Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Trainen op de Flora Fields

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kane Hayashi
Kane Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 539
Poképoints : 106
Reputatie : 29
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Trainen op de Flora Fields Vide
http://lacernellarubra.deviantart.com
BerichtOnderwerp: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Emptyza aug 24, 2013 11:23 am

‘Heb je al je pokéballs, Kean?’ vroeg Kane aan zijn broer, met in gedachten het gevecht tegen collega-gymleider Miki Hoshii, waarbij ze op Leon en Noel na hun Pokémon waren vergeten en dus met de twee kruipers hadden moeten vechten. Kean grijnsde. ‘Ik altijd,’ zei hij en hij wees naar zijn riem, waar inderdaad drie Pokéballs aan hingen. Kane controleerde nog even of hijzelf ook wel alledrie zijn Pokémon bij zich had en toen liepen de twee naar buiten. De zon scheen waterig, er lag nog een klein laagje sneeuw en een lichte bries zweefde door Saffron City heen, maar al met al was het heerlijk weer om te gaan trainen. Kane hoopte dat het een beetje een leuke training zou worden en dat Alexis en haar Pokémon zich van hun beste kant zouden laten zien, maar aan dat laatste twijfelde eigenlijk geen moment. Alexis leek hem wel een vrouw die altijd haar best deed.

Ze hadden afgesproken op de Flora Fields, een plek die wat betreft afstand een mooie middenweg was. Na hun Gym zorgvuldig afgesloten te hebben en ook het tuinhek op slot te hebben gedaan (ze moesten wel, jonge trainers konden soms zó ver gaan als ze wilden weten of de gymleider thuis was of niet), sloegen ze af naar het oosten. Ze waren wat aan de vroege kant. Meer omdat ze geen zin hadden om nog langer in de Gym rond te hangen met de kans dat er een uitdager op de stoep zou staan (dat gebeurde namelijk altijd als je net weg wilde gaan), dan dat ze bang waren te laat te komen. Alexis kon wel wachten. Geduld trainen hoorde net zo goed bij de training als kracht- en snelheidstrainingen.  

Een flinke wandeling later waren de jongens aangekomen bij de Flora Fields. Zoals ze al wel verwacht hadden, was Alexis er nog niet. Ach, het was ook pas kwart voor twee. ‘We moeten straks maar even beginnen met een rondje hardlopen,’ stelde Kane voor terwijl hij om zich heen keek. Het gras spiekte al weer tussen de sneeuw door, want het had hard gedooid, maar dat nam niet weg dat het nog steeds winter was. Het zag er wat troosteloos uit. Kane vond trainen met dit weer heerlijk – het maakte de training net iets zwaarder dan wanneer er geen sneeuw lag – maar besefte ook dat je goed warm moest worden en blijven, omdat er anders niets goeds van de training terecht kwam. Kean knikte. ‘Ik hoop dat Alexis en haar Pokémon tegen sneeuw kunnen,’ zei hij lachend, maar ze wisten daar allebei het antwoord wel op: ze hadden haar immers gezien tijdens het sneeuwballengevecht.

‘Ik denk dat ze daar aankomt,’ zei Kane. Hij wees naar een stipje in de verte, de enige op het verder uitgestorven pad. Kean knikte. ‘Het is bijna twee uur,’ zei hij. ‘En zie haar er niet voor aan om te laat te komen.’ Maar om te zien of het echt Alexis was, moesten ze nog even afwachten, want meer dan een stipje aan de horizon was het op het moment nog niet.

OOC: Ondanks dat er geïnsinueerd wordt dat Alexis eraan komt, mag natuurlijk ook best iemand anders dit topic in komen walsen. Het is geen gesloten topic.

