Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 Meeting your fear

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Meeting your fear Meeting your fear Emptyza aug 24, 2013 8:55 pm

•Iria•
Waar was ze toch aan begonnen? Dit was hopeloos! Met grote passen probeerde ze de Oddish in te halen, tervergeefs. "Bloom!" gromde ze naar haar Pokémon, maar die luisterde uiteraard niet. Dat klein stuk ongeluk! De pol draaide rechts af en Iria volgde haar op de voet. Maar net achter de bocht wachtte haar iets onverwacht op. Bam! Met een luide knal botste de tiener tegen de vrouw aan. Beide vielen naar achter. Het meisje viel op haar rug, wat haar even deed schreeuwen, waarna ze terug langzaam haar ogen opende en begon te kreunen. De vrouw tegenover haar was enkel gestruikeld en wat zachter gevallen. Ze was nog jong en zette haar hand al steunend tegen haar hoofd. "Het..." Alle lucht was zo uit haar longen geslaan en ze moest even rustig adem halen. "Spijt... Me," hervatte ze. De blonde dame opende ook haar ogen en een krul sierde haar lippen. "Dat kan iedereen overkomen," zei ze vriendelijk terug. Iria probeerde ook een glimlachje over haar lippen te krijgen, wat eerder een grijns werd. De stekende pijn in haar rug betekende niks goed, maar ze moest toch door. Langzaam zette ze haar handen achter haar en stond ze voorzichtig recht. "Ik... Het spijt me echt veel, maar ik moet mijn Oddish gaan vangen," zei ze zachtjes. De vrouw knikte begrijpelijk en wierp haar nog een hartelijke glimlach toe waarna zij ook rechtkwam. Iria draaide haar om en wandelde rustig verder. Er was geen spoor van de pol. Niks. Alleen een heel groot gebouw. Ze slikte, ze kende dat gebouw maar al te goed. De Water Gym. Hier had ze gewonnen met het ringsteken, het had haar erg verrast. De Lapras knuffel had ze voor nu nog even aan de kanten gezet, net als het snoep. Soms deelde ze er eentje met haar Pokémon of een oude of nieuwe vriend of vriendin die ze tegenkwam. Ze wilde het niet allemaal aan zichzelf toe-eigenen, dat vond ze egoïstisch en dat was het ook. Ze haalde diep adem en sloot even haar ogen. Ze moest kalm blijven... Kalm blijven... Kalm Blijv "OOOO" Iria sperde haar ogen open. Bloom! De silhout van de knol verscheen op haar netvlies en zo snel als ze verscheen, verdween ze weer. Achter de schuifdeur van de Water Gym. Wat nu?

Langzaam schuifelde ze de Gym binnen. Het was er erg stil. Ze liet haar hoofd zakken en keek met grote ogen naar alles wat nog maar bewoog. Haar ene hand vond haar arm en ze streek erover. Het hielp haar kalmeren. Ze bewoog zich tot de volgende deur en ze duwde deze langzaam open. Heel voorzichtig keek ze om het hoekje. Het was datzelfde zwembad waar ze met de Lapras had gevaren. Ze slikte en glipte naar binnen. "Bloom," zei ze zachtjes. Maar er was geen spoor van de Oddish. Waarom had ze enkel Bloom uit haar Pokéball gehaald? Waarom had ze Sky er ook niet uitgehaald, dan zat ze nu niet in de problemen... Ze wandelde langzaam langs het zwembad. Aan haar ene zijde was er water en aan de andere tribunes, net zoals de vorige keer. Alleen was er nu een nare stilte. Geen uitdagingen, geen training, niks. Dat was misschien maar best ook. "Bloom," herhaalde ze, nu nog zachter dan de vorige keer. Maar weeral hoorde ze enkel haar voetstappen op de achtergrond. Langzaam hield het meisje halt en begon ze de kamer te inspecteren. Het was wel leuk en mooi, op het water na dan. Toen viel haar oog op het hoogste punt van de tribunes. Daar, helemaal vanboven, wandelde een kleine duivels knol. "Bloom!" riep Iria kwaad. De knol keek op, barste in lachen uit en holde toen weg. "Bloom! Jij klein stuk ongeluk!" riep ze haar Oddish nog na. Ookal hadze willen rennen, de vervloekte val van daarnet had haar benen en rug geen goed gedaan. Dus was het eerder een strompel-ren-dinges dat ze aan het doen was. Wat het ook was, het was erg dom. Als die stomme Oddish nu eens gewoon luisterde dan zat ze nu niet in de nesten! Maar zo snel als de Pokémon was, holde ze de tribunes aan de andere kant van de zaal terug af. De knol draaide zich om, grijnsde en verdween achter de deur. Iria zuchtte zenuwachtig. Straks zag iemand Bloom of haar nog!
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptyza aug 24, 2013 11:48 pm

