Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Leonard Amadeus Sablier

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Leo Sablier
Leo Sablier


Profiel Vrouw Aantal berichten : 59
Poképoints : 9
Reputatie : 3
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 Jaar
Pokémon:
Leonard Amadeus Sablier Vide
BerichtOnderwerp: Leonard Amadeus Sablier Leonard Amadeus Sablier Emptydi aug 20, 2013 1:07 am

Trainer license
Naam: Leonard Amadeus Sablier
Roepnaam: Leo
Leeftijd: 17 Jaar oud
Geboortedatum:  3 Februari
Geslacht: Mannelijk
Geboorteplaats Cerulean City
Woonplaats: Celadon City
Eerste Pokémon: Abra


Uiterlijk:
Leo is een normaal gebouwde gemiddelde jongen van ongeveer 1 meter en 70 centimeter lang. Zijn haar is redelijk lang en ravenzwart van kleur. Hij doet over het algemeen geen moeite om het netjes te houden, waardoor het er nogal warrig uit kan gaan zien. Hierdoor hangt het zo nu en dan ook voor zijn paarsgetinte ogen, wat zichtsproblemen kan veroorzaken.

Over zichtsproblemen gesproken, Leo heeft niet de beste ogen, waardoor hij nog wel eens een bril draagt met erg dikke glazen. Dit doet hij over het algemeen als hij geen zin of tijd heeft om zijn contactlenzen te dragen. Om praktische redenen, draagt hij toch liever zijn contactlenzen, omdat hij dan toch beter uit zijn ooghoeken rond kan kijken. Door zijn brillenglazen heen kun je zo nu en dan zijn ogen helemaal niet zien als je vanuit de verkeerde hoek kijkt.

De kleding die hij prefereert zijn over het algemeen losse overhemden en slobberbroeken. Toch loopt hij vaker in een soort zwart pak met een rode strik om zijn nek, omdat hij er zelf ook van op de hoogte is dat als hij zichzelf laat gaan op dat vlak, hij er meer uit ziet als een zwerver dan een trainer. En hij weet ook wel dat hij serieus genomen moet worden, vooral omdat hij niet zo makkelijk loopt. Want, Leo is kreupel aan zijn linkerbeen.

Karakter: Over het algemeen is Leo redelijk rustig en niet snel van zijn stuk te brengen. Hij zal niet de eerste zijn die uit zijn slof schiet, al kan hij behoorlijk driftig worden als je over zijn grens heen gaat. Toch moet je erg ver gaan voordat hij driftig wordt. Hij vind het echter vreselijk om zichzelf niet meer onder controle te hebben en houdt het dan ook bij venijnige opmerkingen in de hoop de discussie te sluiten. Toch kan hij het niet laten snel geïrriteerd te raken door mensen die hem teveel vragen stellen of treiteren over zijn handicap.

Leo heeft een grote fantasie en vind het heerlijk weg te dromen bij een goed boek. Als een stad waarin hij terecht komt een bibliotheek heeft, kan hij daar nog wel eens te lang doorbrengen. Hij is een redelijk introvert persoon en heeft het niet al te erg op menselijk contact. Het liefste brengt hij zijn reizen dan ook redelijk alleen door. Hij geeft het zelf liever niet toe, maar grote groepen mensen beangstigen hem lichtjes. Dit is ook de reden dat hij absoluut geen coördinator wil worden. Hij heeft flinke plankenkoorts.

Familie:
Moeder: Lilly Sablier (Meisjesnaam: Lilly Jupiter)
Vader: John Sablier

Trainer/Coördinator/Gymleider/Grunt: Trainer
Pokémon: Foxtrot (Fox) - Abra - Male
Geschiedenis: Ondanks dat zijn huidige woonplaats Celadon City is, is Leonard Amadeus Sablier geboren en getogen in Cerulean City. Hier heeft hij dan ook een gelukkige jeugd doorgebracht als enigst kind van Lilly en John Sablier. Ondanks dat hij een beetje teruggetrokken was, was Leo zeker weten een avontuurlijk kind, een beetje te avontuurlijk voor zijn eigen gezondheid misschien.

Rond zijn tiende verjaardag, kreeg hij op school een les over de verhalen van Clefairy's op Mt. Moon en de maanstenen daar. Of het waar was, wist hij niet eens, maar diezelfde dag werd hij op school uitgedaagd door een aantal jongens om naar Mount Moon te gaan en een maansteen mee terug te nemen. Eerst twijfelde Leo, maar hij wilde uiteindelijk niet onderdoen voor zijn klasgenoten en glipte in de pauze weg om zijn 'missie' te voltooien. Dit bleek een grote fout te zijn. Tegen de tijd dat men door had dat hij weg was, wanneer de volgende les begon, was hij al lang en breed weggegaan naar Mount Moon. Dit ging alleen niet volgens plan.

