Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Boring {Z.I.N.A.N}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptywo jun 26, 2013 9:27 pm

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬V.I.N.Y.L▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­▬

Serieus? Ze was nog maar een paar dagen een grunt en raad eens wat haar eerste missie was? Ja, in een veel te grote boekenkast opzoek gaan naar een gele magische vogel. Hoe noemde hij nu weer? Euhm. Ja het was een vogel en het was geel, dat wist ze. Maar haar geheugen liet haar weer in de steek. Ze stapte het hoofdkwartier uit, hoofd gezaken. Aan haar riem bungelde 2 mooie Pokéballen, daarin zaten haar trouwe Pokémon, Wubs en Jason. Nu de o zo saaie missie. Ze haalde één van de rode ballen van haar riem en hield hem voor haar. Een rode straal schoot eruit en lande op de grond, daar werd hij groter en stond er opeens een Tauros. "Kom op Wubs, we moeten naar een... Bibliotheek," De stier draaide zich om en keek haar vragend aan. "Gewoon naar Saffron gaan, dat is al," zei ze terwijl ze met haar rechterhand wuifde. Hij knikte traag, maar Vinyl keek niet meer. Haar hand zat al rond haar Ipod. Ze koos een liedje, zette haar draadloze koptelefoon op en liep naar Wubs. Haar zonnebril zat nog in haar haar en nu de veel te felle kleuren van het blauw haar hoofdpijn bezorgde, zette ze hem op. De roze glazen gaven haar het vermogen om normaal te zien, ze was namelijk een beetje kleurenblind, een beetje vond ze toch. Ze kon niks van rode tinten zien, en dat bezorgde haar vaak hoofdpijn. Ze zuchtte en zette de koptelefoon van Wubs op zijn oren. Hij schrok niet, hij kende het. Hij begon te grijnzen en genoot verder van de muziek. Het meisje wandelde rustig naar zijn rug en sloeg haar been omhoog om sierlijk op zijn rug te landen. Wubs was wel groot, maar door de jaren heen had ze het geleerd. Ze keek op en gaf een duwtje met haar benen, Wubs reageerde en stoof vooruit. Vinyl kende het en leunde naar voren, greep zijn vacht vast en genoot van de wind in haar haren. Zo verplaatste ze haar meestal als ze bijvoorbeeld even naar een andere stad moest. Als ze naar de andere kant van Kanto moest, belde ze Neon, hij had een auto. Zij had wel haar rijbewijs maar had het geld niet voor een auto. Het kon haar ook niks schelen, muziek was haar passie, niet die stomme rijtuigen. Ze had tenslotte Wubs, die was goed genoeg. De kasseien onder zijn hoeven vlogen aan haar ogen voorbij. Maar het geklak van zijn hoeven was niet te horen want de muziek zorgde ervoor dat ze niks anders dan die melodie hoorde. Ze beluisterde enkel remixen, dubstep en andere muziek waar een beat in zat. In vergelijking met Octavia, die enkel van klassieke muziek hield. Ze braakte ervan, van die oersaaie mensen die naar dode mensen hun muziek luisterde. Hij of zij was al lang dood, dus het kon dat lijk een reet schelen dat er nog mensen van hun muziek hielden.  
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬W.U.B.S▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Waarom wilde Vinyl opeens naar een bibliotheek? Ah, wat kon het hem eigenlijk schelen? Hij had alles wat hij wilde, dus hij kon niet klagen. Hij trok zijn benen terug en zette ze toen terug hard neer, wat een harde klak gaf. Mensen konden nog net uit de kanten springen voor de Tauros, hij zou ook niet voor hen uit de kanten gaan, hij was hier eerst. Toen de kasseien in stof veranderde en de gebouwen van Vermillion uit zijn zicht verdwenen, versnelde hij en gooide hij zijn kop de lucht in. Misschien wou het meisje de bibliotheek beroven? Boeken verkochten goed de laatste tijd. Hij grinnikte, dan kon Jason die snotapen in slaap brengen en dan kon hij de boel op stelten zetten. Dat was altijd zo leuk, ookal hadden ze het nog maar één keer gedaan, in een café. Toen was Vinyl er vandoor met het geld. De buit was echter heel mager, blijkbaar waren de eigenaars van haar generatie en hadden ze de magische bank gevonden waar je al je geld kon storten. Maar met de mooie 150 euro had ze een paar nieuwe kleren gekocht en wat snufjes, zoals nieuwe oortjes of koptelefonen. De rest spaarde ze, ze wilde echter ook een nieuwe box, de oude had Vinyls' woede meegemaakt en was er niet heelhuids vanaf gekomen. Jep, ze leken erg op elkaar. Wubs en Vinyl. Hoelang kenden ze elkaar eigenlijk al? 10 jaar of langer? Ja dat was het waarschijnlijk. Hij zuchtte en vertraagde terug.

