jolt kwam tussenbeide en toen was Lillian gedwongen zich er ook mee te bemoeien. Helaas verloren ze de strijd en werd de professor alsnog ontvoert. Door dit voorval gaat het niet meer zo goed met Jolt. Hij is zijn vertrouwen in de mens kwijt en is constant op zijn hoede om te voorkomen dat zoiets als op Cinnebar nog eens gebeurd. In de tussentijd heeft de jonge vrouw ook kennis gemaakt met Shiyo, een jong meisje met een Sandshrew, en heeft ze Aiden Conwell, de Gymleider van Fuchsia, om hulp gevraag omtrent haar Jolteon.

Like's:

  • Ponyta en Rapidash
  • Bryan
  • Rijden in de vrije natuur


Dislike's:

  • Arrogante en verwende kinderen/mensen
  • Pokémonmishandeling
  • Mensen die denken dat ze beter zijn dan zij


En verder..: Lillian is dol op chocola en vindt het dan ook erg moeilijk om hier van af te blijven. Verder is ze rechtshandig, haar lievelingskleur is blauw en als ze niet aan het lesgeven of rijden is, vindt ze het leuk om te tekenen of schilderen. Verder is Lillian in het bezit van alle acht badges van Kanto.


Laatst aangepast door Lillian Yamaha op ma nov 07, 2016 4:37 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Lillian Yamaha Vide
BerichtOnderwerp: Re: Lillian Yamaha Lillian Yamaha Emptywo apr 18, 2012 4:19 pm

Hey Li! Laat ik dan maar je ultralange KK nakijken Razz

Citaat :
die deze vrouw draagt bestaat meestal
Als ik me niet vergis, hoort er een komma tussen draagt en bestaat.

Citaat :
namelijk een Growlight,
Growlithe. Dat krijg je maar niet afgeleerd, of wel?
Diezelfde fout maak je ook bij Rowena en Cathlin.

Citaat :
op de fokkerij van Brendan Mayon.
Brendon met een o.

Citaat :
staat (bijvoorbeeld een steen of een anders uitziende boom) Ze is
Hier mis ik een punt.

Citaat :
Lillian kan heen veel
Hier hoort volgens mij 'heel' te staan.

Citaat :
daar is Vera en vis versa.
Het is 'vice versa'.

Citaat :
eenentwintig haar geleden
Citaat :
kind dar graag
Citaat :
bouwden de twee meisje een zeer
Kleine typfoutjes die je zelf wel aan kunt passen.

Citaat :
haar toekomstige, eerste, pokémon kennen
Die tweede komma hoort daar niet, tenzij je 'en eerste' bedoelde.

Citaat :
ook Vera de super behulpzame Vulpix.
Hier hoort wel weer een komma na Vera.

Citaat :
De Vulpix hield haar op een avond
Weer een klein typfoutje.

Citaat :
Het was een paar maand nadat
Een paar geeft aan dat het meervoud is, dus het is maanden.

Citaat :
een erg hechte bant leken
Citaat :
Lillian is in het bezig van
Twee typfoutjes.

Als je dit aanpast, is het wel goed zo ^^


_________________
Lillian Yamaha Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Lillian Yamaha Vide
BerichtOnderwerp: Re: Lillian Yamaha Lillian Yamaha Emptydo apr 19, 2012 8:38 pm

Ik vind het erg slecht van mezelf dat ik deze KK niet in één keer goed heb geschreven, vooral die domme schrijffoutjes had ik er best uit kunnen halen XD Aangepast!

_________________
Lillian Yamaha 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Lillian Yamaha Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Lillian Yamaha Lillian Yamaha Emptydo apr 19, 2012 8:41 pm

Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Lillian Yamaha ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Lillian Yamaha Vide
BerichtOnderwerp: Re: Lillian Yamaha Lillian Yamaha Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Lillian Yamaha

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Volwassenen-