Het was voor de verandering eens rustig in de Gym. Geen uitdagers, geen evenementen en geen trainingen. Cynthia zat lekker onderuit gezakt op de bank in haar kantoor, haar ogen kijkend naar een TV waarop net een Contest in Hoenn werd uitgezonden. Cynthia vond het altijd leuk om te kijken naar Contest, het ging er zo anders aan toe dan een Gymgevecht! Alex lag hij haar op de bank, tegen haar aan, en keek ook naar het scherm. Op het scherm was nu te zien hoe twee Coördinatoren het tegen elkaar op namen, de ene met een Skitty, de ander met een Torchic. "Beide Coördinatoren halen alles uit de kast!" riep de presentator terwijl de twee dames hun Pokémon opdroegen tot aanvallen die mooier waren dan echt nuttig, maar ja, het ging bij Contest meer om schoonheid dan om effectiviteit, al hielp het wel wanneer je de Pokémon van de tegenstander wist uit te schakelen. Alles leek rustig en Cynthia genoot echt van haar dagje vrij, maar toen kwam Alex opeens overeind in een alerte houding, zijn ogen gericht op de deur. 'Wat is er jongen?' vroeg Cynthia, meteen gealarmeerd door haar Pokémon. De Vaporeon stond op en sprong van de bank, waarna hij naar de deur toe draafde. Cynthia volgde de Pokémon en opende deur, waarna Alex de gang op schoot.

Cynthia volgde haar Pokémon de gang op, waar hij bleef staan en zijn oren spitste. 'Wat hoor je?' vroeg de vrouw, waarop haar Pokémon er vandoor draafde. Blijkbaar had hij iets of iemand gehoord. Was er soms iemand in de Gym? Cynthia rolde met haar ogen. Was haar baliemedewerkster er weer eens vandoor gegaan en had ze de deur niet op slot gedraaid? Verdorie! Ze moest echt nodig op zoek naar nieuw, goed personeel! Cynthia liep met snelle passen achter Alex aan, welke door de gang draafde en om de hoek verdween. Was er iemand bij het zwembad? De vrouw schoot de hoek om en bleef toen staan. Alex stond voor haar, zijn kop schuin, verbaasd starend naar een Oddish die daar eenzaam en alleen op de gang stond. Wat was dit nou? 'Hoe ben jij hier nou verzeild geraakt kleine?' vroeg de vrouw terwijl ze naar de Oddish toe liep. 'En waar is je trainer?' Ze ging er niet van uit dat dit een wilde Pokémon was. Wilde Pokémon liepen niet voor de lol een Gym binnen, nee, die bleven er uit ver bij uit de buurt. 'Hallo? Is daar iemand?' riep Cynthia. Hopelijk was de Trainer van de Pokémon in de buurt, anders moest ze nog een zoekactie gaan houden ook!

