Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Cerulean Contest Round Two

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptydo apr 19, 2012 9:32 pm

Cerulean Contest Round Two Presentator
Het is zover! De tweede ronde van de Cerulean Pokémon Contest! Deze gevechtsronde werkt als volgt:
Iedere Coördinator start met 60 punten. Je post omstebeurt, net als bij een onofficieel Pokémon gevecht. Het verschil is dat er nu aan het eind van elke twee posts (dus na één van jezelf en één van je tegenstander) er een jury zal posten om te zeggen wie hoeveel punten is verloren. Om ervoor te zorgen dat de gevechten niet ellenlang duren is er een tijdslimiet, of beter gezegd, een post limiet. Ieder mag zeven keer posten. Een gevechtstopic heeft dus maximaal 14 posts (de posts van de jury niet meegerekend).

Je kan op verschillende manieren winnen:
* De punten van je tegenstander reduceren tot nul.
* De Pokémon van je tegenstander K.O. slaan.
* De meeste punten overhouden aan het eind van de tijdslimiet.

Om ervoor te zorgen dat het niet te lang duurt moet elke deelnemer binnen een week posten als het zijn of haar beurt is! Post je niet binnen het tijdslimiet, dan zal je strafpunten krijgen. Post je niet binnen twee weken dan ben je gediskwalificeerd en wint je tegenstander. Je kan wel uitstel krijgen wegens omstandigheden (school of persoonlijke omstandigheden).

Cerulean Contest Round Two 2863g VS. Cerulean Contest Round Two 1349

Kate Hotaka zal als eerste posten en doet de eerste aanval!

_________________
Cerulean Contest Round Two ZLQjUu9


Laatst aangepast door Brendon Mayon op za mei 12, 2012 10:39 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Kate Hotaka
Kate Hotaka


Profiel Vrouw Aantal berichten : 70
Poképoints : 66
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 12
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptywo apr 25, 2012 7:07 pm

Zachtjes beet Kate op haar onderlip. Terwijl ze de eerste ronde had weten te halen, en ze daar oprecht blij mee was, had het idee van een tweede contest ronde er voor gezorgd dat ze alleen maar zenuwachtiger was geworden. In de tweede ronde zou ze een tegenstander hebben, en als er iets was waar ze niet goed in was, dan was het een gevecht, of het nou een onderdeel was van een contest of niet. Misschien was het beter geweest als ze in de eerste ronde af was gevallen. Een zachte por in haar buik, gevolgd door een bezorgde ‘saur’, zorgde er voor dat Kate’s aandacht naar haar Ivysaur toe ging. “Ah…” Langzaam verscheen er een glimlach op Kate’s gezicht. Nee. Ze was nu al zo ver gekomen… Ze zou niet opgeven. Ze zou alles geven in de tweede ronde, zelfs al zouden ze verliezen. Ze haalde de pokéball van Ivy tevoorschijn, en liet haar pokémon vervolgens terug keren. Het werd tijd dat ze niet alleen op Ivy vertrouwde, maar ook op haarzelf. Kate haalde de pokéball van haar Poliwag van haar riem af, en begon eindelijk door de lange gang die haar naar het podium zou leiden te lopen.

Net zoals tijdens de vorige ronde, duurde het even voordat Kate was gewend aan de felle lampen. Terwijl de belichting noodzakelijk was om er voor te zorgen dat de pokémon perfect te zien waren, begon de overweldigende felheid haar te irriteren. Helaas was er niets meer aan te doen dan wachten tot de witte vlekken voor haar ogen weer waren verdwenen. Kate kneep haar ogen samen tot spleetjes, in de hoop haar tegenstander te kunnen zijn. Zou die net zo nerveus zijn als zij? Vast niet. Kate groette haar tegenstander met een vriendelijke doch zenuwachtige glimlach. Zelfs al waren ze vijanden, het bleef tegen haar principes om mensen als oud vuil te behandelen, wie ze ook mochten zijn. Voor de zoveelste keer haalde ze diep adem, om vervolgens de pokéball van Tobon tevoorschijn te halen. Ze strekte haar arm de lucht in, trok hem vervolgens wat naar achter, en gooide hem daarna naar het midden van het podium, waar de pokémon als een rode straal uit de pokéball werd gelanceerd. De Poliwag gebruikte de vaart waarmee hij uit de pokéball kwam om zich voorover te draaien, met als resultaat dat de Poliwag netjes op zijn staart landde.