_________________
OOC: Godmode van Kean met toestemming
Trainen op de Flora Fields Kaneke
Terug naar boven Ga naar beneden
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Trainen op de Flora Fields Vide
BerichtOnderwerp: Re: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Emptyza aug 24, 2013 1:54 pm

Haastig controleerde Alexis of ze alles bij had. Point is: ze had wel alles bij, maar niet alles aan. Met een nors gezicht keek ze naar zichzelf. Ze had geen kleding aan, buiten de gebruikelijke kleding die een vrouw aandeed onder de normale kleding. Verdere uitleg was niet nodig, dacht ze zo. Ze merkte op, bij het werpen van een blik uit het raam, dat er nog een beetje sneeuw lag en het dus best koud moest zijn. Ze trok een panty aan dat tegen kou besteed was en trok daarover een kort, fluweel grijs rokje aan, eentje van heel zacht stof. Het had kleine ruitjes als je goed keek. Als bovenkledij trok een wollen coltrui aan, een zwarte. Deze had best een lage hals en wikkelde zich tenminste niet zo rond haar hals. Ze kon de hals zelfs een paar keer omslaan, maar sloeg hem maar één keer om en liet de rest naar beneden hangen. Hierdoor zag je haar hals wel een beetje, maar werd het toch goed warm gehouden. De vrouw deed een winterjas aan dat tot haar bovenbenen kwam en wikkelde een modieuze sjaal rond haar hals, waarna ze haar blauw haar fatsoeneerde. Daarna draaide ze zich naar Zippo. Deze was vrolijk op en neer aan het springen op haar bed. ‘Klaar om te gaan?’ vroeg ze. ‘Char!’ riep hij, waarna hij zijn vlam op zijn staart vergrootte en daarna een Ember naar haar deed. Alexis ontweek de aanval door weg te springen, kwam hard op haar buik neer en zuchtte. ‘Nou, je bent in elk geval wel enthousiast,’ mompelde ze met een zuur gezicht. Zippo hobbelde haar richting in en keek haar bezorgd aan, waarna Alexis het wegwuifde en overeind kwam. De Zippo sprong in haar armen en Alexis knuffelde de Pokémon. Ze had het gevoel dat haar Pokémon haar dankbaar waren dat ze hun trainde. Ze had haar woord naar de broers Hayashi toe gehouden en had getraind met haar Pokémon. Star, Thunder en Zippo leken nu veel sterker te zijn, maar ook hun vertrouwen in haar leek vergroot. Haar Charmander zou haar voordien nooit op deze manier geknuffeld hebben. Zippo botste expres met zijn kop tegen haar hoofd. Oh well, sommige dingen vergingen nu eenmaal niet. Alexis zette de Charmander neer, waarna ze besloot dat het tijd was om te vertrekken. Ze deed een stel hakken aan waar ze goed op kon lopen, deed de rits achter haar hak dicht en pakte haar Poké Balls.