_________________
Meeting your fear 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptyma aug 26, 2013 11:17 pm

•Iria•
Het enige wat ze hoorde was de filter van het zwembad en dat baarde haar zorgen. Water was niet bepaald haar ding, in tegendeel, het was haar ergste nachtmerrie... Ze sloeg opnieuw haar handen tegen haar bovenarm. 'Hallo? Is daar iemand?' Hoorde ze zachtjes. Iria keek op. Dat moest de gymleader zijn, hoe noemde ze ook alweer....? Was het niet ene Cynthia? Cynthia Claves ofzo... Haar naam was in de stad veel te horen. Ze was blijkbaar populair onder het volk. Het meisje had het hier en daar ook de naam van ene Kenji Claves. Misschien was het haar zoon? Het klonk niet echt meisjesachtig. Goed, ze hoorde de stem van een vrouw door het gebouw echoën. Langzaam stapte ze op de deur af, de deur die Bloom daarnet had genomen. Zou Cynthia razend zijn? Het kon zelfs zijn dat het een werkvrouw of dergelijke was, maar dat verwachtte ze niet echt. De gym was zo rustig en leeg dat het enkel Cynthia kon zijn. Natuurlijk kon een poetsvrouw altijd door de gangen van een gym dwalen en zeker van deze gym. Het viel Iria op dat er erg veel ramen in het gebouw waren en ramen betekende kuisen en kuisen betekende werk. Ze zag persoonlijk geen gymleader kuisen, dus ze hadden waarschijnlijk wel wat werklui.

•Bloom•
Het was zo leuk om Iria achter zich aan te hebben! Ze was zo sloom! Toen ze achter de deur glipte hoorde ze opeens voetstappen. Wat? Had Iria een binnenbaantje gevonden? Even verdween haar duivelse grijns, maar toen een blauwe rat om de hoek keek, keek ze nieuwsgierig terug. De rare Pokémon liep naar haar toe, op de voet gevolgd door een blauwharige vrouw. 'Hoe ben jij hier nou verzeild geraakt kleine?' Wel, ze had haar trainer opgejaagd en naar hier gebracht. Bloom staarde met grote ogen naar de vrouw. De dame naderde, net als haar rat en vroeg vervolgens: 'En waar is je trainer?' Te zeggen. Bloom begon te giechelen en liep naar de voeten van de vrouw. "Ooooooo!" Gilde de Oddish uit. Vervolgens riep de vrouw naar het niks, waarschijnlijk naar Iria.... Toen viel er een stilte, veel te lang voor kleine Bloom. Na vijftien seconden begon ze rond de vrouw haar voeten te springen met het ene woord -wat niet echt een woord was-: "Oooooooooooo!" En zo bleef ze rondspringen, tot de deur openvloog en een roodharig meisje op de gang verscheen. Bloom struikelde, viel met een harde knal neer en begon meteen te krijshuilen. "Mij excuses, Cynthia, het zal niet meer gebeuren," zei Iria's trillende stem. Was ze onzeker? Bang? Hmmm, daar kende ze Iria niet goed genoeg voor. Toen voelde ze opeens twee handen Rond haar lijfje en ze stopte met krijsen waarna ze haar ogen opende en recht in die van Iria keek. Ze vuurden gewoon het vuur van haar oogkleur af en ze bloosde even. "De naam is Iria, Iria Filio," vervolgde haar trainer tegen de dame.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptydi aug 27, 2013 6:27 pm