Hoe dan ook, het was tijd om te beginnen. Het was ergens nadelig dat haar tegenstander ook een water pokémon had, al helemaal als je naging dat Tobon bijna alleen water aanvallen kende. Wel, er zat niets anders op dan haar best te doen. Bovendien was het niet zo dat ze nu geen enkele kans meer maakten. “Tobon, gebruik je Bubble!” riep Kate. De Poliwag knikte, en vuurde een grote lading glanzende bellen op zijn tegenstander af. Verwachtend dat de bellen lang niet voldoende zouden zijn om de tegenstander te stoppen, besloot Kate om te starten met de volgende aanval. Het net van bellen dat ze op de tegenstander af hadden gestuurd was op het moment niets meer dan een simpele afleiding. “Tobon, gebruik je Hypnosis!” Normaal zou Hypnosis een aanval zijn met een kleine kans op succes. Deze keer, echter, hoopte ze er op dat de tegenstander zich eerst zou focussen op de bellen, waardoor de Hypnosis te laat opgemerkt zou worden om fatsoenlijk te worden ontweken. Ze kon nu alleen maar hopen dat alles volgens plan zou gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptydo apr 26, 2012 9:58 pm

Ze had de tweede ronde gehaald! Ze kon het niet geloven, ze had het echt gehaald! Terwijl ze zenuwachtig had zitten wachten op de uitslag was Shui bij haar op schoot gekropen. Gelukkig had hij een stevig schild, want ze had er behoorlijk hard in geknepen, zo zenuwachtig was ze geweest! En toen kwam de uitslag; ze waren door! Haar score was zelfs net zo hoog als die van Chiaki. Er was één meisje beter geweest; een blond, onopvallend meisje dat na haar was geweest. Kasumi had ademloos naar haar optreden zitten kijken, het had haar dan ook niet verrast dat Kate hun allemaal had verslagen. De echte schok was daarna pas gekomen: Ze moesten tegen Kate in de tweede ronde! “O nee,” jammerde Kasumi. “Dat gaan we nooit winnen. Ze was fantastisch in de eerste ronde en haar Ivysaur is qua type in het voordeel en ook nog eens geëvolueerd.” Het meisje legde haar hoofd in haar handen om de opwellende tranen te verbergen. Plotseling kreeg ze een flinke mep op haar hoofd waardoor ze overeind schoot. Kasumi greep naar haar hoofd en zocht naar haar aanvaller. Shui keek haar woedend aan en keerde haar toen de rug toe. Kasumi keek hem even met open mond aan en bedacht zich toen waarom de Squirtle zo heftig gereageerd had. Tranen en schuldgevoel welden in haar op. Ze gleed van het bankje af en ging op haar knieën bij Shui zitten. “Het spijt me, ik wilde je niet beledigen. Ik ben gewoon heel bang dat we het niet gaan redden..”Haar stem stierf weg en Kasumi staarde naar haar handen. Een blauw pootje tikte tegen haar kin, waardoor ze opkeek. “Squir, squirtle squir!” sprak Shui bozig, waarbij hij een wijds gebaar maakte. Elke andere trainer zou het opvatten als gebrabbel, maar Kasumi snapte wat hij probeerde uit te beelden. Het ging om schoonheid, niet alleen om brute kracht. Als ze Kate’s aanvallen konden ontwijken of tegen haar konden gebruiken.. “Je hebt gelijk, Shui. We gaan ervoor!” glimlachte het meisje. Shui juichte en sprong in haar armen. Het werd tijd om naar het podium te gaan.

