Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Sterre Verleen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sterre Verleen
Sterre Verleen


Profiel Vrouw Aantal berichten : 6
Poképoints : 6
Reputatie : 3
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 17 jaar
Pokémon:
Sterre Verleen Vide
BerichtOnderwerp: Sterre Verleen Sterre Verleen Emptydi jul 23, 2013 11:25 am

Karakter Kaart

Naam: Sterre Verleen
Leeftijd: 17 Jaar
Geslacht: Vrouw
Woonplaats Pallet Town
Uiterlijk: Sterre heeft opvallend kort spierwit haar dat tot net boven haar schouders komt. Ook heeft ze blauwe ogen en meestal een lichtblauw truitje aan met een bijpassend witte broek. Ze heeft een donkerblauwe vest die ze meestal draagt wanneer ze in een Pokémon gevecht beland en een paar witte sportschoenen met felblauwe veters. Het is opvallend dat Sterre een vrij lange lengte heeft voor een meisje van haar leeftijd: 1.79. Haar lange benen dragen er vooral bij, waardoor wanneer ze zit korter ingeschat wordt. Een opvallend aspect is dat ze vaak van achteren als een jongen wordt aangezien door haar korte haren en enorme lengte.
Karakter: Sterre is een zacht, onzeker meisje dat vrij vaak een vrolijk gevoel bij anderen weet op te wekken. Ze weet zelf niet waar het aan ligt, maar het is haar optimisme en vrolijkheid dat anderen aansteekt. Ook heeft ze een gevoel voor humor, hoewel grappen maken haar niet zo goed vergaat. Haar toon en timing zijn steeds verkeerd,maar het is absoluut geen hinder voor haar. Verder is ze een harde werker en werkt ze liever alleen dan met iemand, omdat ze trouw bij een levensregel leeft: Je bent de baas over jezelf en hoort zelf de trap van succes te beklimmen. Dus, het komt vaak voor dat men haar koppig of dominant vind. Al met al is ze een happy go lucky meisje met enkele eigenaardigheden.
Familie:
[Adoptie]

 • Vader: Peter Verleen(51 jaar)
 • Moeder: Saskia Verleen(47 jaar)
 • Broers: Peter Verleen(17 jaar), Willem Verleen(24 jaar)
 • Zussen: Sasha Verleen(19 jaar), Lisa Verleen(21 jaar)
  [Echt]
  ~Onbekend.

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Coördinator
Pokémon:

 • SpeedRun-Arcanine(Male):
  SpeedRun is een zeer beschermende Arcanine die van nature wantrouwig is tegenover vreemden die hem, of zijn trainer benaderen. Echter, is hij - eenmaal kalmer- een hele, lieve Pokémon dat zichzelf soms nog als een schoothond ziet en nooit genoeg krijgt van affectie.
 • Whirlpool-Horsea(Female)
  Whirlpool is vrij onzeker van aard en is niet gewend aan veel situaties, maar in een pokemongevecht laat ze een andere kant van haarzelf zien. Ze is dan vastberaden om de strijd te winnen en haar Trainer verder te kunnen plezieren. Dat is het enige wat telt voor de kleine Water Pokémon, niets meer, niets minder.

