Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Splashing Watershow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Splashing Watershow Vide
BerichtOnderwerp: Splashing Watershow Splashing Watershow Emptyza apr 27, 2013 5:48 pm

Eindelijk was het dan zover. Na maanden van voorbereiden, plannen, schreeuwen, zwoegen en zweten was het dan eindelijk tijd voor de Whirling Waterpool Day. Cynthia moest toegeven dat het heel wat voeten in de aarde had gekost om het festival van de grond te krijgen, maar uiteindelijk was het dan toch gelukt. Vandaag was de "dag des oordeels" en zou blijken of ze alles echt goed hadden voorbereid en georganiseerd. De vrouw hoopte maar dat er niks fout zou gaan, want dat zou zonde zijn van al hun harde werk. Je kon er echter nooit helemaal vanuit gaan dat alles vlekkeloos zou verlopen, er ging altijd wel iets mis. Het enige wat je dat kon hopen was dat de "schade" beperkt zou blijven. Enfin, Cynthia ging ervan uit dat het een leuke en gezellige dag zou worden vandaag, dus dat zou allemaal wel loslopen. Voor nu moest ze zich concentreren op de openingsspeech en de show die ze daarna met haar Pokémon op zou voeren. De blauwe ogen van de vrouw gleden over het papier dat ze in haar handen had. Hierop stond de speech die ze had bedacht voor de opening van het festival, maar ze twijfelde over de woorden. Was "welkom en veel plezier" niet gewoon voldoende? Hmm, misschien, maar de andere mensen die bij haar in de organisatie hadden gezeten waren van mening dat ze toch wel wat meer dan vier woorden moest zeggen. Nou vooruit dan maar weer.

Met een zucht legde de vrouw het papier op tafel neer en stond op. Ze droeg een schitterend, blauw badpak met glitters en sterren erop dat ze nodig was bij de show straks. Ze kon echter nog niet meteen zo ten tonele verschijnen en daarom moest ze zich nu nog even om gaan kleden. Ze trok haar jurk over haar zwemkleding heen en keek naar Alex. 'Ben je er klaar voor?' vroeg ze met een toch wat zenuwachtige glimlach. De Vaporeon knikte zelfverzekerd en Cynthia's glimlach werd ook zekerder. 'Mooizo. Kom, dan gaan we.' Getweeën verlieten ze het kantoor van Cynthia en zetten ze koers naar het grote zwembad in het midden van de Gym. Hier werden normaal gesproken altijd de Gymgevechten gehouden, maar vandaag zou het even anders gaan. Eerst zou Cynthia er, samen met haar Waterpokémon en enkele leerlingen, een watershow opvoeren, waarna het ringsteken plaats zou vinden. Als laatste was er ook nog een één op één gevecht met alleen Waterpokémon en dan was de dag alweer voorbij. Bij de deur van de zaal aangekomen bleef Cynthia nog even staan. Ze haalde diep adem en keek nog één keer naar Alex, welke haar bemoedigend toeknikte. Ze glimlachte naar haar trouwe Vaporeon, haalde nog één keer diep adem en duwde toen vol overtuiging de deur open.

Zodra ze de deur open deed kwam een orkaan van geluid haar tegemoet. Een vrolijke twinkeling verscheen in de ogen van Cynthia bij het zien van de volgepakte tribunes. Het was zo lang geleden sinds ze dat voor het laatst had gezien! Toen was ze zelf nog maar een klein meisje geweest, nog lang geen Gymleidster. Één van haar medewerkers gaf haar een microfoon en met deze in haar hand liep de vrouw naar voren, naar het bad in het midden van de Gym. Ze stapte op de drijvende schijven in het zwembad en terwijl ze naar de middelste schijf sprong werd het al stiller in de zaal. De vrouw bracht de microfoon naar haar mond en wist ze de laatste paar pratende mensen tot stilte te manen. 'Dames en heren, jongens, meisjes en Pokémon! Ik heet jullie van harte welkom in de Cerulean Gym, op deze eerste Whirling Waterpool Day!' Een luid gejuich steeg op uit de zaal, waarna de vrouw weer verder ging. 'Voor diegenen die het nog niet wisten, in ben Cynthia Claves, Gymleidster van deze Gym en ik vind het heerlijk om zoveel mensen te mogen ontvangen vandaag! Samen zullen we zeker een mooie dag beleven! Er staat veel leuks op het programma. Samen met mijn Pokémon zal ik zo het festival openen met een watershow, daarna zijn jullie vrij om jullie te bewegen in en om de Gym. Buiten staan verschillende kraampjes met allemaal leuke en lekkere dingen. Hierbinnen zullen ook enkele evenementen plaatsvinden, waaronder ringsteken en één op één gevechten. Je kunt je hiervoor opgeven bij de balie, voorin de Gym.' Even zweeg de vrouw en liet haar blik kort over de tribune glijden, op zoek naar bekenden. Ze kon ze niet zou gauw vinden en dus ging ze maar verder met haar praatje. 'Goed! Zonder verdere omhaal verklaar ik bij deze de Whirling Waterpool Day voor geopend!'