Alexis waagde zich naar buiten en rilde even. Het was dan niet meer zo koud als toen tijdens het sneeuwballengevecht, maar het was nu ook weer niet zo heel warm. Hoeveel graden zou het ongeveer zijn? Ach, als ze het warm zou krijgen, zou ze nog altijd haar jas uit kunnen doen. Ze had misschien de sneeuw een klein beetje te overschat. Ach ja, ze kon het maar beter te warm dan te koud hebben. Ze had haar Pokémon zorgvuldig terug in hun Poké Ball gedaan, buiten Thunder dan. Trots keek Alexis naar de Pokémon. Ze had de afgelopen week gespendeerd met het trainen van zijn Thunder-attack. En het lukte goed. Mikken ging beter. Alexis was blij voor de Pokémon. Verder had ze Stars Ice Beam een beetje verder getraind. Star was eigenlijk al een sterke Pokémon opzicht, maar ze merkte wel dat met het trainen haar Pokémon haar ook meer en meer begonnen te appreciëren, meer dan ze eerst al deden. Alexis duwde haar handen diep in de zakken van haar winterjas en liep stug verder. Het was een lange wandeling van Lavender Town helemaal naar Flora Fields toe, maar het zou het zeker waard zijn. Ze dacht aan de mannen die ze terug zou zien en voelde een onbekend gevoel door haar onderbuik gaan. Wat zou ze van deze training moeten verwachten? Ze zouden sowieso sterker zijn en ergens was Alexis best bang om af te gaan. Ze dacht weer aan de vlam op Zippo’s staart die groter werd. Ja, de Pokémon zou het wel aankunnen. Na een poosje merkte ze op dat ze er was. Ze richtte haar blik op de twee figuren die daar in de verste stonden en nam aan dat dit Kean en Kane moesten zijn. Haar hart maakte een sprongetje en Alexis versnelde haar pas ietsje, waardoor haar haren vrolijk mee dansten rond haar hoofd. Ze naderde de mannen langzaam maar zeker en grijnsde naar hun. ‘Dag mannen,’ zei ze vrolijk. ‘Goede wandeling gehad?’ Ze voelde zich ietsje meer op haar gemak bij hun. Ze haalde haar handen uit haar zakken omdat het misschien onbeleefd overkwam en keek naar de omgeving rond hun heen. ‘Ik ben hier nog nooit geweest,’ gaf ze eerlijk toe, ‘maar het lijkt me wel een ideale plaats om te trainen.’ Ze keek weer terug naar de mannen, afwachtend van ze zouden gaan zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Trainen op de Flora Fields Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Emptywo aug 28, 2013 2:07 pm

Het stipje aan de horizon werd groter en groter en al snel herkende Kean Alexis. Zodra ze dichtbij genoeg was om ook haar gezichtsuitdrukking te onderscheiden, zag hij een grijns op haar gezicht. Automatisch grijnsde hij terug. Ze groette hen en vroeg of ze een goede wandeling hadden gehad. Kean vroeg zich af hoe ze zo blij kon zijn hen te zien, aangezien het etentje van de vorige week niet heel aardig was verlopen. Hij had verwacht dat ze het min of meer als een verplichting zou zien om hier te komen trainen en niet als een leuk dagje. Blijkbaar liet ze zich toch minder snel uit het veld slaan dan hij in eerste instantie had ingeschat.
Op haar vraag of ze een goede wandeling hadden gehad, antwoordde Kean gespeeld zuur: ‘Het is koud en we moesten lopen...’ waarop Kane aanvulde: ‘Maar buiten dat hebben we een prima wandeling gemaakt.’ Ze waren beiden in een best goed humeur, omdat het trainen van Pokémon toch één van hun favoriete bezigheden was. Dat humeur zou natuurlijk snel om kunnen slaan als zou blijken dat Alexis’ Pokémon een lager niveau hadden dan ze hadden verwacht, maar dat terzijde.

‘Zullen we maar gewoon meteen beginnen?’ stelde Kean voor. Kane knikte en wendde zich tot Alexis: ‘We gaan eerst een rondje hardlopen. Met onze Pokémon. Conditietraining hoort er immers ook bij.’ Beide jongemannen lieten hun Pokémon uit hun Pokéballs. Leon en Noel zouden niet ver komen met hardlopen, maar Blake en Kaleb konden wel weer eens een keer iets aan hun tempo doen. Dit onderdeel werd meestal heel subtiel gemist door Gray, maar Kane zei streng tegen zijn Slowbro dat hij toch op zijn minst kon proberen Leon en Noel bij te houden. Over Gary niets dan goed: hij was altijd al een van de snelste sprinters geweest. Althans, nadat Kean hem had geleerd dat hij zich als een rad kon laten voortrollen.
‘Als jouw Starmie dat niet kan,’ zei Kean, zodra Gary op zijn kant stond en een soort radslagen begon te maken. ‘Dan moet je hem... haar... eh... het maar op zijn eigen tempo laten lopen. Maar goed, een Starmie die – zoals elke Starmie – de Rapid Spin kan, kan dit ook wel leren.’ Hij haalde zijn schouders op en keek naar zijn Starmie, die rustig uitrolde en naast hem kwam staan. ‘Oh ja,’ zei Kean toen. ‘Laat je Starmie zoiets niet doen op asfalt of steen, daar slijten zijn punten van.’ Hij klopte op een van de “armen” van Gary. ‘Je kan ze beter mooi en scherp houden, dan komen ze harder aan in een gevecht.’

