Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Noy Weeks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Noy Weeks
Noy Weeks


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 15
Poképoints : 5
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15
Pokémon:
Noy Weeks Vide
BerichtOnderwerp: Noy Weeks Noy Weeks Emptydi jul 17, 2012 1:43 am

Karakter Kaart

Naam: Noy Weeks [voluit; Noya Clarissa Weeks]
Leeftijd: 15
Geslacht: Vrouwelijk, althans, de laatste keer dat ze het checkte.
Woonplaats Southern Plains
Uiterlijk: Noy heeft prachtig, lang, zwart haar wat ze vaak vastzet met een haarlint. Als ze geen haarlint in heeft, vlecht ze haar haar of zet ze het in een staart. Enkel als ze het wast, is het los. Haar ogen hebben een opvallende donkerblauwe kleur. Ze hoeft maar een paar keer met haar kijkers te knipperen en ze kan je betoveren. Iets wat ze vooral doet om Pokémon te kalmeren. Ze is ietwat aan de kleine kant, te klein en te dun voor haar leeftijd, maar door haar zelfverzekerde voorkomen valt dat totaal niet op. Qua kleding draagt ze meestal een spijkerbroek. Als het weer het toelaat, een korte spijkerbroek, uiteraard. Voor de rest loopt ze het liefst rond in simpele en eenvoudige t-shirtjes en hemdjes, zodat ze zich geen zorgen hoeft te maken om haar kleding. Door bepaalde redenen draagt ze standaard iets om haar pols. Ze zorgt er altijd voor dat haar linkerpols bedekt is.
Karakter: Noy is een ietwat stil en verlegen meisje. Ze is een echte denker en vertelt niet vaak wat er door haar hoofdje gaat. Ze kan uren stilzitten en voor zich uitstaren zonder door te hebben dat er veel tijd is verstreken. Toch is ze ontzettend oplettend. Ze heeft haar dromerigheid namelijk goed in de hand en op de momenten dat haar aandacht vereist is, schenkt ze die ook. Noy gaat niet graag om met mensen die zonder Pokémon rondlopen. Mensen zonder Pokémon geven haar geen vertrouwen. Pokémon zijn haar uitvlucht, haar manier om te communiceren. Ook is Noy de afgelopen tijd behoorlijk zelfdestructief geworden. Niets is haar eng genoeg en de dingen die ze zichzelf aandoet, zijn niet allemaal even goed. Ze zal ten alle tijden naar iedereen glimlachen zodat niemand zich zorgen hoeft te maken. Pas als iemand echt dichtbij komt zal ze misschien vertellen wat er echt in haar om gaat.
Familie: Noy is in het bezit van een vreemde familie. Haar moeder [Claire Weeks Mulder - 41 jaar] is een apart figuur die er niet voor terugdeinst om in het openbaar keihard te gaan zingen. Haar vader [Daniël Weeks - 39 jaar] is een vriendelijke man die ten alle tijden voor zijn lievelingen klaar zal staan en haar zusje [Regina (Reggie) Weeks - 4 jaar] is een hyperactief meisje. Al met al heeft ze een goede band met haar familie en ze zal zich er dan ook behoorlijk schuldig om voelen als ze vertrekt om te reizen.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer.
