Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Bad Boy!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Viridi Green
Viridi Green


Profiel Vrouw Aantal berichten : 78
Poképoints : 50
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 years
Pokémon:
Bad Boy! Vide
BerichtOnderwerp: Bad Boy! Bad Boy! Emptyza jun 22, 2013 12:15 am

•Viridi•
Ze staarde Toboe aan. "En?" Hij staarde haar achterlijk aan. "Ik heb hier geen tijd voor, jij kleine domme Pokémon," zei ze bot, nog steeds geen reactie. Ze schraapte haar keel, nog steeds niets... "TOBOE!" Hij duwde zijn ogen tot spleetjes en toverde een grijnsje rond zijn lippen. "Oké dan," haar hand ging naar jaszak, waar de Pokébal van Toboe en haar trouwe Venusaur inzatten. "Keith, toon hem eens wat ik bedoel," zei ze en ze hield de Pokébal voor haar uit. De Venusaur kwam in een flits tevoorschijn en keek haar droogjes aan. Niet echt wetend voorwat hij de Weedle moest straffen, maar hij moest het doen. Zijn tentakels sloegen uit en omwikkelde de worm, die even was verschoten van de lianen, maar ze daarna begon te... Knuffelen... Viridi sloeg haar hand in haar gezicht en ook Keith keek verwonderd op. Ze duwde haar vingers op haar voorhoofd en keek beschaamd naar de grond. "Keith, Hyper Beam," Hij knikte, begon te grijnzen, een nieuw trucje. Een gele bal vormde zich voor zijn bek en even keek de Weedle er gefascineerd naar en toen schoot hij die af op de bewonderaar. Viridi grijnsde even. Het licht straalde fel en Keith trok snel zijn lianen weg. Maar toen het licht wegdijde, voelde ze een vreemd gewicht op haar hoofd. Ze keek op en zag daar wel Toboe zitten. Ze begon te knarstanden. "Toboe..." gromde ze. Hij begon breed te lachen, schoot een String Shot in haar gezicht en schoot er toen één naar de dichtbijzijnde boom. Ze begon te gillen, te tieren. Keith keek er verdwaas naar. Wat moest hij daar aan doen? Hij kon moeilijk een Hyper Beam in haar gezicht doen... "KEITH! DOE DAN TOCH IETS!" gilde ze terwijl ze het plakkerige goedje met haar handen probeerde weg te halen.

•Keith•
Hij knikte, keek om en begon naar de weedle te grommen, hij gromde terug, speels. En barste toen in lachen uit. Hij schoot een Hyper Beam af, het licht werd terug zichtbaar, machtig. Maar opnieuw was de Weedle weg. Hij gromde keek snel om, maar zag niks. Hij werd wat veward. Waar was hij? Hij was hier nog net, en nu was hij weg? Huh? Hij begon om zijn eigen as te draaien, zoekend naar dat stuk ongeluk.

•Toboe•
Wie! Het was leuk om op Keiths' rug te zitten terwijl hij zich als een draaimolen gedroeg. Hij begon steeds harder te lachen. En op de een of andere kon de Venusaur het horen en grepen zijn lianen Toboe. Hij was woedend. "YAY!" gilde hij toen hij werd opgetild. leuk! Een schommel ding dat hij niet moest besturen. Hij knuffelde de planten opnieuw. Maar deze keer stopte Keith niet om een wenkbrauw op te trekken, maar schoot hij een witte straal naar hem. Toboe keek er verbaasd naar, begon te lachen en schoot een draadje naar Keiths' kop, wringde zich vantussen de fijne lianen en sprong op om zich weer naar Keiths' hoofd te begeven. Hij lande met een harde plof in zijn nek, maar de Venusaur was zo hard bezig met de aanval, dat hij het niet door had en hij gewoon doordeed. Toboe sprong van hem en keek naar Viridi. Zij was als een halve wilde aan het rondlopen en aan het gillen, terwijl ze aan de witte plakspul trok. Hij giechelde. En begon achter zijn trainer aan te lopen, dat was echt zo leuk!

•Viridi•
Dat goedje was erg plakkerig, maar na een paar keer trekken kwam het los en wat zag; Een doorgeslagen Keith en een rondhuppelende Toboe. Ze sloeg haar hand in haar gezicht en zuchtte luid. "KEITH!" riep ze naar hem. Hij staakte de Solarbeam en keek haar aan, nu wees ze naar de Weedle die naast haar stond te dansen. Hij keek met grote ogen naar zijn tentakels, naar Viridi en dan naar Toboe. 'Hoe is hij toch snel?' dacht hij vast. Vridi grinnikte, dat was zijn mysterie. Toboe's kleine geheim. Hoe dan ook, hij mocht het niet op zijn vrienden gebruiken, dat mocht hij zeker niet! "Toboe," Hij keek op. "Puik werk, maar ik wil dat je dat niet meer doet," Hij keek haar vragend aan, hij was inmiddels gestopt met dansen. "Ik bedoel op ons, je vrienden," vervolgde ze snel voordaat Toboe een nutteloze Weedle werd. Ze was eigenlijk nog blij met Toboe. Hij was zo leuk en altijd klaar voor te trainen. Ah ja juist! Ze gingen trainen en Toboe wou geen String Shot gebruiken.

"Oké Toboe, we proberen dit nog eens, Sring Shot!" riep ze wijzend naar de boom. Hij draaide zich om, weer dezelfde blik. "Wat is er?!" riep ze uit. Hij zuchtte, keek rond en sprong opeens blij op. Viridi volgde zijn blik, die op een Caterpie was gericht, een wilde. Ze keek ernaar en daarna naar de Weedle, eerst snapte ze niet echt wat hij bedoelde en keek ze steeds weer naar de Caterpie. Hij begon op en neer te springen en stoof naar voren. De groenne worm keek op en schoot een String Shot af. Nu snapte ze het! Hij wilde vechten! Sterker worden! "Toboe, salto, ontwijk op een haar na en grijp het vast met je eigen String Shot en daarna String Ball!" String Ball was iets dat ze ook in het contest had gebruikt, een verzameling String Shots. Hij lande in zijn vlucht naar de Caterpie en sprong wel meteen terug op, waarna hij zijn voorste pootjes naar voren sloeg en het plakkerige ertussen sloeg en toen naar voren draaide en ook String Shot begon te gebruiken. "Dat is niet wat ik heb gevraagd," zei ze zachtjes. Maar ze was teveel in Toboe zijn doen geïntreseerd. Hij begon steeds sneller te draaien, sloeg zijn angel uit naar achter en die werd in een vers wit goedje gehuld. Hij pakte dat draadje met een andere poot vast en deed dit nog drie keer om vervolgens supersnel rond te beginnen draaien. Hij maakt een bal uit zichzelf? Alleen de stekels zaten er nog uit, maar het was geniaal! Het draadje van de Caterpie had hij intussen ook gebruikt. De bal lande, rolde naar voren en zijn angels begonnen paars licht te geven. Klaar voor Poison Sting. De Caterpie begon te grommen en schoot naar voren, Tackle. Er vloog een paars pijltje haar richting uit, raakte de groene worm en remde de Pokémon af, hierdoor was de kracht van Toboe's bal veel sterker. Het raakte de Caterpie recht in het gezicht. Deze bleef onbewegelijk liggen. "Toboe..." fluisterde ze. De bal knapte open, liet de draden paarsgloeiend achter. De Weedle daarin begon te dansen en keek zijn trainer tevreden aan. "Dat was prachtig!" riep ze uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Bad Boy!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Saffron City-