Een Pokémon RPG forum dat zich volledig richt op Kanto en de eerste generatie Pokémon.
IndexZoekenRegistrerenInloggen

Deel
 

 It's a last resort

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: It's a last resort It's a last resort Emptyzo okt 06, 2013 11:19 am

SISHURI
Speels dartelde de Raticate om haar heen, nog steeds niet genoeg krijgende van zijn nieuwe energieniveau. De Trainer had een grote glimlach op haar gelaat en knielde om Crumble over zijn bol te aaien. Ja, hij was anders, maar zijn kinderlijke karakter was in hem gebleven. Toch moest de rest van haar Team wel wennen aan de Raticate die nu groter was dan iedereen. Alleen Freeze leek gewoon nog met hem om te gaan alsof hij nog gewoon een Raticate was. Honey was wat oplettender, omdat Crumble nog wat klungelig was met zijn nieuwe grootte en Desert schrok soms van de bruine haarbal die plots om de hoek kwam springen. Al met al, geen boze gevoelens over de geëvolueerde pokemon. Toen Sishuri bij het Pokemon Center was aangekomen, gaf ze aan de zuster haar overige pokemon, maar besloot even aandacht te besteden aan Crumble. Samen liepen ze naar een bankje waar ook een grote doos met speelgoed stond. Sishuri merkte op dat de Raticate meteen een blik wierp op de kleurige dingen en haar vervolgens met grote ogen aankeek. "Wat ben je toch een groot kind, zeg." Grijnsde Sishuri en pakte een grote kleurige en Crumble maakte meteen enthousiaste geluiden. Met een grote glimlach gooide ze de bal [natuurlijk niet te ver, want wie weet viel er wel iemand over] en keek toe hoe Crumble over de gladden vloer krabbelde. Het tikkende geluid van zijn poten stopte toen hij de bal tussen zijn voorpoten oppakte en toen rende hij weer terug. Maar voordat hij de bal geheel kon terugbrengen hoorde hij voetstappen. De pokemon spitste zijn oren gealarmeerd.

OOC; Open c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo okt 06, 2013 3:47 pm

ARYA ~ Arya telde haar geld nog eens. Veel viel er niet te tellen. Ze had nog maar 20 pokémon dollars contant en haar rekening was helemaal leeg. Haar vader zou haar rekening gisteren weer bijgevuld hebben, maar dat was hij dus blijkbaar vergeten. De accu van haar mobieltje was leeg en ze kon haar oplader nergens meer vinden. Ze zat dus een beetje in de stress. Van 20 dollar kon je geen maaltijd kopen.
Ze moest dus aan geld zien te komen. Ze legde het probleem voor aan haar pokémon. Gwen en Ona haalden hun schouders op, Oz dacht lang na en deed toen hetzelfde. Zephir begon de grijzen, maar Arya, die al begreep wat hij bedoelde, was niet van plan haar pokémon geld voor haar te laten stelen.
Maar hoe moest ze dan aan geld komen? Klusjes doen? Dingen verkopen? Ze had niks om te verkopen, dus dat laatste ging niks worden. Hoewel... Haar blik viel op haar schetsboekje. Het was een klein boekje, A5-formaat, en het was vrij stevig papier. In principe best bruikbaar als briefkaart, dus. Toen ze klein was had ze op een rommelmarkt in Lavender Town wel eens geprobeerd zelf getekende briefkaarten te verkopen, toen ze nog niet zenuwachtig werd bij de gedachte dat iemand haar tekeningen kon zien. De verkoop was toen niet echt een succes geweest. Dat had ze toen heel vreemd gevonden, maar als ze nu naar de kaarten keek die ze toen maakte, zag ze dat het helemaal niet zo verwonderlijk was. Haar tekeningen waren er de afgelopen jaren dan toch wel op vooruit gegaan.
Toch brak het zweet haar nu uit bij het idee dat ze mensen op straat aan zou moeten gaan spreken om te vragen of ze een tekening wilden kopen. Op een rommelmarkt viel je tenminste niet zo op...
Ze zag echter ook niet echt een andere optie als ze die avond nog wilde eten, dus besloot ze dat ze maar snel moest beginnen, voor ze te veel tijd had zich er druk om te maken.

Een tijd later was ze bezig. De eerste persoon die ze aan had gesproken had wonder boven wonder een tekening gekocht. Dit had haar zelfvertrouwen wat gesterkt. Helaas waren de tien mensen daarna minder blij met een meisje dat hen dingen probeerde te verkopen. Sommigen bedankten vriendelijk, anderen liepen gewoon zinder iets te zeggen door.
Ze liep lang het Pokémon Center en zag door het raam en bekende bos roze haar. Was dat niet... Hoe heette ze ook alweer? Ze had ooit een oefengevecht gevoerd tegen het meisje, in Pewter City, dat wist ze. Ze vergat de verkoop en ging naar binnen. Toen ze echter eenmaal binnen was, bleef ze aarzelend staan. Misschien was het meisje haar alweer helemaal vergeten. Ze glimlachte een beetje flauw en besloot af te wachten of de ander haar zou begroeten. Zo ja, dan was dat alleen maar mooi. Zo niet, dan zou ze doen alsof ze haar pokémon hier gewoon zou brengen voor... controle. Of zoiets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo okt 06, 2013 4:04 pm