Pokémon: Noys allereerste Pokémon is een Chansey met de naam 'Ribbon'. Ribbon is alles voor haar. Ze heeft Ribbon als eerste Pokémon gekregen als ei van de Chansey die haar vader gered heeft en toen het ei uitkwam, heeft ze de Chansey opgevoed en is met haar gaan trainen. Wat Noy voornamelijk aantrekt in Ribbon is Ribbons zachtaardige karakter. Ribbon zal altijd bereid zijn om anderen te helpen, te healen en voor ze te vechten. Dat is iets wat Noy weet te waarderen en op haar reizen zal ze het niet erg vinden om een trainer bij te staan met het healen van zijn Pokémon, hoe akelig of naar iemand ook zal doen. Bij Noy gaat de Pokémon voor. Dat zachtaardige gedeelte komt overeen, maar ondanks Ribbons zachte kant, kan ze behoorlijk fel zijn als het gaat om Noy. Noy is haar alles, en Ribbon is alles voor Noy. Die twee zullen nooit zonder elkaar gaan.
Geschiedenis: Als klein, schattig meisje werd Noy op een avond wakker van hevig onweer. De Jigglypuff van haar moeder was zelf in slaap gevallen en kon haar dus niet in slaap zingen. Terwijl de tranen over Noys wangen liepen, ging ze naar beneden toe, op zoek naar haar ouders. Ze had namelijk iets gehoord en ze wist niet wat het was. In haar nachtjapon kwam ze dus beneden en ze zag door het raam dat er voor hun huis iets aan de hand was. Een Chansey stond drukke bewegingen te maken en er lag iets op de grond. Noy's angst was vergeten en ze opende de voordeur om naar buiten te gaan. Ze liep op blote voeten naar de Chansey toe en keek naar wat er op de grond lag. Het was haar vader, geraakt door een vallende boom. De Chansey had hem niet onder de boom vandaan kunnen krijgen in haar eentje. Dus toen Noy kwam, was dat probleem zo opgelost. De Chansey had de boom met veel moeite opgetild en zij had met veel moeite haar vader er onder vandaan gehaald. De Chansey had haar vader genezen en was toen weer terug het veld in gegaan. Sindsdien dat Noy een voorliefde had voor Chansey's. Haar vader werd wakker, zag wat voor een noodweer het was en was direct met zijn dochter naar binnen gegaan. Hij had haar in bad gedaan en daarna ingestopt, want het was veel te laat voor zo'n klein meisje.
Later veranderde er dingen. Niet tussen haar vader en haar moeder, of haar zusje en haar, maar dingen, in haar hoofd. Van het een op het andere moment voelde ze zich niet meer veilig tijdens onweer. Van het een op de andere moment moest er een Chansey bij haar in de buurt zijn. Van het een op het andere moment begon alles haar te veel te worden. Dingen die ze vroeger zo heerlijk vond, werd ze nu bang van. Op een dag, toen echt alles haar tegenzat, had ze een kras gemaakt. En van die ene kras kwam de andere...
Voor de rest heeft Noy een hele veilige jeugd gehad in Southern Plains. Ze was niet echt het populaire meisje, maar had wel genoeg vriendinnetjes om mee om te gaan. Zodra ze oud genoeg was, ging ze op zoek naar de Chansey die haar vader had geholpen en had daar een vriendschap mee gesloten. Maar deze Chansey was al behoorlijk op een leeftijd aan het raken en op een dag had ze Noy een ei gegeven, waar haar Chansey in zat. Sinds ze Chansey heeft gekregen en is gaan trainen, is ze steeds meer op alles wat je met Pokémon kan gaan letten. Toen ze zag dat je als trainer de 8 gyms kon proberen te verslaan, nam ze het besluit om haar leven om te gooien en helemaal om Pokémon te laten draaien.