Geschiedenis: Sterre wed geboren in een klein gezin in een dorpje waar ze strikt gelovig waren. Met de witte tedere haren en haar fel blauwe ogen, werden haar ouders bang voor een vloek dat hun familie teisterde. In hun familie kwam namelijk niemand met dat kleur haar en ogen voor, dus wat had dit te betekenen? Een jaar lang twijfelden de ouders over of dit hun tweede teken was geweest van een 'vloek'. De ouders hadden uiteindelijk echter besloten het kind te brengen naar een klooster waar ze het meisje hopelijk konden opvoeden, maar ze weigerden het door volgens hun, 'vervloekte kind'. Er was geen andere optie meer dan het kleine weeshuisje dat aan de rand van het dorpje bevond. Sterre werd daar geaccepteerd en groeien op met aardige mensen die over hun ontfermden en nog vijf andere speelmaatjes van dezelfde leeftijd. Sterre had het naar haar zin gehad en raakte met de dag steeds meer geïnteresseerd tegenover Pokémon toe. De verzorgers hadden het er vaak over, en ze wilde de wereld van de volwassene beter leren begrijpen als een onwetend kind. Het was een mysterie wat Pokémon verder inhield.
Op haar vijfde verjaardag veranderde haar onwetendheid helemaal. Een plotselinge inval van de politie in het weeshuisje bracht haar in contact met een Growlithe dat tot een van de politieagenten behoorde. De politie arresteerde de verzorgers die als doel de weeskinderen wilden opleiden tot TR-agenten. Ze werden in de boeien geslagen en de politieagenten namen de meeste kinderen al mee, dat gold ook voor Sterre. Ze had meegewerkt, maar toen de trainer met de bizar uitziende rode Pokémon het huis verder liep, knapte er iets in haar. Ze wilde dolgraag naar de Pokémon toe en de en de onoplettendheid van de agent zorgde ervoor dat ze zich vrij had gewerkt en naar de Pokémon toesnelde. De Pokémon schrok zich wild en gromde diep naar haar toe, maar het stopte het nieuwsgierige-meisje niet van het benaderen. De eigenaar van de Growlithe hurkte, mompelde iets en liet de Growlithe toen op zijn buik liggen, waarna het meisje de Pokémon kon aaien. Dat was nog maar het begin.

Sterre kwam terecht in een groot Nederlands gezin in Pewter City, maar het stopte haar niet om naar het politiebureau te gaan om de agent en zijn Pokémon te bezoeken. Dit was gelukkig geen probleem voor haar adoptieouders. Toen ze eenmaal een jaar of tien was geworden, besloot de agent de Growlithe aan haar te geven. Ze hield duidelijk zielsveel van de Pokémon en de agent wilde de liefde niet doorbreken. Al spoedig kreeg ze steeds meer en meer van haar adoptieouders, broers en zussen te horen over Pokémon. Toen ze de leeftijd van 14 had bereikt waren al haar broers en zussen al in diverse werelden hun Pokémon avontuur aan het beginnen of vervolgen.

Op de eerste lentedag vond ze de tijd om haar reis ook te beginnen en dat in Kanto. Met haar Growlithe op zak, vond ze diverse Pokémon, maar hadden ze net geen klik met haar. Pas toen ze genoeg geld had en een Fire Stone voor haar Growlithe had gekocht, kwam ze bij SpeedRun's eerste gevecht als een Arcanine een geschikte kandidaat tegen: Whirlpool, de Horsea. Sindsdien loopt ze in Kanto rond met de uiteindelijke keuze om Contests te winnen, maar ze hield echter nog altijd van het idee met het behalen van Gyms. Het kwam ook regelmatig voor dat ze bijna de Pewter City Gym inliep. Sinds ze echter de stad volledig achter haar heeft gelaten, hoopt ze een zuivere coördinator te worden.

Like's:
~Mensen aan het schrikken maken
~(Enge) verhalen over Pokémon
~Winter
~Alle Pokémon
~Ijsjes

Dislike's:
~Zomer
~Gezeur
~Alles wat tegen gerechtigheid in gaat.

En verder..: Ze heeft een sterk gevoel voor gerechtigheid. Waarschijnlijk komt dat door haar Arcanine dat een politiehond was geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Sterre Verleen Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Sterre Verleen Sterre Verleen Emptydi jul 23, 2013 1:28 pm

Hai Olga!

Heb er niet echt iets op aan te merken, behalve hier en daar een typfoutje, dus is je KK goedgekeurd!

_________________
Sterre Verleen ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Sterre Verleen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Coördinatoren-