Na deze woorden gezegd te hebben liet de vrouw haar microfoon zakken en sprong weer via de drijvende schijven naar de kant. Daar gaf ze haar microfoon aan haar eerder genoemde werknemer en richtte toen haar ogen op de twee leerlingen die vandaag mee zouden doen met de show; Mark en Kasumi. Zij zouden vandaag, samen met hun Squirtles, deelnemen aan de openingsact. 'Zijn jullie er klaar voor?' vroeg de vrouw aan het tweetal. Ze hoopte van wel, want het zou een beetje jammer zijn als het vandaag mis ging. Ondertussen rees het zwembad omhoog, wat voor veel geschrokken reacties zorgde. Sommige mensen wisten niet wat er gebeurde en zagen spontaan het zwembad opstijgen, anderen reageerden er vrij rustig op. Vroeger werden er nog wel eens vaker shows gegeven in de Gym, maar tegenwoordig niet meer zo veel. Cynthia had daar namelijk niet zo veel tijd voor, en ook niet altijd even veel zin in. Nu, echter, was het wel handig dat het bad omhoog kon, want dan konden alle aanwezigen zien wat er onder water gebeurde. 'Oké dame en heer, daar gaan we dan.' Ze trok in een vlotte beweging haar jurk uit, waardoor haar badkleding tevoorschijn kwam, en draaide zich om naar het hoge zwembad. Het zag er prachtig uit en de vrouw voelde toch een vrolijke spanning over haarzelf neerdalen. Samen met Mark en Kasumi liep ze naar het bad, waarna Kasumi aan de linkerkant van het bad de hoge duikplank beklom en Mark aan de rechterkant van het bad. Zij zouden, met z'n tweeën, met hun Squirtles de show starten, waarna Cynthia in zou springen met haar andere Pokémon. 'Zet hem op jongens!' riep Cynthia, waarna de show van start ging.

OOC: Bij deze is het festival geopend! Voel je vrij te posten in dit topic waarbij je luistert naar Cynthia's geweldige praatje en geniet van de show. De inschrijvingen voor de andere evenementen van dit festival gaan binnenkort open.

Godmode Mark en Kasumi met toestemming!

_________________
Splashing Watershow 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Kasumi Ashari
Kasumi Ashari


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 153
Poképoints : 30
Reputatie : 14
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 jaar
Pokémon:
Splashing Watershow Vide
http://z8.invisionfree.com/BBRPG
BerichtOnderwerp: Re: Splashing Watershow Splashing Watershow Emptyzo mei 12, 2013 4:43 pm

Kasumi trilde van top tot teen. Waarom deed ze dit? Hoe had haar tante haar in godsnaam over kunnen halen? Het meisje slikte krampachtig en trok nerveus aan het donkerblauwe badpak dat ze aan had. Het was prachtig, met steentje en glitters, maar toch voel ze zich totaal niet op haar gemak. Haar lange haren zaten samengevlochten en ze rolde Shui's kleine Pokéball tussen haar vingers heen en weer. Haar donkere ogen volgden haar tante, die net had gesproken en terug kwam lopen. "Oké dame en heer, daar gaan we dan."Kasumi begon spontaan nog harder te trillen. Toch zette ze zich in beweging. Ze knikte nog even kort naar Mark en liep toen naar haar duikplank. Ze had Mark in de Gym leren kennen, hij had ook een Squirtle en werd ook getraind door Cynthia. Het had haar tante wel leuk geleken om haar leerlingen een plek in de show te geven. Kasumi was er heel wat minder blij mee geweest. Ze had liever dat haar Pokémon in de spotlight stonden, in plaats van zijzelf.

