Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Chanel Dubois

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chanel Dubois
Chanel Dubois


Profiel Man Leeftijd : 25
Aantal berichten : 10
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar
Pokémon:
Chanel Dubois Vide
http://www.twitter.com/Hookeeeeeeeeeer
BerichtOnderwerp: Chanel Dubois Chanel Dubois Emptyvr jul 20, 2012 1:26 pm

Chanel Dubois schreef:
Karakter Kaart

Naam: Chanel Aurora Dubois (Sja-nel O-roo-rah Duh-bwa).
Leeftijd: 16 jaar oud.
Geslacht: Vrouwelijk.
Woonplaats: Lavender Town.
Uiterlijk: Chanel is gek op felle en gekke kleurtjes. Af en toe is ze net zelf een klein kunstwerkje, omdat ze haar haren in allerlei kleuren verft en gek is op het maken van gekke combinaties. Van zichzelf heeft ze blond haar. Verder heeft Chanel een tenger postuur, is ze zelf iets wat tegen het té dunne aan. Dit wordt nog erger gemaakt door het feit dat ze niet extreem lang is, ze is namelijk maar 170 centimeter lang. Haar ogen hebben een donkergroene kleur en kijken een beetje minachtend de wereld in. De kleding die Chanel draagt is ook vaak erg verschillend: dan is het weer een sweater met makkelijke joggingbroek en sneakers, dan kan het ook weer een shirt met een stoer leren jasje en laarzen zijn. Ze trekt aan waar ze zich het lekkerste bij voelt. Wel heeft altijd een kettinkje met daaraan een amulet waarin een foto van een Ninetales zit en heeft ze altijd een bandana op.
Karakter: Het is nogal wisselend. Het ene moment kan ze vriendelijk en beleefd zijn, maar andere keren is ze weer ontzettend chagrijnig en kwaad. Ook vertrouwt Chanel niet heel erg snel mensen, dat komt door de dingen die in haar verleden zijn gebeurd, maar als je eenmaal haar vertrouw heb gewonnen, dan heb je een vriendin voor het leven. Naar de mensen die ze mag is ze lief, zorgzaam en zal ze altijd voor je klaar staan, maar naar de mensen die ze niet mag is ze afstandelijk, koud en kan ze je moeiteloos de grond in boren. Haar liefde naar Pokémon is groot en deze zal ze dan nooit vrijwillig pijn willen doen, alleen als ze uitgedaagd wordt in een gevecht. Ondanks haar wrok tegenover mensen, is ze heel erg creatief ingesteld en vind ze het heerlijk om bezig te zijn met performances met Pokémon.
Familie:
Aurora Dubois-Stones: Een strenge vrouw die heel erg gesteld is op etiquette en regels. Het liefste wilt ze dat haar enige dochter, Chanel dus, niet met Pokémon in de weer is, maar tot haar grote ongenoegen is dit toch gebeurd. Ondanks haar afkeer aan Pokémon, heeft ze één enkele Pokémon in haar hart gesloten en dat is de Ninetales die van het gezin was. Toch had ze weinig moeite met het feit dat de Ninetales gestolen werd door Team Rocket.
Leander Dubois: Een hardwerkende man in Saffron City, die door het bedrijf over werd geplaatst naar Lavender Town, waar hij nu een ontzettend goed lopende PokéMart runt. Hij is weinig thuis en heeft weinig kennis van wat er in het gezin speelt. Hij was daarom ook niet heel erg geschokt doordat Ninetales werd gestolen, ook al was hij er bij. Hij had geen goede band met de Pokémon. Hij geeft veel om zijn werk en voor de rest boeit het hem allemaal maar vrij weinig.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Coördinator.
Pokémon: Chanel was in het bezit van een Ninetales, maar een paar jaar voor ze op reis ging werd de Ninetales gestolen door Team Rocket. De Ninetales was genaamd ‘Fox’ en het was een ontzettend krachtige Pokémon. Buiten dat hij zo krachtig was, was het ook een schat. Hij hield ontzettend veel van de mensen waarbij hij leefde, ondanks dat ze weinig tijd voor hem hadden. Ook hield hij veel van Chanel, die hem dagelijks trainde en die hij moeiteloos gehoorzaamde. Nu hij niet langer in het bezit van de familie is, is het onbekend waar hij nu is en hoe het met hem gaat, maar Chanel is vastbesloten om hem te vinden en Team Rocket te laten zien wie hier de baas is.
Nadat Ninetales was vermist, had Chanel haar heil gevonden in een Vaporeon. Vaporeon is een lieve Pokémon, die door het vuur gaat voor Chanel en haar moeiteloos gehoorzaamt. Wel laat ze het merken als ze het ergens niet mee eens is en is ze heel erg alert op gevaar. Vaporeon is een geëvolueerde Eevee en is blij dat ze eindelijk haar plekje in de wereld heeft gevonden, wat als een Eevee niet echt lukte.