Na enkele minuten goed doorgegalopeerd te hebben, verscheen Saffron City. Hij zuchtte, opgelucht. Hij hield wel van rennen, maar hij had het meer op vechten. Hij schakelde over op een rustig draf en keek op, naar zijn trainer. Vinyl lag nog steeds naar de grond te staren. Hij brieste en ze keek traag op, zuchtte opgelucht en sloeg haar ene been over zijn kop en landde zacht op de grond. De Tauros stopte al snel en keek haar aan. Wist ze eigenlijk waar de bibliotheek was? Ze keek rond, stapte op een jongen af en greep hem bij de kraag. De jongen was rond de 14 jaar en leek erg onschuldig, maar Vinyl had het echt op hem gemund. Hij schrok erg. "Waar is de bibliotheek," zei ze bot. Hij fronste en zijn blik werd minder angstig, in de plaats daarvan zag hij dat de jongen boos werd. "Doe niet zo bot! Ik zeg dat niet tegen zo'n volk," zei hij. Hij duwde Vinyl weg, zij gromde. "O ja," zei ze. En ze haalde haar hand op die gebald was. Wubs grijnsde. De jongen zag dat, dook weg en rende weg. "Wubs, pak hem," zei Vinyl snel. Hij knikte. Een paarse bol verscheen op zijn voorhoofd en hij schoot naar voren. Zen Headbutt. Hij zorgde ervoor dat hij snelheid opbouwde en de jongen had blijkbaar pas op het laatste moment door dat de stier op hem af kwam. En zo werd hij uit de weg geruimd, einde van ons eigenwijs kind.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬V.I.N.Y.L▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­▬

Die snotaap had het haar dan toch verteld en raad eens! Hij had niet gelogen en daar stond ze nu, te wachten op haar assistent in deze missie. Ene Zinan, zijn achternaam was haar al ontglipt. Haar geheugen liet haar weer eens in de steek. Maar wat kon het haar schelen. Ze keek naar Wubs. Het meisje liep naar de muur naast de ingang en leunde er tegen, terwijl haar hand haar koptelefoon ondersteunde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptywo jun 26, 2013 10:11 pm

Eindelijk weer wat te doen. Natuurlijk had Zinan graag tijd voor zichzelf en had de vangst van Aeolus laatst hem ook wel de adrenaline kick gegeven die hij soms nodig was, maar het was prettig om zich weer eens nuttig te maken voor de organisatie. Hij woonde er immers al een half jaar. In tegenstelling tot zijn toegewezen teamgenoot voor deze opdracht. Voorbereid als hij was had hij al het één en ander nagetrokken over deze Vinyl Mikkusu. Deze vrouw, of eigenlijk een kind van 18, had zich nog maar kort geleden aangemeld bij Team Rocket. Onderdeel van een tweeling, een dj bekend onder de naam DJ Tr8, in een relatie met ene Neon Liqsan. Zinan vroeg zich af of deze Vinyl wel wist hoeveel je over iemand kon leren, simpelweg door toegang te hebben tot iemands dossier. Hij grijnsde scheef. Zijn contact met Akio bracht hem nog altijd op paden die voor anderen niet toegankelijk waren. Zijn smetteloze witte handschoen streek even over de Persian die naar hem op de zwart lederen bank lag. De zwarte Mercedes gleed geruisloos over de weg, zijn geblindeerde ramen verborgen de bleke jongen voor de nieuwsgierige ogen van voorbijgangers. Het was bijzonder aardig van Akio geweest om zijn auto met chauffeur uit te lenen. Blijkbaar wilde hij toch dat zijn leerling goed voor de dag kwam.

De auto kwam tot stilstand voor een groot, wit gebouw. Zijn oog viel meteen op de lange vrouw die bij de ingang stond. 1.78 meter lang, blauw haar, magenta ogen schoot er door zijn hoofd. Dat was de uiterlijke beschrijving geweest. Hij zuchtte. Waarom moest ze zo ontzettend opvallend zijn? De enorme Tauros die naast haar stond hielp ook niet echt mee. Zinan wachtte tot de chauffeur zijn portier open trok. De witharige jongen stapte uit en richtte zich op tot zijn volledige lengte van 1.92 m. "Bedankt Ryoku," zei hij tegen de chauffeur, waarna hij Calliope wenkte en zich naar de ingang begaf. De Persian rekte zich uit en sprong soepel uit de auto. Met haar schofthoogte van ruim een meter was ze een indrukwekkend roofdier. Zinan moest toegeven dat ze samen ook wel de nodige aandacht konden trekken. Het was een vreemd idee dat hij nu nog een Pokémon in zijn zak had. Hij en Calliope waren altijd met z'n tweeën geweest. Met grote passen liep hij op de blauwharige vrouw aan. "Zinan Minami," stelde hij zich kort voor. "Laten we meteen gaan, Vinyl. Je kan je Tauros beter terugroepen." Daarna draaide hij zich om en liep naar de ingang. Ondertussen haalde hij een Pokéball uit zijn tas, liet Calliope zonder een woord terug keren en deed de verkleinde Pokéball terug in de zak van zijn witte broek. Het werd tijd om alles te weten te komen over Zapdos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptywo jun 26, 2013 10:36 pm

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬V.I.N.Y.L▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­▬

En daar was hij dan, lekker subtiel reed zijn veel te dure auto voor haar neus voorbij en stopte hij voor de ingang. Eerst stapte er een man uit, die de portier van een passagier opentrok en hem eruit liet. Ze zette haar koptelefoon van haar oren, zette de muziek uit en keek naar de het lijk dat op haar afkwam. Hij had echt nood aan kleur, hij was al half dood. "Zinan Minami," zei de zombie. "Laten we meteen gaan, Vinyl. Je kan je Tauros beter terugroepen." Ze een trok een wenkbrauw op. Kon hij zo haar de les spellen? Maar hij had eigenlijk wel gelijk. Haar blik gleed naar zijn schoenen, waar zo'n stomme Persian zat. Een domme kat die enkel zijn klauwen had, ze haatte die beesten. Eigenlijk haatte ze meer Meoth, want die kwamen wat meer voor dan hun evoluties. Ze zuchtte en haalde mopperend Wubs' Pokéball van haar riem. "Lijk zegt dat je terug in je bal moet," Wubs grijnsde. "Dus we zullen maar eens luisteren," zei ze er grijnzend na. De Tauros keerde terug in zijn bal en ze klikte hem terug vast aan haar riem. "Nu, wat is eigenlijk de bedoeling hiervan?" vroeg ze aan lijk. Kon hij eigenlijk normaal praten? Of praatte hij constant op dezelfde toon? Als dat zo was, dan was ze hier weg. Want dan begon ze toch te twijfelen of hij een zombie was. Ze duwde de deur van de bibliotheek open en wandelde er wat traag naar binnen. Als ze hier werd opgemerkt door één of andere persoon, dan was haar reputatie naar de knoppen! "We kunnen beter opschietn li-Zinan, ik haat stofige plekken," zei ze snel tegen de jongeman. Hij was ook erg groot. Hopelijk stootte hij zijn hoofd niet tegen de bovenkant van de deuropening. Oké, ze overdreef nu wat, maar hij was echt groot. Geen 2 meter, maar wel groot -en erg bleek.