Met de Squirtle in haar armen liep Kasumi door de lange gang. Pas aan het einde zette ze de Squirtle neer. “We gaan een spetterende show geven,” glimlachte ze naar haar Pokémon. Shui gaf haar een knipoog en verdween in de pokeball die Kasumi hem voor hield. Zodra de Squirtle verdwenen was, verdween ook haar glimlach. Ze had geen idee hoe ze dit aan ging pakken. Kasumi slikte, maar haar keel was kurkdroog. Toen werden ze omgeroepen en stapte ze het podium op. Felle lampen verblindden haar, zwarte vlekken, trillende knieën, gejuich, en toen kon ze weer zien. Haar blik viel op het kleine, blonde meisje. Kate glimlachte, dus glimlachte ze terug. Er was geen vijandigheid en dat was een zeer prettig gevoel. Dit was gewoon een gevecht, net zoals ze met Chiaki had gedaan. Even vormde er zich een beeld van de vrolijke brunette op haar netvlies en die aanblik gaf haar nieuwe kracht. Kate gooide haar pokeball het veld op en met een flits verscheen er een Ivy… wacht eens even, dat was een Poliwag! Even keek Kasumi wezenloos naar de kleine, blauwe Pokémon die keurig op zijn staart landde. Toen herinnerde ze zich de regel dat je verschillende Pokémon mocht gebruiken. Ze beet even op haar lip, ze mocht deze Poliwag niet onderschatten. Ze kende zijn moves nog niet. Maar hij was zo klein.. Kasumi toverde een glimlach tevoorschijn en gooide haar eigen Pokéball op. De ball sprong open en Shui verscheen in een explosie van bubbels. De Squirtle lande en keek strijdlustig naar zijn tegenstander. Hij leek ook even van zijn stuk gebracht door de Poliwag, maar ze hadden weinig tijd om erover na te denken.

“Tobon, gebruik je Bubble!” Met die woorden opende Kat e hun gevecht. De Poliwag vuurde zijn bubbels gestructureerd op hun af, in de vorm van een net. “Shui, gebruik je staart om de bubbels stuk te slaan!” riep Kasumi, terwijl ze een wijds armgebaar maakte. Toen bedacht ze zich dat het er vast stom uit zag, dus trok ze gauw haar arm naar zich toe. Shui was ondertussen in beweging gekomen, dus letten de mensen vast niet op haar. De Squirtle rende naar voren, zette zich af en maakte een salto. Met zijn staart sloeg hij meerdere bellen kapot en maakte hij een salto door het midden van het net bellen. De andere bellen sloegen kapot tegen de muur. Kasumi was zo geconcentreerd naar Shui aan het kijken dat ze haast niet hoorde wat Kate nog zei. Het woordje Hypnosis drong echter wel tot haar door. Verschrikt keek ze op en zag dat Tobon de slaapverwekkende golven al had afgevuurd. “Shui, kijk uit! De golven! Ik.. Jij.. Ga snel.. Blaas een bel om je hoofd!” riep Kasumi onsamenhangend. Shui keek haar voor een halve seconde aan alsof ze gek was, maar blies toen gauw een bel waar hij zijn hoofd in stopte. Het zag er ongelofelijk stom uit, een blauwe schildpad met een bel om zijn hoofd alsof hij een astronaut was. De golven raakte Shui, de bel en de golven spatten uiteen in een regen van glitters. De Pokémon wankelde heen en weer, zijn ogen gleden half dicht.. “Shui, blijf wakker!” riep Kasumi wanhopig. De Squirtle wankelde nog een paar passen en schudde verdwaasd met zijn hoofd. De bel had duidelijk de aanval afgezwakt, maar Shui was erg duf. Kasumi kauwde op haar lip en dacht als een bezetene. “Shui, spuit de vloer nat en schuif erover heen om je Tackle te doen!” Waarschijnlijk kon hij nu niet meer al te best richten, dus een Watergun op Tobon zelf had weinig nut. Shui opende zijn mond en spoot met zijn Watergun het grootste gedeelte van het podium drijfnat. Toen nam hij een aanloopje, liet zich in de plas vallen en trok zijn armen terug om meer vaart te maken. De Squirtle torpedo raasde op de Poliwag af, maar wat als het water de Poliwag ook sneller maakte?
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptydo mei 03, 2012 7:44 pm