Terwijl hij de ruwe paden beklom richting de grot, werd hij verrast door een wilde Onix. De Pokémon deed hem niet eens wat, maar de plotselinge verschijning van het wezen was genoeg voor Leo om geschrokken achteruit te krabbelen en om over een rots uit te glijden. Hierop viel hij prompt van het pad af. Een verschrikkelijke pijn ging door zijn been heen en hierna, werd het zwart. Toen hij zijn ogen weer opende, lag hij in het lokale ziekenhuis, zijn been verbonden in het gips en twee enorm bezorgde maar kwade ouders rond zijn bed. Het bleek dat zijn been op drie plaatsen gebroken was geraakt en dat hij misschien nooit meer normaal zou kunnen lopen. Niets was minder waar, na een paar maanden bleek dat Leo voor altijd kreupel zou zijn.

Dit was natuurlijk een bittere pil voor Leo, hierdoor kon hij niet aan zijn reis als Pokémon trainer beginnen zoals gepland. Maar natuurlijk gaf hem dit ook verschrikkelijk veel andere problemen. Hij moest leven met getreiter van zijn klasgenoten en dat hij allerlei dingen niet meer kon. Ook raakten zijn ouders verschrikkelijk over bezorgd door de hele situatie, hem voor allerlei dingen beschermende, waarvoor hij niet beschermd hoefde te worden. Dit gaf hem het gevoel dat hij verstikt raakte. Hierop zocht Leo zijn toevlucht in lezen. En niet zo weinig ook. Hele planken boeken gingen erdoor, tot op het punt dat hij zijn kamer nauwelijks meer uit kwam.

Hierop besloten zijn ouders hem een cadeau te geven, iets om hem op te beuren en hem misschien een andere hobby te geven dan enkel dat gelees. Op zijn vijftiende verjaardag kreeg Leo een jonge Abra cadeau, met de naam Foxtrot. Je zou denken dat hij verschrikkelijk blij was met dit cadeau, maar Leo was dat niet. Hij moest in eerste instantie helemaal niks van de Pokémon hebben. Voor hem was de Abra alleen maar een herinnering aan wat hij nooit zou kunnen. Een Pokémon trainer worden. Hierdoor verstootte hij eerst contact van de Pokémon, alsnog toevlucht zoekende in de wereld der lezenden. Toch nam hij wel, met moeite, onder dwang en zonder veel zin, de zorg van de Pokémon op zich.

Een jaar later besloten zijn ouders te verhuizen naar Celadon City, iets waar Leo het totaal niet mee eens was. Maar hoeveel stennis hij ook schopte, de verhuizing ging toch wel door. Toen ontdekte hij pas hoe erg de Abra hem kon helpen. Terwijl hij een poging deed met een verhuisdoos te slepen, voelde zijn been ineens... minder zwaar aan. Bijna normaal zelfs. Toen hij naar beneden keek, zag hij tot zijn grote schrik dat zijn bee gloeide. Eerst dacht hij dat hij droomde, maar later besefte hij zich dat Foxtrot degene was die hem hiermee hielp.

Langzaam begon hij een band te scheppen met de Pokémon, al dan wel eerst om redenen anders dan vriendschap. Die gevoelens kwamen later pas. Na flink wat oefenen kon hij zowaar afstanden lopen met behulp van de psychische krachten van de Abra. Dit ontging zijn ouders zeker niet. Leo was vrolijker geworden, positiever en spendeerde steeds meer tijd buiten. Uiteindelijk kwam het tot het moment dat ze hem voorstelden alsnog een trainer te worden, een kans die hij na lichte twijfel toch zeker aannam. Op zijn zeventiende verjaardag was het dan ook zo ver. Hij zou op pad gaan om een Pokémon Trainer te worden, de gym leaders te verslaan en de Pokémon league te winnen. Daar was hij zeker van, zelfs met zijn Handicap.

Like's:

  • Lezen - Leo is dol op lezen, hij kan uren wegzinken in zijn boeken. Ze zijn zijn toevlucht.
  • Rust - Leo houdt absoluut niet van drukte, ook omdat hij minder mobiel is.

Dislike's:

  • Grotten/Bergen - Door zijn ervaring met Mt. Moon, houdt hij niet van bergen en grotten
  • Onix - Ondanks dat de Onix er niks aan kon doen, is deze soort Pokémon zeker in zijn geheugen gegrift als vervelend.

En verder..:
Leo is dus kreupel aan zijn linkerbeen. Hierdoor is hij minder mobiel. Hij kan dit tijdelijk verhelpen door Foxtrot's psychische krachten te gebruiken, maar dit kan natuurlijk niet voor langdurige tijd. Hierdoor zal zijn reistijd een stuk hoger zijn dan die van de gemiddelde trainer en zal hij veel vaker moeten rusten.

Leo Sablier || Trainer || 0 Badges


Laatst aangepast door Leo Sablier op ma aug 26, 2013 10:06 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Brendon Mayon
Brendon Mayon
Admin

Profiel Vrouw Leeftijd : 27
Aantal berichten : 1811
Poképoints : 142
Reputatie : 6
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Pokémon:
Leonard Amadeus Sablier Vide
http://pokemondarkdays.actieforum.com/
BerichtOnderwerp: Re: Leonard Amadeus Sablier Leonard Amadeus Sablier Emptydi aug 20, 2013 2:06 pm

Welkom Babs! Prachtige KK, niks op aan te merken. Goedgekeurd!

_________________
Leonard Amadeus Sablier ZLQjUu9
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Leonard Amadeus Sablier

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Summary's :: Trainers-