Crumble verstijfde even, maar trok even later aan haar broek. Sishuri keek neer op haar pokemon, die zijn blik op iets achter haar had gericht, de bal lag verderop, helemaal vergeten door de Raticate. "Huh?" Ze keek hem gefronst aan, ja, hij was wat sneller gealarmeerd, maar in dit Pokemon Center kon er toch ook weer niet iets ergs gebeuren? Crumble verbrak het oogcontact met wat het ook zou kunnen zijn en keek zijn Trainer aan. Zijn blik stond niet serieus, meer speels. Toch wel nieuwsgierig geworden draaide Sishuri zich om en meteen dartelde Crumble weg bij haar en gleed tot stilstand voor een bekende. Sishuri moest echter even wel in haar geheugen graven, ze had dit meisje wel ergens gezien ja. Snel volgde ze haar Raticate voordat deze problemen zou veroorzaken. Toen ze voor het meisje stond, werd alles weer wat duidelijker. "Hey," Glimlachte ze en zag dat Raticate de Trainer ook had herkend, natuurlijk, hij had tenslotte als een Rattata gevochten tegen haar Tangela en Charmander. "Arya was het toch?" Ze wist ze niet geheel zeker, maar ze ontzettend veel mensen had ze ook weer niet ontmoet. Crumble ging weer op vier poten staan en keek met plezierige ogen naar de oude bekende.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo okt 06, 2013 4:22 pm

ARYA ~ Een Raticate merkte haar op en trok de aandacht van het rozeharige meisje. Zou dat de Rattata zijn waartegen ze had gevochten? Arya's eigen pokémon volgden haar naar binnen. De Raticate kwam naar haar toe en het meisje - wat was haar naam nou? Het lag op het puntje van haar tong! - volgde hem. "Hey," begroette ze Arya. "Hallo," antwoordde Arya. "Arya was het toch?" vroeg het meisje. Arya knikte en glimachte. Iets met een 'S', dacht ik, en er zat tenminste één 'i' in haar naam, als ik me dat goed herinner. Ze vond het een beetje stom om te vragen hoe ze heette, dus besloot ze maar dat ze geen poging zou doen haar bij haar naam te noemen. Zo moeilijk was het niet om in een gesprek iemands naam te vermijden.

ONA ~ Zo zo, dus kleine Crumble is geëvoleerd? Hij is er niet echt mooier op geworden. Dat was het eerste wat Ona dacht toen ze de Raticate zag. Ze had het gevecht tegen hem wel grappig gevonden, al was ze in dat gevecht heel wat tentakels verloren. Ach, tentakels groeiden toch in een dag weer aan, dus echt een verlies was dat niet. Waarschijnlijk had ze inmiddels geen van de tentakels waarmee ze was geboren nog over.
Het was een dubbelgevecht geweest, wist Ona nog. Met Crumble en die Squirtle, hoe heette die ook alweer? Iets van Vries, ofzo. Ze besloot hem in haar hoofd Meneer de Vries te noemen. Ze gniffelde even in zichzelf.

ZEPHIR ~ Blijkbaar waren dit ook bekenden. Nou ja, eerder onbekende bekenden, want anders had het meisje met het roze haar natuurlijk niet geaarzeld over Arya's naam. Zijn eigen trainer leek de naam van de ander helemaal vergeten te zijn. In ieder geval noemde ze die niet. Zephir keek naar de Raticates. Hij had het niet zo op die pokémon. De meeste Meowth hadden een soort aangeboren afkeer van Rattata's en Raticates en zo ook Zephir, ondanks dat zijn bijnaam Rat of Rattata was. Die bijnaam was dan ook niet echt een compliment geweest van de Meowth die hem had bedacht. Hij begroette de Raticate dan ook niet en bleef op afstand. Hij wist niet of de ander toevallig ook een aangeboren afkeer van Meowth had, dus hij kon maar beter op veilig spelen. Oz was zijn beleefde zelf en groette de pokémon met een vriendelijk 'goedendag'.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo okt 06, 2013 4:47 pm

SISHURI
Ze zag al snel de andere pokemon die in het gevecht had meegedaan, maar de Charmander was geëvolueerd en twee andere pokemon hadden zich verzameld bij het groepje. "Hallo," Sishuri glimlachte weer wat, maar kreeg niet echt iets van een bevestiging zien. Misschien was ze haar naam kwijt? "Voor als je het vergeten bent, ik ben Sishuri." Grijnsde ze vriendelijk en keek haar Raticate even aan.

CRUMBLE
Met een scheef gehouden kop keek hij de Tangela aan, die hij nog goed herkende. Dat was die ene pokemon die hem en Freeze ooit had opgepakt in een gevecht! Nieuwsgierig krabbelde hij dichterbij, zijn ogen wat versmald. "Wat was jouw naam ook alweer?" Vroeg hij wat wantrouwig, want hij wist dat deze pokemon iemand was die grapjes wilde uithalen en meestal vielen die grapjes niet bij hem in de smaak..
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo okt 06, 2013 8:52 pm

ARYA ~ "Voor als je het vergeten bent, ik ben Sishuri," zei het meisje grijnzend. Arya glimlachte schaapachtig. "Oh ja," knikte ze. Natuurlijk, Sishuri. Dus ze had wel goed gezeten met die 'S' en die 'i'! Ze was er trotser op dan ze zou moeten zijn. Ze keek naar de Raticate. "Is dat Crumble?" vroeg ze. Vreemd eigenlijk, dat ze de naam van Sishuri niet meer had geweten, maar dat die van haar pokémon haar zo gemakkelijk te binnen schoot. Freeze zag ze niet, net als de Pidgey. De naam van de vogelpokémon kon ze zich niet meer herinneren.