En het gevecht was begonnen! Kean keek toe hoe de Poliwag een bubble-aanval deed. In gedachten maakte hij al een aantekening dat ze daar een punt aftrek voor zou krijgen (een bubble-aanval tegen een waterpokémon was zoiets als een lucifer als brandhout gebruiken; het effect was miniem), toen echter riep het meisje dat de Poliwag een hypnose-aanval moest gebruiken. De bellen waren alleen maar een afleiding, ingenieus!
De squirtle aan de andere kant was inmiddels begonnen met het kapotslaan van de bellen met een gratie waar elke kleine, bolle schildpad trots op zou mogen zijn. Maar zou hij wel op tijd doorhebben dat de hypnose-stralen hem naderden?
Op dat moment begon zijn eigenaresse onsamenhangend te schreeuwen, maar er was uiteindelijk een duidelijke conclusie in te vinden: de squirtle blies een bel om zijn hoofd en ging zo de hypnose-aanval tegen. Het zag er misschien niet helemaal mooi uit, maar het was zo origineel dat het zeker punten waard was! (of eigenlijk, dat de tegenstander daar punten aftrek voor zou krijgen)
Hoewel de squirtle duidelijk wel wat van de aanval van zijn tegenstander gemerkt had (en daar dus ook punten aftrek voor kreeg), vocht hij door. Een watergun op de grond en vervolgens een tackle; het was duidelijk dat Kasumi creatief met aanvallen om kon gaan.

Maar goed, de strijd was nog niet beslist. Voorlopig had Kate al 9 punten verloren, wat haar op een totaal van 51 bracht, maar ook Kasumi was niet ongeschonden. Zij moest met 54 punten verder.


_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Cerulean Contest Round Two KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Kate Hotaka
Kate Hotaka


Profiel Vrouw Aantal berichten : 70
Poképoints : 66
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 12
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptyzo jun 03, 2012 5:25 pm

“Shui, gebruik je staart om de bubbels stuk te slaan!” riep Kasumi. Net zoals Kate had gehoopt, had haar tegenstander nog niet ontdekt dat de Bubble enkel een afleiding was geweest. Ze kon echter niet toekijken hoe de Squirtle de bellen kapot maakte, aangezien ze zich nu moest richten op haar Poliwag. De Hypnose moest goed gaan. Helaas voor haar, had de tegenstander nu wel gemerkt wat ze van plan was, en beval deze haar pokémon om een bel over zijn eigen hoofd te creëren, in de hoop dat dit een goed genoeg schild zou zijn tegen de Hypnose. En helaas voor Kate, was het dat. Gefrustreerd beet ze op haar onderlip. Ze had gehoopt dat de Hypnose zou werken. Er viel nu niet veel meer aan te doen. Het beste wat ze nu kon doen was proberen om haar fout te herstellen, iets wat nog moeilijk kon worden. Elke punt achterstand was cruciaal. Als ze nog meer fouten zou maken, dan zouden ze zeker in de problemen zitten.

“Shui, spuit de vloer nat en schuif erover heen om je Tackle te doen!” riep Kasumi vervolgens. De vloer nat spuiten… Het zou dus letterlijk een water gevecht worden. Kate keek toe hoe het gehele podium in water werd gehuld. Dit was alles behalve slecht nieuws voor haar en Tobon. In tegendeel. Tobon was in zijn best op het water. Zelfs dit beetje was al genoeg om hem een voordeel te geven, hoe klein het ook was. De Squirtle kwam op volle vaart op Tobon afgegleden, iets wat gevaarlijk kon zijn als ze er niet op tijd op zouden reageren. “Tobon, spring in de lucht met behulp van je staart!” riep Kate. Als ze haar Poliwag op een normale manier zou laten springen, zou hij lang niet hoog genoeg kunnen komen. Zijn staart, echter, was een van de sterkste spieren van zijn lichaam. Als ze daar gebruik van zou maken… Ja, dat zou moeten lukken. De Poliwag zette een stap naar achteren, waardoor zijn staart onder hem kwam te liggen. Hij krulde deze vervolgens op als een springveer, voordat hij zich in de lucht lanceerde. Mooi, op deze manier zouden ze op zijn minst de tackle kunnen weten te ontwijken. “Tobon, duik naar beneden, en sla hem met je staart!” riep Kate naar haar pokémon. Het was de enige optie die er nog was. Een water aanval zou geen nut hebben, en Hypnose was op het moment nog veel te voorspelbaar.

