Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 The new life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luna Moon
Luna Moon


Profiel Vrouw Aantal berichten : 31
Poképoints : 7
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
The new life Vide
BerichtOnderwerp: The new life The new life Emptyvr apr 13, 2012 4:40 pm

Luna liep door naar Virdian city. Hier zou ze beginnen met trainen, en misschien zou ze ook een nieuwe pokémon kunnen vangen. Van haar opa had ze een mobiel gekregen, met daarop een kaart. Ze had ook nog een pokédex en zes pokéballs gekregen. Genoeg om te vangen dus. Luna haalde voor de zoveelste keer de diadeem met de kattenoren erop van haar hoofd, deed haar haar goed en zette de diadeem weer op. Ze pakte een borstel en verplaatste de plukjes haar zo, dat je niet zag dat ze een diadeem op had. Luna vond het altijd wel grappig hoe verbaast sommige kinderen naar haar keken. Als of ze dachten dat het echt was. Luna had het vroeger wel eens gezien en sinds dien wilde ze het zelf ook. Van haar ouders mocht het niet, ze wist niet waarom, maar toen ze op reis mocht met Sunset, was ze meteen naar de winkel gerent en had een diadeem met kattenoren gekocht. Luna liep door naar het begin van Viridian forest. Sunset keek haar nieuwschierig aan. "Heb je ook zin om te trainen?" vroeg Luna met een glimlach. Ja, ooit zou ze gyms gaan uitdagen, misschien wel een van de beste trainers van de Kanto regio worden! Luna zag een pidgey tegen over hun komen staan, met een ontdeugende blik in zijn ogen. "Sunset, Tackle!" riep Luna opgewonden. Wie weet werd dit haar eerste overwinning!

"Sunset!" oh, waarom ging dit niet als op de tv? Luna had de pidgey duidelijk onderschat! De pidgey boorde nog een keer zijn snavel in de staart van de vulpix, die neer viel. Ze hadden verloren. De pidgey vloog weg, Luna liet zich op de grond zakken bij Sunset, die haar met geschrokken ogen aankeek. Luna gaf haar een vrucht waardoor ze zich beter zou voelen. Ze liet Sunset terugkeren en liep weer de stad binnen, naar het pokécenter. "Hoi, kunt u mijn pokémon beter maken?" vroeg ze met een lachje. De vrouw knikte met een lieve glimlach, nam de pokébal over en legde die ergens op. Toen gaf ze hem weer terug aan Luna. "Veel plezier!" zei de vrouw. Luna knikte verlegen en liep het center uit.

Dit is al veel beter Julya! Plus twee voor deze post en die van het andere topic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Alezandru Guylara
Alezandru Guylara


Profiel Man Aantal berichten : 11
Poképoints : 3
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 13
Pokémon:
The new life Vide
BerichtOnderwerp: Re: The new life The new life Emptydo mei 24, 2012 8:16 pm

Met Tigris aan zijn zijde wandelde Alezandru door Virdian City. Hij had daarjuist aan een al wat oudere man gevraagd wat er hier zoal te zien was en zijn eerste antwoord was de Pidgey Postoffice. Alezandru, altijd geïnteresseerd in dat soort dingen, had meteen besloten om er een bezoekje aan te brengen. Maar nu zat hij met een groot probleem. Hij wist de weg ernaar toe niet! En dus liep hij nu al ruim een uur door de stad, zonder ook maar een spoor van de Pidgey Postoffice. Toen vond hij het wel welletjes en besloot even zijn trots opzij te zetten en het aan iemand te vragen. Als slachtoffer koos hij een meisje met... kattenoren? Maar goed. Alezandru stapte op haar af en vroeg:" Excuseer, weet u soms waar de Pidgey Postoffice zich bevindt?"

Ik kan hier nog geen volledig punt voor geven. Deze post zal verrekend worden met volgende posts.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

The new life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-