Verveeld zette ze haar handen in haar zij en keek ze rond in de gigantische boekenkast. Zapdos was het toch? Grote, gele vogel, Zapdos. Ze wandelde naar de eerste de beste plank en trok er een boek uit. 'De Pokédex van A tot Z' Ze schrok, zette hem snel terug en trok een wenkbrauw op. Waar moest ze nu een boek vinden over een bepaald onderwerp! Alles stond hier zo door elkaar!
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptywo jun 26, 2013 10:56 pm

"Nu, wat is eigenlijk de bedoeling hiervan?" Zinan zuchtte en haalde zijn hand even door zijn witte lokken. Het leek erop dat hij, ondanks het enkele jaartje leeftijdsverschil, duidelijk de volwassene was. Kon ze niet eens haar orders lezen? "Ik neem aan dat je dat al weet," antwoordde hij een beetje bits. "We kunnen beter opschieten li-Zinan, ik haat stoffige plekken," antwoordde het meisje. Zinan grimaste even. Li-Zinan? Werkelijk, kon ze niet eens een naam van twee lettergrepen onthouden? Ze liepen door de dubbele deuren en Zinan nam de grote ruimte in zich op. De Saffron bibliotheek was de grootste van heel Kanto, met een collectie aan boeken die vrijwel elk thema besloegen. Gelukkig was alles schematisch ingedeeld en dankzij zijn voorbereiding wist Zinan al waar ze moest zijn. Vinyl daar in tegen had duidelijk geen enkel idee. Het meisje stormde naar de eerste de beste boeken kast en trok er een boek uit. Zinan kon zich wel voor zijn hoofd slaan.

"Deze kant op," zei hij kortaf, terwijl hij langs de balie liep en een eikenhouten trap afdaalde. In tegenstelling tot wat Vinyl beweerde was deze bibliotheek helemaal niet stoffig. Het was er schoon en duidelijk goed onderhouden. Hij liep naar de sectie rechts achterin. Deze was gewijd aan legendarische en historische Pokémon. Alleen nu moest hij dit nog aan die blauwharige duidelijk maken. Hij draaide zich om en sloeg zijn armen over elkaar. "Goed, let even op. Deze sectie is gewijd aan legendarische en historische Pokémon. We moeten zoeken in deze drie kasten." Hij wees de drie kasten in de rechter hoek aan. "Ze zijn zowel alfabetisch als op regio gesorteerd. Deze sectie is voor ons dus het belangrijkst." Opnieuw gaf hij met zijn armen aan van waar tot waar ze moest zoeken. "Beperkt je niet tot boeken en legenden over Zapdos alleen, er kan ook informatie over hem te vinden zijn in verhalen over andere legendarische Pokémon. Capisch?" Hij keek het meisje met opgetrokken wenkbrauwen aan. Hopelijk was dit niet teveel om in haar muzikale hoofdje te passen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptywo jun 26, 2013 11:27 pm

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬V.I.N.Y.L▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­▬

"Deze kant op," zei lijk. Vinyl keek op. Hij liep langs de balie en een trap af. Ze volgde hem, maar slenterde toch wel wat. Ze haatte het hier! Mocht ze niet gewoon iets stelen, dan had ze hier tenminste nog iets aan. Maar blijkbaar moest ze haar koest houden, deze ene keer. Haar blik gleed over de boekenkasten heen. Ze had nog nooit meer dan 10 boeken bij elkaar gezien, dus voor onze Vinyl was dit een heel nieuwe ervaring. Lijk was inmiddels gestopt bij wat kasten in een hoek van de bibliotheek. Ah ze gingen nog wat in een hoekje kruipen ook. Ze zuchtte, slenterde naar hem toe en hoorde zijn gezaag aan. "Goed, let even op. Deze sectie is gewijd aan legendarische en historische Pokémon. We moeten zoeken in deze drie kasten." Ze keek op. Dus moesten ze al die boeken eruit halen? "Ze zijn zowel alfabetisch als op regio gesorteerd. Deze sectie is voor ons dus het belangrijkst." Ah ja, dat was logisch... Toch? "Beperkt je niet tot boeken en legenden over Zapdos alleen, er kan ook informatie over hem te vinden zijn in verhalen over andere legendarische Pokémon. Capisch?" Ze knikte alleen en zette haar zonnebril in haar blauwe haren vast. De scherpe blauwe kleur schoot haar netvlies op. Ze zette haar handen tegen haar voorhoofd, dat deed zeer. Het deed altijd zeer als ze de bril afzette. Ze schudde haar hoofd en keek terug op waarna ze naar de boekenkast liep die Lijk had aangeduid. Ze liet haar vinger over de ruggen van de boeken glijden en keek zorgvuldig naar de titels. Toen stopte haar vinger. Op de rug stond; 'De Drie Vogels Van Kanto' Ze trok hem uit de kaste en liep terug naar het lijk. "Wat denk je van deze," Ze hield het boek voor hem en legde hem vervolgens op de tafel naast het boekenrek. Ze stapte terug op de sectie af en ging deze keer gebukt zitten. Dat boek begon met een D, dus Zapdos moest wat meer naar... Rechts zijn. Daarna volgde de A, dus was hij hoogwaarschijnlijk. Ze liep wat naar rechts en kwam toen een boek tegen die 'Elektrisch' noemde. Was Zapdos niet een elektrische vogel? Ja, ze trok het boek uit het rek en keek verder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptydo jun 27, 2013 2:27 pm

