Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Bellatrix Ulvida

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bellatrix Ulvida
Bellatrix Ulvida


Profiel Vrouw Leeftijd : 23
Aantal berichten : 16
Poképoints : 11
Reputatie : 1
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 12
Pokémon:
Bellatrix Ulvida Vide
BerichtOnderwerp: Bellatrix Ulvida Bellatrix Ulvida Emptydi maa 26, 2013 2:07 pm

Karakter Kaart

Naam:Bellatrix Ulvida
Leeftijd:12
Geslacht:Vrouw
WoonplaatsPallet Town
Uiterlijk:Bellatrix heeft blauw haar met witte plukken erdoorheen. Het is hangt over haar schouders en is geknipt in laagjes. Voor de rest is Bellatrix niet heel erg lang, maar gemiddeld. Haar lichaam is licht gespierd, zoals het hoort. Ze is niet dik, maar gewoon normaal net zoals de rest. De ogen van Bellatrix zijn erg blauw van kleur, meestal hoort ze dan ook van veel mensen dat deze erg opvallen in haar gezicht. Bellatrix' kledingstijl is stoer en sportachtig, omdat ze vind dat dit gemakkelijk en comfortabel zit.
Karakter:Bellatrix was eerst heel erg onzeker over zichzelf. Ze vroeg zich altijd af of ze wel goed genoeg was om pokemon te trainen. Maar sinds het geloof van een onbekende man, een reiziger is ze erg ambitieus geworden. Ze doet er nu alles aan om de beste pokemontrainer te worden die er ooit heeft geleefd. Naast het feit dat ze erg ambitieus is, is ze ook erg medelevend, vriendelijk en beleefd. Als diegene ook aardig zijn tegen haar.
Familie:Georgia- Moeder, Roel-vader, Xavier, Xene, Claud- Broers
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt:Trainer
Pokémon:Balloo - Charmander
Geschiedenis:Bellatrix is opgegroeid in Pallet Town samen met haar vader, moeder en drie broers waar ze door werd gepest, wat haar echt heel erg onzeker maakte. Bellatrix wilde al sinds het moment dat ze pokemons zag en leerde kennen later ook een pokemontrainer worden. Helaas toen ze dit ooit een keer vol enthousiasme vertelde aan haar ouders hoorden haar broers hiervan en maakte hier gebruik van. Ze riepen naar haar dat ze het nooit zal kunnen, dat het hopeloos was om het ook nog maar te proberen en dat ze maar beter niks meer kon bedenken, omdat ze toch niks kon. Hier werd Bellatrix nog onzekerder van. Maar ooit op een normale dag toen Bellatrix op haar weg terug was van school naar huis zag ze een vreemdeling trainen met zijn Charmander op een grasveld. Vol interesse en geleid door haar enorme nieuwsgierigheid liep Bellatrix toen op hen af om het van dichterbij te bekijken. De trainer kreeg haar in de gaten en stopte om te vragen wie ze was. Ze wie ze was en dat ze ook heel graag een pokemontrainer zou willen worden. De trainer keek toen lachend op haar neer en vertelde haar dat hij erin geloofde dat ze dat zeker zou worden. Als een geschenk om te beginnen met haar droom schonk hij haar zijn Charmander, genaamd Balloo. Bellatrix wist niet wat haar overkwam en begreep ook niet waarom een vreemde man haar zomaar een Charmander gaf. Ze wilde hem ook in eerste instantie niet aannemen, maar hij stond erop. Nadat de man haar Charmander had gegeven ging hij weg. Als laatste zei hij nogmaals dat hij erin heilig in geloofde dat zij later de grootste pokemontrainer zou worden die er heeft bestaan. Dit gaf Bellatrix weer moed en ze besloot gelijk om eens goed kennis te maken met haar nieuwe Charmander. Ze konden het al gelijk goed vinden met elkaar. Vanaf de volgende dag begon ze gelijk met trainen en niet lang daarna begon ze aan haar reis, om de gyms uit te dagen samen met Balloo.

Like's:
  • Chocola
  • Zwemmen
  • Avonturen beleven

Dislike's:
  • Xene
  • Xavier
  • Claud

En verder..: Neutral


Laatst aangepast door Bellatrix Ulvida op wo apr 03, 2013 6:57 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Bellatrix Ulvida Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Bellatrix Ulvida Bellatrix Ulvida Emptywo apr 03, 2013 6:14 pm

Ten eerste: Welkom! Ten tweede: excuus voor de late reactie.

Het eerste wat opvalt aan je karakterkaart is dat je geschiedenis erg kort is. Hoe deed Bellatrix het op school? Had ze meer vrienden in het dorp? Houdt er rekening mee dat Pallet Town een relatief klein dorp is. Daarnaast zou ik graag willen weten hoe Bella met Pokémon in aanraking is gekomen.
Citaat :
maar op een geven moment begon Bellatrix ook te denken dat ze het ook nooit zou kunnen totdat iemand anders in de stad zei dat ze dat wel zou kunnen en vanaf dat moment deed Bellatrix er alles aan om haar doel te kunnen bereiken.
Dit vind ik een wat abrupte overstap. Wie heeft haar weten over te halen om zich niks van haar broertjes aan te trekken? Waarom werd ze überhaupt zo beïnvloed door haar broertjes? In één zin laat je haar karakter volledig omslaan, hier moet wel wat achter zitten.
Ik ga nu nog even alleen op de inhoud van de geschiedenis in, wanneer je het hebt aangepast zal ik even wat opmerkingen plaatsen over je grammatica.

Hier loop ik namelijk een beetje tegenaan bij het uiterlijk. Opzich is het goed beschreven, maar toch loopt het niet lekker. Bijvoorbeeld:
Citaat :
Haar ogen zijn heel erg blauw en meestal hoort ze van andere mensen dat haar ogen heel erg opvallen in haar gezicht. De kledingstijl van Bellatrix is stoer en sportachtig, omdat ze vindt dat het makkelijk zit en comfortabel
Wanneer je het opleest hoor je dat het niet lekker loopt. Beter zou bijvoorbeeld zijn:
"Haar ogen zijn heel blauw van kleur, ze hoort dan ook vaak van andere mensen dat haar ogen erg opvallen in haar gezicht. Bellatrix' kledingstijl is stoer en sportachtig, omdat ze vind dat dit gemakkelijk en comfortabel zit."
Dus alle woorden zitten wel in de zin, maar niet helemaal op de goede plek. Lees de zinnen hardop voor jezelf voor en probeer het even aan te passen.

_________________
Bellatrix Ulvida ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Bellatrix Ulvida Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Bellatrix Ulvida Bellatrix Ulvida Emptydo apr 04, 2013 12:20 pm

Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Bellatrix Ulvida ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Bellatrix Ulvida Vide
BerichtOnderwerp: Re: Bellatrix Ulvida Bellatrix Ulvida Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Bellatrix Ulvida

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-