Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Vincent Köhler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vincent Köhler
Vincent Köhler


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 205
Poképoints : 118
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 18 Jaar
Pokémon:
Vincent Köhler Vide
BerichtOnderwerp: Vincent Köhler Vincent Köhler Emptyzo jul 07, 2013 11:04 pm

Karakter Kaart

Naam: Vincent Köhler
Leeftijd: 18 Jaar
Geslacht: Man
Woonplaats Hij woont in Viridian City
Uiterlijk: Vincent heeft blauwe ogen en lichtblond haar, waardoor hij makkelijk opvalt. Zijn blonde haar valt vrij vaak over zijn gezicht, waardoor hij de neiging heeft zijn hoofd altijd omhoog te houden, wat een intimiderende indruk kan geven aan anderen die het niet gewend zijn. Voor de rest is hij niet lang voor een jongen/man van zijn leeftijd: Hij is maar 1.75 meter lang, maar heeft als compensatie een sportief, slank postuur die hij te danken heeft aan de karate lessen die hij als kind had. De rest van zijn uiterlijk is vrij normaal met hier en daar een klein moedervlekje. Voor de rest draagt Vincent een zwart vest met een capuchon dat hij meestal over zijn hoofd draagt, omdat het zo fijn zit. Verder draagt hij een blauwe spijkerbroek met wijde pijpen die hij vaak moet oprollen om deze niet vies te maken door wat modder. Zijn schoenen zijn wit met rode strepen en zijn veters zijn fel wit.
Karakter:


 • Stil: Vincent is een stille jongen die niets van zijn gedachten prijsgeeft. Dit karaktereigenschap had hij van jongs af aan al, gepaard met een aangeboren solitaire instelling. De momenten dat hij iets zegt, doet hij het of uit beleefdheid of helemaal uit eigen wil. Hij wilt namelijk alleen nuttige zinnen uit zijn mond laten komen, zodat hij de ander beter kan bestuderen en meer gedachten van de ander kan ontcijferen.
 • Nieuwsgierig: Zoals hierboven aangegeven staat, is Vincent een vrij nieuwsgierige jongen die meer over anderen te weten wilt komen. Dit is zijn interesse geworden, omdat zijn leven vrij constant is en er weinig veranderingen in optreden. In de mensen om hem heen gebeurt een boel in hun gedachtegang en levens. Ook is hij geïnteresseerd naar hoe hij het uiterste uit een pokémon kan krijgen, zonder dat hij of zij zelf ervan lijdt.
 • Slim: Vincent is een vrij slimme jongen die door zijn nieuwsgierige, stille aard bepaalde dingen snel opneemt. Vooral lichamelijke oefeningen lijkt hij goed te kunnen uitvoeren na ze tweemaal gezien te hebben. Verder weet hij vreemd genoeg niet hoe hij op dergelijke situaties moet reageren, gezien zijn rustige leven. Voor de rest heeft hij een brede kennis van pokémon, doordat zijn vader hem vroeg bij zijn studies betrokken had.
 • Kil: Vincent is vrij kil met zijn vragen, omdat ze vrij discreet zijn en soms net té pijnlijk worden voor de ander. Ook heeft hij weinig problemen met de dood van pokémon, omdat hij het niet eerder meegemaakt heeft. Veel familieleden waren al gestorven voor zijn dood en leerde hij niet kennen, dus treuren had hij niet gedaan en waarom zou hij dat doen voor een pokémon die hij niet kende?


