Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Nate Johnson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nate Johnson
Nate Johnson


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 98
Poképoints : 10
Reputatie : 11
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24 jaar
Pokémon:
Nate Johnson Vide
BerichtOnderwerp: Nate Johnson Nate Johnson Emptyzo jul 07, 2013 3:41 pm

Karakter Kaart

Naam: Nate Johnson
Leeftijd: 24 jaar
Geslacht: Man
Woonplaats Saffron City
Uiterlijk: Nate heeft zwart steil haar en lichtgrijze ogen. Hij heeft een goed figuur voor een man van zijn leeftijd. Hij is niet al te gespierd, maar het is ook niet mis om naar te kijken. Hij draagt over het algemeen graag zwarte kleren, maar kan net zo goed in een jeans en een wit t-shirt gezien worden. Meestal stelt hij zich een beetje mysterieus op, dat wilt zeggen dat hij ook een zonnebril draagt om zijn ogen te bedekken.
Karakter: Nate is een man die heel ingewikkeld in elkaar zit. Het ene moment is hij erg vrolijk, het andere moment chagrijnig. Wel is duidelijk dat hij heel ambitieus is. Hij doet wat moet voor zijn Pokémon en kan er niet tegen als iemand kritiek op hem heeft. Ook wilt hij graag laten zien dat hij zijn mannetje kan staan, dat hij sterk is en hij straalt dan ook een stoer karakter uit. Hij zal niet gauw bang van iets zijn. In de buurt van vrouwen is hij erg onhandig, hij kan dan ook echt niet de charmeur uithangen en kan zelfs een beetje bot overkomen, dit niet altijd bewust. In een gevaarlijke situatie zal hij laten zien dat hij niet bang is en dat hij zichzelf best kan redden. Hij zal, als iemand anders in gevaar is, zich er dan ook niet gauw buiten houden. Tegenover leeftijdsgenoten wilt hij duidelijk laten zien wie de baas is en kan hij een beetje kortaf overkomen, maar eer dat hij je goed kent en hij je vertrouwt, beschouwt hij je als een vriend voor het leven. Hij is ook niet erg snel sociaal, hij zal dus eerder ruzie krijgen dan dat hij echt vrienden maakt.
Familie: Bruce Johnson en Alicia Dex
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Grunt
Pokémon: Pidgeot, Raichu en Growlithe.
Geschiedenis: Zijn vader, Bruce Johnson, was altijd al een ambitieuze man. Hij wilde graag dat zijn zoon hetzelfde als hem werd, waardoor hij Nate meestal onder druk zette. Steeds als de jongeman een sportprestatie moest leveren, joeg zijn vader hem altijd vlak voor de wedstrijd erg op. Hij zorgde er meestal voor dat Nate zich minderwaardig voelde in zijn buurt, iets wat Nate tot op de dag van vandaag nog met zich meedraagt, waardoor hij soms ook asociaal over kan komen. Zijn moeder, Alicia Dex, was een vrouw die veel op zakenreizen ging, waardoor ze niet altijd haar man kon kalmeren en op kon komen voor haar zoon. Wanneer ze dat wel deed, was het al te laat en was Nate al boos genoeg om ook uit haar buurt te blijven. Hierdoor ontstond er een grote afstand tussen hun twee. Nate heeft zijn ouders achtergelaten op zijn achttiende en is op zijn eigen gaan wonen omdat hij de druk niet meer aankon tussen die twee, iets waar hij tot op de dag van vandaag nog altijd geen spijt van heeft.

Omdat Nate vroeger zo vaak afgebeuld werd door zijn vader omdat die vond dat Nate nooit goed genoeg zijn best deed en altijd maar meer van hem eiste, gebeurde het meer dan eens dat Nate een Poké Ball van zijn vader stal en ermee wegliep naar de wilde natuur. Toen Nate 12 was ving hij zijn eerste Pokémon, een Pidgey. Hij besloot om de Pidgey achter zijn vaders rug om te bewaren en te trainen. Zijn vader kwam hier natuurlijk algauw achter en was woedend, hij wilde dat de toen 13-jarige Nate de Pidgey verliet, maar Nate wilde dit niet en een heftige conversatie mondde uit in een ruzie, waardoor Nate die avond nog van huis wegliep. Hij liep naar de koude en donkere steegjes van Viridian City. Daar in de buurt, vlakbij een restaurant, vond hij een gewonde Pikachu. Nate besloot om zorg te nemen over de Pikachu, want hij voelde zich vreselijk eenzaam. De Pikachu en hij werden algauw vrienden. Spoedig evolueerde Pidgey in een Pidgeotto. Jaren gingen voorbij waarin Nate steeds meer afkeer voor zijn ambitieuze vader begon te krijgen. Zijn vader joeg hem constant op als hij een sportprestatie moest leveren, wat hem gek maakte. De enige reden dat hij volhield, was omdat zijn Pokémon er voor hem waren. Op zijn achttiende vond hij het wel welletjes en vertrok hij. Zijn ouders woonden in Viridian City, dus besloot hij om naar Saffron City te gaan. Eenmaal daar aangekomen bouwde hij een nieuw leven op. Hij kocht zichzelf een huis, evolueerde zijn Pikachu in een Raichu en nadat zijn Pidgeotto geëvolueerd was in een Pidgeot, ving hij ook een Growlithe. Zijn vader en zijn moeder heeft hij al 6 jaar niet meer gezien, iets wat hij niet erg vindt tot op de dag van vandaag.

In het afgelopen jaar heeft Nate niet al te veel meegemaakt, buiten één groot hoogtepunt in zijn leven. Hij heeft eigenlijk heel het jaar mensen op de kast proberen te jagen, zoals een klein meisje genaamd Arya. Hij heeft ook geprobeerd om Alexis Vegas neer te bliksemen met zijn Raichu, maar werd hierbij tegengehouden door Kean Hayashi, de Gymleider van Saffron City, de geboorteplaats van zowel de Gymleider als van Nate. Nate werd met moeite verslagen door Kean en koos zelf het hazenpad.

Nate wandelde op een dag door een steegje van Saffron City, de Metal Alley, waar hij Destiny tegenkwam. De vrouw wekte Nates interesse op. Zijn interesse bleek terecht te zijn toen de vrouw hem vroeg om te joinen bij een geheime organisatie genaamd Team Rocket. Hiervoor moest hij echter wel een speciale test afleggen, wat hij dan ook meteen deed. Met een score van acht behaalde hij een voldoende waardoor hij de dag erna in de vergaderzaal op Destiny moest wachten. Momenteel wordt zijn contract getekend om bij Team Rocket te blijven. Nate is een Team Rocket Grunt geworden.
Like's:
[/u][/u][/u][/u]

  • Zijn Pokémon
  • Eten
  • Sneeuwballengevechten houden

[u][u]
Dislike's:
[/u][/u]

  • Zijn ouders
  • Ruzie
  • Sentimentele mensen

[u][u]
En verder..: /
[/u][/u]


Laatst aangepast door Nate Johnson op ma okt 28, 2013 1:40 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Nate Johnson Vide
BerichtOnderwerp: Re: Nate Johnson Nate Johnson Emptyzo jul 07, 2013 4:41 pm

Een zeer mooie KK. Hier en daar zie ik nog wel wat kleine foutjes qua zins opbouw, en wat vreemd geplaatste codes (?), maar voor de rest heb ik niks op te merken. Je karakterkaart is goedgekeurd!

_________________
Nate Johnson Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Nate Johnson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Team Ayumu leden-