De Oddish leek nieuwsgierig en zeker niet bang, want ze kwam zo naar Cynthia toe en liet van zich horen. Cynthia keek glimlachend naar de Pokémon en vervolgens naar de deur. Waar bleef de trainer? Als die er al was? Oddish was inmiddels rondjes om Cynthia's voeten aan het rennen en toen ging eindelijk de deur open. Oddish viel en begon meteen te huilen, waarop Cynthia haar wenkbrauw optrok. Er kwam een meisje met rode haren door de deuren, welke haar excuses aanbood en de Oddish oppakte. 'Het geeft niet,' glimlachte de vrouw geruststellend. 'Soms nemen onze Pokémon nu eenmaal een loopje met ons.' Ze glimlachte even tegen haar Vaporeon en keek toen weer naar het meisje, welke zich nu voorstelde als Iria Filio. 'Aangenaam Iria, ik ben Cynthia, en dit is Alex.' Ze wees naar haar Vaporeon toen ze zijn naam noemde en keek toen naar de Oddish. 'En wie is deze doerak dan?' Ze hoopte dat het meisje zich niet al te veel zorgen maakte over het "inbreken" in de Gym. Soms kon het nu eenmaal gebeuren dat onze Pokémon hun eigen pad kozen en besloten om niet te luisteren. Dit had praktisch altijd een reden, want ook Pokémon ondernamen nooit acties zonder een reden. 'Kan ik verder iets voor je doen?' vroeg de vrouw met een glimlach aan Iria.

_________________
Meeting your fear 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptyzo sep 01, 2013 8:27 pm

•Iria•
'Het geeft niet,' zei Cynthia geruststellend. 'Soms nemen onze Pokémon nu eenmaal een loopje met ons.' Iria knikte instemmend. 'Aangenaam Iria, ik ben Cynthia, en dit is Alex.' stelde de dame zich voor. Opnieuw knikte ze, wat meer gespannen deze keer. Er was een Pokémon, een Vaporeon... Water... Nee... Even sloot ze gespannen haar ogen, maar ze opende deze ter beleefdheid.  'En wie is deze doerak dan?' vroeg de Gymleader. De ogen van de dame waren op haar Oddish gericht. "Z... Z..." Even stopte ze om haar stem te herstellen, haar trillende ondertoon moest zeker opvallen. Ze sloot haar ogen, haalde even diep adem en zuchtte toen een deel van de angst weg. "Ze... Noemt Bloom," zei ze. aar stem trilde nog steeds, maar niet zoveel als voordien. Ze slikte, opende haar ogen en staarde naast Cynthia. Het was een bewuste actie. Ze wilde niet dat de Gymleader zag dat ze bang was. 'Kan ik verder iets voor je doen?' zei de zachte stem van de dame. Een ijzige stilte vulde haar. Nee, eigenlijk niet... Toch. "Ik denk het niet," zei Iria haar trillende stem. "Het spijt me nogmaals voor het storen, Cynthia," zei Iria waarna ze haar ogen naar de grond richtte en zich langzaam omdraaide. "Nog een prettige middag," vervolgde ze, waarna ze naar de deur stapte en deze naar de volgende ruimte leidde, het zwembad.

•Bloom•
Iria nam afscheid van de vrouw... Nee! Ze wou nog zien wat voor leuke dingen daar waren! Boos spartelde de Oddish tegen, maar Iria's armen zaten als touwen rond haar lichaam gebonden. Boos blies ze haar kaken op, waarna ze met haar onkruid begon te schudden. "Doe niet lastig Bloom," zei Iria's stem, maar ze luisterde niet. Een scherp blaadje vloog uit het onkruid, raakte Iria's pols en de armen vlogen weg. Ze was vrij! Vrij! Met een plof kwam ze neer, gierend en lachend draaide ze zich om naar haar trainer. Deze had haar ogen gesloten, tranen hingen langs haar wangen naar beneden. Verkrampt had Iria haar rechterpols met haar linkerhand afgedekt. Haar hele lichaam trilde. Pff, zo erg was het toch niet? Het was een blaadje en niks meer. Toen de vurige ogen van Iria haar richting uitkeken, verdween haar grijns. Het meisje haalde haar blik van haar Pokémon en keek verkrampt naar haar arm, langzaam haalde ze haar hand weg. De Oddish keek met grote, doevige ogen naar de rode vloeistof op haar handpalm, ze volgde de blik van Iria en zag nu ook bloed langs haar bovenarm lopen. "Bloom..." zei ze zachtjes. Vlug drukte ze de wonde terug af. "Dat kan wachten... Ik... Wil hier... Eerst we...g," haar stem klonk zwakjes. de trainer strompelde nu nog trager naar voren. Wat had ze toch? "W-aar..om moet da...t mij weer over... komen," gromde ze zachtjes. De Oddish wandelde langzaam met haar mee, maar toch op afstand. Ze voelde iets raars vanbinnen, iets dat ze nog nooit had gevoeld. Ze voelde zich voor het eerst in haar korte leventje, schuldig.