Chanel Dubois 38
Naam: Fox.
Pokémon: Ninetales.
Type: Vuur
Speciale vaardigheid: Flash Fire. Als Ninetales geraakt wordt door een schadelijke vuuraanval, worden Ninetales’ aanvallen versterkt met 1,5. Terwijl deze vaardigheid actief is, is Ninetales immuun voor vuuraanvallen.
Aanvallen: Flamethrower, Fire Blast, Will-o-wip, Confuse Ray & Fire Spin.
(Deze Pokémon is niet meer in het bezit van Chanel en hoort dus ook niet in het team van Chanel, maar ik vond het wel leuk om deze eventjes te vermelden in de karakterkaart)

Chanel Dubois 134
Naam: Vaporeon.
Pokémon: Vaporeon.
Type: Water.
Speciale vaardigheid: Water Absorb. Wanneer Vaporeon wordt aangevallen door wateraanvallen, wordt ¼ deel van haar levenspunten aangevuld.
Aanvallen: Aurora Beam, Aqua Ring, Quick Attack, Bite & Water Gun.
(Deze Pokémon wordt dus wél door Chanel gebruikt en hier gaan dus ook waarschijnlijk de credits van af ^^)

Geschiedenis: Chanel is geboren op een prachtige zonnige woensdag in juli, maar zo snel als dat ze geboren was in Saffron City, zo snel dat Chanel met haar ouders verhuisde naar Lavender Town. Dit was omdat het kantoor van Chanels vader, Leander, wilde dat hij zich ging vestigen in dit schattige dorpje en deze kans kon haar vader natuurlijk niet afslaan. Chanel is dus opgegroeid in het pittoreske Lavender Town, waar ze tot haar vijftiende heeft gewoond in een grote villa aan de rand van het dorpje.

Chanel groeide op als een vrolijk meisje en vond het heerlijk om in velden bloemetjes te plukken of met haar vriendjes en vriendinnetjes uit het dorp te spelen. Ondanks dat de ouders van Chanel redelijk rijk waren, was er bijna geen verschil tussen de kinderen uit het dorp en zijzelf. In het dorp waren vaak massa’s Gastly en Haunter die de kinderen lieten schrikken en die de kinderen optilden om een stukje in de lucht rond te vliegen. De kinderen vonden het heerlijk en waren gek op de Spookpokémon, die door reizigers liever gemeden werden.

Het meisje was liever uit dan thuis, want haar moeder was een strenge vrouw die van discipline hield en het niet tolereerde als Chanel haar kleding vies maakte of als ze met haar vriendjes thuis kwam om binnen te spelen. Haar vader zag Chanel praktisch nooit en daarom heeft ze geen sterke band met hem. Het enige wat haar elke avond weer naar huis lokte, was hun prachtige Ninetales, genaamd Fox. Fox was de beste vriend van Chanel en kon haar altijd opvrolijken als ze verdrietig of boos was. De Pokémon sliep ook op haar kamer om haar te bewaken en om voor warmte te zorgen in de strenge winters. Fox was een enorme aanwinst voor het afstandelijke gezin en was eigenlijk het enige wat alle drie de gezinsleden met elkaar gemeen hadden.

De volgende jaren gingen zoals elk kind die had: Chanel ging naar de Pokémonschool, kreeg op haar twaalfde haar allereerste vriendje en haalde goede cijfers op de school. Toch gebeurde er, twee weken na haar dertiende verjaardag, iets verschrikkelijks. Het was een regenachtige dag en voor het eerst sinds maanden was het gezin met z’n allen bij elkaar om te genieten van een kopje thee en in plaats van elkaar af te snauwen, eens een goed gesprek met elkaar te hebben. Totdat er rond drie uur op de deur werd geklopt. Haar vader had open gedaan en was angstig teruggedeinsd. Twee leden van Team Rocket waren het huis binnengevallen en keken rond. Fox, hun Ninetales, was meteen opgesprongen en keek Chanel aan. Chanel had geknikt en was achter hun Ninetales gaan staan. “Vertrek onmiddellijk uit dit huis!” riep ze boos en de twee leden hadden gelachen. Beiden hadden een Golbat opgeroepen en een gevecht was gestart. Ondanks dat Ninetales een ontzettend sterke Pokémon was, kon hij geen twee Pokémon aan en was, na een lang gevecht, uiteindelijk ingestort. Een van de twee Team Rocket leden had een Weezing opgeroepen en een rookgordijn veroorzaakt. Het rookgordijn was na een half uur verdwenen en toen het eenmaal verdwenen was, was Ninetales verdwenen.