‘Oke, genoeg gepraat!’ zei Kane op dat moment. ‘Zo komen we natuurlijk nooit aan een oefengevecht toe.’ Kean knikte instemmend. Hij wees naar een aantal bomen in de verte. ‘Eerst lopen we naar die boom, dan verder naar die struik en we eindigen weer hier. Dat lijkt me voldoende om mee te beginnen.’ Waarop Kane met een grijns aanvulde: ‘En om te zien hoe lang de weg is die je nog hebt te gaan.’ Toen richtten ze beiden een blik op Alexis’ kleding, keken elkaar weer aan en rolden met hun ogen. Ze hadden natuurlijk allang gezien dat haar kleding niet erg geschikt was om in te rennen, maar dit leek hen wel het juiste moment om daar over te beginnen.
‘Je kan niet van je Pokémon verwachten dat hij zich harder in het zweet werkt dan jij zelf,’ zei Kane, waarop Kean knikte en toevoegde: ‘Dat is slavernij. More or less. Je rent maar gewoon mee, of dat nou lukt met je modieuze trainingspak of niet.’ Het sarcasme bij zijn laatste woorden was moeilijk te missen. Voordat Alexis de tijd zou hebben om tegen te stribbelen, riep Kane uit: ‘Wie het laatst een rondje heeft gerend, is een Magikarp!’ en meteen sprintten de twee jongens ervandoor, samen met hun Pokémon. Kean’s Starmie voorop, Leon en Noel helemaal achteraan.

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Trainen op de Flora Fields KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Trainen op de Flora Fields Vide
BerichtOnderwerp: Re: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Emptywo sep 11, 2013 3:50 pm

Een beetje beduusd keek Alexis naar de twee mannen. Het bleek dus dat ze niet meteen met de training zouden beginnen, maar ze wilden er eerst nog een wedstrijdje hardlopen van maken. Nu, Alexis had niet echt Pokémon bij die dit niet aankonden, maar ze twijfelde eerder aan zichzelf. Zo'n geweldige conditie had ze nu ook weer niet. Zeg maar gerust dat ze geen conditie had. Daarbuiten was ook haar kleding niet geschikt om te gaan rennen. De mannen hadden dan ook niks opgemerkt over een hardloopwedstrijd, ze hadden het alleen over Pokémon-trainingen gehad. Maar goed, Alexis zou zich niet laten kennen. Ze ging hier niet moeilijk over doen, dan kon ze het misschien wel helemaal met ze schudden als bleek dat haar Pokémon ook nog eens slecht hun best deden op de training. Nou ja, niet dat Alexis dat verwachtte, want ze had wel degelijk met haar Pokémon getraind. De informatie die Kean haar opgaf voor de Starmie, sloeg ze in haar geheugen op. En dat het Kean was, kon ze afleiden aan het feit dat hij een Starmie had. Alsnog zou Kane dan ook de informatie kunnen geven, maar Alexis vond het gewoon logischer dat het Kean was die het tegen haar zei. Maar goed, Star zou best zo kunnen voortbewegen zoals Keans Starmie kon. Met nieuwsgierige ogen volgde Alexis het parcours dat Kean en Kane haar oplegden. Ze zuchtte even. Ze had hier eigenlijk niet zoveel zin in. Aan de andere kant zou ze wel lekker warm worden en was een beetje training niet zo heel slecht. Ze keek met een opgetrokken wenkbrauw naar de Slowbro bij Kane. Het idee dat die heel hard vooruit moest gaan, maakte haar op de een of andere sadistische manier aan het lachen. Ze beet op haar onderlip en probeerde zichzelf te focussen op wat de mannen zeiden. Waarschijnlijk ging één van de twee sowieso een opmerking over haar maken en dan was de pret zo voorbij. En ja hoor, ze konden het weer eens niet laten. Alexis wist niet wie van de twee het was, maar blijkbaar was de sarcastische opmerking over haar kleren. Haar mond vertrok zich tot een streep. 'Jullie hebben me niet gezegd dat we ook..' Maar voor ze haar zin kon afmaken, riep één van de twee al iets uit. Alexis trok een zuur gezicht, liet daarna al haar Pokémon tevoorschijn komen en wees vooruit. 'Volg hun maar!'