Een mooie post Iria, maar wel even twee dingetjes. "ze noemt Bloom" is geen normaal Nederlands, "ze heet Bloom" wel. Verder staat er even verder in je post dat Iria "naast" Cynthia staart. Dit moet "langs" zijn, want je kunt niet naast iemand staren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptywo sep 04, 2013 9:16 pm

Cynthia nam het roodharige meisje in haar op, dat zich duidelijk niet op haar gemak voelde, en hoorde dat de Oddish Bloom heette. ‘Een leuke naam voor een Oddish,’ knikte de vrouw met een glimlach. Toen de vrouw vroeg of ze nog iets voor het meisje kon doen, antwoordde deze van niet en wenste ze haar nog een prettige dan. Cynthia knikte. ‘Is goed, ik zal je even de deur wijzen.’ Ze wilde met het meisje meelopen, maar Bloom had duidelijk andere plannen voor vandaag. De Oddish begin lastig te doen, probeerde zich los te wurmen en deed toen iets wat Cynthia nooit had verwacht; ze sneed haar trainster met één van haar bladeren. Geschrokken keek de vrouw naar de snee in Iria haar pols. ‘O mijn God, Iria, gaat het?’ Ze keek geschrokken naar de pols van het meisje. De Oddish leek te zijn geschrokken van het gevolg van zijn actie. ‘Schaam jij je niet?’ sprak de vrouw streng tegen de Oddish. Ze keek weer naar het meisje, welke verklaarde dat ze hier weg wilde, zo snel mogelijk. ‘Kom meisje, bij de balie vlakbij de ingang heb ik wel een verbanddoos liggen, dan verbind ik je pols.’ Ze wierp nog even een blik op Bloom en liep toen naar de deur die naar de entreehal voerde. Dit had ze nou nog nooit meegemaakt.