ONA ~ Crumble keek haar aan en stapte naar haar toe. "Wat was jouw naam ook alweer?" Zijn ogen waren versmald en zijn stem klonk wat wantrouwig. Wat zou dáár nou de reden voor zijn? Ona trok een pruillipje. "Weet je dat niet meer?" vroeg ze op een ietwat beledigde toon. Toen grijnsde ze. "Ik weet jouw naam nog wel, Kruimeltje," zei ze op een plagerige toon. Ze maakte een vrolijk sprongetje.
Gwen was inmiddels ook dichterbij gekomen en keek naar de Raticate. "Ah, we zijn allebei geëvolueerd," zei de Charmeleon. Dat hoeft ze niet te zeggen hoor, dacht Ona, dat zie ik zo ook wel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo okt 06, 2013 9:14 pm

SISHURI
"Oh ja," Zei Arya met een schaapachtige glimlach op haar gezicht, Sishuri glimlachte gewoon verder. "Is dat Crumble?" Haar blik werd weer teruggetrokken naar haar pokemon en ze knikte duidelijk en keek Arya vervolgens weer aan. "Ja! Hij is niet zo heel lang geleden geëvolueerd, ik zie dat Gwen ook geëvolueerd is en zo te zien heb je twee nieuwe pokemon gevangen." Grijnsde ze toen haar blik viel op de Diglett en de Meowth.

CRUMBLE
"Weet je dat niet meer?" De pokemon had een beledigde toon gebruikt voor haar woorden, maar Crumble bleef redelijk kalm. "Ik weet jouw naam nog wel, Kruimeltje," Crumble fronste wat, maar snoof toen. Nu was hij degene die beledigd ging doen. "Dan niet, dan spreek ik je wel aan als Plantenkop." Beet hij terug. "Ah, we zijn allebei geëvolueerd," Een redelijk bekende stem kwam tot zijn oren en de Raticate keek op naar de Charmeleon, genaamd Gwen. "Zo te zien wel, ja." Crumble gebruikte een iets aardiger toontje tegenover Gwen dan tegenover de Tangela. "Ben jij al lang geëvolueerd?" Vroeg de Raticate vervolgens wat nieuwsgieriger.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyma okt 07, 2013 8:09 am

ARYA ~ "Ja! Hij is niet zo heel lang geleden geëvolueerd," zei Sishuri vrolijk. "Ik zie dat Gwen ook geëvolueerd is en zo te zien heb je twee nieuwe pokemon gevangen." Arya knikte. "Dat is Oz," zei ze, wijzend naar de Diglett. "En dat is Zephir." Ze wees naar de Meowth. "We kwamen Oz volgens mij iets van aan paar dagen na ons gevecht tegen. Zephir is er later bij gekomen, in Viridian City." Ze keek even naar de tekeningen die ze nog in haar hand had. "Wil je een tekening kopen?" vroeg ze grinnikend.

ONA ~ "Dan niet, dan spreek ik je wel aan als Plantenkop," zei Crumble. "Pfff, Plantenkop. Ik heb wel leukere bijnamen gehad," antwoordde Ona. "Zoals Giechelstruik en Spaghettibol. Hihi, die blijven leuk." Ze giechelde.

GWEN ~ Gwen kreunde zacht toen Ona begon te giechelen. Volgens haar was dat gegiechel echt het irritantste geluid ter wereld. "Zo te zien wel, ja," zei Crumble. "Ben jij al lang geëvolueerd?" Gwen haalde haar schouders op. "Een aardig tijdje." Lang genoeg, in ieder geval, om volledig gewend te raken aan haar nieuwe lichaam. Ze mocht die nieuwe spieren wel, ze waren een stuk sterker dan die van een Charmander. Bovendien had ze nu eindelijk ellebogen, dingen die, zo had ze ontdekt, best wel handig waren. En ze had een hoorn. Hoe gaaf was dat! Ze kon zich echt niet meer voorstellen hoe het was om in zo'n klein, rond Charmanderlichaam te zitten. Nee, nu zag ze er pas stoer uit. En haar cowboyhoed maakte het plaatje natuurlijk helemaal perfect. "Hoe vind je mijn hoed?" vroeg ze met een grijns aan Crumble.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyma okt 07, 2013 8:58 am

SISHURI
"Dat is Oz," Arya wees op een Diglett en Sishuri glimlachte naar hem. "En dat is Zephir." Vervolgens wees ze naar de Meowth. "We kwamen Oz volgens mij iets van aan paar dagen na ons gevecht tegen. Zephir is er later bij gekomen, in Viridian City." Ah. Nu hadden ze dus evenveel pokemon! "Wil je een tekening kopen?" Sishuri werd wat verrast door de vraag. "Euh, ja lijkt me wel leuk!" Zei ze vervolgens, maar werd even afgeleid toen zuster Joy haar naam riep. Haar pokemon! "Een momentje." Ze keerde terug bij de balie en nam glimlachend haar pokemon in ontvangst. "Dankuwel." Grinnikte ze en liep weer terug naar Arya. "Ik kan maar beter ook mijn nieuwe aanwinst laten zien, maar pas op, hij is ontzettend verlegen." Ze haalde zijn Pokeball tevoorschijn en even later stond de Sandshrew voor haar, maar al snel rolde hij zichzelf op.