Vinyl knikte en zette voor het eerst sinds hun ontmoeting haar zonnebril af. Zinan moest toegeven dat ze opvallende kijkers had. Het meisje liep naar de boekenkasten en Zinan volgde haar voorbeeld. Wat wist hij al over Zapdos? Het was één van de drie legendarische vogels, de andere twee waren Articuno en Moltres. Er was een verbinding tussen die drie, alleen kon hij er niet meer op komen. Verder wist hij eigenlijk alleen dat het een elektrisch type was. De jongeman tikte met zijn vinger op zijn kin. Zijn ook viel op een opvallend oud boek. Het leek een soort logboek. Power Plant '95 - '97 stond er op de achterkant. Wat vreemd. Waarom zou die er tussen staan? "Wat denk je van deze," klonk er plotseling naast hem, terwijl Vinyl hem een boek onder de neus drukte. De Drie Vogels Van Kanto las hij vlug, voordat ze het boek weer weg trok en het op de tafel vlak bij hun legde. Zinan knikte, trok het logboek uit de kast en nam plaats aan de tafel. Hoewel hij ontzettend nieuwsgierig was naar het logboek van de Power Plant, besloot hij eerst zijn basiskennis weer wat op te frissen.

Hij sloeg het boek open en merkte dat het redelijk nieuw was. Daarnaast was het rijkelijk geïllustreerd.
De drie legendarische vogels hebben elk een ander type. Zapdos is het elektrisch type, Moltres het vuurtype en Articuno het ijstype. Er wordt gezegd dat de gecombineerde kracht van Moltres en Articuno de oceanen hebben laten ontstaan en dat de krachten van Zapdos de stromingen in de zee hebben opgewekt. Hierdoor zijn de nauw verbonden aan de legendarische Pokémon Lugia, van wie wordt gezegd dat hij waakt over de zee en de drie vogels. Wanneer Zapdos, Articuno en Moltres de strijd met elkaar aanbinden over territorium, is Lugia de enige die hun kan kalmeren.
Lugia, dat was de link. Het was grappig hoe deze mythe leek te botsen met de mythe uit Hoenn, waarin werd beweerd dat Kygro de zeeën had laten ontstaan. Zijn oog viel op de illustratie naast de tekst. Drie eilanden, met boven elk eiland één van de vogels, en diep in de zee lag Lugia te slapen. Interessant, hieruit kon geconcludeerd worden dat de vogels elk een apart eiland bewoonden.

Zinan bladerde verder in het boek, in de hoop om meer informatie te vinden over deze eilanden. Bij het zien van het kopje locaties voelde hij zijn hart sneller kloppen.
Er is veel onduidelijkheid over de verblijfplaats van deze Pokémon. Hierdoor geloven sommigen dat ze geen vaste verblijfplaats hebben, maar hun nesten telkens verplaatsen. De volgende feiten bevestigen dit vermoeden.
Eerst werd geloofd dat alle drie de vogels dicht bij elkaar leefden, elk op hun eigen eiland. Deze eilanden werden Fire Island, Ice Island en Lightning Island genoemd. Echter, toen de territoriumgevechten steeds vaker voor kwamen, zijn de vogels van deze eilanden vertrokken.
Moltres is de meest bewegelijke van de vogel. Na het verlaten van Fire Island is hij gezien op Mount Blaze, de Victory Road en Mount Silver. Moltres is als laatst gespot op Mount Ember, op de Sevii Islands.
Articuno scheen zijn intrek te hebben genomen in Seafoam Islands, maar werd ook gespot bij de Sevii en Orange Islands.
Zapdos vertrok naar Mount Thunder, maar verdween voor lange tijd van de radar toen hij daar gestoord werd door wandelaars. Hij werd weer ontdekt toen de Power Plant in het noord-oosten van Kanto werd gerenoveerd. De vogel had daar klaarblijkelijk voor lange tijd geslapen. Hierna is Zapdos voor lange tijd niet meer gezien.

Zinan's donkere ogen schoten naar het logboek. Daarom stond het er tussen. Misschien waar daar wat meer aanwijzingen te vinden over waar de vogel naartoe was vertrokken...