Het eens zo vrolijke meisje was gebroken. Gebroken in duizend stukjes. Niets kon haar nog opvrolijken en het irriteerde haar mateloos dat haar ouders het gewoon niet konden schelen, het leek wel of ze juist opgelucht waren dat Ninetales er niet meer was! Maar in plaats van te gaan zitten mokken, besloot Chanel om zich er weer bovenop te krijgen. En het geluk sprak haar toe. Op een dag maakte ze een rondje door het dorp, terwijl ze achter zich haar naam hoorde. Ze had zich omgedraaid en oog in oog gestaan met een oude vrouw. Het oude vrouwtje werd beschouwd als de ‘Elder’ van het dorpje. Chanel had diep gebogen uit respect en gevraagd wat er aan de hand was. De ‘Elder’ had gehoord dat de Ninetales van de familie was gestolen en had haar uitgenodigd bij haar thuis. In het kleine huisje stond een mandje met een Eevee erin en een gele tafel, waarop een Dondersteen lag, een rode tafel, waarop een Vuursteen lag en een blauwe tafel, waarop een Watersteen lag. Dat was Chanel pas later opgevallen, want ze had zich volledig gestort op de Eevee en de Eevee op haar. Het leek wel of het liefde op het eerste gezicht was, want ze waren allebei door het dolle heen toen ze elkaar voor het eerst zagen. Het klikte meteen. Maar dat de oude vrouw haar de Eevee had gegeven was niet zomaar. De oude vrouw gaf haar een opdracht: neem de Eevee, kies zorgvuldig een steen, train de gekozen evolutie en neem Team Rocket te grazen! Chanel had twee dagen lang getwijfeld, want de stenen konden natuurlijk ook nep zijn. Maar ze wilde dolgraag haar Ninetales terug en wilde daar alles voor opgeven. Dus had ze uiteindelijk gekozen voor de Watersteen en was Eevee geëvolueerd in een prachtige Vaporeon.

Na twee jaar lang van intensief trainen met Vaporeon, kondigde Chanel aan bij haar ouders dat ze vertrok om Ninetales te zoeken en had ze er ook nog voor gekozen om de beste coördinator te worden van heel Kanto. Haar ouders hadden koeltjes gereageerd. Chanel had meteen haar spullen bij elkaar gezocht, had Vaporeon verteld dat ze een lange reis gingen maken en had de deur hard achter zich dichtgeslagen.
Like's:
  • Chanel is gek op haar Vaporeon.
  • Ze is gek op de contests die ze op televisie volgde en wil dit het liefste zo snel mogelijk ook doen.
  • Chanel is gek op gezonde dingen, zoals fruit, groente, veel sporten en de natuur.
  • Ook is ze gek op creatief bezig zijn.

Dislike's:
  • Ze heeft een hekel aan Team Rocket.
  • Haar ouders vind ze verschrikkelijk irritant.
  • Samen reizen, ze reist liever alleen dan met andere personen, maar natuurlijk wel met haar Vaporeon.

En verder…
- heeft Chanel twee levensdoelen: haar Ninetales terugvinden en de beste coördinator van Kanto te worden.


Laatst aangepast door Chanel Dubois op vr aug 03, 2012 7:06 pm; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Chanel Dubois Vide
BerichtOnderwerp: Re: Chanel Dubois Chanel Dubois Emptyza jul 21, 2012 2:25 pm

Allereerst natuurlijk nog even welkom op Kanto Experience Marlon! Je KK ziet er goed uit, maar ik had toch nog even een paar kleine foutjes gevonden.

Citaat :
Af en toe is het net zelf een klein kunstwerkje
Ik neem toch aan dat Chanel niet onzijdig is, dus "het" kun je hier beter veranderen in "ze" Wink

Citaat :
met een stoer lerenjasje
"lerenjasje" zijn twee losse woorden Wink

Citaat :
verleden zijn gebeurd. Maar als je eenmaal
De punt achter "gebeurd" moet een komma zijn.