CRUMBLE
"Pfff, Plantenkop. Ik heb wel leukere bijnamen gehad," Zijn aandacht werd weer getrokken naar de Tangela, wiens naam hij niet eens meer wilde weten. "Zoals Giechelstruik en Spaghettibol. Hihi, die blijven leuk." Hij trok een wenkbrauw op. "Dat zou kunnen, maar daar liggen mijn specialiteiten niet, dus je zult het maar hiermee moeten doen." Zei hij kortaf en keek weer naar Gwen. "Een aardig tijdje." Crumble hield zijn kopje even schuin, dan moest ze al veel gevechten hebben gehad als een Charmeleon! Hij zelf nog maar één, maar hij was er zeker van dat hij en Sishuri meteen in het diepe konden springen! "Hoe vind je mijn hoed?" Werkelijk waar merkte hij nu pas de hoed op. "Hij is erg gaaf!" Riep hij vrolijk uit en zag dat Desert zich ook kon mengen in het gevecht, maar zoals gewoonlijk koos hij ervoor zich te verbergen. Crumble wierp een schuine blik op de pokemon en tikte erop met zijn staart. Dit waren geen vijanden, maar vrienden! [Nou ja, Ona.. Daar moest hij alles nog over uitvinden.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyma okt 07, 2013 6:20 pm

ARYA ~ "Euh, ja lijkt me wel leuk!" antwoordde Sishuri. Op dat moment riep Zuster Joy haar en ze liep naar de balie, waar ze drie pokéballs kreeg. "Ik kan maar beter ook mijn nieuwe aanwinst laten zien, maar pas op, hij is ontzettend verlegen," zei ze. Arya keek nieuwsgierig toe terwijl Sishuri de pokémon liet verschijnen. Wat tevoorschijn kwam was een onvoorstelbaar schattig wezen, geel en geschubd. De pokémon rolde zich bijna onmiddellijk op tot een ronde bal. Arya keek met ogen die groot waren van vertedering naar het wezen. "Wat is 'ie lief!" piepte ze. Maar... wat was het eigenlijk? Ze had nog nooit zo'n pokémon gezien. "Wat is hij?" vroeg ze. "Of is het een zij?" voegde ze er nog voor de zekerheid aan toe. Het was bij pokémon vaak zo moeilijk te zien.

GWEN ~ Ona bromde iets bij Crumble's antwoord, maar zei verder niks. Blijkbaar was haar voorraad 'gevatte' antwoorden uitgeput. "Hij is erg gaaf!" zei de Raticate over haar hoed en Gwen kon het niet laten even trots te grijnzen. Ze liet haar hand langs de rand van haar hoed glijden. Ja, hij was inderdaad best wel gaaf, al zei ze het zelf. Ze had hem niet voor niets uitgezocht in Murkrows Nest, Hoeden & Meer. Bovendien was dat hoorngat gewoon geniaal. Nu zat haar hoorn niet alleen niet in de weg bij het dragen van de hoed, maar zorgde hij er zelfs voor dat hij niet van haar kop waaide.
Gwen keek even naar de Sandshrew die verscheen. Ze snoof toen hij zich direct oprolde. Wat een zwakkeling. Haar manieren waren sinds Arya haar bij Professor Oak had weggehaald echter een stuk verbeterd, dus liet ze haar afkeer niet al te erg blijken.

ONA ~ De Tangela giechelde even toen de pokémon verscheen. Daar kon je vast goed mee overgooien. Heel onopvallend schoof ze een stukje naar de opgerolde pokémon toe en heel onopvallen stak ze een tentakel uit. Toen liet ze die tentakel snel naar de Sandshrew schieten, in de hoop hem weg te kunnen laten rollen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyma okt 07, 2013 6:30 pm

SISHURI
"Wat is 'ie lief!" Haar grijns werd nog breder, ja, voor de meeste mensen was haar Sandshrew een ontzettend schattige pokemon. Voorzichtig keek ze om naar haar pokemon, die geen schub verroerde, hij hoefde niet per se van het trekje af, maar wat socialer kon geen kwaad. "Wat is hij?" Sishuri keek Arya weer aan. "Of is het een zij?" Ze grinnikte wat hierop. "Een Sandshrew en het is een hij, zijn naam is Desert." Glimlachte ze vervolgens.

CRUMBLE
Gwen zag er heel erg trots uit, met haar mooie hoed en Ona had even geen gevatte woorden meer. Dus alles liep toch goed af? Crumble grijnsde plezierig en voelde dat de Sandshrew zich een beetje ontrolde, omdat hij geen opmerkingen had gehoord of dat iemand hem aanraakte. Crumble sprong wat opzij, zodat Desert naast hem kon staan. De Sandshrew ontrolde zich helemaal en schuifelde wat nerveus naast zijn teamgenoot. "Uhm.. hoi.." Mompelde hij zachtjes en liet zijn blik afglijden naar zijn goudkleurige voorpootjes. Crumble keek trots naar zijn vriend, die voor het eerst had gesproken tegen vreemden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptydo okt 10, 2013 2:35 pm

ARYA ~ "Een Sandshrew en het is een hij, zijn naam is Desert," antwoordde Sishuri glimlachend. Arya knikte. Desert leek haar wel een toepasselijke naam. De Sandshrew zag er wel uit als een woestijnpokémon. Waar zou ze hem gevangen hebben? Hier in Kanto waren geen woestijnen. Leefden Sandshrew in bossen? In grotten? Ze had er zelf nooit een gezien, al gold dat natuurlijk voor wel meer pokémonsoorten. Ze keek naar het gele wezen, dat op dit moment zich nog steeds een ronde, gele bol was.