Eindelijk was ze boven. Met knikkende knieën schuifelde ze naar de rand van de plank en liet naar Shui tevoorschijn komen. De Squirtle Keek naar haar op en knipoogde zelfverzekerd. De Squirtle was dol op performen. Kasumi haalde diep adem en richtte haar blik op Mark. Tegelijk rezen ze hun armen, bogen door hun knieën en doken naar beneden. Ook hun Squirtles deden met hun mee, dus doken ze met z'n vieren tegelijk in het grote bad. Kasumi doorbrak het wateroppervlak en was even gedesoriënteerd. Gelukkig herinnerde ze zich meteen wat ze moesten doen toen ze Shui's hoofd onder haar voeten voelde. De Squirtle duwde haar weer met een flinke vaart omhoog en lanceerde haar het water uit, op hetzelfde moment als Flynn Mark het water uit lanceerden! Kasumi hield haar benen stijf bij elkaar en spreidde haar armen. Zo viel ze ook terug in het water, met haar voeten eerst.

Toen Kasumi en Mark onder water verdwenen, schoten Flynn en Shui uit het water. Beiden hadden ze al hun ledematen en hun hoofd terug getrokken en sponnen ze rond. Uit alle gaten van hun schilden kwamen bubbels en al gauw was vrijwel het hele vertrek ermee gevuld. In die tijd hadden Kasumi en Mark de tijd om de zeesterren die klaar lagen in het bad te pakken. Kasumi greep ze van de steen waar ze altijd lagen en zwom weer naar boven. Doordat ze het veel geoefend hadden wist het meisje dat ze voldoende lucht had en raakte ze niet in paniek. Kasumi kwam weer boven en zag tot haar grote genoegen dat de lucht gevuld was met bellen. Shui verscheen naast haar in het water, waardoor ze wist dat Flynn ook weer bij Mark was. Kasumi begon de zeesterren, wat eigenlijk met poeder gevulde pakketjes in de vorm van zeesterren waren, in de lucht te gooien. Shui reageerde door alle pakketjes kapot te schieten met zijn Watergun. Mark en Flynn deden hetzelfde, waardoor de bubbels deel kapot gingen en de lucht gevuld was met glitters, waterdruppels en bubbels. Kasumi glimlachte breed, pakte Shui's schild en samen zwommen ze naar de rand van het zwembad. Nu was het de beurt aan haar tante.

OOC: Godmode Mark en Flynn met toestemming.
Terug naar boven Ga naar beneden
Chiaki Tsuda
Chiaki Tsuda


Profiel Vrouw Aantal berichten : 194
Poképoints : 175
Reputatie : 40
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Splashing Watershow Vide
BerichtOnderwerp: Re: Splashing Watershow Splashing Watershow Emptydi mei 14, 2013 8:25 pm

Vandaag was een dag dat Chiaki wilde relaxen. Een dag waarop ze geen gezeur aan haar hoofd wilde hebben en even zonder haar pokémon rond wilde lopen. Na haar blunder met Cedro’s training, ook al was het niet zozeer haar schuld geweest, had ze nog een aantal pogingen gedaan om hem aan het werk te zetten, maar met weinig succes. Alano kon hem ook niet aansporen en van Sarita hoefde ze ook weinig te verwachten. De Pidgey had ze nog niet eens kennis laten maken met hun nieuwe teamgenoot, ook al was het dankzij haar dat ze de Seel had kunnen vangen. De brunette was niet bang of iets dergelijks, maar ze had er absoluut geen zin in om uitgelachen te worden door de zelfgeclaimde koningin van hun team. Alsof één al niet genoeg was om tegen te spartelen als er weer eens een training was. Waarom trof zij zulke types altijd? Ze mocht van geluk spreken dat Alano wel aan te sporen was, maar ook hij wist haar nog wel eens te irriteren. Af en toe was hij te enthousiast en hij sprong van hot naar her. Concentratie was ver te zoeken, dus, ondanks zijn enthousiasme en het feit dat hij wel mee wilde werken, ging het bij hem ook niet zo soepel. Daarom besloot Chiaki eens een kleine pauze alleen voor zichzelf in te lassen en haar pokémon maar in hun pokéball te houden. Tenminste, totdat ze Cerulean City bereikte en hoorde wat er gaande was.

