Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Vinyl Mikkusu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Vinyl Mikkusu Vide
BerichtOnderwerp: Vinyl Mikkusu Vinyl Mikkusu Emptyma mei 27, 2013 7:53 pm

Karakter Kaart

Naam:
Vinyl Mikkusu

Leeftijd:
18 jaar

Geslacht:
Vrouw

Woonplaats  
Vermillion City

Uiterlijk:
Vinyl is een vrouw van ongeveer 1m78. Ze is lenig en slank. Haar natuurlijke haarkleur is grijs tot wit, maar ze heeft het blauw laten kleuren. Haar ogen hebben een frisse magenta kleur. Ze draagt bijna altijd een blauwe koptelefoon en een magentakleurige zonnebril, omdat ze dan beter kan zien. Haar kleding stijl bestaat uit alles wat haar goed zit. Ze draagt meestal losse kleren met een felle tint in.  

Karakter:
Vinyl is een hypere en enthousiaste DJ. Je kan haar vergelijken met een gemene Meloetta die alles grappig vindt. Je ziet haar zelden serieus, laat staan dat ze een gesprek kan voeren zonder dat ze minstens vijf keer in de lach schiet. Verder is ze ook een pestkop tegenover mensen die haar niet aanstaan. Ze kijkt naar het uiterlijk van de meeste personen en beoordeeld ze zo. Net zoals haar Tauros zal ze, zonder enige aanleiding, je in elkaar slaan. Ze kan agressief overkomen, maar toch heeft ze ook haar vriendelijke momentjes.

Familie:
{Father}
Castiël Mikkusu: Houdt erg van zijn kinderen. Hij is stil en verlegen, zijn vrouw overleed 18 jaar terug door een inwendige bloeding.

{Mother}
Unknown

{Sister}Octavia Mikkusu {Nickname; Tiva}:
Octavia is de tweelingszus van Vinyl. Ze lijken identiek op elkaar, of beter gezegd, ze leken. Octavia haar karakter is compleet anders dan Vinyl. Ze is een nette jongedame {Die haar haar niet heeft geverd en dus een grijs/wit kapsel heeft}, die een job heeft als muzikant in een internationale orkest. Ze bespeelt de contrabas. Haar weet van TR is klein tot geen. Ze is vriendelijk, serieus en een harde vrouw. Ze heeft een Jynx als Pokémon, die haar bij alles helpt. Haar relatie tot Vinyl is wat vijandig omdat hun karakter nogal verschilt, maar toch houdt ze van haar zusje.

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt:
Grunt

Pokémon:
Vinyl Mikkusu 128
-Wubs {Tauros ♂} {Lv. 36} {Ability: Anger Point}
Wubs was de allereerste Pokémon van Vinyl. Ze kreeg hem op haar zesde verjaardag. Vinyl leerde hem alles over remixen en muziek. Hij ving alles goed op en drie jaar later kreeg hij zelfs een koptelefoon! Het ding had draadloze verbinding met haar MP3. Ze leken erg op elkaar. Wubs stond altijd al klaar voor Vinyl en toen ze viertien werd en de wijde wereld introk, ging hij trouw mee. Al snel raakte Vinyl verstrikt in het slechte milieu van drugs, geweld en Team Rocket. Maar toch kon ze eraan weerstaan en zo vond ze haar roeping tot DJ. Wubs hielp haar veel met nieuwe remixen en feestjes. Wubs heeft identiek hetzelfde karakter als Vinyl, alleen is hij niet zo hyper.

Vinyl Mikkusu 046Paras
-Jason {Paras ♂} {Lv. 17} {Ability: Effect Spore}
Jason kreeg Vinyl van Team Rocket nadat ze de organisatie was gejoind. De Paras luisterde naar niemand, totdat Vinyl kwam. Hij bewonderde haar rebels karakter en hoe snel ze iets afhandelt. TR schonk haar daarom deze –nutteloze- Pokémon. Maar in Vinyls’ handen is hij machtig. Hij heeft een rebels karakter en luisterd vooral niet naar zachtaardige mensen. Hij handelt snel af met verscheidene mensen door ze in slaap te sussen.


Geschiedenis:
Vinyl werd geboren op de dag dat haar moeder stierf. De vrouw was al zwak en een tweeling was haar feitelijk teveel. Beide waren kerngezond. Althans dat dachten ze. Octavia en Vinyl waren beide vrolijke meisjes. Op haar vijf jaar begon Vinyl te sukkelen met haar zicht. Een diagnose gaf aan dat ze kleurenblind was. Vinyl wist echter dat dit niet waar was. Ze was enkel blind voor roodkleurige tinten. Dus kocht haar vader een magentakleurige bril… En raad eens, het werkte! Vinyl zag alles perfect in kleur en zette de bril bijna nooit af. Op hun zes jaar kreeg de tweeling elk een Pokémon. Vinyl koos voor een Tauros en Octavia voor een Jynx. Ze gaf de Pokémon de naam Wubs. Nadat ze Wubs had gekregen begon ze zich meer in het DJ zijn te verdiepen. Ze kreeg een paar jaar later een hele DJ set. De twee meisjes volgden op school een muzikale opleiding. Vinyl stopte op haar veertien, maar Octavia ging ermee verder.

Samen met Wubs speelde ze muziek op fuiven. Daar verdiende ze wat geld mee. Na 4 jaar kende iedereen haar onder de naam; DJ Tr8. Op een van haar concerten leerde ze een jongen kennen. Neon Liqsan. Het klikte meteen en al snel waren ze een koppel. Samen met Neon gaf ze zelfs nog beter concerten, omdat Neon gespecialiseerd was in speciale effecten zoals belichting. Vinyl heeft altijd al in een  gevaarlijke wereld geleefd. Maar na lang twijfelen heeft ze TR gejoind. Daar leerde ze Jason kennen.

Like's:

  • Hard Rock
  • Remixen
  • Vechten


Dislike's:

  • Klassieke muziek
  • Saaie momenten
  • Mensen die haar muziek haten


En verder..: Vinyl heeft minder tijd voor haar DJ carrière omdat TR veel tijd in beslag neemt.


Laatst aangepast door Vinyl Mikkusu op zo sep 22, 2013 7:08 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Vinyl Mikkusu Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Vinyl Mikkusu Vinyl Mikkusu Emptyma mei 27, 2013 8:48 pm

Ziet er goed uit! Een paar kleine typfoutjes:
Citaat :
{Die haar haar niet heeft geverdd
Geverfd.
Citaat :
maar Octavia deed veder.
Neem aan dat dit: 'maar Octavia ging ermee verder' moet zijn.

Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Vinyl Mikkusu ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Vinyl Mikkusu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-