Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Jaimy Edwards

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jaimy Edwards
Jaimy Edwards


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 8
Poképoints : 1
Reputatie : 0
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 jaar
Pokémon:
Jaimy Edwards Vide
BerichtOnderwerp: Jaimy Edwards Jaimy Edwards Emptyza apr 20, 2013 6:42 pm

Karakter Kaart

Naam: Jaimy Edwards
Leeftijd: 14 jaar
Geslacht: Female
Woonplaats: Veridian City
Uiterlijk: Jaimy is een meisje van gemiddelde lengte. Ze heeft redelijk lang, golvend blond haar en blauw-grijze ogen. Ze is rond de 1.70 m lang en heeft een slank postuur. Haar kledingstijl is stoer gemixt met wat girly touches.
Karakter:
[Altijd vrolijk]
Ondanks dat ze niet echt een makkelijke jeugd heeft gehad is ze altijd vrolijk. Haar moeder noemde haar vroeger 'Smiley' omdat ze altijd al een echt lachebekje is geweest. Eigenlijk is haar vrolijkheid een masker om niet aan haar verleden te hoeven denken.
[Vriendelijk & behulpzaam]
Jaimy is meestal vriendelijk. Ze houd niet echt van ruzie maken door haar eigen ervaringen hiermee en probeert het dus altijd aardig op te lossen. Als iemand hulp nodig heeft staat ze altijd klaar om te helpen. [Eigenwijs]
Jaimy doet altijd haar eigen ding, ook al is dit niet altijd een goede keuze. Het liefst wil ze alles zonder hulp oplossen en ze denkt ook dat ze dat kan. Ze zal dan ook niet snel om hulp vragen of naar iemand luisteren.
Familie:
  • Michael Edwards †
  • Jenna Edwards
  • Bailey Edwards

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon:
| Peach | Eevee | ♀ |
Geschiedenis:
Een paar dagen na haar vijfde verjaardag nam haar vader haar voor het eerst mee naar zijn gym. Hier maakte ze voor het eerst kennis met Pokémon. Haar vader leerde haar hoe ze ze moest verzorgen en vertelde wat er gedaan kon worden in een gym. Vanaf die dag wist ze dat ze later een trainer zou worden, hoe dan ook. Haar vader zou haar alles leren, door de ervaring die hij had. Jaimy had toen meteen een klik met een van haar vaders Eevees, Sky. Een jaar later ging ze elke week mee naar de gym om voor Sky en de andere Pokémon te zorgen. Haar vader was enorm trots op zijn dochter, omdat ze er enorm veel talent voor had. In die tijd kregen haar ouders steeds vaker ruzie, en zij en haar oudere broer werden erbij betrokken. Haar moeder probeerde Jaimy en Bailey haar kant op te trekken en tegen hun vader op te zetten. Ze verbood de twee om nog naar de gym te gaan of nog trainer te worden. Haar vader vertelde toen tegen haar dat ze haar eigen weg moest gaan en niet perse naar haar moeder moest luisteren. Dit deed ze ook niet, omdat haar liefde voor Pokémon te groot was. Na nog een heftige ruzie verdween haar vader. Diezelfde avond stond de politie voor de deur met de boodschap dat haar vader was omgekomen in een verkeersongeluk. Haar moeder had op dat moment niets te zeggen, ze wist het gewoon niet meer. Ze voelde zich schuldig en nam toen de gym over van haar man. Bailey en Jaimy verzorgden de Pokémon daar. Het was een verdrietige tijd waarin de twee steeds closer werden. De dag na haar elfde verjaardag deed ze haar gebruikelijke rondje bij de Pokémon, die altijd begon bij Sky. Ze knuffelde Sky en op dat moment vond ze een ei naast de Eevee. Ze pakte voorzichtig het op en nam het mee naar haar huis waar ze het liefdevol in dekens wikkelde om het warm te houden. Toen ze terugkwam bij de gym was Sky overleden. Het enigste wat haar herinnerde aan haar vader was toen ook weg. Toen besloten haar moeder en Bailey dat het beter was de gym te verkopen en dat werd ook gedaan. Het ei werd haar eerste prioriteit vanaf dat moment. Ze hield het veilig bij zich en hield het warm. Het duurde toen ook niet lang voordat het uitkwam. Er kwam een female Eevee uit die precies op Sky leek. Ze noemde het Peach en dit werd haar eerste Pokémon. Ze is erg close met Peach en zou haar nooit kwijt willen. Vlak na haar veertiende verjaardag vertelde ze haar moeder dat ze een trainer zou worden, net zoals ze haar vader had beloofd toen hij nog leefde. En dat is ze nu gaan doen.
Like's:
  • Peach
  • Pokémon verzorgen
  • Reizen

Dislike's:
  • Grondgym (door de herinneringen aan haar vader)
  • Zeurende mensen
  • Alleen zijn
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Jaimy Edwards Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Jaimy Edwards Jaimy Edwards Emptyza apr 20, 2013 7:31 pm

Welkom!

Prachtige karakterkaart, niks aan toe te voegen. Hoewel 1.70 meter vrij lang is voor een meisje van 14 jaar.

Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Jaimy Edwards ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Jaimy Edwards

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-