Onderweg kreeg Alexis per ongeluk de slappe lach. Haar Charmander probeerde namelijk de mannen bij te benen, maar dat viel nog niet mee. Bovendien lag er zo nu en dan een klein beetje ijs. Nu was het zo dat het klein beetje ijs dat Zippo over het hoofd had gezien meteen ook het stukje ijs was waarover hij uitgleed. Alexis had het niet meer toen haar Pokémon op zijn gat het klein stukje ijs verder af gleed en pardoes op het gras terechtkwam. Als antwoord verbrandde de Pokémon zijn trainster bijna door vuur te spuwen naar haar. Alexis ontweek het lachend en tikte hem op zijn schouder, zodat hij overeind kwam staan en haar woedend achterna rende. Ze zag dat haar Jolteon de Starmie van Kean makkelijk kon bijbenen. Haar eigen Starmie lag een beetje achterop, maar wist zich ook nog wel goed voort te bewegen. En als laatste, vlak achter de Caterpie en de Weedle van Kean en Kane, liepen zij en Zippo. Alexis versnelde echter en moest echt moeite doen om niet heel hard te lachen met de Slowbro van Kane. Het gaf gewoon zo'n vreselijk leuk zicht hoe de Pokémon zich probeerde voort te bewegen en daarbij best gekke bewegingen maakte, ook al zou het voor de Pokémon zelf best vermoeiend zijn. Alexis besloot dan maar ook om niks te zeggen tegen Kane over zijn Pokémon, zelfs maar niet te laten blijken dat ze ermee moest lachen. Hijgend en lachend kwam Alexis als bijna laatste aan op het afgesproken plekje. Haar Charmander keek haar woedend aan. 'Sorry,' hikte Alexis van het lachen. 'Maar je moet gewoon uitkijken waar je loopt.' 'Char!' riep hij, waarna hij zich boos omdraaide. Alexis grinnikte even en keek daarna naar de mannen. 'Goed, is er nu nog meer fysieke training of gaan we aan de slag met onze Pokémon?' Haar blauwe ogen keken hoopvol naar één van de mannen. Ze had geen idee naar wie ze zo schattig mogelijk probeerde te kijken, maar ze hoopte wel dat het effect zou hebben. Daarna keek ze de ander genadeloos aan met haar blik die ze zo schattig mogelijk probeerde te maken en ze liet zelfs een pruillipje zien. Daarna veranderde haar blik weer normaal en grinnikend pakte ze de Charmander in haar armen, maar die moest niets van haar weten en probeerde zich los te maken. Alexis hield de koppige Pokémon echter goed vast, waardoor deze uiteindelijk kalmeerde en zich zuchtend liet zakken in haar armen. Vragend en glimlachend keek Alexis naar de mannen.