Like's:
  • Chansey's.
  • Jigglypuffs.
  • Eindeloos wegdromen.
  • Geen verplichtingen hebben.
  • Rondzwerven.

Dislike's:
  • Zubat.
  • Donker.
  • Scherpe voorwerpen.
  • Zonder een Chansey zijn.
  • Onweer.

En verder..:
YAY!


OOC: Ze zal niet depressief ogen in haar posts.


Laatst aangepast door Noy Weeks op za jul 21, 2012 11:26 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Noy Weeks Vide
BerichtOnderwerp: Re: Noy Weeks Noy Weeks Emptyvr jul 20, 2012 11:11 pm

Allereerst natuurlijk hartelijk welkom op Kanto Experience Noy! Je KK ziet er goed uit, maar toch heb ik een paar kleine opmerkingen.

Citaat :
Noy heeft prachtig lang zwart haar wat
Aangezien dit een opsomming is, dienen hier een aantal komma's geplaatst te worden, namelijk achter "prachtig" en "lang".

Citaat :
Ze is ietwat aan de kleine kant. Te klein en te dun voor haar leeftijd. Maar door haar zelfverzekerde voorkomen valt dat totaal niet op
De punten achter "kant" en "leeftijd" moeten komma's zijn Wink

Citaat :
In ieder geval, haar linkerpols is altijd bedekt
In deze zin zou ik de volgorde van de woorden veranderen. Zoals het er nu staat is het spreektaal. "Haar linkerpols is in ieder geval altijd bedekt" zou beter zijn.

Citaat :
Ze is een echte denker en verteld niet
"Verteld" moet met een "t", want het is tegenwoordige tijd.

Citaat :
Maar ze zal ten alle tijden naar iedereen glimlachen zodat niemand zich zorgen hoeft te maken.
Een zin mag je eigenlijk nooit beginnen met "maar". Je kunt deze zin beter even veranderen aan het begin, bijvoorbeeld door "maar" in "echter" te veranderen en die wat verder naar achteren te plaatsen.

Citaat :
Dat zachtaardige gedeelte komt overeen. Maar ondanks Ribbons zachte kant, kan ze behoorlijk fel zijn als het gaat om Noy. Noy is haar alles. En Ribbon is alles voor Noy.
De punt achter "overeen" moet een komma zijn, net als de punt achter "alles". In deze alinea heb je trouwens ook een paar keer healen staan. Dit kunt je beter in genezen veranderen, dat leest wat duidelijker =p Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar hoe Noy aan haar Chansey is gekomen. Je zegt gekregen, maar van wie en om welke redenen?

Citaat :
Ze liep op blote voeten naar de Clefary toe en
"Clefairy" moet "Chansey" zijn =p

Citaat :
De Chansey had haar vader geheald en was toen weer terug het veld in gegaan. Sindsdien dat Noy een voorliefde had voor Chansey's.
"geheald" moet "genezen" zijn. Daarbij klopt de zin die er achter staat niet. "Sindsdien had Noy een voorliefde voor Chansey's" loopt beter.

Citaat :
Hij had haar in bad gedaan en daarna ingestopt. Want het was veel te laat voor zo'n klein meisje.
De punt achter "ingestopt" moet een komma zijn.

Citaat :
Niet tussen haar vader en haar moeder, of haar zusje en haar, maar dingen, in haar hoofd.
"maar dingen" is hier overbodig en mag je dus weglaten. Je hebt dat namelijk al in de zin ervoor genoemd en door het er hier in toe te voegen loopt deze zin erg raar.

Verder vind ik je geschiedenis goed, maar het beschrijft maar één moment uit haar leven. Hoe was haar leven eerst? Waar is ze geboren? Hoe was de band met haar ouders en haar zusje? Verder mis ik aan het einde van je geschiedenis ook de reden voor haar om op reis te gaan. Dit heb je volgens mij in je post in de Bulba-lawn staan, maar ik zou het toch ook graag hier even terug zien, zij het in het kort.

Goed, als je dit alles even aanpast is je KK goedgekeurd! Succes! (en het is minder dan het lijkt hoor Wink)

_________________
Noy Weeks 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Noy Weeks
Noy Weeks


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 15
Poképoints : 5
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15
Pokémon:
Noy Weeks Vide
BerichtOnderwerp: Re: Noy Weeks Noy Weeks Emptyza jul 21, 2012 11:26 pm

Aangepast. ;D
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Noy Weeks Vide
BerichtOnderwerp: Re: Noy Weeks Noy Weeks Emptyzo jul 22, 2012 10:02 pm

Goedgekeurd!

_________________
Noy Weeks 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Noy Weeks Vide
BerichtOnderwerp: Re: Noy Weeks Noy Weeks Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Noy Weeks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-