OOC: Mijn excuses voor de late post. Al mijn examens zijn nu voor bij, dus ik kan hier weer posten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptyzo jun 10, 2012 4:20 pm

Kasumi beet met haar voortanden op haar onderlip, totdat ze bedacht dat het vast idioot uit moest zien. Snel deed ze haar mond weer gewoon en hoopte met heel haar hart dat haar konijnengezicht niet op het grote scherm te zien was geweest. Ze had echter wel een goede reden om haar voortanden om te toveren tot hazentandjes. Die Poliwag kon verdorie Hypnosis! Zodra die raak was zou Shui in dromenland belanden en helaas voor haar was Shui een erg vaste slaper. Ze had hem zelfs een keer in hun vijver in de achtertuin gegooid, omdat ze zat was om te wachten tot hij een keer wakker werd. Helaas voor haar lag de Squirtle zelf onderwater bijzonder comfortabel en was hij gewoon door blijven snurken. Eten leek nog wel eens te helpen om hem wakker te maken. Zodra de geur van appeltaart of iets anders lekkers in zijn neusgaten drong leek zijn maag zijn hersenen een schop te verkopen, zo snel was de Pokémon dan wakker. Enfin, ze had hier geen appeltaart, ze had niet eens een appel. Die zou wel van pas kunnen komen, misschien zou Shui wel wakker worden als ze een appel tegen zijn kop aan smeet. Echter, de jury zou daar vast niet van gecharmeerd zijn. Daarnaast kon ze totaal niet richten en gooide ze zoals een meisje hoorde te gooien: belabberd.

Kasumi streek even door haar lange, blauwe haar en keek geconcentreerd naar Shui. Die schoot als een raket over het water. Zijn blauwe huid glom en de spetters die naast en achter hem omhoog spatten gaven de aanval een extra dimensie van schoonheid. Kasumi grijnsde breed. Of deze aanval nu wel of niet raak was, ze zou vast wel wat punten krijgen voor de originaliteit en uitvoering ervan, toch? Ze hoopte het maar, want het leek er niet op dat Shui de Poliwag te pakken zou krijgen. “Tobon, spring in de lucht met behulp van je staart!” riep Kate over het podium. Kasumi knipperde verbaasd met haar ogen. Waarom met zijn staart? Gefascineerd keek ze toe hoe de kleine Poliwag zijn staart onder zich rolde en zichzelf lanceerde. Wauw, nu begreep Kasumi pas werkelijk waarom tante Cynthia zo verslingerd was aan Waterpokémon. Ze waren zo veelzijdig! Tobon duikelde door de lucht om Shui een flinke mep met zijn staart te verkopen. De staart zag er niet erg bijzonder uit, maar Kasumi had net de kracht ervan al gezien. Het meisje opende haar mond om een aanwijzing te roepen, maar het zou geen nut hebben. Shui kampte namelijk met een nieuw probleem: hij kon niet stoppen! Het goede nieuws was dat de Squirtle met een rotgang onder Tobon doorschoot en diens aanval miste. Het slechte nieuws was dat Shui had tegen de muur aanknalde.

Kasumi kreunde en sloeg met haar rechterhand tegen haar voorhoofd. Ze had hem Withdraw moeten laten doen! Dan was de impact veel minder geweest! Helaas was het allemaal wat te snel gegaan. Waarom was Shui daar eigenlijk niet zelf op gekomen? Kasumi schudde even haar hoofd. Moest ze nou echt al het denkwerk doen hier? Haar donkere ogen vestigden zich op haar Pokémon. Die wreef pijnlijk over zijn hoofd, maar was ook weer helemaal wakker. Mooi zo. Nu hopen dat ze niet teveel puntenaftrek kreeg voor het controleverlies. Maar wat moest ze nu? Shui kon eigenlijk alleen wateraanvallen, op Tackle na. Gelukkig hoefde ze Tobon niet echt te verslaan, ze moest alleen Kate’s punten afpakken! “Shui, spring op in de lucht, draai en doe je Watergun!” riep Kasumi. Ze had een idee, gebaseerd op haar Bubble Spin. Ze hoopte alleen maar dat Shui de connectie ook zag. De Squirtle rende naar voren – gelukkig was het vlakbij de muur nog droog -, sprong op en.. trok zijn ledematen terug! Kasumi kon wel juichen, hij begreep het! Shui had zich zo afgezet dat hij in de lucht begon te draaien en spoot toen zijn Watergun uit alle vijf de gaten in zijn schild. De waterstralen bogen rond zijn schild en besloegen een groot deel van het podium. Het kon Kasumi allemaal niet meer schelen, ze was zo trots op Shui! Dit betekende dat ze elkaar echt begrepen!