OOC Ik hou van feitjes opzoeken Mudkip la
Terug naar boven Ga naar beneden
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptydo jun 27, 2013 10:42 pm

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬V.I.N.Y.L▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­▬

Ze keek even op en zag dat Lijk met zijn neus in de boeken zat. 'Nerd!' Dacht ze. Maar hé, dit was een missie, dus hij had deels gelijk, weeral. Ze haatte het, mensen gelijk geven en vooral zo'n mensen als Lijk. Die dan zaten te pronken met hun veel te dure spullen. Maar goed, moest ze ook niet lezen? Ze staarde even naar het boek in haar handen en daarna terug naar Lijk. Nope, hij zou wel lezen. Ze sloeg het boek even open en zag wel wat prentjes en wat tekst hier en daar, ze keek er even vluchtig naar en daarna terug naar Zinan. Ze zuchtte en duwde het boek terug in het rek, waarna ze haar tot Lijk wende. Ze gaf voor de eerste keer in haar leven toe, dat iemand de leinig over haar had, maar wel maar voor even. Ze stapte op hem af en keek hem even nieuwsgierig aan. "Heb je al iets nuttigs gevonden? Moet ik een specefiek boek vinden?" zei ze. Ze haatte het, zo onderdanig zijn, maar ze moest toegeven, hij had hier de hersenen. Misschien had hij wel zijn school afgemaakt? Ah ja, school, nog zoiets dat ze haatte.

Ze staarde Lijk aan, wachtend op een antwoord, hij deed haar op een rare manier denken aan Octavia. Die was ook zo saai, maar niet zo wit. Zij was eerder grijs. Vinyl had eigenlijk ook grijs haar, maar dat irriteerde haar en ze liet het kleuren, veel toffer. Maar goed, Zapdos, de magische gele vogel van Kanto. "Kunnen we niet beter iets vinden over haar krachten? Wat zij kan? Ik weet dat ik snel dingen vergeet enzo. Maar zou dat niet slim zijn? Ik weet niet echt meer wat we juist moesten doen, maar... Euh... Krachten en locatie waren toch belangerijk?" vroeg ze aan Zinan. Ze had misschien haar school niet afgemaakt, maar zo dom was ze ook weer niet.

OOC; Sorry, hij is flut ;.;
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptyvr jun 28, 2013 9:16 am

Zinan trok het logboek naar zich toe. Hij sloeg het open en liet zijn donkere ogen over de regels vliegen. Eerst stond er wat algemene informatie in over de Plant zelf en de mensen die er werkten. Of eigenlijk de mensen die het controleerden. Dit logboek ging over drie van de jaren dat de Power Plant buiten gebruik was geweest. Blijkbaar hadden mensen de toestand er van toch nog eens in de zoveel tijd gecontroleerd. Meldingen over kapotte leidingen, Voltorb overlast en 'ok' aantekeningen vulden de pagina's. Zinan fronste en bladerde verder. Plots kwam hij op een pagina die veel meer tekst bevatte. Zijn nieuwsgierigheid was gewekt en hij begon te lezen.
05-08-'97
Power Plant is in verwaarloosde staat, maar de meeste kabels zijn nog intact. De processoren en generatoren zijn verouderd, deze zullen moeten worden vervangen. Ook zal er wat moeten worden gedaan aan de overlast van elektrische Pokémon. Vooral de Voltorb en Electrode kunnen de werkzaamheden bemoeilijken. Meer aantekeningen volgen na inspectie van de lagere verdiepingen.

Ongelofelijk! Ik kan niet geloven wat in zonet heb meegemaakt! We daalden met drie man de trappen af naar de lagere verdiepingen om daar de opslag te controleren, maar we vonden iets totaal anders. Het was een soort nest, gemaakt van verwrongen metaal. Daar, in het nest, lag een enorme vogelpokémon. Zijn veren waren geel en zwart. Mijn college riep uit dat het Zapdos was. Dat had hij beter niet kunnen doen. De Zapdos opende zijn ogen, zag ons en liet een oorverdovende gekrijs horen. Toen hij met zijn vleugels begon te slaan hoorden we het geknetter van elektriciteit en donder. We strompelden achteruit, toen de vogel opvloog en dwars door het dak verdween. Ik denk dat we nog geluk hebben gehad.

Daarna volgde er een uitgebreid verslag over de schade die Zapdos had veroorzaakt, dat verklaarde ook waarom de Power Plant volledig opnieuw gebouwd was. Het was dus bijna zes jaar geleden sinds Zapdos voor het laatst op de Power Plant was gezien...

"Heb je al iets nuttigs gevonden? Moet ik een specifiek boek vinden?" Zinan schrok op en zag Vinyl aan zijn tafel staan. De jongeman zuchtte even, sloot zijn ogen en klemde zijn neusbrug tussen zijn duim en zijn wijsvinger. Hij bleef zwijgen, terwijl hij alle feiten die hij net gelezen had op een rijtje zette. Kunnen we niet beter iets vinden over haar krachten? Wat zij kan? Ik weet dat ik snel dingen vergeet enzo. Maar zou dat niet slim zijn? Ik weet niet echt meer wat we juist moesten doen, maar... Euh... Krachten en locatie waren toch belangrijk?" Zinan knarste even met zijn tanden. Zij? Het was onbekend welk geslacht de legendarische vogels waren, dus gingen de meesten er van uit dat ze geslachtloos waren. Ze leken zich immers niet voort te planten. "Zapdos is een elektrisch type, de mythe zegt dat hij samen met Articuno en Moltres de oceanen en zijn stromingen heeft gemaakt. Hierdoor zijn ze nauw verbonden aan Lugia, de enige Pokémon die de drie weer tot rust kan manen bij territorium gevechten. Ze hadden vroeger elk een eiland, maar sinds Zapdos Lightning Island heeft verlaten, is hij daarna ontdekt op Mount Thunder en is hij voor het laatst zes jaar geleden gesignaleerd in de Power Plant," dreunde hij op.