Veel mensen waren op weg naar de watergym en hoewel ze zich niet zozeer interesseerde in de Gym Challenge, was ze wel nieuwsgierig naar wat er aan de hand was. De brunette versnelde haar pas, maar kwam tot een halt toen ze langs een billboard liep waar veel pamfletten op te vinden waren. Haar ogen gleden over alle posters heen en bleven toen hangen op ‘Whirling Waterpool Day’. De datum die erbij stond was de datum van vandaag. Zonder pardon scheurde ze het papier van het bord af en begon het aandachtig te lezen. Voor zover ze het begreep, was deze dag speciaal voor waterpokémon weggelegd. Het werd geopend met een watershow, die zelfs gegeven werd door de gymleader van deze stad, en vervolgens kon je de hele dag met je waterpokémon op het terrein rondlopen. In eerste instantie interesseerde Chiaki dit maar weinig, totdat haar oog viel op de wedstrijden die werden gehouden. Je mocht op Cynthia Claves haar Lapras varen en ringen steken en er was ook nog een speciaal evenement waarbij je met waterpokémon tegen elkaar vocht. Er waren zelfs prijzen te winnen. De brunette peinsde er niet langer over en besloot toen om er meteen heen te gaan, hoewel ze werd gestopt met de gedachte dat ze een waterpokémon nodig had voor de gevechten. Ze beet even op haar onderlip en realiseerde zich toen dat ze wel degelijk een waterpokémon in bezit had. Misschien was Cedro niet de allerbeste keuze, maar was het wel een stap richting het vormen van een band met haar pokémon. Zonder er nog langer over na te denken, begaf ze zich naar de Cerulean Gym, beseffend dat dit waarschijnlijk één van de weinige keren zou zijn dat ze zich daar zou bevinden.

Nadat ze het terrein was opgelopen, liet ze de Seel uit zijn pokéball verschijnen, merkend dat meerdere trainers hun waterpokémon bij zich hadden lopen. Dit ging eigenlijk tegen haar eigen regels van de dag in, maar ze besloot vandaag een band op te bouwen met Cedro. Morgen was ook nog een dag, niet waar? De pokémon keek haar met een slaperige blik in zijn ogen aan en even voelde ze dat gevoel van de training weer in zich opborrelen, maar ze kon zich er nog net van weerhouden om zijn nek om te draaien. Vandaag mocht dat niet. Vandaag was een dag voor hun tweetjes. “Listen up, Cedro,” begon ze luid, waarmee ze met succes zijn aandacht wist te trekken. “Ik weet dat we niet goed zijn begonnen, dus laten we vandaag als een frisse start aanschouwen, oké? Er is een speciaal evenement aan de gang voor trainers met hun waterpokémon en het leek me leuk om eraan mee te doen. Wat jij?” De Seel dacht na, hoewel het er idioot uitzag zo met zijn tong naar buiten en zijn ogen half dicht, en stemde uiteindelijk in. Opgelucht zuchtte ze, gaf hem een aai over zijn hoofd en wenkte toen naar haar pokémon terwijl ze zich richting de ingang van de Gym begaf.

Met veel pijn en moeite wisten Chiaki en Cedro zich door de menigte te wringen om een goede zitplaats te krijgen. De watershow moest nog van start gaan en die wilde ze maar al te graag zien. Misschien gaf haar dit wel ideeën om in haar eerstvolgende Contest te gebruiken, maar het ging haar eigenlijk meer om het genieten van de mooie voorstelling. Cynthia kwam al snel ten tonelen en stelde zich voor, waarna ze een korte uitleg over de Whirling Waterpool Day gaf. Chiaki wist al zeker dat ze aan beide evenementen deel wilde nemen, want het klonk allemaal interessant genoeg. Vooral de één op één gevechten klonken haar als muziek in de oren. Het was eigenlijk maar goed dat ze Cedro had gevangen. Nu maar hopen dat ze fatsoenlijk met hem kon vechten, maar dat betwijfelde ze eigenlijk. De vrouw was uiteindelijk klaar met haar speech en sprong toen weer naar de kant, waar ze zich bij twee jongere trainers leek te voegen. Chiaki’s bruine ogen volgden de vrouw en gleden toen over de twee anderen heen. De eerste was een jongen die haar vaag bekend voorkwam. Had hij niet meegedaan aan die ene Contest toen? Hij lag er na de eerste ronde helaas al uit. Ze wist zijn naam niet meer, maar dat was nu ook niet van belang. Haar blik gleed door naar het meisje die naast hem stond en toen ze beter keek, herkende ze het meisje meteen. “Kasumi!” bracht ze ietwat verbaasd en hard uit, waardoor ze de aandacht trok van een aantal mensen die in haar buurt zaten. De vragende blikken negeerde ze. Ze had alleen nog oog voor het blauwharige meisje. Wat deed Kasumi hier? Hielp ze mee aan de show? Dat werd Chiaki al snel genoeg duidelijk toen ze het meisje naar één van de duikplanken zag lopen. Geïnteresseerd ging ze wat naar voren zitten. Ze was nu nog meer benieuwd naar de watershow. Het ging al snel genoeg van start en de brunette kon alleen maar verwonderd ernaar kijken. De jongen en Kasumi moesten hier flink voor geoefend hebben, want het zag er best moeilijk uit. Misschien moest ze na afloop maar naar Kasumi gaan om een praatje met haar te maken? Het was al vrij lang geleden sinds ze met de blauwharige had gepraat. Veel te lang, eigenlijk. Ze waren niet eens naar elkaar toegegaan tijdens de Contest. De performance van Kasumi en de jongen werd afgesloten met het zicht van uiteengespatte en hele bubbels. Chiaki wilde al klappen, maar blijkbaar was de show nog niet afgelopen. Cynthia was namelijk nog niet geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Splashing Watershow Vide
BerichtOnderwerp: Re: Splashing Watershow Splashing Watershow Emptyvr mei 17, 2013 10:10 am