GWEN ~ De gele pokémon ontrolde zich uiteindelijk en kwam verlegen bij het groepje staan. "Uhm, hoi..." mompelde hij. Gwen knikte even ter begroeting. De Raticate leek erg trots te zijn op zijn metgezel. Gwen vond de nerveuze pokémon een beetje een watje. "Ah, een Sandshrew," zei Oz, die ook naar voren kwam. "Evolueert op level tweeëntwintig in Sandslash, niet?" Hij glimlachte naar de pokémon, die dus blijkbaar een Sandshrew was. "Goedendag," zei hij tegen hem.
Gwen keek even rond. Ona zat op de grond geïnteresseerd naar de Sandshrew te staren, maar toen dwaalde haar blik alweer af. Zephir leunde tegen de muur naast de deur. Hij stond naar zijn nagels te kijken en wierp af en toe een blik op het groepje. Gwen liep naar hem toe en leunde ook tegen de muur. "Ga jij ze niet begroeten?" vroeg ze. Zephir haalde zijn schouders op. "Niet zo'n behoefte aan," zei hij. "Hm," was Gwens antwoord en ze deed er verder het zwijgen toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyza okt 12, 2013 11:21 am

SISHURI
Tot haar wat grote verwondering ontrolde de pokemon zich ook en mengde deze zich bij het kleine groepje pokemon. Vol trots keek ze haar pokemon aan, die geen enkele pas van Crumble deed. "Kijk nou toch eens." Glimlachte ze en keek Arya weer aan. "Volgens mij begint hij al stappen te maken!"

DESERT
Hij was nog niet echt zeker waarom hij dit had gedaan, maar Crumble had ze relaxed geleken bij deze pokemon, alsof hij wist dat ze vrienden zouden worden. Desert richtte zijn blik weer op zijn voorpootjes, maar het geluid van een aankomende pokemon deed hem gealarmeerd opkijken. Een Diglett was bij het groepje gekomen, een andere grondsoort! "Ah, een Sandshrew," Trillend knikte hij, nog steeds een beetje verlegen om alles. Crumble keek zijn kant op en probeerde hem wat socialer te laten optreden, maar daar was Desert nog niet klaar voor. "Evolueert op level tweeëntwintig in Sandslash, niet?" Wat verrast keek de Sandshrew de Diglett aan. Wat? Zo snel al? Crumble was blijkbaar ook even verrast door het feit. "Dan denk ik dat we misschien snel een andere geëvolueerde pokemon erbij krijgen." Glimlachte de Raticate, maar Desert keek weer wat naar zijn pootjes. Sandslash.. Nee, een verlegen Sandslash zou nooit ver komen. Alleen in gevechten wist hij zijn echte zelf te zijn, haalde hij alles uit de kast om te winnen, maar zo.. zo voelde hij zich nog kleiner dan hij echt was. "Goedendag," Zei de Diglett nog en voorzichtig keek Desert weer op. "H-hallo." Zijn stem trilde nog wat, maar het grootste gedeelte wist hij onder controle te houden. De Charmeleon verliet het groepje om naar de andere pokemon, een Meowth te lopen, maar daar lag zijn interesse nu niet in. "Uhm, heb jij al eens gevochten in een gevecht met je Trainer?" Vroeg hij vervolgens aan de Diglett. Sishuri had hem nog even niet laten vechten tegen een Trainer, maar ze hadden wel al wat trainingen achter de rug gehad en Desert wist dat ze elkaar beiden vertrouwen. Daar lag het probleem ook niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyma okt 14, 2013 8:46 pm

ARYA ~ "Kijk nou toch eens," zei Sishuri toen Desert zich ontrolde en naar de andere pokémon toe liep. "Volgens mij begint hij al stappen te maken!" Arya glimlachte. Haar eigen pokémon waren allemaal niet bepaald verlegen, iets waarvan ze niet wist of ze daar nou blij mee moest zijn. Ona, die zo ongeveer het tegenovergestelde van verlegen was, was daar een prima voorbeeld van. Arya keek even naar Zephir, die nog bij de deur stond. Hij was volgens haar niet verlegen, maar had duidelijk ook niet erg veel behoefte aan gezelschap. Arya was eigenlijk wel blij toen Gwen naar hem toe ging. Zo wist ze in ieder geval dat Zephir niet buitengesloten werd. Ze was ook blij dat Gwen hem vergeven had voor die poging haar hoed te stelen.

OZ ~ "H-hallo," stamelde de Sandshrew. Oz glimlachte vriendelijk om Desert op zijn gemak te stellen. "Uhm, heb jij al eens gevochten in een gevecht met je Trainer?" vroeg de gele pokémon. Oz knikte. "Enkele keren," antwoordde hij. Hij vroeg zich af of zijn trainster aan Sishuri zou vragen een oefengevecht te houden. Vechten klonk niet bepaald sociaal, maar Oz vond een vriendschappelijk gevecht helemaal niet slecht als kennismaking. Als een mens iemand aan zou vallen bij een eerste ontmoeting, zou de ander hem meteen niet mogen. Bij pokémon lag dat een beetje anders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptydi okt 15, 2013 6:15 pm

SISHURI
Desert stond er nog een beetje nerveus bij, maar alles moest een begin hebben! Gelukkig was de Sandshrew niet alleen en misschien zou hij straks ook wat vrolijker kijken. Sishuri keek Arya weer aan, haar niet echt in de stilte willen laten vallen. "Ik neem aan dat je ook de Boulder Badge hebt gehaald? Omdat onze laatste ontmoeting in de buurt van Pewter was." Grinnikte Sishuri vervolgens, toch wel nieuwsgierig.