Zijn donkere ogen richtten zich op Vinyl. "We zijn dus nog niet veel verder. We moeten weten waar hij is gesignaleerd de afgelopen zes jaar. Zoek in logboeken, dagboeken, registraties. Het is inderdaad nog weinig over zijn krachten, dus als je daar iets over kan vinden is dat prettig." Na dit gezegd te hebben stond hij op. "Ik ga even pen en papier halen." De jongeman liep weer naar de trap, besteeg deze vlug en beende naar de balie. De vrouw achter de balie overhandigde hem breed glimlachend waar hij om vroeg. Zinan bedankte de vrouw en liep weer terug naar beneden. Met een zucht nam hij weer plaats aan tafel en begon hij alles te noteren wat hij had opgezocht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptyvr jun 28, 2013 5:52 pm

Zinan was niet erg blij en zei; "Zapdos is een elektrisch type, de mythe zegt dat hij samen met Articuno en Moltres de oceanen en zijn stromingen heeft gemaakt. Hierdoor zijn ze nauw verbonden aan Lugia, de enige Pokémon die de drie weer tot rust kan manen bij territorium gevechten. Ze hadden vroeger elk een eiland, maar sinds Zapdos Lightning Island heeft verlaten, is hij daarna ontdekt op Mount Thunder en is hij voor het laatst zes jaar geleden gesignaleerd in de Power Plant," Wauw, hij leek wel een wandelende encyclopedie. Of hij kon goed dingen onthouden. "We zijn dus nog niet veel verder. We moeten weten waar hij is gesignaleerd de afgelopen zes jaar. Zoek in logboeken, dagboeken, registraties. Het is inderdaad nog weinig over zijn krachten, dus als je daar iets over kan vinden is dat prettig." zei hij. Hij stond op. "Ik ga even pen en papier halen." Ze knikte en keek hem nog na. "Goed dan, Power Plant..." Ze draaide haar om, wandelde terug naar het boekenrek en liet haar vinger over de boeken glijden. "Als Zapdos eerst op Lightning Island zat en daarna op Mt. Thunder om daarna naar de Power Plant hier in Kanto te komen, dan moet zij wel iets met statische omgevingen hebben, dus..." Haar vinger stopte, tikte op een kaft en trok hem eruit. 'Storms on Route 10' Stond erop. Ze grijnsde sloeg het open en keek vlug naar de eerste pagina.
Gisteren pakten de eerste wolken samen, vandaag werd het pas erger. Gedonder luidde over heel Route 10 en toen ik dacht dat de storm ging uitbreken, sloeg er bliksem in, vlak bij mijn huis. Ik rende naar binnen, om mijn kinderen te beschermen, maar hoorde opeens raar geknetter. Ik keek op en zag een gele silhout de zwarte wolk in vliegen. Ik wist niet wat ik zag! Vanaf die dag zag ik de silhout nooit meer terug.
Vinyl fronste, sloeg de pagina om en las een andere getuigenis.
"Het gaat stormen!" riep een oude man me toe. Ik wist niet echt wat dat moest beteken, maar ik moest naar mijn huis terug, ik kon niet in Lavender Town blijven. De wind stak op, ik kende de stormen op Route 10, ik was er immers opgegroeid, maar ik had nog nooit zo'n sterke wind meegemaakt! En toen sloeg de eerste bliksem in, gedonder weerklonk en toen hoorde ik een raar geknetter, alsof elektriciteit van de hemel sprong. Ik keek op en zag een vogel, nog nooit zo machtig als deze. Gele veren en af en toe een zwarte. Hij sloeg met zijn vleugels, en daar was het geknetter en toen sloeg er weer bliksem in. Ongeloofelijk! En zo snel als de magische vogel was gekomen, verdween ze weer in de wolken. Ik stond versteld van dit wonder, van deze rare Pokémon.
Ze keek op. Beide getuigenissen bevonden zich in een storm op Route 10 waar de Power Plant zich bevond. Misschien stond er wat meer over Zapdos in dat boek van Zinan? Ze sloeg de pagina om en keek even vluchtig naar de volgende getuigenis.
'Wanneer Zapdos is waargenomen, dat is niet vaak, is het bijna altijd tijdens een elektrische storm.' Dat wist ik. En vele zeiden dat ook, maar toch... Waarom zagen sommige mensen hem dan niet? Had het te maken met de persoon zelf of de locatie van de storm? Mijn onderzoek naar het legendariese trio stopt nu. Het duurde jaren voordat ik maar een glimp van hen kon opvangen. Het is bijna onmogelijk om ze te localiseren, maar ik denk dat ze echter op een plaats bevinden die aan hun krachten samen gaat of ze op hun gemak stelt. Ik denk dus dat Zapdos leeft in donderwolken, maar er wordt gezegd dat ze in of nabij een energiecentrale in Kanto verblijft. Dit toont aan dat mijn theorie van de statische plaatsen echter juist kan zijn. Maar zoals ik al eerder zei, mijn zoektocht eindigt hier. Ik zal nooit Zapdos zien, ookal zou zij het best te spotten zijn.
Ze schraapte haar keel, leunde wat naar achter en las verder.