_________________
Meeting your fear 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptyzo sep 08, 2013 6:14 pm

•Iria•
‘O mijn God, Iria, gaat het?’ Iria keek om, natuurlijk Cynthia had het gezien. Ze liet een trillende zucht uit haar mond en zei; "Oh... Di-t?... He-t... Is niets," Haar stem trilde van de tranen en angst. ‘Schaam jij je niet?’ vroeg ze aan Bloom. De Oddish reageerde natuurlijk niet. Dat deed ze nooit. ‘Kom meisje, bij de balie vlakbij de ingang heb ik wel een verbanddoos liggen, dan verbind ik je pols.’ "Oh euhm, dat is niet... Nodig," zei ze met een klein, bang grijnsje. Maar de vrouw was al weg en was al bij de deur toen ze nog een blik op Bloom wierp. Ze slikte moeizaam door de tranen heen en stapte op Cynthia af. Het was een onzekere tred, wat deels aan de wonde in haar pols lag. Maar ze wist toch dat het meerdendeels aan haar waterfobie lag. Toen ze bij de blauwharige vrouw was sprak ze; "Ik... Het spijt me," Ze staarde naar de grond en wandelde langzaam de entree in. Ze tilde haar hand op en haalde de ene van haar pols, het bloedde hevig, maar pijn was voor haar al bekend terrein, dus waren de meeste tranen al weggevloeid. "Waarom haat ze me zoveel," zei ze met een zachte, trillende stem. Haar ogen staarde naar het plasje bloed in haar handpalmen. Langzaam sloot ze haar ogen en zuchtte ze voor een tweedemaal. Ze opende haar ogen terug en keek in Cynthia's richting. "Het spijt me," herhaalde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptyzo nov 17, 2013 12:16 amCynthia marcheerde naar de balie waarachter haar secretaresse zat en haalde daar een verbanddoos tevoorschijn, waarna ze zich tot Iria wende. ‘Ga maar even zitten, dan verbind ik je pols. Het meisje bood mompelend haar excuses aan, maar dit wuifde de vrouw weg. ‘Nonsens, jij kunt er niks aan doen. Die Oddish van jou is degene die zijn excuses moet aanbieden.’ Cynthia wierp nog even een scherpe blik op de Graspokémon. Het meisje mompelde weer iets, wat klonk als een vraag. De vrouw trok een wenkbrauw op. Ik denk niet dat ze je haat Iria. Niet echt. Als een Pokémon je haat, dan merk je het wel. Dat doen ze je wel ergere dingen aan dan “enkel” een snee in je pols.’ Ze zette de verbanddoos op een tafeltje in de hal en opende de deksel. Rollen verband, pleisters en ontsmettingsmiddel lagen netjes verpakt. De doos was al jarenlang niet gebruikt, maar ieder jaar weer kwam er iemand langs om te kijken of de doos nog aan de eisen voldeed. ‘Nogmaals, jij hoeft echt geen sorry te zeggen hiervoor.’ Ze wierp het meisje een geruststellende glimlach toe en pakte een rolletje verband en een gaasje. ‘Sylvia, wil jij even een flesje water en een schone doek pakken?’ vroeg ze aan de vrouw achter de balie. Deze knikte, verdween en kwam al gauw weer terug. Cynthia pakte het dankbaar aan keek weer naar Iria. ‘We moeten eerst de wond schoonmaken en dan kan ik hem voor je verbinden, goed?’

OOC: Iria, mijn welgemeende excuses dat je zo lang op een antwoord hebt moeten wachten!

_________________
Meeting your fear 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden
Iria Filio
Iria Filio


Profiel Vrouw Leeftijd : 21
Aantal berichten : 373
Poképoints : 150
Reputatie : 12
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 15 Years
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptywo nov 20, 2013 7:41 pm

•Iria•
De vrouw genaamd Cynthia zei dat het niet haar fout was en dat ze gerust mocht gaan zitten. 'Ik denk niet dat ze je haat Iria. Niet echt. Als een Pokémon je haat, dan merk je het wel. Dat doen ze je wel ergere dingen aan dan “enkel” een snee in je pols.’ zei ze toen als antwoord op haar vraag. Iria staarde enkel naar haar rechterpols, waar het bloed eruit sijpelde. Toen ze opnieuw haar excuses had aangeboden zei Cynthia; ‘Nogmaals, jij hoeft echt geen sorry te zeggen hiervoor.’ Iria keek op en zag de hartelijke glimlach van de vrouw. Ze had ondertussen een EHBO-doos gepakt en hem open gedaan. ‘Sylvia, wil jij even een flesje water en een schone doek pakken?’ De vrouw die zachter balie zat verdween en kwam al snel terug met de gevraagde voorwerpen. Cynthia nam de voorwerpen aan en richtte haar aandacht terug op het meisje. ‘We moeten eerst de wond schoonmaken en dan kan ik hem voor je verbinden, goed?' Iria knikte. Waarna ze haar linkerhand van haar rechterarm haalde en de hand wat naar voren schoof. Het bloedde al niet meer zo hevig, maar het zag er nog steeds even lelijk uit. Opeens viel haar iets op. Ze hoorde Bloom niet. Vluchtig keek ze rond, maar nergens was de Oddish te bekennen. Ze slikte moeizaam en keek toen terug naar Cynthia. "Weet jij waar Bloom is?" vroeg ze snel.

