Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 A walk through Celadon City!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
A walk through Celadon City! Vide
BerichtOnderwerp: A walk through Celadon City! A walk through Celadon City! Emptywo jul 18, 2012 11:33 am

De zon was nog maar net boven de horizon gekomen en vulde de lucht met vele kleuren. De zonnestralen reikten naar onbekende gebieden en maakte schaduwen die zich ver van de horizon bevonden. Een groepje Sparrow vloog op uit een boom, naast de weg die leidde naar Celadon City. Ook de Weedle die zich in de boom bevonden keken even op. De voetstappen op het pad werden steeds luider en het meisje dat naderde had een brede glimlach op haar gezicht. Haar rode haren vielen in bepaalde stressen naar beneden en krulde zich op, elk op zijn eigen manier. Ze had een snelle tred, waardoor ze aan een redelijk tempo vooruit ging. Op haar schouder zat een Pidgey, hij floot een liedje en af en toe kreeg hij een streeltje van zijn trainer. Naast het duo liep een Oddish, ze neuriede mee op het lied van de Pidgey, terwijl ze een soort van wandel dans deed. Af en toe zong de plant mee met de vogel en soms stopte ze om op-en-neer te springen. De trainer vond het een leuk tafereel en keek met vreugde toe hoe haar Pokémon volop van deze dag genoten.

Iria kon het haast niet geloven. Vandaag zou ze terug gaan naar West Kanto! Ze wou een paar bekende opzoeken, zoals Arya, Yume en misschien zelfs Mark. Ook Syrena stond op haar lijstje, ze wou wel eens zien hoe de trainer verbeterd was, maar eerst ging ze naar Pallet Town, om haar tante op te zoeken, daarna zou ze nog wat trainen in Viridian Forest, waarna ze zal doortrekken naar Pewter City om de gym nog een keer uit te dagen. Ja, ze zag het wel zitten om terug naar West Kanto te gaan. Maar voor ze dat deed moest ze wel eerst door Centraal Kanto gaan. Ze keek even om naar Bloom, de Oddish was nog nooit zo blij geweest en wilde dolgraag sterker worden! Ook Sky zag het zitten de gym nog eens uit te dagen.

De gebouwen van Celadon City kwamen in zicht. Iria haar ogen werden groot, waarom had ze deze stad gemeden in de heen weg? Hij was werkelijk prachtig! Een brede glimlach sierde haar lippen en ook haar pas versnelde. De gebouwen werden steeds groter en groter. Iria was zo blij dat ze eindelijk in Celadon City was aangekomen, dat ze haar Pokémon zo was vergeten. Opeens voelde Iria iets aan haar benen, ze keek, maar viel met harde klap op de grond. "Auw!" zei het meisje. Haar ogen vlogen naar het voorwerp waar ze over was gevallen. Het was een wortel van een boom, die zich door de verharde weg had gevormd. Iria keek er even naar toe, maar hechte toen meer aandacht aan de brandende pijn op haar knie. het was eigenlijk niet meer dan een paar krassen en een brandplek, maar toch was er 1 iemand erg bezorgd. "Pidgey?" vroeg Sky aan zijn trainer. "Och, het is niets, ik ben alleen een beetje verschoten, dat is alles hoor," zei ze. De Pidgey stapte dichterbij en vloog op, om met een paar krachtige vleugelslagen op haar schouder te landen. Bloom kwam even kijken en keek nieuwsgierig naar de brandwonde. Ze duwde er eens tegen en even verkrampte Iria van de pijn. Sky vloog op en duwde de Oddish weg van de wonde. De plant viel om en begon geamuseerd te giechelen. "OOO!"' gierde ze uit. De Pokémon sprong recht en liep naar de vogel. En zij liep ook hem omver. Dit vond Sky erover. "Pi!" gilde hij uit. Hij deed 'pik' op de Oddish, maar blijkbaar was Bloom niet echt onder de indruk en bleef ze maar zitten, waar ze zat. Iria rechte haar rug en greep de pokébal van de Oddish. Een rode straal lande op de lachende Pokémon en zoog haar op. Toen de straal verdwenen was, hopte Sky terug recht en sprong hij naar Iria. Het meisje zette haar handen op de grond en stond langzaam recht. De Pidgey opende zijn vleugels en vloog naar de schouder van zijn trainer.

Haar ogen vlogen van hier naar daar, ze wou alles zien van Celadon City, ookal wist ze dat ze binnen week terug in West Kanto moest zijn. Ze had eigenlijk geen tijd om te stoppen en te kijken naar de prachtige gebouwen van de stad, maar toch keek ze af en toe eens naar het gigantische ziekenhuis, die bijna overal te zien was. Mensen liepen dwars over straat, pratend, lopend of gewoon dromend. Iria was echter bezig met een nieuwe strategie om Brock te verslaan. De Onix had een ongelofelijke kracht en kon Bloom in 1 keer uitschakelen, als Oddish altans... De Geodude was geen echte uitdaging en zou weer met Sky te maken krijgen. Misschien moest ze de Onix uitputten en daarna aanvallen. Dat zou hem echt heel erg verzwakken... Iria haar blik gleed over de ruime horizon voor haar. Of als ze nu Bloom zou trainen op snelheid in de plaats van kracht, dan zou ze inderdaad kunnen winnen! Want Onix was sterk, maar niet snel! Terwijl Bloom een goede soort was tegen Onix! Ja, dat zou wel eens kunnen werken! Ze balde haar vuisten en Sky voelde hoe zijn trainer opgewonden werd. Ja, het moest wel lukken!

Een leuke post meid! Ik wil je er alleen wel op wijzen dat je 1 gewoon uit moet schrijven (dus één en niet 1) Verder is "wond" zonder "e" erachter Wink +3!
Terug naar boven Ga naar beneden
 

A walk through Celadon City!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2012-