OOC: Volgens mij breng ik jullie alleen maar op ideeën met mijn gepraat over punten verlies 0.o Naja, sorry voor de afwijkende gedachtegangen xD Mijn gedachten zijn een beetje aan het fladderen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptywo jul 04, 2012 7:13 pm

De squirtle raasde op de poliwag af, maar niet snel genoeg. Kean keek verwonderd toe hoe Kate haar pokémon zijn staart als springveer liet gebruiken. De poliwag ontweek de aanval, waardoor de squirtle doorschoot en tegen de muur knalde. Na de pluspunten voor de watertackle moest Kean nu echt wel minpunten toekennen. Niets was zo knullig als jezelf schade toebrengen in een gevecht.
Gelukkig herstelde de squirtle snel van de botsing en kon hij zijn volgende aanval uitvoeren: een combinatie van draaien en het gebruik van watergun. Dat was – naar Keans mening – niet de meest originele aanval die ze had kunnen kiezen, maar het zou goed kunnen werken.

Voorlopig strandde Kate echter op een totaal van 44 punten en had Kasumi nog 47 punten over. De botsing van haar squirtle was absoluut terug te zien in de tussenstand.

OOC: Sorry voor de enorme laatheid, maar ik had gewoon echt niet gezien dat er alweer gepost was :f:


_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Cerulean Contest Round Two KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptyvr dec 28, 2012 7:27 pm


De squirtle van Kasumi liet het water in het rond spuiten en raakte daarbij de poliwag. Kate slaakte een kreet, duidelijk bezorgd om haar pokémon. Kean keek geamuseerd toe terwijl hij de squirtle wat imaginaire pluspunten gaf en de poliwag wat minpunten. Toen liet Kate echter haar poliwag terugkeren in de pokéball, om vervolgens het podium af te rennen. Kean keek haar verbaasd na en stond toen op.

Luid zei hij: ‘De uitslag van deze ronde lijkt me duidelijk: Kate heeft het gevecht opgegeven, Kasumi mag door naar de volgende ronde!’

OOC: Godmode toestemming


_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Cerulean Contest Round Two KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Cerulean Contest Round Two Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Emptyvr dec 28, 2012 8:43 pm

Shui draaide door de lucht en het water draaide om hem heen in prachtige spiralen. Het water besloeg vrijwel het hele podium en raakte Tobon meerdere keren. Kasumi kon het niet laten om te glimlachen, maar was al snel weer serieus. Erg veel schade zou een wateraanval niet doen. Poliwag was immers een waterpokémon. De Squirtle liet zijn hoofd en ledematen weer tevoorschijn komen en land voor Kasumi. Hij knipoogde even naar Kasumi en draaide zich toen weer om naar zijn tegenstander. Alleen was die verdwenen. Het rode licht verdween in de pokéball die Kate in haar hand hield. Toen draaide de blondine zich om en stormde het podium af. Kasumi staarde het meisje met open mond na. Wat? Wat was er gebeurt? Haar donkere ogen schoten naar Kean, de Gymleider was ondertussen opgestaan. "De uitslag van deze ronde lijkt me duidelijk: Kate heeft het gevecht opgegeven, Kasumi mag door naar de volgende ronde!" Even stond het meisje verstijft naar de man te staren, toen slaakte ze een gilletje. "Shui, we hebben gewonnen!" riep ze blij. De Squirtle sprong in haar armen en ze knuffelde haar natte Pokémon. Toen keek ze naar de plek waar Kate van het podium was gestormd. Haar glimlach verdween. Nee, dit was niet de manier waarop ze haar eerste contestwedstrijd had willen winnen. Het meisje draaide zich om en verliet het podium. Hopelijk zou ze haar volgende gevecht wel af kunnen maken.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Cerulean Contest Round Two Vide
BerichtOnderwerp: Re: Cerulean Contest Round Two Cerulean Contest Round Two Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Cerulean Contest Round Two

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-