•Bloom•
De vrouw had haar een paar keer een boze blik toegeworpen en steeds opnieuw, wanneer de vrouw zich had omgedraaid, stak ze haar tong boos uit. Eigenlijk wou ze graag dit gebouw verder gaan bekennen, dus ze wachtte het juiste moment af. Toen zoal de twee vrouwen en Iria bezig waren, glipte ze terug naar de vorige ruimte. De kamer met het zwembad. Blij holde ze naar het water toe. Toen ze zich aan het rand van het zwembad bevond, keek ze gefascineerd naar het water. Ze begon even gekke bekken te trekken en de Oddish lachte zachtjes. Maar ze was al snel niet meer geïnteresseerd in het water en ze draaide zich snel om, om de zaal verder te verkennen.

OOC; Maakt niks uit ;3
Terug naar boven Ga naar beneden
Cynthia Claves
Cynthia Claves
Gymleider

Profiel Vrouw Leeftijd : 29
Aantal berichten : 1019
Poképoints : 193
Reputatie : 18
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Pokémon:
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Emptyzo dec 15, 2013 5:15 pmCynthia: Cynthia glimlachte naar Iria en begon diens pols voorzichtig schoon te maken zodra het meisje haar arm naar haar had uitgereikt. Voorzichtig depte ze de snee, waarna ze er een watje op legde en de pols begon te verbinden. Komt die EHBO-cursus toch nog van pas, dacht de vrouw glimlachend terwijl ze het verband om de pols draaide. ‘Je moet het zeggen als hij te strak zit hoor,’ zei ze even tegen het meisje, maar toen ze opkeek, zag ze dat Iria niet bezig was met haar pols, maar met grote ogen in het rond keek. ‘Weet jij waar Bloom is?’ vroeg ze toen aan haar. Cynthia keek verbaasd in het rond, maar zag de Oddish nergens. ‘Hmmm, nee, geen idee. Alex?’ Ze richtte haar blauwe ogen op haar Vaporeon. ‘Wil jij die Oddish even opsporen?’ De Vaporeon knikte, stond op en trippelde terug naar de zaal waar ze vandaan waren gekomen. ‘Maak je geen zorgen, Alex vindt hem wel. Hij kent het gebouw als zijn broekzak en heeft een goede neus.’

Alex: De Vaporeon keek toe hoe Cynthia het meisje verbond en zag vanuit zijn ooghoeken de Oddish bewegen. De Pokémon stak constant zijn tong uit naar Cynthia wanneer deze even niet keek. Alex tilde zijn lip op en gromde wat naar de kleine Knolpokémon. Dit was één van de meest respectloze Pokémon die hij hier in de Gym had gezien. Hij snapte niet dat dit meisje, Iria, de Oddish überhaupt nog bij haar had. Als Alex een mens was geweest, en een Trainer, dan had hij de Oddish al lang en breed weg gedaan. Hij vermoedde echter dat het meisje toch wel enigszins aan de Oddish gehecht moest zijn, anders had ze hem vast niet gehouden. Of wel? Plots werd zijn naam genoemd en de Vaporeon keek vragend op. Of hij die Oddish even op wilde sporen. Hè? Maar die was toch- O, hij was weg. Fijn. Alex knikte als antwoord op de vraag van zijn Trainster, stond op en draaide zich om. Hij ging eerst maar eens terug naar de zaal waar ze eerst waren geweest. De geur van de Oddish was die kant op namelijk het sterkst. Hij spotte de Oddish aan de rand van het zwembad, waar hij naar het water leek te staren. De Vaporeon schudde zijn hoofd en liep geluidloos naar de Pokémon toe, waar hij vervolgens achter de knol ging zitten. Het duurde niet lang of de Oddish draaide zich om en zodra ze helemaal was omgedraaid, begon Alex te spreken. ‘Jij geeft niet erg veel om je Trainster, of wel?’ Hij keek met een serieuze blik aan.

OOC: December Post-NaNo 18#: +437 (8.753/50.000)

_________________
Meeting your fear 2ltqy2w
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
Meeting your fear Vide
BerichtOnderwerp: Re: Meeting your fear Meeting your fear Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Meeting your fear

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: OOC Board :: Archief :: Archief 2013-