Familie: De vader van Vincent draagt de naam 'Lukas Köhler' en zijn moeder, 'Christina Köhler'. Verdere familie heeft Vincent niet, doordat ze niet erg oud waren geworden wegens ziektes.
Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon:
 • Leistung - Jolteon (Mannetje)
 • Zeichen - Poliwag(Mannetje)
 • Freude - Rhyhorn(Vrouwtje)Geschiedenis:
Vincent werd geboren binnen een hecht gezin bestaande uit zijn vader en zijn moeder. Zijn eerste jaren waren vrij rustig, maar zijn moeder ontdekte al spoedig wat voor een gebreken hun jonge zoon had. De peuter wist maar niet goed te communiceren met andere leeftijdsgenoten. Het lag niet aan een gebrek aan taalontwikkeling, maar eerder aan hoe Vincent sommige handelingen van anderen niet begreep. De verbaasde indruk op zijn gezicht kwam telkens maar weer terug wanneer een leeftijdsgenoot hem een hand aanbood om met diegene te spelen. Vincent staarde de ander stilletjes aan, met altijd de vraag 'Waarom?' op zijn tong. Waarom wilden ze per se spelen? En waarom niet met een ander?

Op een latere leeftijd zat hij op de basisschool en was hij niet veel opener naar de rest. Het enige wat hij deelde met de rest was een interesse in Pokémon, doordat zijn vader het daar altijd over had en soms zelfs eentje bij zich had. Zijn vader leerde hem buiten Pokémon nog iets: karate. Het was een verdedigingssport van Japanse bodem, waar zijn vader altijd iets voor had gevoeld en deze door wilde geven aan de volgende generatie. Logisch dat Vincent bekend raakte met deze spoort en intensieve trainingen onderging. Wat hij er persoonlijk nou van vond? Leuk, natuurlijk! Dit vond hij leuker dan de klasgenoten die soms teveel aandacht aan hem schonken tijdens de lessen. Hij bedoelde maar, ze konden toch beter zitten opletten? Zo eindigde Vincent zonder vrienden op de basisschool. Erg vond hij het niet. Hij had misschien geen menselijke vrienden, maar wel Pokémon die Vincent persoonlijk vrij interessant vond. Uit deze interesse begon Vincent spontaan elke vakantie lange uren de dichte bossen in te gaan om Pokémon te observeren. Op een gegeven moment hadden zijn ouders dat door en besloten dat het met zijn toenmalige leeftijd tijd was voor een pokémon. Een droom voor Vincent kwam uit. Een week later liep er een kleine pokémon achter hem aan; namelijk een Eevee. Zijn ouders hadden een ei gekocht en deze laten uitkomen. Direct wilde Vincent al aan zijn reis beginnen, maar hij wilde toch eerst zijn gloednieuwe Pokémon bestuderen. Dat deed hij jarenlang, waarna hij eindelijk op reis besloot te gaan met een diploma op zak voor het geval dat het hem niet zou lukken om ten minste  de eerste badge te halen. Gezien de opstandige natuur van zijn Eevee, die ook soms Vincent  leek na te doen, wist hij een Thunder Stone van zijn vader te krijgen om hem te evolueren in een Jolteon. Sindsdien was Vincent een pokémon trainer met al een brede kennis van Pokémon, maar een groot gebrek aan mensenkennis.

Like's:

 • Winter
 • Elektrische Pokémon
 • Kennis
 • StormDislike's:

 • Zonnig weer
 • Hyper gedrag
 • Gif Pokémon


En verder..:Vincent is bijziend en ziet iets minder goed in de verte. Daarom heeft hij vaak een bril mee, maar die zet hij soms niet op, omdat hij een niet al te grote fan van brillen is. Persoonlijk weet hij niet waar het aanligt.


Laatst aangepast door Vincent Köhler op za aug 31, 2013 1:26 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Mitsu Hotaka
Mitsu Hotaka
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 922
Poképoints : 141
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Pokémon:
Vincent Köhler Vide
BerichtOnderwerp: Re: Vincent Köhler Vincent Köhler Emptyzo jul 07, 2013 11:14 pm

Allereerst, welkom op KE! Je hebt een mooie KK en ik kan geen spellingfouten opmerken, dus bij deze is hij goedgekeurd!

_________________
Vincent Köhler Wwk8d1
You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Vincent Köhler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-