OOC: Op hoop van zege dat Kane er nooit achterkomt hoe Alexis dacht over zijn Pokémon XD
Ik hoop dat je hier iets mee kunt, Anita :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Kane Hayashi
Kane Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 539
Poképoints : 106
Reputatie : 29
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Trainen op de Flora Fields Vide
http://lacernellarubra.deviantart.com
BerichtOnderwerp: Re: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Emptyzo dec 01, 2013 1:36 pm

Trainingen waren het leukste als je er zelf aan meedeed. Dat vonden Kean en Kane althans, maar Alexis leek daarvan nog niet helemaal overtuigd. De jongens waren echter niet van plan zich naar haar wensen te schikken. Als Alexis graag met hun mee wilde trainen, dan moest ze maar haar best doen om hen bij te houden. Natuurlijk, ze zouden haar niet zo genadeloos afstraffen dat ze uit pure uitputting niet meer kon lopen (stel je voor zeg, straks moesten ze haar nog naar huis dragen), maar een beetje uitdaging zou voor de jonge dame niet verkeerd zijn. Kane keek eens over zijn schouder. Hij had verwacht Leon en Noel als laatste te zien, maar zo te zien was Alexis nog langzamer. Of beter gezegd: ze was met andere dingen bezig, want ze werd bijna geroosterd door haar eigen Charmander. Kane glimlachte. Hij kon hier nu opmerkingen over gaan maken, maar besloot dat niet te doen. Een beetje plezier tijdens de training was niet verkeerd. Winterse trainingen sloten Kean en Kane vaak af met een sneeuwballengevecht, dus wat dat betreft had hij niets te mopperen op Alexis.

Kean en Kane moesten dan ook even wachten voordat Alexis bij de eindstreep was. ‘Goed, is er nu nog meer fysieke training,’ vroeg de vrouw. ‘Of gaan we aan de slag met onze Pokémon?’ Kean en Kane keken haar even zwijgend aan. Ze had het duidelijk nog niet helemaal begrepen. ‘De basis van goed trainen,’ begon Kane. ‘Is dat je niet je Pokémon al het werk laat doen,’ vervolgde Kean. ‘Maar dat jullie samen werken aan jullie conditie, snelheid, kracht en behendigheid,’ eindigde Kane. Hij bukte even en pakte Noel op. ‘Je hoeft niet altijd even goed te zijn als je Pokémon of zelfs maar hetzelfde te kunnen, maar je moet niet denken dat je een goede trainer bent als je je Pokémon alleen maar opdrachten geeft, en zelf alleen maar loopt toe te kijken.’ Kean knikte beamend. ‘We gaan nu eerst bezig met de reflexen van je Pokémon. Dan kun jij even uitrusten van je uiterst zware conditietraining.’ Hij zei het serieus, maar er was wel een vlaag van vriendelijke spot te horen.

‘Goed, we doen het zo,’ begon Kane, terwijl Kean een tas met tennisballen tevoorschijn haalde. ‘Kaleb zal deze tennisballen op willekeurige momenten de lucht in teleporteren. Eerst langzaam, maar steeds sneller. Kies één Pokémon uit die de tennisballen gaat proberen te raken. Probeer de aanvallen die je Pokémon gebruikt af te wisselen.’ Kean vulde aan: ‘De Pokémon die niet aan de beurt zijn, zullen ondertussen door mij worden begeleid. Zij gaan trainen op aanvallen als de agility, quick attack en tackle.’ Hij grijnsde. ‘Dus, kies je eerste Pokémon maar uit.’

OOC: Sorry dat het zo lang duurde en sorry dat hij zo inspiloos is D:

_________________
OOC: Godmode van Kean met toestemming
Trainen op de Flora Fields Kaneke
Terug naar boven Ga naar beneden
Alexis Vegas
Alexis Vegas


Profiel Vrouw Leeftijd : 24
Aantal berichten : 519
Poképoints : 122
Reputatie : 37
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 23 jaar
Pokémon:
Trainen op de Flora Fields Vide
BerichtOnderwerp: Re: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Emptyzo dec 15, 2013 4:08 pm