OOC; Stuur een Pb als er iets niet klopt, ik pas het dan aan ;3
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptyma jul 01, 2013 1:22 pm

Zinan klemde opnieuw zijn neusbrug tussen zijn duim en zijn wijsvinger. Zapdos was een elektrische type en blijkbaar werd hij net als zijn type genoten aangetrokken tot statische omgevingen. Daar konden ze hun voordeel mee doen. Als ze nou een soort kooi maakten, geladen met statische elektriciteit. Dan zouden ze Zapdos kunnen lokken, zoals je Butterfree kon lokken met honing. Hij opende zijn ogen en noteerde dit idee op het papier voor zich. Dat had hij net al vol gekrabbeld met de informatie die hij eerder had gevonden. Gedachteloos bladerde hij door het boek voor hem. Articuno, Zapdos en Moltres. Zouden ze de balans eigenlijk niet verstoren als ze één van de vogels weg haalden uit het wild? Plotseling viel zijn oog op een klein stukje tekst.
De legendarische Pokémon is meerdere keren gespot tijdens donderstormen. Er wordt gezegd dat de Pokémon bliksem kan besturen en donder creëert met zijn vleugels.
Okee, dat was verwarrend. Creëerde Zapdos nou die stormen, of zocht hij ze op? Zinan zuchtte, leunde achterover en vouwde zijn handen achter zijn hoofd. Hij keek opzij en zag dat Vinyl verdiept was in een boek. “Al wat gevonden?”  vroeg hij niet bijzonder hoopvol.

OOC: Sorry, bagger post.. :/
Terug naar boven Ga naar beneden
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptyma jul 01, 2013 2:30 pm

Ze sloeg de volgende pagina om en zag wat tekeningen van de Power Plant in een heel erg slechte conditie. Ze sloeg de pagina nogmaals om en zag nu een foto van de Power Plant. Het was redelijk onduidelijk, maar je kon erg goed zien dat het er niet erg goed uitzag. Vinyl snoof en bekeek de afbeelding beter. De lucht was donker, het gebouw kwam mooi naar voren. Er was niks raars aan, dus sloeg ze de pagina om, om de volgende foto te bekijken. “Al wat gevonden?” De DJ keek op. "Niet veel," begon ze. "Alleen dat Zapdos zich meestal laat zien in een storm en dan nog is het zeldzaam en zelfs gevaarlijk. De vogel lijkt zelfs de stormen te maken en volgens een of andere persoon leeft Zapdos in donderwolken, verder heb ik evenveel als jouw, dat ie het laatst is gespot in de buurt van de Power Plant," Ze zuchtte, zo raakte ze nergens. Ze wisten enkel dat die vogel een elektrisch type was en dat hij het laatst bij de Power Plant werd gespot en dat was het... Dat konden ze toch niet rapporteren? 'Ja, Zapdos bevindt zich hoogwaarschijnlijk ergens bij de Power Plant, maar we weten het niet zeker want het is al 6 jaar terug,' Ze grijnsde, dat zou lachen zijn. Maar goed, daarvoor waren ze hier. Opnieuw zuchtte ze. Toen kreeg ze een steek in haar hoofd, ze drukte tegen haar voorhoofd. De overwelmende kleur blauw had haar weer eens hoofdpijn bezorgd. Ze zuchtte vol ergernis en plaatste haar zonnebril terug op haar neus. Toen liep ze naar Zinan en legde ze het boek voor hem, waarna ze opnieuw zuchtte en terug naar het rek liep. Dit was echt zo saai!
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptyvr jul 05, 2013 3:36 pm

Het meisje keek op. "Niet veel. Alleen dat Zapdos zich meestal laat zien in een storm en dan nog is het zeldzaam en zelfs gevaarlijk. De vogel lijkt zelfs de stormen te maken en volgens een of andere persoon leeft Zapdos in donderwolken, verder heb ik evenveel als jouw, dat ie het laatst is gespot in de buurt van de Power Plant," vatte het meisje samen. Zinan zuchtte even en staarde naar het plafon. Ze kwamen niet veel verder zo. Vinyl zuchtte ook en legde een boek voor hem neer. Zinan liet zijn armen zakken en pakte het boek. Storms on Route 10. Zinan trok even zijn wenkbrauwen op. Wauw, ze had nog een nuttige boek gepakt ook. Meteen checkte hij de uitgave datum. Dit boek was twee jaar oud, dat kon betekenen dat er nog vrij recente waarnemingen in stonden. Hij sloeg het boek open en begon de inhoud te scannen. Hij had wel geleerd om niet meteen alles domweg te gaan lezen. Hij checkte de data en scande de rapportages op woorden als 'vogel', 'Zapdos', 'bliksem', etc. Niet alle stormen die beschreven werden bevatten ook daadwerkelijk een waarneming van Zapdos. Sommige verslagen bevatten enkel een opsomming van de schade. De laatste pagina was echter interessant. Blijkbaar had de schrijver van dit boek de verslagen over de stormen verzameld met het oog op Zapdos. Dit toont aan dat mijn theorie van de statische plaatsen echter juist kan zijn. Precies wat hij ook had gedacht. Maar gezien de data in dit boek, was Zapdos dus in de afgelopen vier jaar meerdere keren rond Route 10 en de Power Plant gespot. Was het werkelijk zo gemakkelijk? Was het mogelijk dat Zapdos zijn laatste verblijfplaats nooit echt verlaten had? "Vinyl," zei Zinan gebiedend, zonder de jonge vrouw aan te kijken, "Ik denk niet dat we veel verder komen met de locatie dan dat we nu zijn. Dus concentreer je nu even op zijn krachten en mythen, oke?" Na dit gezegd te hebben boog hij zich weer over het papier met aantekeningen en begon hij de zojuist ontdekte informatie erbij te schrijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptyzo jul 07, 2013 9:29 pm