DESERT
"Enkele keren," De Sandshrew knikte en keek even naar Crumble zonder iets te zeggen. Hij was natuurlijk de nieuwe pokemon, maar kon hij ooit wel vechten met zijn Trainer? Een zachte zucht kwam uit zijn mond en de Sandshrew keek weer naar de grond, plots geen woorden meer hebbend voor het gesprek. "Gaat alles op jullie reis goed?" Vroeg Crumble naast hem, maar Desert keek niet op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptywo okt 23, 2013 6:16 pm

ARYA ~ "Ik neem aan dat je ook de Boulder Badge hebt gehaald? Omdat onze laatste ontmoeting in de buurt van Pewter was," zei Sishuri. Arya knikte en er verscheen een glimlach op haar gezicht. Ze was nog steeds even trots op die badge. "Jij ook?" vroeg ze. Ze vermoedde van wel, aangezien het meisje 'ook' had gezegd toen ze Arya ernaar vroeg.
Ze keek naar de twee aanwezige pokémon van Sishuri. "Weet jij al wie je in gaat zetten in je volgende gymgevecht?" vroeg ze. Voor haarzelf was het geen moeilijke keuze. Ze zou wel gek zijn als ze Gwen in zou zetten in het gevecht in de watergym en ook Oz was overduidelijk niet de beste keus. Dan bleven Ona en Zephir nog over. De eerste was in het voordeel. Zephir niet, maar hij was ook niet in het nadeel tegen water, dus dat was al beter dan de Charmeleon en de Diglett. Ze bedacht zich dat ze eigenlijk nog niet veel met Zephir had gevochten. Eigenlijk alleen tegen een wilde Pidgey en heel wat rotsen en boomstronken. Misschien zou Sishuri wel een oefengevechtje willen houden. Ze zou het wel vragen zodra het meisje antwoord had gegeven op haar vorige vraag.

OZ ~ De Sandshrew viel stil. Oz keek even naar de grond-pokémon. Hij was hetzelfde type als Oz, bedacht deze zich. Desert zuchtte zacht, maar voor Oz kon vragen wat er was, begon Crumble te praten. "Gaat alles op jullie reis goed?" vroeg de Raticate. Na een korte aarzeling antwoordde Oz: "Ja, alles gaat prima." Niet iedereen hoefde van het grote Gwen-drama te weten. Binnen de groep spraken ze er niet meer over en Oz kon zich voorstellen dat Gwen het niet echt geweldig zou vinden als hij aan de grote klok hing dat ze een keer was weggelopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyza okt 26, 2013 9:55 pm

SISHURI
Sishuri grijnsde wat breder toen ze een glimlach zag verschijnen op het gezicht van Arya. "Jij ook?" Dan zaten ze nu op hetzelfde spoor! "Ja!" Zei ze met een lichtelijk trotse toon. "Het was wel meteen een beproeving voor ons." Grinnikte ze vervolgens. "Weet jij al wie je in gaat zetten in je volgende gymgevecht?" De vraag kwam wat verrast, maar Sishuri gaf bijna op alles direct antwoord. Toch keek ze even naar haar twee pokemon en dacht ze over de andere twee die ze bij zich had. "Ik heb er wel over na gedacht, ja." Begon ze nog wat nadenkend. "Sowieso is Desert in het nadeel, met zijn grondsoort. Freeze heeft geen voordeel in zo'n gevecht, maar kan wel zwemmen. Crumble is een van mijn sterkste pokemon, dus die zal ik waarschijnlijk wel inzetten. Dan twijfel ik dus ook nog over Honey, maar ik denk dat ik haar aan de kant laat, omdat ik heb gehoord dat de meeste waterpokemon ook gevaarlijke ijsaanvallen in petto hebben. En jij?" Vroeg ze aan Arya met een glimlach.

CRUMBLE
"Ja, alles gaat prima." Antwoordde de Diglet na een korte aarzeling, maar Crumble wuifde deze weg met zijn staart. Als er echt iets ergs gebeurd zou zijn dan had hij misschien doorgevraagd, sowieso was hij niet echt zo'n nieuwsgierig type. "Dat is goed." Sprak hij met een kleine glimlach en keek omhoog naar de twee Trainers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptywo nov 13, 2013 11:00 am

ARYA ~ Sishuri vertelde haar dat zij inderdaad ook haar eerste badge had. "Ik heb er wel over na gedacht, ja," antwoordde ze op haar tweede vraag. "Sowieso is Desert in het nadeel, met zijn grondsoort. Freeze heeft geen voordeel in zo'n gevecht, maar kan wel zwemmen. Crumble is een van mijn sterkste pokemon, dus die zal ik waarschijnlijk wel inzetten. Dan twijfel ik dus ook nog over Honey, maar ik denk dat ik haar aan de kant laat, omdat ik heb gehoord dat de meeste waterpokemon ook gevaarlijke ijsaanvallen in petto hebben. En jij?" "Voor mij is er niet heel veel keus, ik kan Gwen en Oz moeilijk inzetten in een gevecht tegen waterpokémon. Dan blijven Ona en Zephir dus over," zei Arya. Ze was even stil. "Hé, zullen we misschien een oefengevechtje houden? Crumble en Freeze tegen Ona en Zephir, misschien?"