Terwijl Alexis stond uit te hijgen, hoorde ze een hoop uitleg van Kean en Kane. Ze besloot het ergens in haar achterhoofd wel op te slagen, maar was er zelf niet zo heel erg mee bezig. Ze besefte nu pas hoe rampzalig haar conditie wel niet was. De ademhalingen die ze nam, sneden door haar keel heen. Ze voelde hoe haar borstkas zwaar op en neer ging en legde een hand tegen haar borstkas, waardoor ze haar beukende hart voelde. Ze beet even op haar onderlip. Dadelijk sprong haar hart uit haar borstkas. En dan ging ze dood. Dan lag ze hier dood te bloeden, midden op de Flora Fields. Ze keek even rond. Het was weliswaar een mooie plek om te sterven, maar ze vond zichzelf toch nog ietsje te jong. Bovendien, wie moest er dan voor haar Pokémon zorgen? Zippo mocht wel irritant tegen haar doen, maar hij zou ook weer niet zonder haar kunnen. Om nog maar niet te spreken over Thunder. Die zou haar dood niet aankunnen. Star was moeilijk te doorgronden omdat de Pokémon zich zo vaak afzijdig hield als er weer eens ruzie was, maar Alexis hoopte toch dat de Pokémon er een probleem van zou maken als zij zou sterven. Ze besloot om het vervelende en depressieve onderwerp maar te verwerpen en concentreerde zich op Kean en Kane. Ze beet op haar onderlip. Ze keek naar Thunder. Ze zou hem zo graag als haar partner willen voor de tennisballen, maar met Thunder had ze wel de beste band van iedereen. Dan zou het te gemakkelijk worden. Thunder zou haar opdrachten zonder problemen volgen. Ze had iemand nodig met wie ze een sterkere band moest krijgen, Zippo bijvoorbeeld. Aan de andere kant ging het dan weer grote kans zijn dat Zippo irritant ging doen en zij daar geïrriteerd door raakte. Ze sloeg haar armen over elkaar heen. Thunder keek haar aan met zijn wijze ogen en gaf haar daarna een knik. Hij deed een stap opzij naar Zippo en knikte nogmaals, alsof hij haar gedachtegang begreep. Alexis begreep het. Thunder wilde dat ze voor Zippo koos en hem en Star bij Kean liet trainen. Ze besefte dat de Jolteon zijn Agility en Quick Attack best goed kon gebruiken en maakte een keuze. ‘Ik wil dat Star en Thunder door Kean getraind worden en Zippo mag voor mijn part met de tennisballen beginnen,’ zei ze.

Verwonderd keek de vuur-Pokémon zijn trainer aan. Zijn staart hing wat lager en zijn kopje ging scheef. Alexis besefte dat hij verwacht had dat ze Thunder zou kiezen en was even ontroerd door de Pokémon. Deze ontroering ging echter meteen weg toen de Pokémon koppig zijn kopje wegdraaide. Alexis zuchtte gepikeerd. Ze liep naar Kean toe en keek hem met haar felblauwe ogen aan. ‘Zorg je alsjeblieft goed voor ze?’ Ze knikte naar de Jolteon en de Starmie. ‘Ze zijn een ander persoon dan mij niet gewend. Ik verwacht niet dat ze moeilijk gaan doen, maar ik verwacht ook niet dat ze direct met je zullen instemmen. Ze hebben daar tijd voor nodig. Ze hebben veel meegemaakt en hebben geduld en veel begeleiding nodig.’ Ze glimlachte dankbaar naar Kean. Daarna draaide ze zich om naar Zippo en zette haar handen in haar zij. ‘We gaan dit samen doen,’ sprak ze streng. ‘Of je nu wilt of niet.’ De Charmander keek haar van opzij opstandig aan en gromde een keertje. Daarna stond hij op en ging hij voor haar staan, kijkend naar de tennisballen. Zijn ogen keken furieus naar de tennisballen en hij zette zijn voeten een klein beetje uit elkaar. Daarna zwierde hij met zijn staart heen en weer. Met verwonderde blik zag Alexis toe hoe de vlam op zijn staart ietsje groter werd, alsof hij daarmee zijn strijdlust wilde laten zien. ‘Ik denk dat we kunnen beginnen,’ zei Alexis grijnzend tegen Kane, waarna ze zich schrap zette voor wat komen ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Kean Hayashi
Kean Hayashi
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 26
Aantal berichten : 567
Poképoints : 170
Reputatie : 51
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Man
Leeftijd: 24
Pokémon:
Trainen op de Flora Fields Vide
http://goldenlionofra.deviantart.com/
BerichtOnderwerp: Re: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Emptyza feb 01, 2014 5:03 pm