"Vinyl," De DJ keek op, om naar het witte haar, natuurlijk wit -wat verwachte je naders van een lijk?-, van de man te kijken. "Ik denk niet dat we veel verder komen met de locatie dan dat we nu zijn. Dus concentreer je nu even op zijn krachten en mythen, oke?" Toen boog Lijk zich naar voren en begon hij dingen op zijn blad te krabbelen. Ze zuchtte, konden ze nu niet weg gaan? Ze konden toch ook andere nutteloze grunts gebruiken. Niet dat lijk niet nutteloos was, hij was echt zo saai... Ze draaide haar om en begon in zichzelf te vloeken. Ze kon ook thuis blijven, ze liet haar hand naar haar zak zakken en haalde haar Ipod eruit. Ze keek er even vluchtig naar en zag dat het al 4 uur was! Komaan! Ze wou nog iets anders doen dan naar stoffige boeken staren -oké die ene van de stormen was wel nog interessant-. Ze liet haar Ipod terug in haar zak glijden. Ze sloeg haar armen over elkaar en staarde naar de stoffige houten kast. Oké, hij was niet stoffig, maar erg irritant... Erg irritant. Ze begon te knarstanden en staarde van de boekenkast naar het nedry Lijk en terug. "Damn, echt, ik verveel me," Haar ogen boorden in de nek van Lijk. Spijtig dat blikken niet konden doden en spijtig dat vechten verboden was in een bibliotheek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Zinan Minami
Zinan Minami


Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 92
Poképoints : 57
Reputatie : 10
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptydi jul 23, 2013 12:35 pm

Zinan legde met een zucht zijn pen neer en las nogmaals over wat hij op had geschreven. Op zich was er best veel te vinden over Zapdos, als je maar enigszins wist waar je moest zoeken. De lange jongen kwam overeind en liep naar de boekenkast. Zijn in handschoen gehulde vinger streek over de ruggen van de boeken. Hij koos een boek, sloeg deze open, bladerde hem door en zette hem weer terug. Zinan liet zijn vinger verder glijden, koos opnieuw een boek, sloeg het open en herhaalde het voorgaande. "Damn, echt, ik verveel me," klonk er uit Vinyl's richting. Zinan zuchtte en klemde weer even zijn neusbrug tussen zijn duim en wijsvinger. Ach, eigenlijk had ze ook wel gelijk. Hij had er ook wel genoeg van. De jongen drukte het boek dat hij in zijn handen had weer terug in de kast en keerde zich naar het meisje. "Ach, laten we er ook maar mee ophouden. Ik denk niet dat we hier nog veel meer vinden." Zinan liep naar de tafel, vouwde het papier met informatie op en stak het in zijn broekzak. "Ik maak er wel een officieel rapport van," meldde hij terloops. Vinyl leek hem niet echt het type dat graag rapporten schreef. De jongen rekte zich even uit, waarbij hij met zijn vingers over het plafon streek. Zijn donkere ogen gleden naar zijn ooghoeken, terwijl hij terug dacht aan de Tauros die hij buiten had gezien. Hij was wel benieuwd naar haar gevechtsstijl. "Heb je misschien zin in een gevechtje, als we terug zijn?" Misschien overviel hij haar er wat mee, Zinan was immers nogal afstandelijk geweest, maar de jongen had wel zin in een verzetje. Bovendien was het een goed moment om Aeolus uit te proberen.

OOC: Sorrysorrysorry voor de late reactie! Hierna een nieuw topicje aanmaken bij het TR hoofdkwartier?
Terug naar boven Ga naar beneden
Vinyl Mikkusu
Vinyl Mikkusu


Profiel Vrouw Aantal berichten : 23
Poképoints : 11
Reputatie : 2
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18
Pokémon:
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Emptydi jul 23, 2013 2:20 pm

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬V.I.N.Y.L▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­­­­­▬

Lijk had zich weer tussen de boeken gewerkt -gaf hij dan nooit op?- wat Vinyl erg veel irriteerde. Toen gebeurde er iets. Of Lijk was zijn verstand verloren of hij was eens redelijk; "Ach, laten we er ook maar mee ophouden. Ik denk niet dat we hier nog veel meer vinden." Ze trok een wenkbrauw op. Was hij wel in orde? Was hij ziek? Ze volgde zijn verschijning tot de tafel, waar hij het papiertje opplooide en in zijn broekzak stak. "Ik maak er wel een officieel rapport van," Ha en hij was braaf ook. Zij zou er de tijd niet voor hebben; Zij had tenminste nog een leven -Had Lijk dat wel?- buiten de TR. Een grijns rolde over haar lippen en ze draaide haar snel om, om zo de deur uit te stappen, maar Lijk zijn stem onderbrak haar actie. "Heb je misschien zin in een gevechtje, als we terug zijn?" Wat? Hij wou zijn wit kleedje vuil maken? Haar grijns werd breder. "Tuurlijk, welke plek had je in gedachten?" grijnsde ze. Zou hij dat katje inzetten? Of had hij toch nog wat 'echtere' Pokémon? Hoe dan ook, ze wou uit dit stofpaleis. Haar voeten vlogen over de vloer en haar lichaam bereikte al snel de deur van de bibliotheek. Ze duwde de deur open en liep naar buiten, de zon scheen neer op haar witte vel. Eindelijk, ze kon gaan. Maar Lijk wou nog een gevechtje? Wel hij kon er één krijgen! Ze stapte verder en liet haar hand over de twee Pokéballs glijden, waarna ze haar omdraaide en ze naar de deur keek.

-OOC; Is niet erg hoor ;3 En oké-
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Boring {Z.I.N.A.N} Vide
BerichtOnderwerp: Re: Boring {Z.I.N.A.N} Boring {Z.I.N.A.N} Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Boring {Z.I.N.A.N}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Saffron City-