ZEPHIR ~ Zephir luisterde met een half oor naar het gesprek van de meisjes, maar keek verrast op toen hij Arya's uitspraken hoorde. Hoezo, hem inzetten in het gymgevecht? "Wat is er?" vroeg Gwen. "Had je dat soms niet verwacht? Natuurlijk zet ze jou en Ona in, je wil toch niet zeggen dat je dacht dat Oz en ik in de watergym zouden moeten vechten?" "Nou kijk," begon Zephir aarzelend. "Het probleem is: ik kan niet zwemmen..." "Wat?" vroeg Gwen ongelovig. "Kijk me niet zo aan," snauwde Zephir. "Zo veel rivieren zijn er niet de steden waar ik heb gewoond." Gwen zuchtte. "Goed, dit gaat dus nog een probleem worden..."

OOC: Sorry voor mijn late reactie (ik was dit topic misschien een heel klein beetje vergeten ^^")
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyvr nov 15, 2013 5:15 pm

SISHURI
"Voor mij is er niet heel veel keus, ik kan Gwen en Oz moeilijk inzetten in een gevecht tegen waterpokémon. Dan blijven Ona en Zephir dus over," Natuurlijk! Zij zat ook met het probleem van een grondsoort tegen een watersoort. Arya had tenminste het voordeel van een gras soort bij zich. SIshuri knikte glimlachend. "Hé, zullen we misschien een oefengevechtje houden? Crumble en Freeze tegen Ona en Zephir, misschien?" Ze werd even verrast door het plotselinge verzoek, maar begon al snel te glimlachen. "Natuurlijk!" Grijnsde ze vrolijk en moest meteen aan hun vorige gevecht denken. Ja, dat was erg leuk geweest!

CRUMBLE
Zijn ogen werden groot toen hij het woord 'gevecht' hoorde vallen en de Raticate begon al opgewekt rond zijn Trainer te springen. Zijn eerste gevecht als een Raticate! En ook nog eens met Freeze! Net zoals de vorige keer! Alleen was er nu één tegenstander veranderd, maar goed, als hij en Freeze goed samen zouden werken konden ze het wel redden! Crumble richtte zijn blik weer op Ona, daar zou hij dit keer zijn blik op gericht houden, ja.

OOC; No worries c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyvr nov 15, 2013 5:30 pm

ARYA ~ Sishuri bleek wel te porren voor een oefengevechtje en Arya grijnsde. Ze was wel benieuwd wat voor nieuwe aanvallen Freeze en Crumble in de tussentijd hadden geleerd en ze wilde ook wel laten zien wat Ona er intussen bijgeleerd had. De Tangela, die een beetje verveeld op de grond had gezeten, stuiterde nu weer enthousiast in het rond. Ona had overduidelijk zin in een gevecht met de bekende tegenstanders. "Ik zag gisteren net buiten de stad wel een goed veldje. Zullen we daarheen gaan?" stelde Arya voor. Het was er toen vrij rustig geweest, dus als dat nu ook het geval was, was er genoeg ruimte.

ZEPHIR ~ "Nou Phir, dan moeten we maar eens zwemlessen voor jou gaan regelen," zei Gwen met een grijns. Zephir wuifde haar opmerking weg, terwijl hij naar Arya keek. Zo, ze gingen een gevechtje houden. Hij keek naar zijn ene tegenstander. Raticate, mooi, hij was tenminste niet in het nadeel. Wat was die Freeze voor een pokémon? Hij richtte zijn blik op de blauwe stuiterbal en hoopte dat hij van haar enige hulp kon verwachten. Wacht... Hij richtte zijn blik weer op Gwen. Phir? "Hoe noemde je me nou?" Gwen wuifde zijn opmerking weg. "Veel plezier met je gevecht," zei ze grijnzend.


Laatst aangepast door Arya Myani op zo nov 17, 2013 10:32 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyvr nov 15, 2013 5:52 pm

SISHURI
Arya begon te grijnzen en Sishuri probeerde Crumble wat te kalmeren, door zijn bruine bol een paar keer te aaien, maar de Raticate kon zijn enthousiaste gevoelens niet inhouden. "Ik zag gisteren net buiten de stad wel een goed veldje. Zullen we daarheen gaan?" Sishuri knikte en probeerde haar pokemon nogmaals te sussen. Als hij nog een Rattata was geweest zou het wat makkelijker zijn geweest, maar nu, als zeker twee keer zo grote en zeker veel zwaardere Raticate werd het moeilijk. "Lijkt me een goed idee, ja." Grijnsde Sishuri vervolgens.

CRUMBLE
Crumble grijnsde naar zijn Trainer die wat pogingen deed om hem stiller te houden, maar mooi niet dat hij zich liet kalmeren voor een gevecht! De pokemon grijnsde breed en voelde het in zijn hele lichaam dat het gevecht bijna van start ging. Eens zien wie er zou gaan winnen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyvr nov 15, 2013 7:37 pm

ARYA ~ "Lijkt me een goed idee, ja," zei Sishuri, terwijl ze probeerde Crumble een beetje rustig te houden. De Raticate was al net zo enthousiast als Ona. Arya ging naar buiten. En ging op weg naar het veldje, gevolgd door haar pokémon. Bij het veldje aagekomen, zag ze tot haar opluchting dat het nog steeds leeg was. Als er mensen waren geweest hadden ze weer naar een andere plek moeten zoeken. "Hier is het," zei ze en ze keek om naar Sishuri om te zien wat die ervan vond.