Na hun rondje hardlopen en hadden getraind op de reflexie van hun Pokémon, trainden ze nog veel langer door. Het moet gezegd worden dat het bewonderingswaardig was dat Alexis zich niet al halverwege de training besloot op te geven, want Kean en Kane spaarden haar niet. Normaal gesproken waren hun trainingen een stuk minder intens, maar nu Alexis er bij was, lieten ze zich natuurlijk van hun meest strenge kant zien, precies zoals ze ooit zelf gedrilld waren om Gymleiders te worden. Niet alleen was het opmerkelijk dat ze de zware training volhield, maar ook dat ze zich niet uit het veld liet slaan door het gedrag van de tweeling. Zowel Kean als Kane waren niet erg aardig tegen Alexis. Ze lachten haar niet al te subtiel uit als ze een fout maakte, of als ze aangaf dat ze toch wel een beetje moe begon te worden. Om nog maar te zwijgen over hun spottende opmerkingen die ze om de paar minuten wisten te plaatsen. Nu eens hielpen ze haar eraan herinneren dat ze niet de meest geschikte kleding had uitgekozen om te gaan trainen, dan weer lieten ze weten dat het echt wel apart was dat haar Charmander nog niet was geëvolueerd terwijl ze hem al zo lang had. In andere woorden: het was een hartstikke gezellige middag.... voor Kean en Kane. Zij genoten van het gevoel van superioriteit en het bezigzijn met Pokémon. Af en toe plaatsten ze wel een complimentje of een andere aardige opmerking aan het adres van Alexis, om te voorkomen dat ze zich helemaal waardeloos zou voelen – dat was immers niet het doel van deze training. Vooral Kean voelde af en toe de vreemde behoefte om aardig te doen tegen Alexis.
Pas toen het begon te schemeren (wat vrij vroeg was, omdat het nou eenmaal winter was) stopten ze hun training. Kean en Kane begonnen ook wel een beetje té vermoeid te raken en voor hen begon het plezier van die middag nu wel een beetje in te zakken. Bovendien zaten ze met een rammelende maag... etenstijd dus! Kean en Kane lieten hun Pokémon terugkeren in hun Pokéball, met uitzondering van Leon en Noëll die op hun schouders klommen, en Alexis deed hetzelfde met haar Pokémon. Nog heel even bleef het drietal met elkaar staan praten, maar toen maakte een hongerige Noël duidelijk dat ze nu écht moesten gaan eten, wat ze dan ook deden. Alexis ging haar eigen weg, terwijl Kean en Kane het dichtsbijzijnde fastfoodrestaurant opzochten. Na zo’n dag vol inspanningen, moesten ze immers wel goed eten!


OOC: Loze post is loos, maar zo is het topic in ieder geval netjes afgesloten en kom ik hopelijk ook weer een beetje in de schrijfmood met Kean.
Godmode met toestemming en einde topic dus. Razz

_________________
OOC: Godmode van Kane met toestemming
Trainen op de Flora Fields KEKean
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Trainen op de Flora Fields Vide
BerichtOnderwerp: Re: Trainen op de Flora Fields Trainen op de Flora Fields Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Trainen op de Flora Fields

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2014-