Citaat :
niet mag is afstandelijk, koud en kan
"is ze afstandelijk, koud en kan"

Citaat :
maar door haar grote ongenoegen is
Zoals het er nu staat houdt de zin in dat door het ongenoegen van de moeder Chanel met pokémon om gaat. "door" moet dan ook "tot" zijn Wink

Citaat :
vrij laat door toen de familie Ninetales gestolen werd gestolen
Twee keer gestolen lijkt me een beetje overbodig =p

Citaat :
Fox, hun Ninetales, was meteen opgesprongen en Chanel aan
Ik mis hier in het tweede deel van de zin nog een woord geloof ik =p Verder heb je hier in de geschiedenis staan dat alle drie de gezinsleden thuis waren op de dag dat Fox werd gestolen, terwijl hij de beschrijving van de familieleden staat dat de vader pas vrij laat wist dat de pokémon was gestolen. Een beetje tegenstrijdig dus. Zou je dit even willen aanpassen in één van de twee onderdelen?

Citaat :
door het dollen heen dat ze elkaar zagen
"dollen" moet zonder "n". Verder klinkt "" dat ze elkaar zagen" erg vreemd. Nu klinkt het net alsof ze beide blind zijn en opeens voor het eerst konden zijn. Ik zou dit even veranderen als ik jou was.

Citaat :
Het klikte meteen. Maar dat de oude vrouw haar de Eevee had gegeven was niet zomaar
De punt achter "meteen" moet een komma zijn.

Citaat :
Haar ouders vind ze verschrikkelijk irritant.
"vind" moet met "dt".

Citaat :
Aanvallen: Hydro Pump
Helaas kunnen wij Hydro Pomp als aanval voor je Vaporeon niet goedkeuren. Dit is een aanval die hij pas leert op level 71. Wij vinden dit een te hoog level voor een trainer die net begint aan haar reis, hoe veel zij ook met hem heeft getraind.

Verder heb je echt een ontzettend mooie en goede KK. Ik ben benieuwd naar hoe Chanel zich gaat ontwikkelen in de RPG^^ Succes met aanpassen!

_________________
Chanel Dubois 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Chanel Dubois
Chanel Dubois


Profiel Man Leeftijd : 25
Aantal berichten : 10
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar
Pokémon:
Chanel Dubois Vide
http://www.twitter.com/Hookeeeeeeeeeer
BerichtOnderwerp: Re: Chanel Dubois Chanel Dubois Emptyza jul 21, 2012 9:11 pm

Ik heb alles zo goed mogelijk aangepast. Ik heb Hydro Pump vervangen door Quick Attack. ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Chanel Dubois Vide
BerichtOnderwerp: Re: Chanel Dubois Chanel Dubois Emptyzo jul 22, 2012 10:04 pm

Je hebt er nu wel twee keer Quick Attack staan, had je dat al gezien? =p Verder is je KK GOEDGEKEURD!

_________________
Chanel Dubois 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Chanel Dubois
Chanel Dubois


Profiel Man Leeftijd : 25
Aantal berichten : 10
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar
Pokémon:
Chanel Dubois Vide
http://www.twitter.com/Hookeeeeeeeeeer
BerichtOnderwerp: Re: Chanel Dubois Chanel Dubois Emptyzo jul 22, 2012 10:11 pm

Een diepe zucht. xD Ik heb Haze maar genomen. Wieeeh dankje. <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Chanel Dubois Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Chanel Dubois Chanel Dubois Emptyma jul 23, 2012 12:12 pm

Beste Marlon,

Vaporeon leert Haze pas op level 57, waardoor ik het om dezelfde redenen als bij Hydro Pump niet goed kan keuren. Mag ik voorstellen het bij Bite of zelfs Quick Attack te houden? Verder is het misschien handig om Serebii te gebruiken.

_________________
Chanel Dubois ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Chanel Dubois
Chanel Dubois


Profiel Man Leeftijd : 25
Aantal berichten : 10
Poképoints : 0
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar
Pokémon:
Chanel Dubois Vide
http://www.twitter.com/Hookeeeeeeeeeer
BerichtOnderwerp: Re: Chanel Dubois Chanel Dubois Emptyvr aug 03, 2012 7:05 pm

Haha, ik gebruik Serebii ook al. Nou ja, ik verwijder Haze dan wel. :') Ik zal het meteen aanpassen.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Chanel Dubois Vide
BerichtOnderwerp: Re: Chanel Dubois Chanel Dubois Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Chanel Dubois

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Coördinatoren-