ZEPHIR ~ Zephir volgde Arya. Hij snapte niet waar Ona zo blij van werd. Hij werd niet blij van gevechten. Nou ja, soms wel, als hij ze won... Maar goed. Hij keek naar de Raticate, die ook al zo vrolijk was. Hopelijk waren hij en die Freeze niet al te sterk.


Laatst aangepast door Arya Myani op zo nov 17, 2013 10:31 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyza nov 16, 2013 6:27 pm

SISHURI
Arya ging als eerste naar buiten, op de voet gevolgd door Crumble die een sprintje door de deuren trok. Sishuri volgde hem met een gehaaste pas, bang dat hij iets zou stuk maken op zijn weg naar buiten. Gelukkig had hij dat nog niet gedaan. Om Desert even rust te geven liet ze hem terugkeren in zijn Pokeball en volgde ze Arya. Crumble had genoeg energie voor de tocht. "Hier is het," Zei Arya toen ze een stukje hadden gelopen. Sishuri knikte en keek uit over het mooie veldje, zeker goed genoeg voor een pokemon gevecht. "Dit is perfect!" Grijnsde ze vervolgens en haalde de Pokeball van Freeze tevoorschijn. De Squirtle keek even verbaasd om zich heen, maar toen hij Arya zag, glimlachte hij haar vrolijk toe. Sishuri lachte en gaf hem even een uitleg van wat ze gingen doen. Freeze kreeg meteen een nog grotere glimlach op zijn gelaat. "Ik denk dat Freeze er helemaal klaar voor is." Glimlachte ze naar Arya.

FREEZE
Vrolijk begon hij rond te huppelen en toen hij Crumble zag, waggelde hij snel naar zijn vriend toe. De Raticate begroette hem vrolijk en samen sprongen ze even op en neer. Het gevecht zou meer dan leuk worden. Het zou superduperfantastisch worden! Grijnzend kwamen de twee tot stilstand en richtten ze hun blikken afwachten op de Trainers.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arya Myani
Arya Myani


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 676
Poképoints : 344
Reputatie : 32
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 13 jaar
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo nov 17, 2013 10:40 am

ARYA ~ "Dit is perfect!" zei Sishuri. Arya was blij dat het meisje het veldje ook goed vond. Ze was al bang dat de ander het misschien te klein zou vinden. Niet dat het zo'n klein veldje was, dus Arya had zich gewoon drukgemaakt om niks. Sishuri liet nu ook Freeze verschijnen. De Squirtle herkende Arya en glimlachte een glimlach die nog groter werd toen Sishuri vertelde dat ze een oefengevecht gingen houden. "Ik denk dat Freeze er helemaal klaar voor is," zei de rozeharige tegen Arya. Ona en Zephir gingen klaarstaan. Ona sprong op haar plek op en neer en leek haast niet te kunnen wachten tot ze begonnen. Zephir stond er heel rustig bij. De Meowth deed zijn sjaal recht en keek naar Freeze. De Squirtle en de Raticate waren net zo enthousiast als Ona. Gwen en Oz gingen een eindje verderop staan om naar het gevecht te kijken. Arya hoopte dat Oz het niet erg vond dat hij alweer niet mee mocht vechten in de gym, maar ze wist dat hij ook wel begreep waarom dat zo was. Arya keek naar Sishuri en glimlachte. "Begin jij maar," zei ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Sishuri Kaimia
Sishuri Kaimia


Profiel Vrouw Leeftijd : 22
Aantal berichten : 354
Poképoints : 147
Reputatie : 9
Pokégear
PokéGear
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 14 Years
Pokémon:
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Emptyzo nov 17, 2013 3:55 pm

SISHURI
"Begin jij maar," Sishuri gaf Arya een knikje en liep naar de andere kant van het veldje, zodat het strijdveld groter werden. Freeze en Crumble renden op hun posities naast elkaar en de glimlachen verdwenen van hun gezichten. Nu was alles doodserieus. "Crumble, gebruik je Quick Attack en gebruik daarna je Scary Face op Ona!" Beval ze haar ene pokemon, die met zijn grote snelheid er vandoor schoot. Freeze hupste wat ongeduldig op zijn pootjes, zeker klaar voor zijn zet. "Freeze, richt een Water Gun op Zephir!" Riep ze uit. Ze wilde nog niet dat haar Squirtle dicht in de buurt zou komen van Ona. Een grassoort zou hem veel sneller kunnen uitschakelen.

FREEZE
Het ging nu dan echt beginnen! Crumble kreeg het eerste bevel en was al snel weg met zijn vergrootte snelheid. Hij mocht een Water Gun gebruiken. De Squirtle nam een grote hap lucht en schoot een wel gerichte waterstraal op de Meowth. Hij vond het wel jammer dat hij niet te midden van het gevecht mocht plaatsnemen, maar Sishuri zou daar wel zo haar redenen voor hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden

Gesponsorde inhoud


Profiel
Pokégear
It's a last resort Vide
BerichtOnderwerp: Re: It's a last resort It's a last resort Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 

It's a last resort

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kanto Experience :: Central Kanto :: Cerulean City :: Pokémon Center-