Cynthia zou liegen als ze zou zeggen dat ze zich geen trotse ouder voelde toen ze zag hoe Kasumi en Mark de show perfect openden. Toegegeven, alleen Kasumi was familie van haar, en dan nog niet eens haar dochter, maar toch was ze zeker weten heel trots op haar twee leerlingen. Ze hadden hier hard voor gewerkt en verdienden het zeker om zo in de spotlight te staan. Cynthia keek met twinkelingen in haar ogen toe hoe de twee Coördinatoren een prachtige show neerzetten, en ze zou bijna vergeten dat zij zelf ook nog aan de beurt was. Ze zou bijna haar deel weglaten, maar dat zou een beetje zonde zijn van al die uren oefenen met haar Pokémon. Zodra haar twee leerlingen klaar waren, verdwenen ze naar de rand van het bad en Cynthia liep naar voren. De lichten gingen uit, zodat zij ongezien het bad kon betreden . De lichten gingen aan en in eerste instantie leek het alsof het bad leeg was, alsof er niemand in het water zat. Cynthia was er wel degelijk, ze stond namelijk op de bodem, samen met haar Dewgong. Ze keek haar Pokémon aan en knikte, waarna hij Whirlpool inzette.

Langzaam maar zeker ontstond er een draaikolk in het bad, die zich langzaam uitbreidde. Cynthia gooide een Pokéball in de lucht en in een flits verscheen er een Lapras in de draaikolk. Soepel en behendig sprong de vrouw op de rug van haar Lapras en reed samen met haar door de draaikolk omhoog. Martin, haar Dewgong, volgde haar. Tijdens haar ritje omhoog gooide Cynthia nog drie Pokéballs in de lucht, waarna ook haar andere drie Pokémon, Sayo (Seadra), Alex (Vaporeon) en Shelby (Shellder) tevoorschijn kwamen. Zij voegden zich bij Martin en zwommen ook achter haar aan. Cynthia keek met een stralende glimlach naar haar Pokémon. ‘Oké jongens, we gaan ervoor!’ Ze knikten en begonnen toen met het volgende onderdeel van de show. Allemaal lieten ze een straal bubbels los, welke door het ronddraaien van de draaikolk ook rond begonnen te draaien. Als een streng DNA rees de rij bubbels omhoog in het midden van de draaikolk. ‘Oké Denise, nu!’ De Lapras schoot uit de Draaikolk, leek even een stukje door de lucht te vliegen en liet ondertussen haar Ice Beam los op de draaiende streng van bubbels. De bevroor meteen en bleef glinsterend in de lucht hangen. Alex en Martin sprongen op uit de draaikolk en sloegen met hun staarten de bubbels kapot. Glinsterende stukjes ijs zweefden door de lucht. Als laatsten kwamen Sayo en Shelby uit de draaikolk omhoog en lieten om beurten hun harde waterstralen in kleine spuitjes in contact komen met de bellen. De laatste bellen gingen stuk, waarna de draaikolk oploste.

Cynthia en haar Pokémon bogen voor het publiek, waarna ze haar twee leerlingen oppikte, hen op de rug van Denise trok en zo met hen en haar Pokémon rond het bad voer, al zwaaiend naar het publiek. Zo, de watershow zat erop, het festival kon beginnen!

OOC: Niet zo spectaculair als het stukje van Mark en Kasumi, maar jullie zullen het er mee moeten doen Wink Veel plezier op het festival!

_________________
Splashing Watershow 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Splashing Watershow Vide
BerichtOnderwerp: Re: Splashing Watershow Splashing Watershow Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Splashing Watershow

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-